2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sağol canım Allah razı olsun benim şu ya da bu doğum olsun gibi bir şartım yok Allah hayırlı doğum nasip etsin sana da buradaki herkese bebişler nasıl isterse öyle gelecekler hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

Ama canım sende hak etmişsin. Ne işin var sandalyelerde artık. Bende dün salak gibi oturdum buzluğa sarma sardım. Bugün acayip ağrım oldu. Bizde tartıştık :) Bende hak ettim yani Çok lazımmış gibi artık yapmayalım.

D

Özelde yapacagim cnm,yarin kontrolumuz vAr,sorayim bakayim insallah izin verir:)
benim abim de doğum yapacağım hastanenin personeli ama izin vermediler doğuma girmesine. ben de çok istedim yanımda olsun destek olsun die ama nefret ettiğim yönetim buna da karıştı

günaydın kızlar. bazı anneler sezeryanla olacağı için doğum yapacakları günler belli tabi. dün okuyamadım yazıları şimdi okuyabildim. bunları okuyunca da sanki ben hiç doğurmucakmışım gibi geldi.

herkeslere günaydınlar
çok yoğun bir haftasonu ardından dün de çok yoğundum; hafta sonu doğum öncesi temizlik mi desem bahar temizliği mi desem annem, eşim ve ben 3'lüsü olarak start verdik, evimin tüm perdeleri yıkandı, ütülendi ve asıldı, salonumda dekorasyon değişikliği yapıldı, bebişin odası zaten hazırdı %90 diyelim perdeleri dikimde halaaa bu haftaiçi gelecek yıkanacak, ütülenip, asılacak ve bebişin odası finish.!
Evde yıkanması gereken koltuk örtülerinden, masa örtüleri mutfak takımları, çamaşır mak. örtüsü vs.vs.vs.vs. tutun yıkanmayan tek bir şey kalmadı, herşey kurudu ve ütülendi doğuma yakın yerlerini alacak, halılar yıkatmaya verildi bu haftaiçi gelecek doğuma yakın serilecek paketli bekleticem şimdilik.
Ama ev temizliği halen bitmedi, bitmiyor.!!! hafta içi akşamları temizlik tam gaz devam ediyor, doğuma çok yakın tekrar 1 günlük genel ev temizliği olacak sadece...
Doğum çantamı hazırladım, bebişin kıyafetleri daha önceki haftalarda herşeyi yıkanıp tek tek ütülenip hurçlanarak gardrobuna kaldırdım doğuma yakın çıkartıp raflarına yerleştiricem sadece, bebişin oda dekorasyonu da hazır, kapı süsü kaldı bi tek oda yapılıyor şu anda, siparişini verdim
Annem de bugün lohusa şerbeti için aktardan şerbet tozunu alacak şerbeti haftaiçi yaparak cam kavanozlara doldurup buzdolabında muhafaza edecem nasılsa soğuk ikram ediliyor, sunum yapacağım gümüş tepsimi de göz önüne çıkardım (aynı zamanda söz tepsimdi ) sadece kullan at renkli karton bardakları alıcam bu hafta lohusa şerbeti de ok diyebilirim...
Yatak odasına anne yanı beşik olarak 60*120 park yatak aldık netten eşim geçen hafta kurdu üzerini çarşafla kapattık heryerini toz olmasın die; netten de içine nevresim takımı aldım kargoda şimdi, teslim olunca yıkayıp, ütüleyip sericem içine..
Eksik neler kalmış sizce hazırlıklarımda bu telaşede atlamış olabilirim de???
Bende ki gelişmeler de böyleee uzun yazdım sanırım
Herkese tekrar iyi haftalar dilerim, herşey gönlünüzce olsun

Kim yapacak canım ya.kimse bizim gibi ozenmiyor sanki :) ben yapınca rahat ediyorum. Kızıma şimdiden tirmanmayi öğretiyorum :) :) sen de sarma sarmayi ogretiyon bebişe

hayırlısı neyse o olsun hakkımızda tatlım :) sağlıkla gelirler inşallah dogum sekli hic onemli değil

hiçbişeyden de kusur kalmıyoruz bnde aksam borek sarıp attım buzluga belim kırılıcaktı sanki bide ayakta yaptım hepsiini ,
kendim yapmayıncada içimm rahat etmiyor sankii

gunaydın kızlarrr
aksam 3te wc icin kalktım mutfaga gidip su içmek zor geldi , sonra oturdum düşündüm o uyku tatlılıgında nasıl kalkıp bebeği emziricem diye sacma sapan seyler dusunmeye basladım artıkkk.

onlar ıcın zıplayarak kalkarız yataktan bence :)

Aras değil canım o araz.araz sağır dilsiz anlamına geliyor.bence niyetini bozma.

iyi aksamlar kızlar ben cuma doğm yapıcam darısı size
hayırlısıyla inşallah canım..neticeden bizi de haberdar et..

yanlış anlamaz canım eşin sonucta çekineceğini söyle.onunda anlaması lazım.ben olsam bende cekınırım.kocaman adam evde yalnız kalamıyormu ılla anne nereye o oraya.

kendısı başlatsın canım sezeryanda olacaksa öyle emzirmene de cok faydası var kendı ıstegıyle gelmesının bu doktorların acelesını anlamıyorum.anıden onu çağırmayasın dıye yapıyor heralde önceden tarih belirlemek istiyor.

öksürük ıkınmaya sebep oldugu için sıkıntılı canım ilaç kullan muhakkak.soğan suyuyla falan yapılan bişey vardı öksurugu hemen kestıgını soyluyorlardı ama ben denemedim.

hiçbişeyden de kusur kalmıyoruz bnde aksam borek sarıp attım buzluga belim kırılıcaktı sanki bide ayakta yaptım hepsiini ,
kendim yapmayıncada içimm rahat etmiyor sankii

Evet ya gerçekten. Bugün diyorum ki iyi ki 36 ya kadar rapor aldım da çalışıyorum. Yoksa evde kalsam bi dakka rahat durmazmışım Bende hala daha börek yapacağım :O

Canim cok sukur iyiyiz biz, gecen hafta bir suyum geldi panigi yasadik ama yanilmisiz meger:) macera oldu bize tabi o panikle hemen bebisin esyalarini yikamaya basladik, vesile olmus oldu ins bu haftada onlari utuleyip cantamizi hazirlayacagiz, sonrada ikramlik ve suslere baslayacagim ins..ne guzel annenler gelmis gozunaydin, bende gun sayiyorum ins bir ay kadar sonrada benimki gelecek, sizdende guzel haberler bekliyoruz tatlim, bakalim yakisiklilar nasilmis opuyoruz sizi..habersiz birakma bizi

Cok gecmis olsun canim, bilirim bende zorlugunu, guzelce dinlen ilaclarini da ihmal etme de toparlan ins..
masaallah size canim, fazlasi var eksigi yok bence saydiklarinin:) kendimi cok tembel hissettim boyle okuyunca sizi, benim daha cantam bile hazir degil, bu hafta yapacahim ins utuyu, temizlik icinde annemi bekliyorum, yardimci alacagiz ama o baslarinda olsun istiyorum, bizim dip bucak temizlik ancak mayista..ins acele etmez yavrum, sen kendini yorma ama doktorum beni siki tembihledi 3 hafta kendini yormak yok, sonra istedigini yap diye:) Allah kolaylik versin ins..

Aras değil canım o araz.araz sağır dilsiz anlamına geliyor.bence niyetini bozma.
Siz söyleyince baktım evet arazın anlamlarında da sağır dilsiz var heralde ağız ve şiveden kaynaklanıyor aras içinde bu anlamın kullanılması teşekkür ederim cevabınız için aras yine sıcak gelmeye başladı bana

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.geç döllenme olabilir gibi geliyor bana canım.

Kızlar merhaba konu sahibimiz Mytwin sezeryana giriyor saat 11 de bebekleri Yiğit ve Yağız için ve arkadaşımız için dua edelim olur mu ??
aa canım ne olmuş ki?.. bi sorun yok di mi?.. ayy hadi inşallah allah hayırlı doğumlar nasip etsin.. doğumdan korkuyorum ama doğum yapacaklara da özeniyorum atlatıyorlar o süreci ne güzel.. haber alırsan yaz bize olur mu?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…