2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kızlar
suan 33+o ız 35. hafta oluyor 37e kadar dayanamayacagım yeter okadar :))

vuhuuuuuuhuuuu

evet canım,benim kız hala yan duruyor kafası midemde onun içinde hamilelik reflüsü devam ediyor ama bu hareketleri yapabılırım. link ve çeviriler için çok tesekkur ederim.beni zaten bu hareketsizlik mahvediyor sabah bi oturuyorum yemeklerıde ofiste yiyorum aksama kadar..
helal olsun kayınvalidene valla canı pek sıkıymış.Allahım hepimizede böyle kolay doğumlar nasip etsin :)

Ben yaptım canım.ilk doğumum normaldi.neyi merak ediyorsan sorabilirsin.

Günaydınlar :) herkes ne güzel hazırlık yapıyor ben ise yatıyorum :) bi hastane çantama hazır olsun yeter . Temizliği doğumdan sonraya bıraktım Annemlerde 3-4 gün kalıp toparlanırım yeter sonra iyice temizlik. .

Kızlar merhaba konu sahibimiz Mytwin sezeryana giriyor saat 11 de bebekleri Yiğit ve Yağız için ve arkadaşımız için dua edelim olur mu ??

Ayy canım birden oldu galiba Cuma falan diyordu demin daha. Birazdan iyi haberler alırız inş. Minnoşlar kuvöze bile girmeden annelerinin kucağına gelsinler.

selamlar kızlar günaydın : ) Mytwin ve doğum yapacak diğer arkadasların Allah yardımcıları olsun , kontrole gidip güzel haber alanların gözü aydın olsun toist benimkinin de çok kordonu varmış ama doktor dolanıp dolanmadığı hakkında bişey soylemedi sancın başladığı anda hastaneye gel kontrol altında ol dedi , sanırım dolanmasından korktu , artık izinli ve evdeyim yapacak o kadar çok iş var ki hiç bi iş yapasım gelmiyo o yuzden sıraya dizemedim :) biz de dün kontrole gittik keyfi yerinde imiş bu arada E elf21 senin bebiş doğsa yeri bence maaşallah kocaman olmuş :)

kızlar 3 gündür eşim karnımın alt tarafına kulağını dayadığında bebeğin kalp atışlarını duyuyor.

cnm neden boyle bır anda oldukı sıkıntı mı rabbım hepsını sag saglım bırbırlerıne bagıslasın inşALLAH ...

safakmeley hayırdır canım dogum basladı herhalde.aman sıkıntısız gırıp cıksınlar ınsaalah saglıkla dogsun mınıkler

Ayy canım birden oldu galiba Cuma falan diyordu demin daha. Birazdan iyi haberler alırız inş. Minnoşlar kuvöze bile girmeden annelerinin kucağına gelsinler.

Aynen canım anasına da yapar kız :)

Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin bebisleri. Canım kötü bişey yok dimi niye hemen alındı sezeryana.

iyi haberlerini alırız insallah ben bile heycanlandım
Normal muayeneye gitmişti, Yağız bey gelmeyi çok istiyormuş, kafası baya aşağıdaymış, doktoru da acil doğuma aldı, korkulacak bir şey yok kızlar, bol bol dua edelim olur mu :) Haber gelince mutlu haberi de yazarım inşallahh

Yerim ben o yagizin başını da gelmek isteyen düşüncelerini de :) haber bekliyoruz senden canım. Rabbim yardımcısı OlOlsun.dualarimiz onlarla

ben uzun süre izlemekten uyuyamam heralde :)

Kızlar merhaba konu sahibimiz Mytwin sezeryana giriyor saat 11 de bebekleri Yiğit ve Yağız için ve arkadaşımız için dua edelim olur mu ??
amanınnnn ikizlerimiz geliyor sağlıcakla gelsinler inşallah ayy nasıl heeycan yaptım :)

kızlar 3 gündür eşim karnımın alt tarafına kulağını dayadığında bebeğin kalp atışlarını duyuyor.
Duyuluyormus canım ben de esime denemsini söyledim bişey duymadi gut kulaklarını açtır dedim :) :) :) ama ben bazen sanki bebeğin nefes alisini hissediyorum hızlı hızlı. .. mümkün mü öyle bişey bilmiyorum ama korkuyorum

Maşallah size kuzum ya.ben sadece benim odamı düzenleyebildim.eşim bebeğin kıyafetlerinin çoğunu ütüledi sağolsun.onları yerleştirecem inşallah.Oda oda halledicem inşallah ve son zaman da temizlikçi ayarlıyıp mutfağımı gümüşlüğümü hallettiricem.Off işler durdukça gözümde büyüyor benim.

ayyy çok heyecanlı ikizler geliyor demek Allahım üçü de sağ salim çıksınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…