2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
onu bende hissediyorum yaa acaba gerçekten bebişin nefesimi yerim ben onları yaaa :)

Bu Yağizlar aceleci oluyor galiba:) benimde oglusumun adi Yağiz biraz ayakta dursam biraz iş yapsam sancidan duramiyorum gece hic uyku yok zaten Hayırlısıyla gelsin hepimizin kuzucukları inş, dua ediyorum herşey çok güzel olur bebeklerde çok sağlikli doğarlar inşallah

Öyle düşünme ama benim yeğende yağız, 34 haftalık :)

Kendim doğum yapiyormuş gibi heyecanlandım:) İnşallah sağlikla kucağına alir kuzucuklarını Mytwin

Yerim ben o yagizin başını da gelmek isteyen düşüncelerini de :) haber bekliyoruz senden canım. Rabbim yardımcısı OlOlsun.dualarimiz onlarla

ben uzun süre izlemekten uyuyamam heralde :)

amanınnnn ikizlerimiz geliyor sağlıcakla gelsinler inşallah ayy nasıl heeycan yaptım :)

rabbim yardımcısı olsun güzel haberleri gelsin inş..

ayyy çok heyecanlı ikizler geliyor demek Allahım üçü de sağ salim çıksınlar inşallah

safakmeley sagol bizleri de haberdar ettigin icin canim, ins sagsalim kucagina alip cikar bebekleriyle..

İnşallah kızlar çok sağolunnn, haber gelince yazarım hemennnn :* Dualarınızı eksik etmeyin :)

Merak etme tatlım öyle ağlıyor ki acıkınca istersen gitme.kalbinin içi yanıyor gibi oluyorsun.

onu bende hissediyorum yaa acaba gerçekten bebişin nefesimi yerim ben onları yaaa :)
yiye yiye bitirdik bebisleri canım. Korkudan gelmekten vazgececkler ne yamyam analarimiz var acıkıncada bizi yiyip gelmicekler valla
hepsi bir yana da yarin dogduklarinda aklımızı basimizdan alacaklar

Kızlar bu arada da kaç gündür tuzu kestim ve ayağımdaki odemler gitti. Sağ ayağım çok şişmiş ti şimdi indi. Ödemi Olanlar tuzu kessin bence :)

kızlar bebeğim cok uzun sure hıckırıyo sızde de oluyo mu normal mı
yemeklerden sonra hıckırık tutuyor bizimkinide bayada uzun suruyor...

Kızlar merhaba konu sahibimiz Mytwin sezeryana giriyor saat 11 de bebekleri Yiğit ve Yağız için ve arkadaşımız için dua edelim olur mu ??
Allah yardımcısı olsun hayırlı haberlerini alırız inşallah bıran önce...

kızlar 3 gündür eşim karnımın alt tarafına kulağını dayadığında bebeğin kalp atışlarını duyuyor.
canım biz pimpirikli bi anne baba olarak ilk zamanları bi makine almıstık onunla dınlıyoduk yanlıs hatırlamıyorsam 25.haftadan itibaren dısardan duyar oldu eşim artık öyle dinliyoruz :)

Teşekkür ederim canım, şimdi duyduk ki sen de doğuma girmişsin, sağlıkla al iki yavrunu da kucağına inşallah. Dualarımız sizinle :)

zaman yaklastıkca korkmaya basladım bn walla uykusuzluk nerelere vuruyor belli değil :))
uykusuzluk benide mahfetti valla artık izin başlasada evde yatsam çok zorlanıyorum hayırlısıyla bi doğursaydık benide zaman yaklaştıkça ister istemez korku sarıyor

yiye yiye bitirdik bebisleri canım. Korkudan gelmekten vazgececkler ne yamyam analarimiz var acıkıncada bizi yiyip gelmicekler valla
hepsi bir yana da yarin dogduklarinda aklımızı basimizdan alacaklar
evet yaa avuç içi kadarlar zaten yiye yiye bitirdik ama teyzesi yenilmicek gibide değillerki :) içerden söyleniyorlardır az kaldı sorucam ben sizlere diye 40 ı çıkana kadar zaten uykunun adını unutucazz :) nasıl ayağında oyuncak edecekler bizi

Herkese tekrardan günaydınlar kızlar.bizde cuma günü doğumu yapacağım doktora gideceğiz.Doğum tarihi alacaz.bakalım ne zamana vericek.eşim 15inde olsun diyor.bakalım doktor ne diycek.aslında öyle zor ki çok da seni tanımayan bir doktorda doğurmak.ama burda bana ve çocuklara bakacak kimsem yok ve burda özelde doğum yapmam gerekir ki o da 1500 tl yi geçer.şu anda o kadar parayı vermek de istemem çünkü hastane iyi değil haketmiyor yani.pazartesi dönücez.yazarım size doktoeun verdiği günü.

Allah'im sagsalim kurtarsin ucunude cok heyecanlandim:)

Allahım sağlıklı güzel doğumlar versin.oğluşlarına sağlık versin.tez zamanda toparlansın inşallah.darısı başımıza.

Amin inşallah kızlar :)

safakmeley ...cnm dualrim iz Mytwin arkadaşımızla. .birden mesajını görünce bir garip oldum hani hemen duygusal a bagladim..hayırlısı ile kucağına alır insqllah bebislerini..
Amin inşallah canım, hepimiz öyle olduk, hasretle yavrularımızı bekliyoruz, rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…