- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
onu bende hissediyorum yaa acaba gerçekten bebişin nefesimi yerim ben onları yaaa :)Duyuluyormus canım ben de esime denemsini söyledim bişey duymadi gut kulaklarını açtır dedim :) :) :) ama ben bazen sanki bebeğin nefes alisini hissediyorum hızlı hızlı. .. mümkün mü öyle bişey bilmiyorum ama korkuyorum
Bu Yağizlar aceleci oluyor galiba:) benimde oglusumun adi Yağiz biraz ayakta dursam biraz iş yapsam sancidan duramiyorum gece hic uyku yok zatenNormal muayeneye gitmişti, Yağız bey gelmeyi çok istiyormuş, kafası baya aşağıdaymış, doktoru da acil doğuma aldı, korkulacak bir şey yok kızlar, bol bol dua edelim olur mu :) Haber gelince mutlu haberi de yazarım inşallahh
Öyle düşünme ama benim yeğende yağız, 34 haftalık :)Bu Yağizlar aceleci oluyor galiba:) benimde oglusumun adi Yağiz biraz ayakta dursam biraz iş yapsam sancidan duramiyorum gece hic uyku yok zatenHayırlısıyla gelsin hepimizin kuzucukları inş, dua ediyorum herşey çok güzel olur bebeklerde çok sağlikli doğarlar inşallah
Kendim doğum yapiyormuş gibi heyecanlandım:) İnşallah sağlikla kucağına alir kuzucuklarınıMytwin
Yerim ben o yagizin başını da gelmek isteyen düşüncelerini de :) haber bekliyoruz senden canım. Rabbim yardımcısı OlOlsun.dualarimiz onlarla
ben uzun süre izlemekten uyuyamam heralde :)
amanınnnn ikizlerimiz geliyor sağlıcakla gelsinler inşallah ayy nasıl heeycan yaptım :)
rabbim yardımcısı olsun güzel haberleri gelsin inş..
ayyy çok heyecanlı ikizler geliyor demek Allahım üçü de sağ salim çıksınlar inşallah
safakmeley sagol bizleri de haberdar ettigin icin canim, ins sagsalim kucagina alip cikar bebekleriyle..
İnşallah kızlar çok sağolunnn, haber gelince yazarım hemennnn :* Dualarınızı eksik etmeyin :)Bu Yağizlar aceleci oluyor galiba:) benimde oglusumun adi Yağiz biraz ayakta dursam biraz iş yapsam sancidan duramiyorum gece hic uyku yok zatenHayırlısıyla gelsin hepimizin kuzucukları inş, dua ediyorum herşey çok güzel olur bebeklerde çok sağlikli doğarlar inşallah
Allah'im sagsalim kurtarsin ucunude cok heyecanlandim:)Kızlar merhaba konu sahibimizMytwin sezeryana giriyor saat 11 de bebekleri Yiğit ve Yağız için ve arkadaşımız için dua edelim olur mu ??
Merak etme tatlım öyle ağlıyor ki acıkınca istersen gitme.kalbinin içi yanıyor gibi oluyorsun.gunaydın kızlarrr
aksam 3te wc icin kalktım mutfaga gidip su içmek zor geldi , sonra oturdum düşündüm o uyku tatlılıgında nasıl kalkıp bebeği emziricem diye sacma sapan seyler dusunmeye basladım artıkkk.
Allahım sağlıklı güzel doğumlar versin.oğluşlarına sağlık versin.tez zamanda toparlansın inşallah.darısı başımıza.Kızlar merhaba konu sahibimizMytwin sezeryana giriyor saat 11 de bebekleri Yiğit ve Yağız için ve arkadaşımız için dua edelim olur mu ??
zaman yaklastıkca korkmaya basladım bn walla uykusuzluk nerelere vuruyor belli değil :))ben uzun süre izlemekten uyuyamam heralde :)
yiye yiye bitirdik bebisleri canım. Korkudan gelmekten vazgececkler ne yamyam analarimiz var acıkıncada bizi yiyip gelmicekler vallaonu bende hissediyorum yaa acaba gerçekten bebişin nefesimi yerim ben onları yaaa :)
Canım Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Senin adına çok sevindim. Çok stres olsun ama bak mutlu sona az kaldı. Şimdiden gözünüz aydın.iyi aksamlar kızlar ben cuma doğm yapıcam darısı size
yemeklerden sonra hıckırık tutuyor bizimkinide bayada uzun suruyor...kızlar bebeğim cok uzun sure hıckırıyo sızde de oluyo mu normal mı
Allah yardımcısı olsun hayırlı haberlerini alırız inşallah bıran önce...Kızlar merhaba konu sahibimizMytwin sezeryana giriyor saat 11 de bebekleri Yiğit ve Yağız için ve arkadaşımız için dua edelim olur mu ??
canım biz pimpirikli bi anne baba olarak ilk zamanları bi makine almıstık onunla dınlıyoduk yanlıs hatırlamıyorsam 25.haftadan itibaren dısardan duyar oldu eşim artık öyle dinliyoruz :)kızlar 3 gündür eşim karnımın alt tarafına kulağını dayadığında bebeğin kalp atışlarını duyuyor.
Teşekkür ederim canım, şimdi duyduk ki sen de doğuma girmişsin, sağlıkla al iki yavrunu da kucağına inşallah. Dualarımız sizinle :)Canım çok geçmiş olsun neyseki sağsalim atlattınız bu süreci :) Malesef özel hastaneler biraz öyle insafsız oluyorlar ama Allahtan doktorun iyiymiş halletmiş hemen, Hadi bakalım inşallah 2 hafta daha bekler annesi öpüyorum yavrunu :)
Canım ne güzel kavuşmana çok az kaldı. Kolay bir doğum ve bol sütlü günlerin olacak inşallah. Bu arada Pazartesiye kadar bolca dinlenmeyi unutma. ihtiyacın olacak.Ay benim doğumda Pazartesi çok heyecanlıyım ya
uykusuzluk benide mahfetti valla artık izin başlasada evde yatsam çok zorlanıyorumzaman yaklastıkca korkmaya basladım bn walla uykusuzluk nerelere vuruyor belli değil :))
evet yaa avuç içi kadarlar zaten yiye yiye bitirdik ama teyzesi yenilmicek gibide değillerki :) içerden söyleniyorlardır az kaldı sorucam ben sizlere diyeyiye yiye bitirdik bebisleri canım. Korkudan gelmekten vazgececkler ne yamyam analarimiz var acıkıncada bizi yiyip gelmicekler valla
hepsi bir yana da yarin dogduklarinda aklımızı basimizdan alacaklar
Allah'im sagsalim kurtarsin ucunude cok heyecanlandim:)
Allahım sağlıklı güzel doğumlar versin.oğluşlarına sağlık versin.tez zamanda toparlansın inşallah.darısı başımıza.
Amin inşallah kızlar :)yemeklerden sonra hıckırık tutuyor bizimkinide bayada uzun suruyor...
Allah yardımcısı olsun hayırlı haberlerini alırız inşallah bıran önce...
canım biz pimpirikli bi anne baba olarak ilk zamanları bi makine almıstık onunla dınlıyoduk yanlıs hatırlamıyorsam 25.haftadan itibaren dısardan duyar oldu eşim artık öyle dinliyoruz :)
Amin inşallah canım, hepimiz öyle olduk, hasretle yavrularımızı bekliyoruz, rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize :)safakmeley ...cnm dualrim iz Mytwin arkadaşımızla. .birden mesajını görünce bir garip oldum hani hemen duygusal a bagladim..hayırlısı ile kucağına alır insqllah bebislerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?