2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok yardımcı oldun tşk ederim.ewet canım kişiler doğru.narın hanımın normal doğum yanlısı olması konusunda şüphem yok.kursu da biliyorum şu anda da var bana biraz pahalı geldiği için gitmedim.donuklugu konusunda cok haklısın bende ılk muaynemde ona gıtmıstım aynı sebepten öturu doktor değiştirdim.artık son aşamaya geldiğim için işin o kısmını önemsemıyorum.doktorum guler yuzlu sıcak ama o kadar çok hastası var ve dediğin gibi riskli gebelikler ki cok yogun ve dalgın.beni her defasında unutuyor aynı sohbetleri yapıyor sürekli.öğleden sonra unıversıtede dersleri var bu mesgulıyette benım normal dogumuma gelecegını sanmıyorum.dediğim gibi kendısıde tesvık edıcı davranmıyor zaten.eşim bu işlerden anlamaz o bile benı sezeryana alacagını düşünüyor herhangi bi bahaneyle.bi sıkıntım olurda cidden sezeryana girmek zorunda kalsam hiç üzülmicem doktorumla gırmektende mutlu olacagım.ama ilk doğumumda olabilecekken normal dogum yapamazsam uzuleceğim.fuat beyınde ılgılı biri oldugunu ıyı bır doktor oldugunu duydum canım.sezeryancı kısmını duymadım ama.inşallah senınde hakkında hayırlısı olur..

Canım o öyle söylüyordur. Seçeneğin kalmasın diye. Bana 34 de söyledi büyük ihtimal normal yapabileceksin diye.
çok ıyı soylemesı.öyle bi cumle duysam çok mutlu olacagım.muhtemelen son ana kadar kendısıne baglayacak beni.bazı doktorlar catı muaynesı yapmıyor bile.

Aynen canım :)
son zamanlarda nefes alış veriş hareketi yapabiliyolarmış canım onu hissediyosundur :) eşim de tesadüfen buldu :)
Ayy mucize resmen ya :)
Ben de şimdi kontrole gidiyorum prensesi görücem, öperiz siziii :)
Güzel haberlerle gel canım

Kızlar göbek deliği min 3 parmak yani derin nefes aldığımda ya da biraz da olsa egikdigimde iğne batar gibi agiriyor neden olabilir ki
benim de bebeğin kafasının olduğu yer aynı lşekilde acıyo canım. devamlı değil ama 2 gündür batma var.

benim de bebeğin kafasının olduğu yer aynı lşekilde acıyo canım. devamlı değil ama 2 gündür batma var.
Bir yerini mi dayamis acaba. Bende ilk defa oluyor canım uzun sürdü şimdi uzandım geçti oturunca tekrar başlıyor

toist canım geçmiş olsun yeğenimde de kordon dolanması olmuştu üç defa dolanmıştı normal doğdu şimdi 5 yaşında doktor kontrolünde oldukça bir şey olmaz inşallah

bebişler yanında mı toistcım cok slm soyle dualarımız onlarla
Bilmiyoruz canım bebişleri bekliyoruz çıktık yazmıştı en son , belki de eşi yazdı. Artık eline alamaz telefonu sanırım birsüre

Ay hadi maşallah.ya ben görmek istiyorum hepinizi ve bebişleri. Facede grup kurulcaktı ne oldu o iş?ben mi kaçırdım acaba
İnşallah canım ama maalesef grup yok biz telefondan haberleştik :)

Sağol canım evet iyiki farketti doktorum. Bir çok bebeğinki doğumda belli oluyormuş, o konuda kısmetliyiz :)

Kızlar sonunda kızımızın ismine babası ile karar verebildik, nihayet
'MELİS' olacak Allah nasip kısmet ederse

Adıyla yaşasın inşallah canım çok güzel :)

toist canım geçmiş olsun yeğenimde de kordon dolanması olmuştu üç defa dolanmıştı normal doğdu şimdi 5 yaşında doktor kontrolünde oldukça bir şey olmaz inşallah
Ay çok sağol kuzum ya böyle haberler duydukça çok rahatlıyorum inan, Allah razı olsum canım inşallah :)

kızlar misafirlere dağıtılacak çikolataları aldınız mı? bu cuma alsam mı erken mi olur bilemedim.

Çok kararsız kaldım canım eşimde onaylamadı kaldım öyle sen sipariş verdin mi memnun kaldın mı olmadı gizli gizli sipariş vereyim
Ben sipariş verdim Cuma günü verdim Pazartesi elimdeydi . Havale yaptım. Ürünler gerçekten çok güzel. M almıştım bir büyüğünü alsaymışım daha iyiymiş ama lohusalıkta daha iyi olacak bir büyüğünün de kolları çok uzun olacaktı.

Çok sağol canım bakayım ben

Senden de canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…