çok yardımcı oldun tşk ederim.ewet canım kişiler doğru.narın hanımın normal doğum yanlısı olması konusunda şüphem yok.kursu da biliyorum şu anda da var bana biraz pahalı geldiği için gitmedim.donuklugu konusunda cok haklısın bende ılk muaynemde ona gıtmıstım aynı sebepten öturu doktor değiştirdim.artık son aşamaya geldiğim için işin o kısmını önemsemıyorum.doktorum guler yuzlu sıcak ama o kadar çok hastası var ve dediğin gibi riskli gebelikler ki cok yogun ve dalgın.beni her defasında unutuyor aynı sohbetleri yapıyor sürekli.öğleden sonra unıversıtede dersleri var bu mesgulıyette benım normal dogumuma gelecegını sanmıyorum.dediğim gibi kendısıde tesvık edıcı davranmıyor zaten.eşim bu işlerden anlamaz o bile benı sezeryana alacagını düşünüyor herhangi bi bahaneyle.bi sıkıntım olurda cidden sezeryana girmek zorunda kalsam hiç üzülmicem doktorumla gırmektende mutlu olacagım.ama ilk doğumumda olabilecekken normal dogum yapamazsam uzuleceğim.fuat beyınde ılgılı biri oldugunu ıyı bır doktor oldugunu duydum canım.sezeryancı kısmını duymadım ama.inşallah senınde hakkında hayırlısı olur..Merhaba sanırım konyadasın bahsettiğin profa ben hiç gitmedim ama çevremden duydum, genelde riskli gebeliklerde daha ilgili olduğundan bahsettiler, cerrahi kısmını ise tam bilmiyorum açıkcası. Diğer doktor da sanırım narin Türkmen,Narin Hanım'a giden o kadar çok tanıdığım var ki.doğum yapanlar doğumdan çok memnunlar ve geneli normal doğum yaptı, çok yakın bir arkadaşım ise açılması olmadığı ve doğum başladığı için spinal sezeryan oldu, yine o da gayet memnundu. Doğal Doğumu destekleyen, İstanbul keşkemiz doğum akademisinde eğitim Görmüş, hassas bir doktor. Hastanenin eğitimlerinede uygun olursa katılıyor, bizim eğitimimize denk gelmedi.eşimle bizde Medicanada ebe olan ve yine İstanbul keşkesiz doğum akademisinden eğitim almış bir ebeden eğtim aldık. Zaten sadece ikisi var keşkesiz doğum eğitmeni olan. Narin halim hakkında bildiklerim bu kadar Burada kendim ise Medline Fuat demire gidiyorum.Belki şimdi senin aklında benim çevremde bu kadar memnun kişi varken benim neden narine gitmediğim sorusu belirebilir. Ben hamile kalmadan adet gecikmesi sebebiyle gitmiştim narin Hanım'a ama maalesef çok donuk ve robotik bir şekilde yüzümüze bile bakmadan muayene etti. Ben ve eşimde soğuduk ve negatif geldi ve bir daha gitmedik. Bu kişisel bir görüş tamamen. Şimdiki doktorumu ise ortak doktor tanıdık ile bulunca ve elektriğimiz tutunca hiç değiştirmek istemedim ki benim doktoruma da sezeryancı diyen çok. bakalım ben son noktaya kadar direneceğim normal diye umarım herşey yolunda olur ve hepimiz istediğimiz Doğumu yaşarız. İnşallah biraz olsun yardım edebilmişimdir.
çok ıyı soylemesı.öyle bi cumle duysam çok mutlu olacagım.muhtemelen son ana kadar kendısıne baglayacak beni.bazı doktorlar catı muaynesı yapmıyor bile.Canım o öyle söylüyordur. Seçeneğin kalmasın diye. Bana 34 de söyledi büyük ihtimal normal yapabileceksin diye.
Aynen canım :)uykusuzluk benide mahfetti valla artık izin başlasada evde yatsam çok zorlanıyorumhayırlısıyla bi doğursaydık benide zaman yaklaştıkça ister istemez korku sarıyor
evet yaa avuç içi kadarlar zaten yiye yiye bitirdik ama teyzesi yenilmicek gibide değillerki :) içerden söyleniyorlardır az kaldı sorucam ben sizlere diye40 ı çıkana kadar zaten uykunun adını unutucazz :) nasıl ayağında oyuncak edecekler bizi
Ayy mucize resmen ya :)son zamanlarda nefes alış veriş hareketi yapabiliyolarmış canım onu hissediyosundur :) eşim de tesadüfen buldu :)
Güzel haberlerle gel canımBen de şimdi kontrole gidiyorum prensesi görücem, öperiz siziii :)
8 ay bitti canım son aydayiz :)Ay canım aman diyeyim. Ben de senin gibiyim, hemen kendim kosturayim diyorum, ayni sekilde benim esim de kizdi sandalyeye cikmama. Dikkat etmemiz lzim ama, isguzarlik yapmamaliyiz.8 aylik hamileyiz ne de olsa :))
benim de bebeğin kafasının olduğu yer aynı lşekilde acıyo canım. devamlı değil ama 2 gündür batma var.Kızlar göbek deliği min 3 parmak yani derin nefes aldığımda ya da biraz da olsa egikdigimde iğne batar gibi agiriyor neden olabilir ki
Anladim tatlim tamamdir o zamanCanım ben de Şahsi numarası var, ordan haberleşiyoruz :)
Bir yerini mi dayamis acaba. Bende ilk defa oluyor canım uzun sürdü şimdi uzandım geçti oturunca tekrar başlıyorbenim de bebeğin kafasının olduğu yer aynı lşekilde acıyo canım. devamlı değil ama 2 gündür batma var.
Ay gunydin :) burda yeni sabah oldu, cikmislardir coktan :)) okumaya devam edeyim:)Kızlar merhaba konu sahibimizMytwin sezeryana giriyor saat 11 de bebekleri Yiğit ve Yağız için ve arkadaşımız için dua edelim olur mu ??
Canim bebde bilmiyorum bilen bi arkadas bilgi werirse iyi olucakBana da canım söyler misin. Olmadı eşimin hesabından bakarım.
benim de ayağa kalkarken ve eğilince oluyo. kafası olabilir belki :)Bir yerini mi dayamis acaba. Bende ilk defa oluyor canım uzun sürdü şimdi uzandım geçti oturunca tekrar başlıyor
Bilmiyoruz canım bebişleri bekliyoruz çıktık yazmıştı en son , belki de eşi yazdı. Artık eline alamaz telefonu sanırım birsürebebişler yanında mı toistcım cok slm soyle dualarımız onlarla
İnşallah canım ama maalesef grup yok biz telefondan haberleştik :)Ay hadi maşallah.ya ben görmek istiyorum hepinizi ve bebişleri. Facede grup kurulcaktı ne oldu o iş?ben mi kaçırdım acaba
Sağol canım evet iyiki farketti doktorum. Bir çok bebeğinki doğumda belli oluyormuş, o konuda kısmetliyiz :)toist canım geçmişi okurken gördüm, sakın sıkma canını bu neredeyse tüm bebeklerde potansiyel olarak olabilecek bir durum, hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun; iyi ki fark edildi ve takibe alındın gerisi zaten Allah'a emanet
Kızlar sonunda kızımızın ismine babası ile karar verebildik, nihayet
'MELİS'olacak Allah nasip kısmet ederse
Ay çok sağol kuzum ya böyle haberler duydukça çok rahatlıyorum inan, Allah razı olsum canım inşallah :)toist canım geçmiş olsun yeğenimde de kordon dolanması olmuştu üç defa dolanmıştı normal doğdu şimdi 5 yaşında doktor kontrolünde oldukça bir şey olmaz inşallah
Olabilir canım umarım geçer hemen. Valla son zamanlar diye korkuyorum artık bir de agdaya gitmem lazım daha. Hiç musait değilim doğum için :)benim de ayağa kalkarken ve eğilince oluyo. kafası olabilir belki :)
canım bir video buldum dakika 1:02 de diyor. soluk alıp verme hareketi diye :))Aynen canım :)
Ayy mucize resmen ya :)
Güzel haberlerle gel canım
ben de öyle, hazırlıksız yakalanmayalım da :)Olabilir canım umarım geçer hemen. Valla son zamanlar diye korkuyorum artık bir de agdaya gitmem lazım daha. Hiç musait değilim doğum için :)
Ben sipariş verdim Cuma günü verdim Pazartesi elimdeydi . Havale yaptım. Ürünler gerçekten çok güzel. M almıştım bir büyüğünü alsaymışım daha iyiymiş ama lohusalıkta daha iyi olacak bir büyüğünün de kolları çok uzun olacaktı.Çok kararsız kaldım canım eşimde onaylamadı kaldım öyle sen sipariş verdin mi memnun kaldın mı olmadı gizli gizli sipariş vereyim
Çok sağol canım bakayım benBen sipariş verdim Cuma günü verdim Pazartesi elimdeydi . Havale yaptım. Ürünler gerçekten çok güzel. M almıştım bir büyüğünü alsaymışım daha iyiymiş ama lohusalıkta daha iyi olacak bir büyüğünün de kolları çok uzun olacaktı.
Senden de canım benimBilmiyoruz canım bebişleri bekliyoruz çıktık yazmıştı en son , belki de eşi yazdı. Artık eline alamaz telefonu sanırım birsüre
İnşallah canım ama maalesef grup yok biz telefondan haberleştik :)
Sağol canım evet iyiki farketti doktorum. Bir çok bebeğinki doğumda belli oluyormuş, o konuda kısmetliyiz :)
Adıyla yaşasın inşallah canım çok güzel :)
Ay çok sağol kuzum ya böyle haberler duydukça çok rahatlıyorum inan, Allah razı olsum canım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?