2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarrr aranızda benden başka normal doğum isteyen var mı?.. ben şimdilik normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. inşallah her şey yolunda gider..
Canim ben istiyorum, biraz da benim icin mecburiyet gibi. Burda normal dogum oluyor zaten, mumkun oldugunca normal doguma yonlendiriyorlar. Ayrica sezeryan olursam hastane masrafim (sigorta karsiladigihalde) 5-6 bin dolari bulabilir. Tam bilmiyorum ama, baya masraf yani. O yuzden derse katildik. Sanci basladiginda falan kemiklerin acilmasi icin neler yapabiliriz, dogumu neler kolaylastiri falan. Zaten labda calistigim icin yeterince aktifim ama artik yuruyuse de basladim. Artik gerisi Allah'a kalmis. Insallah kazasiz belasiz zamaniyla normal bir dogum yasarim, Allah hakkimizda hayirlisini versin :)

kızlar misafirlere dağıtılacak çikolataları aldınız mı? bu cuma alsam mı erken mi olur bilemedim.
Bende haftaya Haci Seriften siparis edicem canim, erken degil bence sicak olmadigi icin erime bozulma olmayacagini dusunuyorum.

Kızlar cuma günü için randevu alacaktım ama doktorum izne ayrılmış hatta hamileymiş doğum iznine ayrılmış çok çok şaşırdım ben ne yapacağım şimdi yaa başka doktora da gitmedim doktorumu da çok seviyordum bana çok moral veriyordu kendimi ortada kalmış kedi yavrucuklarına benzettim yaa

ne gıcık bi durum tamda sonuna gelmişken..dr doğummu yapacak yoksa yeni hamile olduğu içinmi izinde..
sen yinede araştır başka vardır illaki..hakkından hayırlısı

ne gıcık bi durum tamda sonuna gelmişken..dr doğummu yapacak yoksa yeni hamile se içinmi izinde..
sen yinede araştır başka vardır illaki..hakkından hayırlısı
Doğum yapacakmış canım ya o kadar gittim hiç hamile olduğunu anlamadım hep erkek doktor var canım biz bayan istiyorduk ama mecburen seçmem lazım galiba ya

Doğum yapacakmış canım ya o kadar gittim hiç hamile olduğunu anlamadım hep erkek doktor var canım biz bayan istiyorduk ama mecburen seçmem lazım galiba ya
kız nasıl anlamadın hamile olduğunu ilahii
sakın stres olma herşeyde bi hayır var de vede başkasını ara...bence daha iyisini bulabilirsin..

kız nasıl anlamadın hamile olduğunu ilahii
sakın stres olma herşeyde bi hayır var de vede başkasını ara...bence daha iyisini bulabilirsin..
Yaaa gülme vallahi bende çok güldüm ama gerçekten anlamadım yaa kilolu biriydi belki bu yüzden anlamadım diyorum ama hiç belli etmiyordu ya hatta ameliyattan ameliyata bile koştuğunu gördüm çok hareketliydi ya

ben elazığdayım gürbüzler kuruyemiş var ordan alacam..
sence nezaman alayım kötü olmasın ..
12 mayısta doğum olacakta
canım ben de arkadaşlara sordum kararsız kalıp. benim 8 mayıs ama önce gelirse az vakit kaldı. senin alcağın çikolata kaç lira ve kaç tane var? tek tek kağıda sarılı olsun istiyorum hastaneye falan gitcek diye

Kizlar cati muaynesi ne zaman yapiliyo biliyomusunuz ona gore tedbirli gitmek lazim agda yapiyorum cunku ben hazirliksiz yakalanmayalim

Bende methedenleri duydum denemek icin once kucuk bir kutu siparis edicem canim. Begenirsem bende 70'lik olan isimli cikolatadan yaptiricam. Bana pahali gelmedi canım inş kalitelidir.
anladım canım. ben para konusunda fazla hesap yapmaya başladım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…