2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar burada link falan paylasmayIn bence. Cunku yasak. Biz daha once uyari aldik o yuzden grubumuzu kapattik. Tabii yinede sizz bilirsiniz

inşallah canım.. peki yürüyüş dışında yapılması gereken bir şey var mıymış?.. burda kurs falan yok doktor da doğru düzgün bir şey söylemedi.. öğrendiklerini paylaşırsan sevinirim canım..

Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

Amiin canım :))

Dur yapma :))) inşallah canım hayırlısıyla

Amiin inşallah kuzum, ben de çok duyguluyum bugün :)
duygu patlaması oldu herkeste :)

Sancı böyle olmaz ki canım sanki içerden kesmisler gibi acıyor 3 saattir öyle. Uzaninca geçiyor oturunca başlıyor
bu neki o zaman bir türlü çözemedim

Canim ben de öyleyim dogum yapanlari görünce daha cok sabirszlaniyorum hem de daha erken diye düşünüyorum. Hepsi de zamaninda gelsin inşallah hayrlsyla :)
hayırlı sağlıklı gelsinler bende hem çabuk gelsin hemde biraz daha dursunlar diyorum iki arada kaldım

Kizlar burada link falan paylasmayIn bence. Cunku yasak. Biz daha once uyari aldik o yuzden grubumuzu kapattik. Tabii yinede sizz bilirsiniz
yaşayan bilir dimi canım

ne güzelmiş. sen Amerikada mısın canım

fiyatı bana uygun geldi canım piyasayı bilmiyorum ama.
internette araştırdım az önce diğer sitelere göre daha uygun fiyatı çikolatanın. başka bir yere daha sordum kilosu 110 TL dediler. burda kilosu 80 TLye geliyor. nedense hamileyken bende aşırı kararsızlık başladı. alışverişe gidince de gezmedğim yer kalmıyo ucuz olsun diye

Bugün öyle çok yoruldum ki tüller perdeler indi makineye verdim onları kaldırdım gelen kadına verdim hala da ev bitmedi banyo kaldı valla yoruldum

Canlarım fazlaydı çok çokuğraştı kadun camlar ile akşama çantamı hazırlayıp koycam kenara ne olur ne olmaz diye

Evin büyük temizliği bitti şükür mayısta tekrsr alacam kadını

Yahu tabiki orası uygun diğer yerler pahalı ben ocak annelerinden duyup onları referans görüp yazdım buraya birkaç arkadaş aldılar beğendi ler hattaha

Sancı böyle olmaz ki canım sanki içerden kesmisler gibi acıyor 3 saattir öyle. Uzaninca geçiyor oturunca başlıyor
tatlım 1 - 2 gün önce bende yaşadım aynı şeyi. artık hastaneye gidecektik ki geçti. zannedersem bebek döndü o gün. belki sendede öyle birşey olabilir. çünkü ertesi gün doktora gittik bebeğin başı aşağıdaydı artık. bizim doğum tarihlerimizde yakın birbirine o geldi aklıma. dönüyordur belki. kemikleri batıyor hareket ettikçe bebişlerin. hareketsiz durdum ben öyle geçti. dene bakalım sende hiç kalkma yerinden geçicek mi?

Canım doktorun yeni mi hamile yoksa doğum zamanı mı gelmiş? Bence hemen başka doktora geç.hamileliği yeniyse bile sana yetişemeyebilir.çok kötü olmuş senin için ama kısmet sonuçta.

gizemcim sen çift dikiş yapacaksın ben daha tekini yapamadım maşallah vallaha bende bu ay sonunda hepsini halledicem inşallah o zamana kadar gelmez bebiş

Bugun benim evdede temizlik vardi. Belimin agrisindan oturdgum yerden kalkamamadim. Cok zor. rabbim yardimcmiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…