alınca kalitesini bizede söylermısın canımben alayım en iyisi cuma günü canım. benim 8 mayıs doğum tarihi
tabi canım haber veririm. fiyatı konusunda kararsız kaldım başka yerde bulamazsam ordan sipariş vericem.alınca kalitesini bizede söylermısın canım
inşallah canım.. peki yürüyüş dışında yapılması gereken bir şey var mıymış?.. burda kurs falan yok doktor da doğru düzgün bir şey söylemedi.. öğrendiklerini paylaşırsan sevinirim canım..Canim ben istiyorum, biraz da benim icin mecburiyet gibi. Burda normal dogum oluyor zaten, mumkun oldugunca normal doguma yonlendiriyorlar. Ayrica sezeryan olursam hastane masrafim (sigorta karsiladigihalde) 5-6 bin dolari bulabilir. Tam bilmiyorum ama, baya masraf yani. O yuzden derse katildik. Sanci basladiginda falan kemiklerin acilmasi icin neler yapabiliriz, dogumu neler kolaylastiri falan. Zaten labda calistigim icin yeterince aktifim ama artik yuruyuse de basladim. Artik gerisi Allah'a kalmis. Insallah kazasiz belasiz zamaniyla normal bir dogum yasarim, Allah hakkimizda hayirlisini versin :)
duygu patlaması oldu herkeste :)Amiin canım :))
Dur yapma :))) inşallah canım hayırlısıyla
Amiin inşallah kuzum, ben de çok duyguluyum bugün :)
bu neki o zaman bir türlü çözemedimSancı böyle olmaz ki canım sanki içerden kesmisler gibi acıyor 3 saattir öyle. Uzaninca geçiyor oturunca başlıyor
hayırlı sağlıklı gelsinler bende hem çabuk gelsin hemde biraz daha dursunlar diyorum iki arada kaldımCanim ben de öyleyim dogum yapanlari görünce daha cok sabirszlaniyorum hem de daha erken diye düşünüyorum. Hepsi de zamaninda gelsin inşallah hayrlsyla :)
yaşayan bilir dimi canımKizlar burada link falan paylasmayIn bence. Cunku yasak. Biz daha once uyari aldik o yuzden grubumuzu kapattik. Tabii yinede sizz bilirsiniz
fiyatı bana uygun geldi canım piyasayı bilmiyorum ama.tabi canım haber veririm. fiyatı konusunda kararsız kaldım başka yerde bulamazsam ordan sipariş vericem.
ne güzelmiş. sen Amerikada mısın canımCanim ben istiyorum, biraz da benim icin mecburiyet gibi. Burda normal dogum oluyor zaten, mumkun oldugunca normal doguma yonlendiriyorlar. Ayrica sezeryan olursam hastane masrafim (sigorta karsiladigihalde) 5-6 bin dolari bulabilir. Tam bilmiyorum ama, baya masraf yani. O yuzden derse katildik. Sanci basladiginda falan kemiklerin acilmasi icin neler yapabiliriz, dogumu neler kolaylastiri falan. Zaten labda calistigim icin yeterince aktifim ama artik yuruyuse de basladim. Artik gerisi Allah'a kalmis. Insallah kazasiz belasiz zamaniyla normal bir dogum yasarim, Allah hakkimizda hayirlisini versin :)
Canım hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla geçirsin günlerinizi darısı bizlerin de başınaKeske olsaydi canim. Dedim ya cok zor artik. Bakalim ne diycek. Amin insallah saglikla kavusalim hepimiz
internette araştırdım az önce diğer sitelere göre daha uygun fiyatı çikolatanın. başka bir yere daha sordum kilosu 110 TL dediler. burda kilosu 80 TLye geliyor. nedense hamileyken bende aşırı kararsızlık başladı. alışverişe gidince de gezmedğim yer kalmıyo ucuz olsun diyefiyatı bana uygun geldi canım piyasayı bilmiyorum ama.
3.5 hafta var canım sen bilirsin ben de 3 hafta filan önce vereceğim çünkü tam zamanını bilemiyorumben alayım en iyisi cuma günü canım. benim 8 mayıs doğum tarihi
Yahu tabiki orası uygun diğer yerler pahalı ben ocak annelerinden duyup onları referans görüp yazdım buraya birkaç arkadaş aldılar beğendi ler hattahainternette araştırdım az önce diğer sitelere göre daha uygun fiyatı çikolatanın. başka bir yere daha sordum kilosu 110 TL dediler. burda kilosu 80 TLye geliyor. nedense hamileyken bende aşırı kararsızlık başladı. alışverişe gidince de gezmedğim yer kalmıyo ucuz olsun diye
kalitesi iyidir mutlaka, çikolatasını henüz denemedim canım . ordan alırım ben de büyük ihtimalleYahu tabiki orası uygun diğer yerler pahalı ben ocak annelerinden duyup onları referans görüp yazdım buraya birkaç arkadaş aldılar beğendi ler hattaha
duygu patlaması oldu herkeste :)
bu neki o zaman bir türlü çözemedim
hayırlı sağlıklı gelsinler bende hem çabuk gelsin hemde biraz daha dursunlar diyorum iki arada kaldım
yaşayan bilir dimi canım
tatlım 1 - 2 gün önce bende yaşadım aynı şeyi. artık hastaneye gidecektik ki geçti. zannedersem bebek döndü o gün. belki sendede öyle birşey olabilir. çünkü ertesi gün doktora gittik bebeğin başı aşağıdaydı artık. bizim doğum tarihlerimizde yakın birbirine o geldi aklıma. dönüyordur belki. kemikleri batıyor hareket ettikçe bebişlerin. hareketsiz durdum ben öyle geçti. dene bakalım sende hiç kalkma yerinden geçicek mi?Sancı böyle olmaz ki canım sanki içerden kesmisler gibi acıyor 3 saattir öyle. Uzaninca geçiyor oturunca başlıyor
Canım doktorun yeni mi hamile yoksa doğum zamanı mı gelmiş? Bence hemen başka doktora geç.hamileliği yeniyse bile sana yetişemeyebilir.çok kötü olmuş senin için ama kısmet sonuçta.Kızlar cuma günü için randevu alacaktım ama doktorum izne ayrılmış hatta hamileymiş doğum iznine ayrılmış çok çok şaşırdım ben ne yapacağım şimdi yaa başka doktora da gitmedim doktorumu da çok seviyordum bana çok moral veriyordu kendimi ortada kalmış kedi yavrucuklarına benzettim yaa
gizemcim sen çift dikiş yapacaksın ben daha tekini yapamadım maşallah vallaha bende bu ay sonunda hepsini halledicem inşallah o zamana kadar gelmez bebişBugün öyle çok yoruldum ki tüller perdeler indi makineye verdim onları kaldırdım gelen kadına verdim hala da ev bitmedi banyo kaldı valla yoruldum
Canlarım fazlaydı çok çokuğraştı kadun camlar ile akşama çantamı hazırlayıp koycam kenara ne olur ne olmaz diye
Evin büyük temizliği bitti şükür mayısta tekrsr alacam kadını
Bugün öyle çok yoruldum ki tüller perdeler indi makineye verdim onları kaldırdım gelen kadına verdim hala da ev bitmedi banyo kaldı valla yoruldum
Canlarım fazlaydı çok çokuğraştı kadun camlar ile akşama çantamı hazırlayıp koycam kenara ne olur ne olmaz diye
Evin büyük temizliği bitti şükür mayısta tekrsr alacam kadını
Ben on gün sonra gitcem o zaman yapacak. Nasipse 38+0 oluyorum tam.Kizlar cati muaynesi ne zaman yapiliyo biliyomusunuz ona gore tedbirli gitmek lazim agda yapiyorum cunku ben hazirliksiz yakalanmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?