- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
anammm demeee benimki zaten baş aşağıydı benimde öyle batmalarım var şimdi kafayı yukarımı aldı Allah korusun ben normal doğum istiyorumtatlım 1 - 2 gün önce bende yaşadım aynı şeyi. artık hastaneye gidecektik ki geçti. zannedersem bebek döndü o gün. belki sendede öyle birşey olabilir. çünkü ertesi gün doktora gittik bebeğin başı aşağıdaydı artık. bizim doğum tarihlerimizde yakın birbirine o geldi aklıma. dönüyordur belki. kemikleri batıyor hareket ettikçe bebişlerin. hareketsiz durdum ben öyle geçti. dene bakalım sende hiç kalkma yerinden geçicek mi?
:) valla güldürdün beni arkadaşım :) benimkisi tahmin sadece canım benim. bizimki yan duruyordu. bilemem aşağıda olan bebek tekrar yukarı dönermi diye. ama oldukları yerdede yüz üstü sırt üstü de dönüyorlar sürekli. öylede olabilir.anammm demeee benimki zaten baş aşağıydı benimde öyle batmalarım var şimdi kafayı yukarımı aldı Allah korusun ben normal doğum istiyorum
Canim ben istiyorum, biraz da benim icin mecburiyet gibi. Burda normal dogum oluyor zaten, mumkun oldugunca normal doguma yonlendiriyorlar. Ayrica sezeryan olursam hastane masrafim (sigorta karsiladigihalde) 5-6 bin dolari bulabilir. Tam bilmiyorum ama, baya masraf yani. O yuzden derse katildik. Sanci basladiginda falan kemiklerin acilmasi icin neler yapabiliriz, dogumu neler kolaylastiri falan. Zaten labda calistigim icin yeterince aktifim ama artik yuruyuse de basladim. Artik gerisi Allah'a kalmis. Insallah kazasiz belasiz zamaniyla normal bir dogum yasarim, Allah hakkimizda hayirlisini versin :)
Kuzum inan bir cam boydan boya ve malesef içeri ve dışarı açılmıyor 1 sene olacak evleneli hiç yapmadım berbat haldeydi halılar da Halıcı dagizemcim sen çift dikiş yapacaksın ben daha tekini yapamadım maşallah vallaha bende bu ay sonunda hepsini halledicem inşallah o zamana kadar gelmez bebiş
Bilmiyordum canim uyarin için sağolKizlar burada link falan paylasmayIn bence. Cunku yasak. Biz daha once uyari aldik o yuzden grubumuzu kapattik. Tabii yinede sizz bilirsiniz
Normalmiş o zaman canim :) ne çok şey biliyor bu minnoslar :)canım bir video buldum dakika 1:02 de diyor. soluk alıp verme hareketi diye :))
Ben de çözemedim canım ama duş aldım rahatlattı. Geçtiduygu patlaması oldu herkeste :)
bu neki o zaman bir türlü çözemedim
hayırlı sağlıklı gelsinler bende hem çabuk gelsin hemde biraz daha dursunlar diyorum iki arada kaldım
yaşayan bilir dimi canım
Inan yoruldum canım annem mutfağı halletti ben makine çalıştırdım durdum valla camlar parlıyor inşallah yağmur yapmaz@countryrose Hadi gecmis olsun canim cok yorulmussdundur dunde benim bitti temizligim kadin yapti ben yoruldum ufak tefek seylerle 15 gun sonra bende bi temizletirim tmmdir.cantalarida esimle atabaya gonderdim.ins hayili zamanlarda hayirli sekilde saglikla nasip eder Rabbimo
Aynen canımm az kaldı hepimize allah yardım etsin ben bugün zorlandım gerçektenBugun benim evdede temizlik vardi. Belimin agrisindan oturdgum yerden kalkamamadim. Cok zor. rabbim yardimcmiz olsun
uzandigimda geçiyordu evet canım. Şimdi de duş aldım tamamen geçti. O da olabilir valla ben de korktum gecmeseydi agdaya gidecektim sonra oturup bekleycektimtatlım 1 - 2 gün önce bende yaşadım aynı şeyi. artık hastaneye gidecektik ki geçti. zannedersem bebek döndü o gün. belki sendede öyle birşey olabilir. çünkü ertesi gün doktora gittik bebeğin başı aşağıdaydı artık. bizim doğum tarihlerimizde yakın birbirine o geldi aklıma. dönüyordur belki. kemikleri batıyor hareket ettikçe bebişlerin. hareketsiz durdum ben öyle geçti. dene bakalım sende hiç kalkma yerinden geçicek mi?
Bilmiyordum canim uyarin için sağol
Hmm mantıklı.neyse o zaman burdan foto koyalım arkadaşlar.Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Evet ya arkadaşlar bebişlerin fotoları buradan koysak nolur ki :)Hmm mantıklı.neyse o zaman burdan foto koyalım arkadaşlar.
Cnm atamiyorum üzgünüm yasakmisbekliyorum hadii
Gerçekten kötü bir durum canım ben de olsam çok üzülürdüm. Ama şöyle düşün belki de o doktorla bir sıkıntı yaşayacaktın, herşeyde bir hayır vardır, bu önlenmiş oldu. Bizim göremediğimiz şeyler oluyor bazen. Sana ve bebeğine en hayırlı doktoru bulman dileğiyle :)Kızlar cuma günü için randevu alacaktım ama doktorum izne ayrılmış hatta hamileymiş doğum iznine ayrılmış çok çok şaşırdım ben ne yapacağım şimdi yaa başka doktora da gitmedim doktorumu da çok seviyordum bana çok moral veriyordu kendimi ortada kalmış kedi yavrucuklarına benzettim yaa
Maalesef haber yok tatlım bizzat mesaj attım ama çok da rahatsız etmek istemiyorum. Belki gece dönüş yapar. Hemen yazarım buraya da :)Acaba dilara nasil simdi? Bebislerri nasil? InsaAllah kucagina almistir mis kokulu pasalarii. MasaAllah bin kere darisi hepimize.
Senle aynı kaderi yaşıyoruz satlarimizda aynıymış :)) ben yinede kayıt yaptırdım bu hafta sınavlarında başarılar masada ders çalışmaktan ayaklarım şiştibendeki şansa bak yaa en son gittiğimde drum 20-25 mayıs arası olabilir doğum demişti aöf final sınavımda 23 24 mayıs sınavda doğururum artık çocuğubakalım haftaya gidince ne dicek :)
[QUOTE="SABIRRRRRRRRR, post: 40494510, member: 62567Çok kararsız kaldım canım eşimde onaylamadı kaldım öyle sen sipariş verdin mi memnun kaldın mı olmadı gizli gizli sipariş vereyimSABIRRRRRRRRR .!.:Çok kararsız kaldım canım eşimde onaylamadı bekliyorum sipariş verdin mi memnun kaldın mı olmadı gizli gizli sipariş vereyim
Bende bu ayak şişmeleri için ne yapılıyor onu sorucaktim şimdiye kadar ödemim yoktu ama 2 gündür şiş hissediyorum Dr a söylemem gerekiyor mu randevum yeni geçti bunun için ilaç falan vermiyorlardir herhalde?Kızlar bu arada da kaç gündür tuzu kestim ve ayağımdaki odemler gitti. Sağ ayağım çok şişmiş ti şimdi indi. Ödemi Olanlar tuzu kessin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?