2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
anammm demeee benimki zaten baş aşağıydı benimde öyle batmalarım var şimdi kafayı yukarımı aldı Allah korusun ben normal doğum istiyorum

anammm demeee benimki zaten baş aşağıydı benimde öyle batmalarım var şimdi kafayı yukarımı aldı Allah korusun ben normal doğum istiyorum
:) valla güldürdün beni arkadaşım :) benimkisi tahmin sadece canım benim. bizimki yan duruyordu. bilemem aşağıda olan bebek tekrar yukarı dönermi diye. ama oldukları yerdede yüz üstü sırt üstü de dönüyorlar sürekli. öylede olabilir.

@countryrose Hadi gecmis olsun canim cok yorulmussdundur dunde benim bitti temizligim kadin yapti ben yoruldum ufak tefek seylerle 15 gun sonra bende bi temizletirim tmmdir.cantalarida esimle atabaya gonderdim.ins hayili zamanlarda hayirli sekilde saglikla nasip eder Rabbimo

Merhaba;
Sancı başladığında kemiklerin açılması için neler yapabilirmişiz merak ettim ve doğumu kolaylaştıran şeyler demişsiniz? Cevaplarsanız sevinirim.

gizemcim sen çift dikiş yapacaksın ben daha tekini yapamadım maşallah vallaha bende bu ay sonunda hepsini halledicem inşallah o zamana kadar gelmez bebiş
Kuzum inan bir cam boydan boya ve malesef içeri ve dışarı açılmıyor 1 sene olacak evleneli hiç yapmadım berbat haldeydi halılar da Halıcı da

Al canım ki mayıs ortası tekrsr al inan iyi oluyor camlar perdeler indi mis

Perdeyi daha atmam makinaya da Camlsr 1 2 ayda bir olmalı galiba

Bebek odası dolabını elletmedim akşama kendim yapcam zevkle

Bu arada çantanı hazırladın mı canım

canım bir video buldum dakika 1:02 de diyor. soluk alıp verme hareketi diye :))
Normalmiş o zaman canim :) ne çok şey biliyor bu minnoslar :)
Aynen hazırlıksız yakalanirsak ne yapacaz. Rezil oluruz valla
duygu patlaması oldu herkeste :)

bu neki o zaman bir türlü çözemedim

hayırlı sağlıklı gelsinler bende hem çabuk gelsin hemde biraz daha dursunlar diyorum iki arada kaldım

yaşayan bilir dimi canım
Ben de çözemedim canım ama duş aldım rahatlattı. Geçti

Inan yoruldum canım annem mutfağı halletti ben makine çalıştırdım durdum valla camlar parlıyor inşallah yağmur yapmaz

Ama çok yoruldum belim ağrıdı

uzandigimda geçiyordu evet canım. Şimdi de duş aldım tamamen geçti. O da olabilir valla ben de korktum gecmeseydi agdaya gidecektim sonra oturup bekleycektim

Hmm mantıklı.neyse o zaman burdan foto koyalım arkadaşlar.

Gerçekten kötü bir durum canım ben de olsam çok üzülürdüm. Ama şöyle düşün belki de o doktorla bir sıkıntı yaşayacaktın, herşeyde bir hayır vardır, bu önlenmiş oldu. Bizim göremediğimiz şeyler oluyor bazen. Sana ve bebeğine en hayırlı doktoru bulman dileğiyle :)

Acaba dilara nasil simdi? Bebislerri nasil? InsaAllah kucagina almistir mis kokulu pasalarii. MasaAllah bin kere darisi hepimize.
Maalesef haber yok tatlım bizzat mesaj attım ama çok da rahatsız etmek istemiyorum. Belki gece dönüş yapar. Hemen yazarım buraya da :)

bendeki şansa bak yaa en son gittiğimde drum 20-25 mayıs arası olabilir doğum demişti aöf final sınavımda 23 24 mayıs sınavda doğururum artık çocuğu bakalım haftaya gidince ne dicek :)
Senle aynı kaderi yaşıyoruz satlarimizda aynıymış :)) ben yinede kayıt yaptırdım bu hafta sınavlarında başarılar masada ders çalışmaktan ayaklarım şişti (

SABIRRRRRRRRR .!.:
Çok kararsız kaldım canım eşimde onaylamadı bekliyorum sipariş verdin mi memnun kaldın mı olmadı gizli gizli sipariş vereyim
[QUOTE="SABIRRRRRRRRR, post: 40494510, member: 62567Çok kararsız kaldım canım eşimde onaylamadı kaldım öyle sen sipariş verdin mi memnun kaldın mı olmadı gizli gizli sipariş vereyim [/QUOTE]

ben haluk&bayram (baha tekstil) urunlerini nbb loya da satiyor orda gordum canim penye kalitesi cok iyi ama fiyatlar 100 uzeri hep. Ben bi gecelik sabahlik seti aldim dedim en fazla 60tl zarar ederim ama gayet guzel paketli faturali geldi 3gunde. Pijama da alacaktim mavi kalmis gelmesini bekliyorum

Kızlar bu arada da kaç gündür tuzu kestim ve ayağımdaki odemler gitti. Sağ ayağım çok şişmiş ti şimdi indi. Ödemi Olanlar tuzu kessin bence :)
Bende bu ayak şişmeleri için ne yapılıyor onu sorucaktim şimdiye kadar ödemim yoktu ama 2 gündür şiş hissediyorum Dr a söylemem gerekiyor mu randevum yeni geçti bunun için ilaç falan vermiyorlardir herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…