2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bendde yine başladı malesef canım niye oluyor anlamıyorum. Bebiş dönse midemde yanma olmaz artık yanmam var.

Benim çamaşır bir haftada geldi inşallah şeker kutuları da öyle gelir ucuz bişey alıp dene bence kağıt kek kalıpları çok güzel ve ucuz doğum sonrası ikram için aldım ben denemeye değer
canım kargoda yada ödemede sıkıntı çıktı mı bende alışveriş yapıcam

Bendde yine başladı malesef canım niye oluyor anlamıyorum. Bebiş dönse midemde yanma olmaz artık yanmam var.
kuzum valla benimde midem çayır çayır yanıyor soda içicem şimdi benimki heralde çok yorgunluktan oluyor çünkü şimdi sırtımda yumuşak yastıklarla oturuyorum biraz geçti gibi

Bebekler bize daha cok para hesabi yaptiriyor cunku.artik paraya daha cok ihtiyacimiz war:))

Merhaba arkadaşlar! Haftaya ilk kez çatı muayenesi olacağım. Canımız cok yanıyor mu merak ettim. Bir de doğumum İzmir' de olacak. Önerebileceğiniz bir doğum fotoğrafçısı var mı? Normal dogumda nasıl oluyor fotoğraf çekimi? Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler...

Al hayatım çok yakınız biz seninle doğum peşpeşe olur gibi geliyor yap hazırlığını mis gibi

Ütülemek uzunn sürmez merak canım yavaştan bitirelim çantalara koyalım bizden çıksın kapının önünde dursunlar

Tabi canım dua edeceğiz isimleri ile edelim bebişlerimiz sağlıklı olsunlar allahın izni ile

Kizlar cok oksuruyorum bebege bisey olaacak diye cok korkuyorm dr da yok arayabilecegm devlete gidiyorm doguma az kaldi ama ben 4gundur bogaz agrisi ve okssurukle ugrasiyorm cok halsiz ve mutsuzum bebegim simdi gelmek istese doguma gidecek halim yok ne yapcam ben

Allah yardımcıları olsun inşallah. Genel durumu iyiyse en kısa zamanda düzelir. Emme olayı da zamanla düzene girer. Önemli olan sağlıkla annelerinin yanında olmaları. İnşallah küvezdeki de en kısa zamanda gelir annesine kavuşur. Dualarımız onunla.

Geçmiş olsun, evde pekmez varsa içine biraz tereyağı eriterek ılık bi şekilde içince yumuşatıyor boğazı. Ama bi doktora görün çok zorluyorsa yine de.

Kızlar merhaba konu sahibimiz Mytwin sezeryana giriyor saat 11 de bebekleri Yiğit ve Yağız için ve arkadaşımız için dua edelim olur mu ??
Ayy dogumamdoguma mu girdiii ben bu ara çok sıkgiremiyorum foruma şimdi girdim geçmişe bi bakim dedim şaşırdım hayırlısı olsun inşallah üçü için de, hemen hizlica ilerleyim sayfaları baska haber var mi bakim:)

evet kuzum zaten bi hazırlayıp köşeye koysam içim çok rahat edecek inşallah haftaya temizlik işini bitircem

Canim bi tane kitap verdiler. Eve gittigim de unutmazsam resimlerini cekip koyayim.

Kızlar kontrolden geldik kızım 2700 Gr olmuş iki hafta sonra çatı kontrolü var hemoroid i sordum normal doğuma engel değil ama daha artar dedi
Maşallah yavrunaaa :*

minnoşların resimlerini ben de görmek isterim. Nasıl yapıcam. Facebook yok benim. İnstegram falan olmuyo mu?
Ben şahsi telefonundan görüştüm canım facebook ya da instagram değil :)

Kızlar sonunda kızımızın ismine babası ile karar verebildik, nihayet
'MELİS' olacak Allah nasip kısmet ederse
Çok güzel bir isim, Mlis böyle çıtı pıtı güzel bir kız imajı yaratıyor bende hep :)

Ben bugün muayene oldum 2621 gr 35+4 üz bugün doktorum herşey yolunda 2 hafta sonra gel dedi, bu arada belki bizi biliyorsun ben başından beri perinatoloji takibindeyim su azlığı yüzünden, ve bizimki gerçekten azdı bebeğim de ölemdi şükür, bunu kim söyledi bilmiyorum ama sağlıklı bir doğum yaptığında bebeğin kakalı bezini masasına at o kişinin hihih :):) Hiç psikolojini bozma canını sıkma, artık doktorlar sezeryan yapmak için canlarını verecekler nerdeyse, içini rahat tut zemzem suyu, havuç suyu ve hindistan cevizi suyu iç canım, bizim suyumuz hala diğer hamilelere göre az ama kızım kocaman oldu bile teyzesiiiiii :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…