- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Bendde yine başladı malesef canım niye oluyor anlamıyorum. Bebiş dönse midemde yanma olmaz artık yanmam var.hahaha bende dr dedi zannettim ödüm koptu son dkka golü atmasınlar yaa :) her zaman gülelim tatlımm
ohh maşallah tatlım ellerine sağlık bende evlendiğimden beri perdeleri yıkamadım evde sigara felanda içen yok diye devamlı erteledim. baktım geç gelecek bi temizlik daha yaparız :)
iki gündür bebişin eşyalarını yıkıyorum ara ara ütlemeye başlıcam sonra bebişin çantasını hazırlıcam gündüz iş yerinde çok yoruluyorum akşama pek halim kalmıyor bu aralar bide gece uyanmalarım çok fazla arttı nerdeyse 2 3 saatlik uykuyla gidiyorum haliyle akşama halim kalmıyor bu hafta bi geçceysi yıllık iznimi alıcam sonrada izin başlıyor inşallah
benim ara ara oluyor canım bende bi duşa giriyim belki rahatlatır
benim 2 dersim var hala doğru düzgünkapat yüzü açmadım elime alasımg elmiyor kitabı Allaha emanet giricez artık tatlımm
canım kargoda yada ödemede sıkıntı çıktı mı bende alışveriş yapıcamBenim çamaşır bir haftada geldi inşallah şeker kutuları da öyle gelir ucuz bişey alıp dene bence kağıt kek kalıpları çok güzel ve ucuz doğum sonrası ikram için aldım ben denemeye değer
kuzum valla benimde midem çayır çayır yanıyor soda içicem şimdi benimki heralde çok yorgunluktan oluyor çünkü şimdi sırtımda yumuşak yastıklarla oturuyorum biraz geçti gibiBendde yine başladı malesef canım niye oluyor anlamıyorum. Bebiş dönse midemde yanma olmaz artık yanmam var.
Bebekler bize daha cok para hesabi yaptiriyor cunku.artik paraya daha cok ihtiyacimiz war:))internette araştırdım az önce diğer sitelere göre daha uygun fiyatı çikolatanın. başka bir yere daha sordum kilosu 110 TL dediler. burda kilosu 80 TLye geliyor. nedense hamileyken bende aşırı kararsızlık başladı. alışverişe gidince de gezmedğim yer kalmıyo ucuz olsun diye
Al hayatım çok yakınız biz seninle doğum peşpeşe olur gibi geliyor yap hazırlığını mis gibihahaha bende dr dedi zannettim ödüm koptu son dkka golü atmasınlar yaa :) her zaman gülelim tatlımm
ohh maşallah tatlım ellerine sağlık bende evlendiğimden beri perdeleri yıkamadım evde sigara felanda içen yok diye devamlı erteledim. baktım geç gelecek bi temizlik daha yaparız :)
iki gündür bebişin eşyalarını yıkıyorum ara ara ütlemeye başlıcam sonra bebişin çantasını hazırlıcam gündüz iş yerinde çok yoruluyorum akşama pek halim kalmıyor bu aralar bide gece uyanmalarım çok fazla arttı nerdeyse 2 3 saatlik uykuyla gidiyorum haliyle akşama halim kalmıyor bu hafta bi geçceysi yıllık iznimi alıcam sonrada izin başlıyor inşallah
benim ara ara oluyor canım bende bi duşa giriyim belki rahatlatır
benim 2 dersim var hala doğru düzgünkapat yüzü açmadım elime alasımg elmiyor kitabı Allaha emanet giricez artık tatlımm
Tabi canım dua edeceğiz isimleri ile edelim bebişlerimiz sağlıklı olsunlar allahın izni ileKızlarMytwin ve bebişleri iyi ama duaya ihtiyacları var. Ikizlerden biri doğduğunda solunumdan dolayı küvezde şuanda, genel durumu iyi ama mama kabul etmemiş. Dua edelim iyi olsun daha da. Diğer bebiş de iyi, anneciğinin yanında ama emmek istemiyormuş. Hamişler dualar gelsin dilara için. Rabbim yardım etsin inşallah.
Allah yardımcıları olsun inşallah. Genel durumu iyiyse en kısa zamanda düzelir. Emme olayı da zamanla düzene girer. Önemli olan sağlıkla annelerinin yanında olmaları. İnşallah küvezdeki de en kısa zamanda gelir annesine kavuşur. Dualarımız onunla.KızlarMytwin ve bebişleri iyi ama duaya ihtiyacları var. Ikizlerden biri doğduğunda solunumdan dolayı küvezde şuanda, genel durumu iyi ama mama kabul etmemiş. Dua edelim iyi olsun daha da. Diğer bebiş de iyi, anneciğinin yanında ama emmek istemiyormuş. Hamişler dualar gelsin dilara için. Rabbim yardım etsin inşallah.
Geçmiş olsun, evde pekmez varsa içine biraz tereyağı eriterek ılık bi şekilde içince yumuşatıyor boğazı. Ama bi doktora görün çok zorluyorsa yine de.Kizlar cok oksuruyorum bebege bisey olaacak diye cok korkuyorm dr da yok arayabilecegm devlete gidiyormdoguma az kaldi ama ben 4gundur bogaz agrisi ve okssurukle ugrasiyorm cok halsiz ve mutsuzum bebegim simdi gelmek istese doguma gidecek halim yok ne yapcam ben
Sagol deniyim bakalim balla zencefili denedm ama fayda etmedi gibiGeçmiş olsun, evde pekmez varsa içine biraz tereyağı eriterek ılık bi şekilde içince yumuşatıyor boğazı. Ama bi doktora görün çok zorluyorsa yine de.
Ayy dogumamdoguma mu girdiii ben bu ara çok sıkgiremiyorum foruma şimdi girdim geçmişe bi bakim dedim şaşırdım hayırlısı olsun inşallah üçü için de, hemen hizlica ilerleyim sayfaları baska haber var mi bakim:)Kızlar merhaba konu sahibimizMytwin sezeryana giriyor saat 11 de bebekleri Yiğit ve Yağız için ve arkadaşımız için dua edelim olur mu ??
evet kuzum zaten bi hazırlayıp köşeye koysam içim çok rahat edecek inşallah haftaya temizlik işini bitircemAl hayatım çok yakınız biz seninle doğum peşpeşe olur gibi geliyor yap hazırlığını mis gibi
Ütülemek uzunn sürmez merak canım yavaştan bitirelim çantalara koyalım bizden çıksın kapının önünde dursunlar
Canım gozunaydin Allah tamamına erdirsin inşallah, çok sevindim senin adınaınsallah canım gelısmelerı yazarım sıze
saolasın canım amin ınsallah ama canım sıkkın az dun gıttım doktora kese gorundu ama 6+3 gunluk bılırken 4,5 haftalık cıktı ınsallah hafaya arayı kapatırCanım gozunaydin Allah tamamına erdirsin inşallah, çok sevindim senin adına
Canim bi tane kitap verdiler. Eve gittigim de unutmazsam resimlerini cekip koyayim.inşallah canım.. peki yürüyüş dışında yapılması gereken bir şey var mıymış?.. burda kurs falan yok doktor da doğru düzgün bir şey söylemedi.. öğrendiklerini paylaşırsan sevinirim canım..
Maşallah yavrunaaa :*Kızlar kontrolden geldik kızım 2700 Gr olmuş iki hafta sonra çatı kontrolü var hemoroid i sordum normal doğuma engel değil ama daha artar dedi
Ben şahsi telefonundan görüştüm canım facebook ya da instagram değil :)minnoşların resimlerini ben de görmek isterim. Nasıl yapıcam. Facebook yok benim. İnstegram falan olmuyo mu?
Çok güzel bir isim, Mlis böyle çıtı pıtı güzel bir kız imajı yaratıyor bende hep :)Kızlar sonunda kızımızın ismine babası ile karar verebildik, nihayet
'MELİS'olacak Allah nasip kısmet ederse
Ben bugün muayene oldum 2621 gr 35+4 üz bugün doktorum herşey yolunda 2 hafta sonra gel dedi, bu arada belki bizi biliyorsun ben başından beri perinatoloji takibindeyim su azlığı yüzünden, ve bizimki gerçekten azdı bebeğim de ölemdi şükür, bunu kim söyledi bilmiyorum ama sağlıklı bir doğum yaptığında bebeğin kakalı bezini masasına at o kişinin hihih :):) Hiç psikolojini bozma canını sıkma, artık doktorlar sezeryan yapmak için canlarını verecekler nerdeyse, içini rahat tut zemzem suyu, havuç suyu ve hindistan cevizi suyu iç canım, bizim suyumuz hala diğer hamilelere göre az ama kızım kocaman oldu bile teyzesiiiiii :):)Bu gun doktora gittik,kizim 2 hAfta geriden geliyor2600 ,suyu azalmis tam sinirdaymis.kucuk olduguna alismistim ama suyunun azalmasina cok uzuldum.nst cekildi normal dedi cuma gene bakilacak ,haftada 2 kere nst cekilecek.suyu azalmaya devam ederse hemen alacaklar suyu azalinca ani bebek ölumu olabiliyormus,cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?