2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
L
Evet canım doktorunun bilmesi gerek telefonla ara söyle. Tuzdan ve ayakta çok durmaktan oluyormuş. Ama özellikle ttuz. Doktorum bana kesinlikke tuzu kesiyorsun yanıma gelene kadar hiç tüketme dedi bir de tansiyonunu olc canım yüzün şiş mi.

Kızlar aliexpress de cok güzel ürünler var değişik bebek şekeri kutuları süsleri falan var ilginç şeyler var ben emzirme sütyeni aldım çok güzel ücretsiz nakliye olanlardan seçin diğerleri pahalıya geliyo simdi de bu kutulardan sipariş verdim içine şeker alırım artık

Bu gun doktora gittik,kizim 2 hAfta geriden geliyor 2600 ,suyu azalmis tam sinirdaymis.kucuk olduguna alismistim ama suyunun azalmasina cok uzuldum.nst cekildi normal dedi cuma gene bakilacak ,haftada 2 kere nst cekilecek.suyu azalmaya devam ederse hemen alacaklar suyu azalinca ani bebek ölumu olabiliyormus,cok korkuyorum

ayy çok heyecanlandım cok sevindim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Mytwin çok geçmiş olsun tatlım bol bol kokla onları

sen olumlu düşünmelisin ki bebeğin de onu hissetsin, 36. haftaya gelmişşin cok sukur, şimdi tamamen kendini olumlu düşüncelere yonlendırmeli ve dua edip, doktorların uygun gördüklerini yapman da baska care yok bence ...

canım bn o siteye girip bakıyorum sürekli ama güvenemiyorum bi türlü alışveriş yapmaya

Ay canim ya, hic haber vermemesi iyi olmamis yalniz. Hani sen de kendini ona gore ayarlardin. Insallah tez zamanda daha iyi bir doktor bulursun.

Canım bozma moralini, suyun artması için havuç suyu , hindistan cevizi suyu falan içmeyi dene istersen. Soluna doğru yat bi de , inşallah sağlıkla kucağına alırsın zamanında bebeğini.

hahaha bende dr dedi zannettim ödüm koptu son dkka golü atmasınlar yaa :) her zaman gülelim tatlımm

ohh maşallah tatlım ellerine sağlık bende evlendiğimden beri perdeleri yıkamadım evde sigara felanda içen yok diye devamlı erteledim. baktım geç gelecek bi temizlik daha yaparız :)
iki gündür bebişin eşyalarını yıkıyorum ara ara ütlemeye başlıcam sonra bebişin çantasını hazırlıcam gündüz iş yerinde çok yoruluyorum akşama pek halim kalmıyor bu aralar bide gece uyanmalarım çok fazla arttı nerdeyse 2 3 saatlik uykuyla gidiyorum haliyle akşama halim kalmıyor bu hafta bi geçceysi yıllık iznimi alıcam sonrada izin başlıyor inşallah

Normalmiş o zaman canim :) ne çok şey biliyor bu minnoslar :)
Aynen hazırlıksız yakalanirsak ne yapacaz. Rezil oluruz valla

Ben de çözemedim canım ama duş aldım rahatlattı. Geçti
benim ara ara oluyor canım bende bi duşa giriyim belki rahatlatır
Senle aynı kaderi yaşıyoruz satlarimizda aynıymış :)) ben yinede kayıt yaptırdım bu hafta sınavlarında başarılar masada ders çalışmaktan ayaklarım şişti (
benim 2 dersim var hala doğru düzgünkapat yüzü açmadım elime alasımg elmiyor kitabı Allaha emanet giricez artık tatlımm

Allah korusun canım güzel düşün güzel olsun.benim küçük kıxım 37+3de 2500 gr doğdu.hep 1 hafta geriden gidiyordu gelişimi.bence senin bebeğinin gelişimi gayet iyi annesi.37.hafyayı bitirse nerdeyse 3 kg olur.inşallah suyu azalmaz da bekler.

Kızlar Mytwin ve bebişleri iyi ama duaya ihtiyacları var. Ikizlerden biri doğduğunda solunumdan dolayı küvezde şuanda, genel durumu iyi ama mama kabul etmemiş. Dua edelim iyi olsun daha da. Diğer bebiş de iyi, anneciğinin yanında ama emmek istemiyormuş. Hamişler dualar gelsin dilara için. Rabbim yardım etsin inşallah.

Dünya'ya geldiler demek :)) Allah sağlık sıhhat versin inş. Inş en yakın zamanda herşey istediği gb olur, Hayırlısı ile evlerine giderler..

İnşallah düzelir herşey.Hayırlısıyla ikisi de büyür ve sıkıntılı zamanları geçer.

Hmm mantıklı.neyse o zaman burdan foto koyalım arkadaşlar.

Merhaba,
Fotoğraf ve gizlilik ise sorun. Sitenin albümünü kullanabilirsiniz. Bu sayede hem istediğiniz kişiler albümünüzü görebilir. Hemde gün gün anı olarak saklarsınız. Dilerseniz de istediğiniz zaman silebilirsiniz. Bu başlığa koyarsanız 2 gün sonra silmek istediğinizde sorun çıkar. Bu sebeple ALBÜM'ü kullanabilirsiniz. Albüm için tıklayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…