- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Evet canım doktorunun bilmesi gerek telefonla ara söyle. Tuzdan ve ayakta çok durmaktan oluyormuş. Ama özellikle ttuz. Doktorum bana kesinlikke tuzu kesiyorsun yanıma gelene kadar hiç tüketme dedi bir de tansiyonunu olc canım yüzün şiş mi.Bende bu ayak şişmeleri için ne yapılıyor onu sorucaktim şimdiye kadar ödemim yoktu ama 2 gündür şiş hissediyorum Dr a söylemem gerekiyor mu randevum yeni geçti bunun için ilaç falan vermiyorlardir herhalde?
Mytwin oy diloşum ana olacak hayırlısıyla. Rabbim kucağına aldırsın. Sağlıklı sıhhatli huzurlu şekilde. Bizlere de nasip et yarabbim. Yasinlerimi okudum Yağız ile Yiğit imize, bol dua ettim. Başkasına edilen dua makbulmüş ya siz de edin kızlar. Rabbim diloş hürmetine bize de nasip eder hayırlısıyla. :))
canım bn o siteye girip bakıyorum sürekli ama güvenemiyorum bi türlü alışveriş yapmayaKızlar aliexpress de cok güzel ürünler var değişik bebek şekeri kutuları süsleri falan var ilginç şeyler var ben emzirme sütyeni aldım çok güzel ücretsiz nakliye olanlardan seçin diğerleri pahalıya geliyo simdi de bu kutulardan sipariş verdim içine şeker alırım artık Eki Görüntüle 1493759
Adiyla yasasin insallah, omru uzun olsun yavrucugunun:)Kızlar sonunda kızımızın ismine babası ile karar verebildik, nihayet
'MELİS'olacak Allah nasip kısmet ederse
Hakkaten, 9 aylik hamileyiz artik:))8 ay bitti canım son aydayiz :)
canım bn o siteye girip bakıyorum sürekli ama güvenemiyorum bi türlü alışveriş yapmaya
Ay canim ya, hic haber vermemesi iyi olmamis yalniz. Hani sen de kendini ona gore ayarlardin. Insallah tez zamanda daha iyi bir doktor bulursun.Kızlar cuma günü için randevu alacaktım ama doktorum izne ayrılmış hatta hamileymiş doğum iznine ayrılmış çok çok şaşırdım ben ne yapacağım şimdi yaa başka doktora da gitmedim doktorumu da çok seviyordum bana çok moral veriyordu kendimi ortada kalmış kedi yavrucuklarına benzettim yaa
Anladim canim tamam saoladinBen on gün sonra gitcem o zaman yapacak. Nasipse 38+0 oluyorum tam.
Canım bozma moralini, suyun artması için havuç suyu , hindistan cevizi suyu falan içmeyi dene istersen. Soluna doğru yat bi de , inşallah sağlıkla kucağına alırsın zamanında bebeğini.Bu gun doktora gittik,kizim 2 hAfta geriden geliyor2600 ,suyu azalmis tam sinirdaymis.kucuk olduguna alismistim ama suyunun azalmasina cok uzuldum.nst cekildi normal dedi cuma gene bakilacak ,haftada 2 kere nst cekilecek.suyu azalmaya devam ederse hemen alacaklar suyu azalinca ani bebek ölumu olabiliyormus,cok korkuyorum
amin canım ınşallah cumlemıze bebeklerımızı bagıslasın rabbımKesinlikle öyle canım Rabbim bi daha yaşatmasın aynı acıyı sağ salim alırsın kucağına inşallah
hahaha bende dr dedi zannettim ödüm koptu son dkka golü atmasınlar yaa :) her zaman gülelim tatlımm:) valla güldürdün beni arkadaşım :) benimkisi tahmin sadece canım benim. bizimki yan duruyordu. bilemem aşağıda olan bebek tekrar yukarı dönermi diye. ama oldukları yerdede yüz üstü sırt üstü de dönüyorlar sürekli. öylede olabilir.
ohh maşallah tatlım ellerine sağlık bende evlendiğimden beri perdeleri yıkamadım evde sigara felanda içen yok diye devamlı erteledim. baktım geç gelecek bi temizlik daha yaparız :)Kuzum inan bir cam boydan boya ve malesef içeri ve dışarı açılmıyor 1 sene olacak evleneli hiç yapmadım berbat haldeydi halılar da Halıcı da
Al canım ki mayıs ortası tekrsr al inan iyi oluyor camlar perdeler indi mis
Perdeyi daha atmam makinaya da Camlsr 1 2 ayda bir olmalı galiba
Bebek odası dolabını elletmedim akşama kendim yapcam zevkle
Bu arada çantanı hazırladın mı canım
benim ara ara oluyor canım bende bi duşa giriyim belki rahatlatırNormalmiş o zaman canim :) ne çok şey biliyor bu minnoslar :)
Aynen hazırlıksız yakalanirsak ne yapacaz. Rezil oluruz valla
Ben de çözemedim canım ama duş aldım rahatlattı. Geçti
benim 2 dersim var hala doğru düzgünkapat yüzü açmadım elime alasımg elmiyor kitabı Allaha emanet giricez artık tatlımmSenle aynı kaderi yaşıyoruz satlarimizda aynıymış :)) ben yinede kayıt yaptırdım bu hafta sınavlarında başarılar masada ders çalışmaktan ayaklarım şişti(
Allah korusun canım güzel düşün güzel olsun.benim küçük kıxım 37+3de 2500 gr doğdu.hep 1 hafta geriden gidiyordu gelişimi.bence senin bebeğinin gelişimi gayet iyi annesi.37.hafyayı bitirse nerdeyse 3 kg olur.inşallah suyu azalmaz da bekler.Bu gun doktora gittik,kizim 2 hAfta geriden geliyor2600 ,suyu azalmis tam sinirdaymis.kucuk olduguna alismistim ama suyunun azalmasina cok uzuldum.nst cekildi normal dedi cuma gene bakilacak ,haftada 2 kere nst cekilecek.suyu azalmaya devam ederse hemen alacaklar suyu azalinca ani bebek ölumu olabiliyormus,cok korkuyorum
ay çok güzel şeyler var ben şansımı denemek istiyorum :)canım bn o siteye girip bakıyorum sürekli ama güvenemiyorum bi türlü alışveriş yapmaya
KızlarMytwin ve bebişleri iyi ama duaya ihtiyacları var. Ikizlerden biri doğduğunda solunumdan dolayı küvezde şuanda, genel durumu iyi ama mama kabul etmemiş. Dua edelim iyi olsun daha da. Diğer bebiş de iyi, anneciğinin yanında ama emmek istemiyormuş. Hamişler dualar gelsin dilara için. Rabbim yardım etsin inşallah.
İnşallah düzelir herşey.Hayırlısıyla ikisi de büyür ve sıkıntılı zamanları geçer.KızlarMytwin ve bebişleri iyi ama duaya ihtiyacları var. Ikizlerden biri doğduğunda solunumdan dolayı küvezde şuanda, genel durumu iyi ama mama kabul etmemiş. Dua edelim iyi olsun daha da. Diğer bebiş de iyi, anneciğinin yanında ama emmek istemiyormuş. Hamişler dualar gelsin dilara için. Rabbim yardım etsin inşallah.
Hmm mantıklı.neyse o zaman burdan foto koyalım arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?