- 28 Mart 2015
- 139
- 104
- 33
Ama ben tuzu kesemem ki tuzsuz yemek düşünemiyorum. Yüzüm kilodan şişti:))L
Evet canım doktorunun bilmesi gerek telefonla ara söyle. Tuzdan ve ayakta çok durmaktan oluyormuş. Ama özellikle ttuz. Doktorum bana kesinlikke tuzu kesiyorsun yanıma gelene kadar hiç tüketme dedi bir de tansiyonunu olc canım yüzün şiş mi.
Maşallah canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah stres yapma 3 gün sonra mis kokulu melek gelecek inşallah küveze gerek kalmadan evinizde olursunuzkızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
ınsallah canım bugun bı arkadasla daha konustuk onunda aynı durumdaymıs gec dollenme olmus ama bıldıgım gec dollenme adet duzensızlıgı olanlarda oluyo hayırlısı Allahtan ınsallah bu sefer bebegımı bagıslar banaGeç dollenmedir belki canım sıkma canını kontrolde söyler doktorun sen umutlu ol pozitif ol ki bebis dr mutlu olsun güzel güzel büyüsün annesi
ınsallah canım bugun bı arkadasla daha konustuk onunda aynı durumdaymıs gec dollenme olmus ama bıldıgım gec dollenme adet duzensızlıgı olanlarda oluyo hayırlısı Allahtan ınsallah bu sefer bebegımı bagıslar bana
2 dersin varsa sınav günü bile halledersin benim 4 derse daha bakmam lazım 7 tane ders aldım keşke bu kadar almasaydim zorlanıyorum geçen dönem 11 dersi hallettim ama ozaman bebek küçüktühahaha bende dr dedi zannettim ödüm koptu son dkka golü atmasınlar yaa :) her zaman gülelim tatlımm
ohh maşallah tatlım ellerine sağlık bende evlendiğimden beri perdeleri yıkamadım evde sigara felanda içen yok diye devamlı erteledim. baktım geç gelecek bi temizlik daha yaparız :)
iki gündür bebişin eşyalarını yıkıyorum ara ara ütlemeye başlıcam sonra bebişin çantasını hazırlıcam gündüz iş yerinde çok yoruluyorum akşama pek halim kalmıyor bu aralar bide gece uyanmalarım çok fazla arttı nerdeyse 2 3 saatlik uykuyla gidiyorum haliyle akşama halim kalmıyor bu hafta bi geçceysi yıllık iznimi alıcam sonrada izin başlıyor inşallah
benim ara ara oluyor canım bende bi duşa giriyim belki rahatlatır
benim 2 dersim var hala doğru düzgünkapat yüzü açmadım elime alasımg elmiyor kitabı Allaha emanet giricez artık tatlımm
amin canım sızlerı gorunce aynı durumu yasayanları umut oluyosunuz banaCanim benm adet tarihlerim hep duzenliydi. Ama bebegim ilk gunden beri 15 gun geride. Hic sıkma canini sen. Rabbim en hayirlisini versin insaAllah
Canim su anda kafamda cok daginik da, isteyim. Eve gidince verdikleri kitaptan bakip yazayim olur mu?Merhaba;
Sancı başladığında kemiklerin açılması için neler yapabilirmişiz merak ettim ve doğumu kolaylaştıran şeyler demişsiniz? Cevaplarsanız sevinirim.
Canım seninle günlerimiz aynı biz de yarın gideceğiZ kontrole 3 hafta önce 2000gr dik bakalım büyümüş müyüz:) seninki iyiymiş maşallah hayırlarla gelsinler inşkızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
MasaAllah bebisine canimKızlar selamlar 35+4 den :) 2621 gr olmuşuz, herşey yolunda suyumuz yeterli, nst süper, 2 hafta sonra randevumuz var :) 27 Nisan'da gidicez hem de çalışamaz raporumuzu alıp işe vericez :):) Bizde haberler böyleee
Maşallah canım koca kız olmuş:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Maşallah yavrunaaa :*
Ben şahsi telefonundan görüştüm canım facebook ya da instagram değil :)
Çok güzel bir isim, Mlis böyle çıtı pıtı güzel bir kız imajı yaratıyor bende hep :)
Ben bugün muayene oldum 2621 gr 35+4 üz bugün doktorum herşey yolunda 2 hafta sonra gel dedi, bu arada belki bizi biliyorsun ben başından beri perinatoloji takibindeyim su azlığı yüzünden, ve bizimki gerçekten azdı bebeğim de ölemdi şükür, bunu kim söyledi bilmiyorum ama sağlıklı bir doğum yaptığında bebeğin kakalı bezini masasına at o kişinin hihih :):) Hiç psikolojini bozma canını sıkma, artık doktorlar sezeryan yapmak için canlarını verecekler nerdeyse, içini rahat tut zemzem suyu, havuç suyu ve hindistan cevizi suyu iç canım, bizim suyumuz hala diğer hamilelere göre az ama kızım kocaman oldu bile teyzesiiiiii :):)
Canım, benim adetim ne bekarken ne evlendiğimde bir kere bile şaşmadı. Gel gör ki bebeğim 4 gün geç döllenmiş:)ınsallah canım bugun bı arkadasla daha konustuk onunda aynı durumdaymıs gec dollenme olmus ama bıldıgım gec dollenme adet duzensızlıgı olanlarda oluyo hayırlısı Allahtan ınsallah bu sefer bebegımı bagıslar bana
Canım boyud kilosuda çok güzel haftasına göre, inş kuvöze gerek kalmadan kucağına alırsın kuzunu, Allah yardımcın olsunkızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
ay ınsallah benımkıde oyledır canımmCanım, benim adetim ne bekarken ne evlendiğimde bir kere bile şaşmadı. Gel gör ki bebeğim 4 gün geç döllenmiş:)
Canim su anda kafamda cok daginik da, isteyim. Eve gidince verdikleri kitaptan bakip yazayim olur mu?
Ayy sagoll canim icimi rahatlattin , 2 hafta once hic bir seyi yoktu simdi 2 hafta geri ve suyu az cikiyorMaşallah yavrunaaa :*
Ben şahsi telefonundan görüştüm canım facebook ya da instagram değil :)
Çok güzel bir isim, Mlis böyle çıtı pıtı güzel bir kız imajı yaratıyor bende hep :)
Ben bugün muayene oldum 2621 gr 35+4 üz bugün doktorum herşey yolunda 2 hafta sonra gel dedi, bu arada belki bizi biliyorsun ben başından beri perinatoloji takibindeyim su azlığı yüzünden, ve bizimki gerçekten azdı bebeğim de ölemdi şükür, bunu kim söyledi bilmiyorum ama sağlıklı bir doğum yaptığında bebeğin kakalı bezini masasına at o kişinin hihih :):) Hiç psikolojini bozma canını sıkma, artık doktorlar sezeryan yapmak için canlarını verecekler nerdeyse, içini rahat tut zemzem suyu, havuç suyu ve hindistan cevizi suyu iç canım, bizim suyumuz hala diğer hamilelere göre az ama kızım kocaman oldu bile teyzesiiiiii :):)
hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllahkızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
canım kargoda yada ödemede sıkıntı çıktı mı bende alışveriş yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?