2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ama ben tuzu kesemem ki tuzsuz yemek düşünemiyorum. Yüzüm kilodan şişti:))

Maşallah canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah stres yapma 3 gün sonra mis kokulu melek gelecek inşallah küveze gerek kalmadan evinizde olursunuz

Geç dollenmedir belki canım sıkma canını kontrolde söyler doktorun sen umutlu ol pozitif ol ki bebis dr mutlu olsun güzel güzel büyüsün annesi
ınsallah canım bugun bı arkadasla daha konustuk onunda aynı durumdaymıs gec dollenme olmus ama bıldıgım gec dollenme adet duzensızlıgı olanlarda oluyo hayırlısı Allahtan ınsallah bu sefer bebegımı bagıslar bana

Canim benm adet tarihlerim hep duzenliydi. Ama bebegim ilk gunden beri 15 gun geride. Hic sıkma canini sen. Rabbim en hayirlisini versin insaAllah

2 dersin varsa sınav günü bile halledersin benim 4 derse daha bakmam lazım 7 tane ders aldım keşke bu kadar almasaydim zorlanıyorum geçen dönem 11 dersi hallettim ama ozaman bebek küçüktü

Merhaba;
Sancı başladığında kemiklerin açılması için neler yapabilirmişiz merak ettim ve doğumu kolaylaştıran şeyler demişsiniz? Cevaplarsanız sevinirim.
Canim su anda kafamda cok daginik da, isteyim. Eve gidince verdikleri kitaptan bakip yazayim olur mu?

Canım seninle günlerimiz aynı biz de yarın gideceğiZ kontrole 3 hafta önce 2000gr dik bakalım büyümüş müyüz:) seninki iyiymiş maşallah hayırlarla gelsinler inş

Maşallah canım koca kız olmuş:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

Canım, benim adetim ne bekarken ne evlendiğimde bir kere bile şaşmadı. Gel gör ki bebeğim 4 gün geç döllenmiş:)

Canım boyud kilosuda çok güzel haftasına göre, inş kuvöze gerek kalmadan kucağına alırsın kuzunu, Allah yardımcın olsun

Mytwinnn hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah saglikli hayirli evlat olsun darisi bizim basimiza insallah hayirlisiyla bir an once kucagimiza alalim.

Canim su anda kafamda cok daginik da, isteyim. Eve gidince verdikleri kitaptan bakip yazayim olur mu?

İyi olur ama zahmet olmasın o kadar uzunsa. Kemiklerin açılması konusunu merak ettim ve kitabın ismini.

Ayy sagoll canim icimi rahatlattin , 2 hafta once hic bir seyi yoktu simdi 2 hafta geri ve suyu az cikiyor ama allahtan haftasi ileride.havuc suyunu kendiniz mi sikiyorsunuz yoksa sikilmis satiliyormu ki?ben hic görmedim de.sag saglim vaktinde aliriz insalllah kucagimiza:)

hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllah

canım kargoda yada ödemede sıkıntı çıktı mı bende alışveriş yapıcam

Hiçbir sıkıntı cıkmadı ödemeyi dolar üstünden alıyolar google chrome dan açarsan sayfaları türkçeye çevirebiliyosun daha rahat oluyo alışveriş yapacağın satıcıların puanları 90 üstü olsun denemelik bi alışveriş yap bence kolay gelsin

Kızlar burayada yazmazsam çatlayacağım ne eşime ne anneme anlatabildim. Çok katlı büyük bir işyerinde çalışıyorum, mutfağa su içmeye gittim o sırada diğer katın çay servisini yapan bayan vardı bizimki ile muhabbet ediyorlardı.. Ben içeri girer girmez senin hamileliğin aynı bana benziyor dedi, bende nasılmış dedim sizinki.. Çok çirkinleşmiştim cildim mahvolmuştu maymuna dönmüştüm dedi tabi ben cok kötü oldum koşa koşa lavaboya gidip ağladım..normalde asla takmam ama hamilelliğin etkisi ile biraz fazla içerledim ve bütün gün başım ağrıdı bebekde az hareket etti.şimdi aklımdan cıkarmaya çalışıyorum ama çok zor. Sanırım fazla hassasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…