2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah oğlunaaaa çok iyi kikos boyu posu :* Hayırlısıyla doğur canım

Tatlım sana da geçmiş olsun, sorunsuz sağ salim hayırlısıyla kavusursun inşallah kızına:)

Maşallah oğluna canım hakkımızda hayırlısı olsun :)

Canım doktorun yeni mi hamile yoksa doğum zamanı mı gelmiş? Bence hemen başka doktora geç.hamileliği yeniyse bile sana yetişemeyebilir.çok kötü olmuş senin için ama kısmet sonuçta.
Doğum iznine ayrılmış canım demek ki en az 32 haftalık eşimle konuşuyorum da galiba devlet hastanesine gideceğim bundan sonra Allah hayırlısını versin inşallah canım teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin karşısına hayırlı memnun olacağımız doktorlar çıkar devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama umarım pişman olmayız

Kızlar selamlar 35+4 den :) 2621 gr olmuşuz, herşey yolunda suyumuz yeterli, nst süper, 2 hafta sonra randevumuz var :) 27 Nisan'da gidicez hem de çalışamaz raporumuzu alıp işe vericez :):) Bizde haberler böyleee

MasaAllahhh prenseseee kocaman olmuss.

[QUOTE="SABIRRRRRRRRR, post: 40494510, member: 62567Çok kararsız kaldım canım eşimde onaylamadı kaldım öyle sen sipariş verdin mi memnun kaldın mı olmadı gizli gizli sipariş vereyim

ben haluk&bayram (baha tekstil) urunlerini nbb loya da satiyor orda gordum canim penye kalitesi cok iyi ama fiyatlar 100 uzeri hep. Ben bi gecelik sabahlik seti aldim dedim en fazla 60tl zarar ederim ama gayet guzel paketli faturali geldi 3gunde. Pijama da alacaktim mavi kalmis gelmesini bekliyorum[/QUOTE]
Hemen vereyim siparişi

MasaAllahh rabbim yardimcinn olsun sagliklaa kucaggina al insaAllah yavrunuu.

İnşallah amiiin. Maşallah oğluna sağlıklıca al kucağına inşallah.

Ay canim ya, hic haber vermemesi iyi olmamis yalniz. Hani sen de kendini ona gore ayarlardin. Insallah tez zamanda daha iyi bir doktor bulursun.
Aynen canım ya nasıl tepki vereceğimi şaşırdım çok üzüldüm ama hayırlısı olsun demek düşüyor bana

Allah yardımcıları olsun tez vakit çıkarlar inşallah

saolasın canım amin ınsallah ama canım sıkkın az dun gıttım doktora kese gorundu ama 6+3 gunluk bılırken 4,5 haftalık cıktı ınsallah hafaya arayı kapatır
Geç dollenmedir belki canım sıkma canını kontrolde söyler doktorun sen umutlu ol pozitif ol ki bebis dr mutlu olsun güzel güzel büyüsün annesi

Kızlar selamlar 35+4 den :) 2621 gr olmuşuz, herşey yolunda suyumuz yeterli, nst süper, 2 hafta sonra randevumuz var :) 27 Nisan'da gidicez hem de çalışamaz raporumuzu alıp işe vericez :):) Bizde haberler böyleee
ohh ne güzel haberler sizde :) Maşallah ikinize de
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu, erken doğum riskinden maşallah 3 kilo 50 cm boya gelmiş, ne güzel :)

Canım sağlıkla kavus inşallah bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…