MasaAllah bebisine canimKızlar kontrolden geldik kızım 2700 Gr olmuş iki hafta sonra çatı kontrolü var hemoroid i sordum normal doğuma engel değil ama daha artar dedi
Maşallah oğlunaaaa çok iyi kikos boyu posu :* Hayırlısıyla doğur canımkızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
inş canımMaşallah oğlunaaaa çok iyi kikos boyu posu :* Hayırlısıyla doğur canım
Tatlım sana da geçmiş olsun, sorunsuz sağ salim hayırlısıyla kavusursun inşallah kızına:)Bilmiyoruz canım bebişleri bekliyoruz çıktık yazmıştı en son , belki de eşi yazdı. Artık eline alamaz telefonu sanırım birsüre
İnşallah canım ama maalesef grup yok biz telefondan haberleştik :)
Sağol canım evet iyiki farketti doktorum. Bir çok bebeğinki doğumda belli oluyormuş, o konuda kısmetliyiz :)
Adıyla yaşasın inşallah canım çok güzel :)
Ay çok sağol kuzum ya böyle haberler duydukça çok rahatlıyorum inan, Allah razı olsum canım inşallah :)
Maşallah canım güzel kızına:)Kızlar selamlar 35+4 den :) 2621 gr olmuşuz, herşey yolunda suyumuz yeterli, nst süper, 2 hafta sonra randevumuz var :) 27 Nisan'da gidicez hem de çalışamaz raporumuzu alıp işe vericez :):) Bizde haberler böyleee
Maşallah oğluna canım hakkımızda hayırlısı olsun :)kızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
Doğum iznine ayrılmış canım demek ki en az 32 haftalık eşimle konuşuyorum da galiba devlet hastanesine gideceğim bundan sonra Allah hayırlısını versin inşallah canım teşekkür ederimCanım doktorun yeni mi hamile yoksa doğum zamanı mı gelmiş? Bence hemen başka doktora geç.hamileliği yeniyse bile sana yetişemeyebilir.çok kötü olmuş senin için ama kısmet sonuçta.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin karşısına hayırlı memnun olacağımız doktorlar çıkar devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama umarım pişman olmayızGerçekten kötü bir durum canım ben de olsam çok üzülürdüm. Ama şöyle düşün belki de o doktorla bir sıkıntı yaşayacaktın, herşeyde bir hayır vardır, bu önlenmiş oldu. Bizim göremediğimiz şeyler oluyor bazen. Sana ve bebeğine en hayırlı doktoru bulman dileğiyle :)
Maalesef haber yok tatlım bizzat mesaj attım ama çok da rahatsız etmek istemiyorum. Belki gece dönüş yapar. Hemen yazarım buraya da :)
Kızlar selamlar 35+4 den :) 2621 gr olmuşuz, herşey yolunda suyumuz yeterli, nst süper, 2 hafta sonra randevumuz var :) 27 Nisan'da gidicez hem de çalışamaz raporumuzu alıp işe vericez :):) Bizde haberler böyleee
[QUOTE="SABIRRRRRRRRR, post: 40494510, member: 62567Çok kararsız kaldım canım eşimde onaylamadı kaldım öyle sen sipariş verdin mi memnun kaldın mı olmadı gizli gizli sipariş vereyim
kızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
kızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
Sağol canım benim, inşallah hepimize nasip olsun sağlıklıca kucaklamak :)Tatlım sana da geçmiş olsun, sorunsuz sağ salim hayırlısıyla kavusursun inşallah kızına:)
Aynen canım ya nasıl tepki vereceğimi şaşırdım çok üzüldüm ama hayırlısı olsun demek düşüyor banaAy canim ya, hic haber vermemesi iyi olmamis yalniz. Hani sen de kendini ona gore ayarlardin. Insallah tez zamanda daha iyi bir doktor bulursun.
İnşallah canım herşeyde vardır bir hayır :)Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin karşısına hayırlı memnun olacağımız doktorlar çıkar devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama umarım pişman olmayız
Allah yardımcıları olsun tez vakit çıkarlar inşallahKızlarMytwin ve bebişleri iyi ama duaya ihtiyacları var. Ikizlerden biri doğduğunda solunumdan dolayı küvezde şuanda, genel durumu iyi ama mama kabul etmemiş. Dua edelim iyi olsun daha da. Diğer bebiş de iyi, anneciğinin yanında ama emmek istemiyormuş. Hamişler dualar gelsin dilara için. Rabbim yardım etsin inşallah.
Geç dollenmedir belki canım sıkma canını kontrolde söyler doktorun sen umutlu ol pozitif ol ki bebis dr mutlu olsun güzel güzel büyüsün annesisaolasın canım amin ınsallah ama canım sıkkın az dun gıttım doktora kese gorundu ama 6+3 gunluk bılırken 4,5 haftalık cıktı ınsallah hafaya arayı kapatır
ohh ne güzel haberler sizde :) Maşallah ikinize deKızlar selamlar 35+4 den :) 2621 gr olmuşuz, herşey yolunda suyumuz yeterli, nst süper, 2 hafta sonra randevumuz var :) 27 Nisan'da gidicez hem de çalışamaz raporumuzu alıp işe vericez :):) Bizde haberler böyleee
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu, erken doğum riskinden maşallah 3 kilo 50 cm boya gelmiş, ne güzel :)kızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
Canım sağlıkla kavus inşallah bebeğinekızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?