2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Hiç yanmıyor merak etme sadece kendini rahat bırak kasarsan rahatsız olursun derin nefes al hiç kasılma

Bi kere o kadın hamile olduğu zamanları doğru hatırlamıyordur bence, çünkü ne olursa olsun hamile birine bu lafların söylenmeyeceğini bilmesi ya da hatırlaması lazımdı. Öyle dengesizleri hiç takma bile bence kafana. Tabi ki hamilelikteki hassasiyet farklı oluyor ama yine de sen strese sokmamaya çalış kendini canım. Bir de hiç bir hamile çirkin olamaz bence. İçinde minicik bir melek varken kim çirkin olabilir ki

Hassas olduğumuzdan çok etkileniyoruz canım, normalde söylese güler geçeriz hem seni tanımayan birinin söyledikleri için hiç üzülmeye değmez bence, kurduğu cümleye bakılırsa hiç kibar ve düşünceli biri değilmiş...bi bayanın hayatinda hamilelik kadar güzellikler içeren başka bisey var mı, Allah herkese nasip etsin

Aman Allah'ım ne terbiyesiz hadsiz insanlar var, yüzünü bilmem ama kalbi o benzettiği hayvandan çirkinmiş. Keşke ağzının payını verseydin canım. Sen hamilesin karnında bir melek taşıyorsun ve çoook güzelsin bunu hiç unutma olurmu?

Ay şok oldum. Kurduğu cümlelerden fesat ve kıskanç olduğu Anlaşılıyor. Belli ki sizi üzmek için yapmış ve başarmış da. Allah ıslah etsin size de sabır versin. Her anne çok güzeldir. Benim de Yüzüm karardı her hamilenin bir sıkıntısı var. Ama başından hamilelik geçmiş kişilerin böyle davranabilmesi korkunç. Erkekler yaşamadıkları halde daha kibar ve anlayışlı.
Böyle insanlardan, daha doğrusu kadınlardan uzak durmak gerek. Kıskanç, görgüsüz, Başkasını yermeyi, kendini övmeyi seven kadınlar bence içlerinde halledemedikleri sorunlar yüzünden böyle oluyor.
Hiiiiç takma lütfen, güzel gönlünü ve minik bebeğini üzmeye değmez :)

Ay canim millette bir cekememezlik oluyor, herkes biZe ilgi gosterince bazi kadinlar boyle oluyor ne yazik ki. Allah bilir biri senin icin o kadinin yaninda "ne guzel hamile oldu di mi?" Demistir, o da cekememistir.
Keske bir daha ayni densizligi yapsa da sen de soyle cevap versen;
"Insallah benim senin gibi olmaz da dogumdan sonra gecer. Bak senin hep izi kalmis (tam burda bir de yuzunun kenarina bakacaksin dikkatlice)"
Mosmor kalir o zaman :) dedigim gibi hic kafana takma, benim ayni model bi tanidik vardi. Yakinda bir yerde olsa ayni cumleyi kurardi, adim gibi eminim. Uzulmeye deger biri degil hic, salla gitsin.

kizlar ankaradan yazan var mi,bnm agustos gbi dogumum ama dogum fotografcisi tutmak istiyorum ama cok pahalilar ...sizlerin dogumlari yakin arastirdiniz mi... bi arkadasim irem günal a cektirmisti cok uygundu fiyati fotograflarda albumde gayet iyiydi,cok ilgilendi dedi ,siz duydunuz mu adini? biliyormusunuz, face e baktim,instagram a baktim iyi fotograflari var. cok isim var aslinda ankarada bi iki arkadasim aradi fiyatlar bana cok yuksek geldi,bilmiyorum ki...bn ilk bebegimde fotografci tutmadim, ama simdi daha yaygin tutmak istiyorum...

Geçmiş olsun canım inşallah artar bebişinin suyu. Son gittiğimde bana da azalmış dedi. Ayva, armut ve bol havuç tüket dedi. Ayrıca en az 3 lt su. Havucu evdr kendin sık mümkünse canım

Hahahha katılıyorum kesinlikle çok iyi tespit olmuş ben de deneyeyim

Canım geçmez dedik günler geçti hep 30 32 görsem derdin bak geçtin bebeğin maşallah çok iyi inşallah hayırlı doğum olur canım

Densizlik etmiş takma kafana.bir can getiriyoruz hayata ne zorluklarla.benim diyen kadın bizden daha güzel olamaz.

Kizlar bugun devlet hastanesine gittim birde orda kaydim olsun diye burdaki doktorlarda bebek cok iri dedi ve suyumda cok az artis varmis nst de bu sefer sanci cikmadi su fazlaligini ozeldeki doktorum farketmedi mi yada devlette yanlismi olculdu kafam allak bullak oldu persembe tekrar kontrolumuz var bakalim o zmnda artis cikacak mi

Arkadaşlar felaket cati agrisi çekiyorum özellikle tuvalete oturup kalkarken sanki kemiklerim kiriliyor yarın doktormun tüm randevulari doluymuş nasipse perşembe gidecez insaallah bi sıkıntı yoktur sizin de bu kadar ağrılı oluyor mu sanki bebek geliyor gibi daha çok erken insaallah biraz daha dayanir yavrularmiz

Bende dün doktora gittim suyun azaldığını söyledi,doğum tarihini 2 mayıs diye kararlaştırmıştık o zamana kadar beklemeyelim dedi,nisanın sonuna gün verdi,şimdilik bi sorun yok önümüzdeki hafta tekrar kontrole çağırdı,zaten 36+2 olmuşsun bişey olursa gel dedi.Burda kan uyuşmazlığı olsn bir iki arkadaş vardı eğer onlar mesajımı görürse doğumdan sonra yapılacak iğne hakkında bilgileri varmı diye sormak istedim

YOK CANIM BENIM ADETLERIM COK COK DUZENLIYDI GUNUNU SASMAZDI AMA BNMKI GEC DOLLENME OLDU ONDAN DOLAYI DR ADET TARIHIMI ILERI ALARAK DOGUMUMU HAMILELIK SURECLERINI BELIRLEDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…