Merhaba arkadaşlar! Haftaya ilk kez çatı muayenesi olacağım. Canımız cok yanıyor mu merak ettim. Bir de doğumum İzmir' de olacak. Önerebileceğiniz bir doğum fotoğrafçısı var mı? Normal dogumda nasıl oluyor fotoğraf çekimi? Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler...
Bi kere o kadın hamile olduğu zamanları doğru hatırlamıyordur bence, çünkü ne olursa olsun hamile birine bu lafların söylenmeyeceğini bilmesi ya da hatırlaması lazımdı. Öyle dengesizleri hiç takma bile bence kafana. Tabi ki hamilelikteki hassasiyet farklı oluyor ama yine de sen strese sokmamaya çalış kendini canım. Bir de hiç bir hamile çirkin olamaz bence. İçinde minicik bir melek varken kim çirkin olabilir kiKızlar burayada yazmazsam çatlayacağım ne eşime ne anneme anlatabildim. Çok katlı büyük bir işyerinde çalışıyorum, mutfağa su içmeye gittim o sırada diğer katın çay servisini yapan bayan vardı bizimki ile muhabbet ediyorlardı.. Ben içeri girer girmez senin hamileliğin aynı bana benziyor dedi, bende nasılmış dedim sizinki.. Çok çirkinleşmiştim cildim mahvolmuştu maymuna dönmüştüm dedi tabi ben cok kötü oldum koşa koşa lavaboya gidip ağladım..normalde asla takmam ama hamilelliğin etkisi ile biraz fazla içerledim ve bütün gün başım ağrıdı bebekde az hareket etti.şimdi aklımdan cıkarmaya çalışıyorum ama çok zor. Sanırım fazla hassasım
Hassas olduğumuzdan çok etkileniyoruz canım, normalde söylese güler geçeriz hem seni tanımayan birinin söyledikleri için hiç üzülmeye değmez bence, kurduğu cümleye bakılırsa hiç kibar ve düşünceli biri değilmiş...bi bayanın hayatinda hamilelik kadar güzellikler içeren başka bisey var mı, Allah herkese nasip etsinKızlar burayada yazmazsam çatlayacağım ne eşime ne anneme anlatabildim. Çok katlı büyük bir işyerinde çalışıyorum, mutfağa su içmeye gittim o sırada diğer katın çay servisini yapan bayan vardı bizimki ile muhabbet ediyorlardı.. Ben içeri girer girmez senin hamileliğin aynı bana benziyor dedi, bende nasılmış dedim sizinki.. Çok çirkinleşmiştim cildim mahvolmuştu maymuna dönmüştüm dedi tabi ben cok kötü oldum koşa koşa lavaboya gidip ağladım..normalde asla takmam ama hamilelliğin etkisi ile biraz fazla içerledim ve bütün gün başım ağrıdı bebekde az hareket etti.şimdi aklımdan cıkarmaya çalışıyorum ama çok zor. Sanırım fazla hassasım
Yok estagfurullah. Ben gerekli kisimlari yazarim zaten :)İyi olur ama zahmet olmasın o kadar uzunsa. Kemiklerin açılması konusunu merak ettim ve kitabın ismini.
Aman Allah'ım ne terbiyesiz hadsiz insanlar var, yüzünü bilmem ama kalbi o benzettiği hayvandan çirkinmiş. Keşke ağzının payını verseydin canım. Sen hamilesin karnında bir melek taşıyorsun ve çoook güzelsin bunu hiç unutma olurmu?Kızlar burayada yazmazsam çatlayacağım ne eşime ne anneme anlatabildim. Çok katlı büyük bir işyerinde çalışıyorum, mutfağa su içmeye gittim o sırada diğer katın çay servisini yapan bayan vardı bizimki ile muhabbet ediyorlardı.. Ben içeri girer girmez senin hamileliğin aynı bana benziyor dedi, bende nasılmış dedim sizinki.. Çok çirkinleşmiştim cildim mahvolmuştu maymuna dönmüştüm dedi tabi ben cok kötü oldum koşa koşa lavaboya gidip ağladım..normalde asla takmam ama hamilelliğin etkisi ile biraz fazla içerledim ve bütün gün başım ağrıdı bebekde az hareket etti.şimdi aklımdan cıkarmaya çalışıyorum ama çok zor. Sanırım fazla hassasım
Ay şok oldum. Kurduğu cümlelerden fesat ve kıskanç olduğu Anlaşılıyor. Belli ki sizi üzmek için yapmış ve başarmış da. Allah ıslah etsin size de sabır versin. Her anne çok güzeldir. Benim de Yüzüm karardı her hamilenin bir sıkıntısı var. Ama başından hamilelik geçmiş kişilerin böyle davranabilmesi korkunç. Erkekler yaşamadıkları halde daha kibar ve anlayışlı.Kızlar burayada yazmazsam çatlayacağım ne eşime ne anneme anlatabildim. Çok katlı büyük bir işyerinde çalışıyorum, mutfağa su içmeye gittim o sırada diğer katın çay servisini yapan bayan vardı bizimki ile muhabbet ediyorlardı.. Ben içeri girer girmez senin hamileliğin aynı bana benziyor dedi, bende nasılmış dedim sizinki.. Çok çirkinleşmiştim cildim mahvolmuştu maymuna dönmüştüm dedi tabi ben cok kötü oldum koşa koşa lavaboya gidip ağladım..normalde asla takmam ama hamilelliğin etkisi ile biraz fazla içerledim ve bütün gün başım ağrıdı bebekde az hareket etti.şimdi aklımdan cıkarmaya çalışıyorum ama çok zor. Sanırım fazla hassasım
Ay canim millette bir cekememezlik oluyor, herkes biZe ilgi gosterince bazi kadinlar boyle oluyor ne yazik ki. Allah bilir biri senin icin o kadinin yaninda "ne guzel hamile oldu di mi?" Demistir, o da cekememistir.Kızlar burayada yazmazsam çatlayacağım ne eşime ne anneme anlatabildim. Çok katlı büyük bir işyerinde çalışıyorum, mutfağa su içmeye gittim o sırada diğer katın çay servisini yapan bayan vardı bizimki ile muhabbet ediyorlardı.. Ben içeri girer girmez senin hamileliğin aynı bana benziyor dedi, bende nasılmış dedim sizinki.. Çok çirkinleşmiştim cildim mahvolmuştu maymuna dönmüştüm dedi tabi ben cok kötü oldum koşa koşa lavaboya gidip ağladım..normalde asla takmam ama hamilelliğin etkisi ile biraz fazla içerledim ve bütün gün başım ağrıdı bebekde az hareket etti.şimdi aklımdan cıkarmaya çalışıyorum ama çok zor. Sanırım fazla hassasım
Geçmiş olsun canım inşallah artar bebişinin suyu. Son gittiğimde bana da azalmış dedi. Ayva, armut ve bol havuç tüket dedi. Ayrıca en az 3 lt su. Havucu evdr kendin sık mümkünse canımAyy sagoll canim icimi rahatlattin , 2 hafta once hic bir seyi yoktu simdi 2 hafta geri ve suyu az cikiyorama allahtan haftasi ileride.havuc suyunu kendiniz mi sikiyorsunuz yoksa sikilmis satiliyormu ki?ben hic görmedim de.sag saglim vaktinde aliriz insalllah kucagimiza:)
Hahahha katılıyorum kesinlikleAy canim millette bir cekememezlik oluyor, herkes biZe ilgi gosterince bazi kadinlar boyle oluyor ne yazik ki. Allah bilir biri senin icin o kadinin yaninda "ne guzel hamile oldu di mi?" Demistir, o da cekememistir.
Keske bir daha ayni densizligi yapsa da sen de soyle cevap versen;
"Insallah benim senin gibi olmaz da dogumdan sonra gecer. Bak senin hep izi kalmis (tam burda bir de yuzunun kenarina bakacaksin dikkatlice)"
Mosmor kalir o zaman :) dedigim gibi hic kafana takma, benim ayni model bi tanidik vardi. Yakinda bir yerde olsa ayni cumleyi kurardi, adim gibi eminim. Uzulmeye deger biri degil hic, salla gitsin.
Evet canim, kacirmisim arada mesajini kusura bakma :)ne güzelmiş. sen Amerikada mısın canım
Canım geçmez dedik günler geçti hep 30 32 görsem derdin bak geçtin bebeğin maşallah çok iyi inşallah hayırlı doğum olur canımkızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
Densizlik etmiş takma kafana.bir can getiriyoruz hayata ne zorluklarla.benim diyen kadın bizden daha güzel olamaz.Kızlar burayada yazmazsam çatlayacağım ne eşime ne anneme anlatabildim. Çok katlı büyük bir işyerinde çalışıyorum, mutfağa su içmeye gittim o sırada diğer katın çay servisini yapan bayan vardı bizimki ile muhabbet ediyorlardı.. Ben içeri girer girmez senin hamileliğin aynı bana benziyor dedi, bende nasılmış dedim sizinki.. Çok çirkinleşmiştim cildim mahvolmuştu maymuna dönmüştüm dedi tabi ben cok kötü oldum koşa koşa lavaboya gidip ağladım..normalde asla takmam ama hamilelliğin etkisi ile biraz fazla içerledim ve bütün gün başım ağrıdı bebekde az hareket etti.şimdi aklımdan cıkarmaya çalışıyorum ama çok zor. Sanırım fazla hassasım
YOK CANIM BENIM ADETLERIM COK COK DUZENLIYDI GUNUNU SASMAZDI AMA BNMKI GEC DOLLENME OLDU ONDAN DOLAYI DR ADET TARIHIMI ILERI ALARAK DOGUMUMU HAMILELIK SURECLERINI BELIRLEDIınsallah canım bugun bı arkadasla daha konustuk onunda aynı durumdaymıs gec dollenme olmus ama bıldıgım gec dollenme adet duzensızlıgı olanlarda oluyo hayırlısı Allahtan ınsallah bu sefer bebegımı bagıslar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?