Kızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
CANIM BİZİM DE DÜN KONTROLÜMÜZ VARDI, BİZİM DE BONUMUZDA KORDON VAR, ÜÇ KEZ DOLANANA KADAR SORUN DEĞİL, HATTA NORMAL DOĞUM OLUYOR DEDİ, ÜÇTEN SONRASI SORUN, BUNUN ÜSTÜNE BİDE NST KÖTÜ ÇIKTI, BİZİM SIPA UYUMUŞ, TATLI ŞEYLER YEDİM TEKRAR NST YAPTILAR, ÇOK ŞÜKÜR UYANDI. AMA İNSAN HUZURSUZ OLUYOR, DÜNDEN BERİ KENDİMİ DİNLİYORUM AĞRIM VAR MI, HAREKET ETTİ Mİ FİLAN..
YOK CANIM BENIM ADETLERIM COK COK DUZENLIYDI GUNUNU SASMAZDI AMA BNMKI GEC DOLLENME OLDU ONDAN DOLAYI DR ADET TARIHIMI ILERI ALARAK DOGUMUMU HAMILELIK SURECLERINI BELIRLEDI
canım bizim doktorlar kan sulandırıcının normal doğuma engel olmadığını söyledi.. ben de çok araştırdım kan sulandırıcı kullanıp normal doğum yapanları da okudum.. ama tabi karar senin.. inşallah en doğru şekilde hayırlısıyla olur doğumlarımız..[/QUOTE]
Amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza... Bizim dr. normalden hiiiiiçç bahsetmedi açıkçası ben de birçok bebeğimi kaybettiğim için doğsun da nasıl doğarsa doğsun diyorum.
Günaydın güzel anneler, böyle uykusuz sıfır enerjiyle güne başlamak hiç aydın olmuyor ama Sabahı sabah etmek belli bir süre sonra sinir bozukluğu yapmaya başlıyor artık..
Bende dün doktora gittim suyun azaldığını söyledi,doğum tarihini 2 mayıs diye kararlaştırmıştık o zamana kadar beklemeyelim dedi,nisanın sonuna gün verdi,şimdilik bi sorun yok önümüzdeki hafta tekrar kontrole çağırdı,zaten 36+2 olmuşsun bişey olursa gel dedi.Burda kan uyuşmazlığı olsn bir iki arkadaş vardı eğer onlar mesajımı görürse doğumdan sonra yapılacak iğne hakkında bilgileri varmı diye sormak istedim
Gunaydin canim. Ben de kan uyusmazligi var. Her ay in direkt cooms testi yaptiriyorum. Negatif ciktigi icin simdilik igne yapmadi. Bebek dogdugunde kani pozitif olursa bana igne yapacaklar. Negatif isebyapmayacaklar. Ama ikinci dogunde mutlaka 28. Haftada birtane ve dogumdla birtane vurmamiz gerek dedi. Yani bu ignenin bebekle pek ilgisi yok hamileyken kanaman olmazsa. Anne icin onemli. Sende bir indirekt cooms iste. Ikinci bebekse igneyi mutlak yaptir.
Herkese gunaydin anneler ve minik brbisleri. Hepimiz sona yaklasiyoruz, 36 haftaligiz ama gelin son uç ayimi bana sorun, hatirlarsaniz 23. Haftadan beri şiddetli basur çekiyorum, dayanmaya calisiyorum.Sizlere sorum var hamilelik nasil geçerse bebekte doğunca öyle olur diyorlar, ben son 3 aydir gergin agliyorum bi fasil, simdi benim brbegim.mutsuz ve mizmiz bir bebek mi olacak
Mytwin
Allah saglikla evinize donmeyi nasip etsin gozun aydin canim... toist
Allahin izniyle bisey olmaz bebeklerimiz buyudukce kordonuda boyunlarinin altina alma ihtimali artiyormus...Ayrica kizlar zaten 35. Haftadan sonra bebeklerimizin suyu azalmaya baslarmis bu fizyolojik normal biseymis...Benimde bebegim iri gidiyor kizlar 3 kilo olduk nerdeyse simdiden doktorum zamanini beklerse normal konusunda endiseli oldugunu tekrar dusunmemi istedi durumlar boyle:/...