2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
CANIM BİZİM DE DÜN KONTROLÜMÜZ VARDI, BİZİM DE BONUMUZDA KORDON VAR, ÜÇ KEZ DOLANANA KADAR SORUN DEĞİL, HATTA NORMAL DOĞUM OLUYOR DEDİ, ÜÇTEN SONRASI SORUN, BUNUN ÜSTÜNE BİDE NST KÖTÜ ÇIKTI, BİZİM SIPA UYUMUŞ, TATLI ŞEYLER YEDİM TEKRAR NST YAPTILAR, ÇOK ŞÜKÜR UYANDI. AMA İNSAN HUZURSUZ OLUYOR, DÜNDEN BERİ KENDİMİ DİNLİYORUM AĞRIM VAR MI, HAREKET ETTİ Mİ FİLAN..

YOK CANIM BENIM ADETLERIM COK COK DUZENLIYDI GUNUNU SASMAZDI AMA BNMKI GEC DOLLENME OLDU ONDAN DOLAYI DR ADET TARIHIMI ILERI ALARAK DOGUMUMU HAMILELIK SURECLERINI BELIRLEDI
valla gordukce boyle umutlanıyorum ınsallah doktora gıttıgımde olumlu seyler duyarım gercı dunden berı ıcımdekı kotu hıs gectı Allah hepınıze hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın ınsallah

canım bizim doktorlar kan sulandırıcının normal doğuma engel olmadığını söyledi.. ben de çok araştırdım kan sulandırıcı kullanıp normal doğum yapanları da okudum.. ama tabi karar senin.. inşallah en doğru şekilde hayırlısıyla olur doğumlarımız..[/QUOTE]
Amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza... Bizim dr. normalden hiiiiiçç bahsetmedi açıkçası ben de birçok bebeğimi kaybettiğim için doğsun da nasıl doğarsa doğsun diyorum.

Gunaydin canim. Ben de kan uyusmazligi var. Her ay in direkt cooms testi yaptiriyorum. Negatif ciktigi icin simdilik igne yapmadi. Bebek dogdugunde kani pozitif olursa bana igne yapacaklar. Negatif isebyapmayacaklar. Ama ikinci dogunde mutlaka 28. Haftada birtane ve dogumdla birtane vurmamiz gerek dedi. Yani bu ignenin bebekle pek ilgisi yok hamileyken kanaman olmazsa. Anne icin onemli. Sende bir indirekt cooms iste. Ikinci bebekse igneyi mutlak yaptir.

amin canım inşALLAH rabbım hepimizin yuzune baksın sen gonlunu ferah tut ınşALLAH hersey yolunda senın ıcın guzel haberlerle gelcen :)

22 gün sonra izine çıkacağız kısmetseeeresmi tatilleri, hafta sonlarını ve doktora gideceğim izinli günleri saymazsak
13 gün daha işe gidip geleceğim
bende senın gıbı gun sayanlardanım canım ama sanırım ben bu haftadan sonra raporlara yuklencem gıbı :)

Herkese gunaydin anneler ve minik brbisleri. Hepimiz sona yaklasiyoruz, 36 haftaligiz ama gelin son uç ayimi bana sorun, hatirlarsaniz 23. Haftadan beri şiddetli basur çekiyorum, dayanmaya calisiyorum.Sizlere sorum var hamilelik nasil geçerse bebekte doğunca öyle olur diyorlar, ben son 3 aydir gergin agliyorum bi fasil, simdi benim brbegim.mutsuz ve mizmiz bir bebek mi olacak

Mytwin Allah saglikla evinize donmeyi nasip etsin gozun aydin canim... toist Allahin izniyle bisey olmaz bebeklerimiz buyudukce kordonuda boyunlarinin altina alma ihtimali artiyormus...Ayrica kizlar zaten 35. Haftadan sonra bebeklerimizin suyu azalmaya baslarmis bu fizyolojik normal biseymis...Benimde bebegim iri gidiyor kizlar 3 kilo olduk nerdeyse simdiden doktorum zamanini beklerse normal konusunda endiseli oldugunu tekrar dusunmemi istedi durumlar boyle:/...

Annesi, post: 40479547, member: 621405"]Âmin çok sağol canım evet sezeryan.. Inşallah ameliyatım kolay geçer..
Canim insallah herşey güzel olur, bende şiddetli basurdan dolayı sezeryan olacagim , doğum sonrasi hikayenin paylasir misin benimle

Maşallah canım güzel kızına:)

MasaAllahhh prenseseee kocaman olmuss.

ohh ne güzel haberler sizde :) Maşallah ikinize de

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu, erken doğum riskinden maşallah 3 kilo 50 cm boya gelmiş, ne güzel :)

MasaAllah bebisine canim

Maşallah canım koca kız olmuş:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Teşekkür ettik teyzelerii, öperiz yavrularınızı :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…