- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
farklı bır sebepten olursa aldıgın rapor ızınden dusmuyor cnm ben aıle hekımıyle konustum dırek dedım ıznımden gıtmesın ıstıyorum dıye oda sebebını hamılelık dısı gosterırız sıkıntı kalmaz dedı bende oyle yapmayı dusunuyorum cunku cok zorlanmaya basladım bırde bnm bebısım kanalda oldugu ıcın yatmam lazımrapor alırsak izinden gidiyor mu, bende alırım bana ne, hamileyizzz hakkımızzz
yok canım ne alakası var bende ılk oglumda oyleydım aşırı duygusaldım sureklı aglıyodum oğlum o kadar sessizdiki hıc cocuk buyuttum demedım aşılarında bıle aglamıyodu dogru duzgunHerkese gunaydin anneler ve minik brbisleri. Hepimiz sona yaklasiyoruz, 36 haftaligiz ama gelin son uç ayimi bana sorun, hatirlarsaniz 23. Haftadan beri şiddetli basur çekiyorum, dayanmaya calisiyorum.Sizlere sorum var hamilelik nasil geçerse bebekte doğunca öyle olur diyorlar, ben son 3 aydir gergin agliyorum bi fasil, simdi benim brbegim.mutsuz ve mizmiz bir bebek mi olacak
duailemutluluk hm, tamam canım aklımda olsun aile hekimimiz kıl bir adam ama konuşurum...
önümüzdeki hafta 23 nisan resmi tatil ya 24'üne aldım doktor kontrolümü hafta sonu ile birlikte 4 gün istihrat edeceğim nasipse, sende öyle yapabilirsin hem o hafta içi bir gün rapor almış olursun diğer haftaiçi yine alırsın 1-2 gün
Rica ederim ne demek :):) Gayet sağlıklı bebeğin üzülme :):) Bende katı meyve sıkacağı yoktu iş yerine yakın bi cafe de hergün içmiştim bi ara :) sıkamıyorsan bile hergün 2 tane ye en az ben hala yiyorum :):) Zamanında sağlıkla doğsunlar inşallah :)Ayy sagoll canim icimi rahatlattin , 2 hafta once hic bir seyi yoktu simdi 2 hafta geri ve suyu az cikiyorama allahtan haftasi ileride.havuc suyunu kendiniz mi sikiyorsunuz yoksa sikilmis satiliyormu ki?ben hic görmedim de.sag saglim vaktinde aliriz insalllah kucagimiza:)
Tubacım bende de oluyor özellikle uzun zaman oturduysam ve tuvaletim geldiyse, ilk ayağa kalktığımda yürümede çok zorlanıyorum, bir çoğumuzda var stres yapma gelmiyor bebek :):) Sadece kafası biraz sıkıştırıyor bizi :)Arkadaşlar felaket cati agrisi çekiyorum özellikle tuvalete oturup kalkarken sanki kemiklerim kiriliyor yarın doktormun tüm randevulari doluymuş nasipse perşembe gidecez insaallah bi sıkıntı yoktur sizin de bu kadar ağrılı oluyor mu sanki bebek geliyor gibidaha çok erken insaallah biraz daha dayanir yavrularmiz
Güzel haberlerle gelin inşallahGunaydin kizlar.. doktora randevumuz var bgn.. 10.30 da oglusumlaa buluscaz. Bakalim kordonla aramiz nasil bu hafta
Ben de böyle gün sayıyorum :) bugünü saymazsak benim de 6 iş günüm var huh :)22 gün sonra izine çıkacağız kısmetseeeresmi tatilleri, hafta sonlarını ve doktora gideceğim izinli günleri saymazsak
13 gün daha işe gidip geleceğim
aile hekimi daha mantıklı, bir de benim işyerinde yeni doğum yapanlar kendi doktorun çalışır verdiği için ondan rapor almaman gerekir dediler hep zaten, inşallah ayarlarsın raporlarını sende sorunsuz canım, yat dinlen, bebişin eşyaları ve evinle ilgilenirsincnm kendı dr da farklı sebepten yazabılır kadın dogumdada sıkıntılar oluyor sonucta hamılelık dısında ben bıraz ondan bıraz aıle hekımınden bıseyler ayarlıcam bnm randevum 21 nısan salı haftaya ben 21 22 kendı dr dan alcam 23 u ztn tatıl 24 unede aıle hekımınden alırım boylelıkle bır tek pazartesı ıse gelırım dıye dusunuyorum tabı bakalım ne olcak
süperBen de böyle gün sayıyorum :) bugünü saymazsak benim de 6 iş günüm var huh :)
cnm bana aıle hekımının dedıgı bu ama dusununce aıle hekımının dedıgı mantıklı gelıyor cunku mesela ben grıp oldum rapor alıp yatamıcammı ılla normal dogum ıznımden mı duscek ama yıne sorarım bakarım bıduailemutluluk ve junes arkadaşlar özelde nasıl bilmiyorum ama kamuda sadece rapor diye geçiyor ve hamilelik ile ilgili veya değil diye bir ayrım yok, aldığınız süre doğum izninizden düşer otomatikman, iyice araştırın derim ben :):) Diğer türlü herkes faranjitten rapor alır olur mu hiç :):)
ben özel sektördeyim, ve bende böyle duymuştum işteduailemutluluk ve junes arkadaşlar özelde nasıl bilmiyorum ama kamuda sadece rapor diye geçiyor ve hamilelik ile ilgili veya değil diye bir ayrım yok, aldığınız süre doğum izninizden düşer otomatikman, iyice araştırın derim ben :):) Diğer türlü herkes faranjitten rapor alır olur mu hiç :):)
yasıyanlar varsa demekkı bnm aıle hekımımın dedıgı normal etkılemıyor o zmn ben bırde kendı dr ma sorarım bakalım ne dıcekben özel sektördeyim, ve bende böyle duymuştum işte
ama burada yeni doğum yapanlar ik dan edindikleri bilgilere göre aile hekiminden alınanların etkilemediğini söylediler hep bilemiyorum ki, ben zaten sona yaklaştık çok rapor almama gerek yok
Kızlar aliexpress de cok güzel ürünler var değişik bebek şekeri kutuları süsleri falan var ilginç şeyler var ben emzirme sütyeni aldım çok güzel ücretsiz nakliye olanlardan seçin diğerleri pahalıya geliyo simdi de bu kutulardan sipariş verdim içine şeker alırım artık Eki Görüntüle 1493759
senin randevun benden önce bir sor bakalım, bende bi sorarım haftaya cuma bakalım benim ki ne diyecekyasıyanlar varsa demekkı bnm aıle hekımımın dedıgı normal etkılemıyor o zmn ben bırde kendı dr ma sorarım bakalım ne dıcek
tmm cnm haberlesırız su da var ben gıttıgım gun ıcınde rapor almak zorundayım ıs yerım ıstıyor onuda kendı dr verıcek o zmn odamı duscek dogum ıznımden ıyıce bır ogrenmem lazım yazarım burayasenin randevun benden önce bir sor bakalım, bende bi sorarım haftaya cuma bakalım benim ki ne diyecek
aynen.! bak hiç aklıma gelmedi, dur ben bunu ik ya sorayım bi; çünkü her doktora gittiğimde tam gün izinli oluyordumtmm cnm haberlesırız su da var ben gıttıgım gun ıcınde rapor almak zorundayım ıs yerım ıstıyor onuda kendı dr verıcek o zmn odamı duscek dogum ıznımden ıyıce bır ogrenmem lazım yazarım buraya
Herzaman temiz olmak mümkün olmuyor canım, ilk gebeliğimde her ay düzenli ağdaya gittim temiz olayım aman hazırlıksız yakalanmayayım diye en son 36. Haftamda gitmiştim birde 3 hafta sonra giderim diyordum oğlum 38 de gelince ben hazırlıksız yakalanmış oldumGünaydın kızlar. Agdaya doktora gitmeden 1 2 gun once gitmeyi düşünüyordum. Ama dun gece sancım oldu ara ara. Korktum bugün gidecem sanırım. Kadın olmak ne zor ya. Her zaman nasıl temiz ve hazır olucaz ki. ..
Allah yardımcısı olsun insallah biran önce gelir annesinin yanına , benm kuzenimin bebeğide 15 gün emmek istemmeişti cok ugrastı ama emdi sonunda simdi 7 aylık hala bir tek annesini emiyor inşallah bu bebiste biran önce baslar emmeye .KızlarMytwin ve bebişleri iyi ama duaya ihtiyacları var. Ikizlerden biri doğduğunda solunumdan dolayı küvezde şuanda, genel durumu iyi ama mama kabul etmemiş. Dua edelim iyi olsun daha da. Diğer bebiş de iyi, anneciğinin yanında ama emmek istemiyormuş. Hamişler dualar gelsin dilara için. Rabbim yardım etsin inşallah.
BNDE bebek ayakkabılarından almak istiyorum yaaa instagramda 45 tl satıyorlar onlar orda 5-6 dolar flannay çok güzel şeyler var ben şansımı denemek istiyorum :)
kızlar 33. haftanın ilk günündeyiz kontrolümüz vardı bugün 2.760 kg olmus benim tosuncuk:) Dolayısı ile birazcık erken gelicekmiş 16 mayıs olarak belirledik bi sıkıntımız olmazsa heyecanlandımmmm
yeni geldim cnm gece giremiyormm :)
oh oh ne güzell kızceyede masallah :)Kızlar selamlar 35+4 den :) 2621 gr olmuşuz, herşey yolunda suyumuz yeterli, nst süper, 2 hafta sonra randevumuz var :) 27 Nisan'da gidicez hem de çalışamaz raporumuzu alıp işe vericez :):) Bizde haberler böyleee
ay cok az kalmıs cok heycanlııı masallah tosunaa :)kızlar bugun tam 36*0 olduk oğluşum 3000 gr oldu boyuda asagı yukarı 50 cn olmuş doktor amcası dedi evi temizlettım kişisel hazırlığımıda hallettım safak 3 stresliyim inş kuveze gerek kalmazMytwin ikizleri acele etmişler inş saglıkla dönerler evlerine
terbiyesizin onde gideniymiş takma dicem cnm ama takmamak mumkun değil içi kötüymüş sürt... bnde duyuyorm bazen cok kilo almşsn flan filan gbi sacma laflar hepsinide fesat fitneci insanlar soyluyor kulak asma.Kızlar burayada yazmazsam çatlayacağım ne eşime ne anneme anlatabildim. Çok katlı büyük bir işyerinde çalışıyorum, mutfağa su içmeye gittim o sırada diğer katın çay servisini yapan bayan vardı bizimki ile muhabbet ediyorlardı.. Ben içeri girer girmez senin hamileliğin aynı bana benziyor dedi, bende nasılmış dedim sizinki.. Çok çirkinleşmiştim cildim mahvolmuştu maymuna dönmüştüm dedi tabi ben cok kötü oldum koşa koşa lavaboya gidip ağladım..normalde asla takmam ama hamilelliğin etkisi ile biraz fazla içerledim ve bütün gün başım ağrıdı bebekde az hareket etti.şimdi aklımdan cıkarmaya çalışıyorum ama çok zor. Sanırım fazla hassasım
bizdede duurum aynı bütün gece göbek deliğimin etrafını kaşıdım delirdim resmenGünaydın güzel anneler, böyle uykusuz sıfır enerjiyle güne başlamak hiç aydın olmuyor amaSabahı sabah etmek belli bir süre sonra sinir bozukluğu yapmaya başlıyor artık..
Herzaman temiz olmak mümkün olmuyor canım, ilk gebeliğimde her ay düzenli ağdaya gittim temiz olayım aman hazırlıksız yakalanmayayım diye en son 36. Haftamda gitmiştim birde 3 hafta sonra giderim diyordum oğlum 38 de gelince ben hazırlıksız yakalanmış oldumBunları dert etme bence bizler olabildiğince temiz olmaya çalışıyoruz zaten doktorlar o an bunu umursamıyorlar canım
cnm 3 haftada bır yap temızlıgını hemen uzamaz ztn yoksa sureklı onlamı ugrascan o kdr takmaCanım peki temiz olmazsak ne oluyor. Bana hastaneden broşür verdiler içinde her an doğuma hazırlıklı gelin genital bölge sürekli temiz olsun. Doğuma gelmeden önce duş alın vs yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?