2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm 3 haftada bır yap temızlıgını hemen uzamaz ztn yoksa sureklı onlamı ugrascan o kdr takma
Aynen canım ya rüyalarıma giriyor resmen. Temiz degilsek ne yapalım olelim mi aaaa. Takacak başka bişey kalmadı sanki. Birazdan gidecem agdaya. Temizlenip otururm :) :)

Günaydın canım. Ne güzel ya. Keşke ben de her hafta görsem kizcemi. Bizim doktor 15 gün sonraya çağırdı. Niye o kadar ileri attiysa artık. Neyse güzel haberlerle gel canım biz de sevmiyoruz malesef nstyi :)

günaydınnnnnn herkeseee. bugün en güzel günlerden biri. işteki son günüm. raporlu göründüğüm için çalışmıyorum masamda oturup keyif yapıyorum. ohhh mis valla. eşyalarımızı topladık oğluşumla :))) babamızı beklicez öğleden sonra gelip bizi alıp evimize dinlenmeye götürcek. bugün çok güzelll yahu

saol canım inşallah her şey yolundadır.. beni de ilk kez haftalık çağırdı ondan önce ayda bir gidiyorduk.. seni de bundan sonra daha sık çağırır sanırım.. ayy zaten kaç hafta kaldı kii.. :) sen nasılsın?.. dün ağrın varmış biraz geçti mi?.. evi ne yaptın bitti mi işlerin?..

Aynen canım ya rüyalarıma giriyor resmen. Temiz degilsek ne yapalım olelim mi aaaa. Takacak başka bişey kalmadı sanki. Birazdan gidecem agdaya. Temizlenip otururm :) :)
cok takılma canım bak sureklıde gıdıon agda yapınca hmn jılet gıbı uzamıo sonucta rahat ol o senı baya bır ıdare eder

gozunaydın cnm ne gzl ya 37 yı gorebılmek ee artık ıstırahat hakkın bol bol dınlen cnm son gunlerın keyfıne var :)

gozunaydın cnm ne gzl ya 37 yı gorebılmek ee artık ıstırahat hakkın bol bol dınlen cnm son gunlerın keyfıne var :)
inşallah keyfine varmadan doğurmam da :))) dün görümcemle sohbet ediyorduk. 38. haftada doğurmuş 2 çocuğunu da. uuuu dedim ben hazır değilim. çantamız bile hazır değil. keyif olarak ilk işim yarın öğlen kalkmak olacak inşallah

ewet 38 e gelınce bebeklerın cıkası gelıyor helekı kızsa daha bır meraklılar benım erken dogum rıskım var ama hep 38 i gorıyım diye dua ediyorum ztn artık gelısımde tamam oluyor tabı gınede hakkımızda hayırlısı

38 mi dediniz ay bende hazirlikli degilm ama benim kizin gelmeye niyeti yok gibi

Kızlar selamlar 35+4 den :) 2621 gr olmuşuz, herşey yolunda suyumuz yeterli, nst süper, 2 hafta sonra randevumuz var :) 27 Nisan'da gidicez hem de çalışamaz raporumuzu alıp işe vericez :):) Bizde haberler böyleee
canım benim geçmişi okurken gördüm 41 kere maşallah prensesine annecini hiç üzmedi uslu uslu büyüdü bak gördün müinşallah böyle devam eder ve mutlu sona gelirsiniz

gözünaydın, darısı 8 Mayıs'a başıma ahahahhh

Canım peki temiz olmazsak ne oluyor. Bana hastaneden broşür verdiler içinde her an doğuma hazırlıklı gelin genital bölge sürekli temiz olsun. Doğuma gelmeden önce duş alın vs yazmış.
Benim çok azdı ondan belki herhangi birşey yapmadılar ama çok kötü durumda olanları traş ediyorlarmış galiba canım.

patavatsız insan dolu takma canım böyle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…