Canım netten sipariş verebilirsin herkeseye göre birsürü seçenek var. Ben Süslü bebekten almıştım. Bir bak istersen nettenkızlarr bizim hala kapı süsümüz yok.. biri bana akıl versin nolur..
kuzum valla benimde midem çayır çayır yanıyor soda içicem şimdi benimki heralde çok yorgunluktan oluyor çünkü şimdi sırtımda yumuşak yastıklarla oturuyorum biraz geçti gibi
Valla canım mecburiyetten öyle bir kesiyorsun ki. Bebişin sağlığı için kendin için. Ayın 10un da gitmiştim doktora bugunle 5 gün oldu tuz yemiyorum. Ekmeği bile tuzsuz yaptiriyorum canım. Doktor altını çize çize uyardı beni. Seni korkutmak için söylemiyorum sağlığın için önlem alıyorum dedi. .Ama ben tuzu kesemem ki tuzsuz yemek düşünemiyorum. Yüzüm kilodan şişti:))
Sanirim benim son gidisim olucak sonra sezeryan için gün verecek herhalde. Doğuma gidecem artık. Haftaya cuma gelse artık :) ağrım yok şimdilik gece doguracam diye korktum açıkçası. Birazdan agdaya gideceğim. Hazır olmakta fayda var. Çünkü doktor yanıma gelene kadar da doğum olabilir hazırlıklı ol demişti. Ev ise bir türlü tam oturmuyor canım. Sanki hep dağınık sen daha iyi bilirsin sen de tasindin çünkü :)saol canım inşallah her şey yolundadır.. beni de ilk kez haftalık çağırdı ondan önce ayda bir gidiyorduk.. seni de bundan sonra daha sık çağırır sanırım.. ayy zaten kaç hafta kaldı kii.. :) sen nasılsın?.. dün ağrın varmış biraz geçti mi?.. evi ne yaptın bitti mi işlerin?..
Bende özel bölge hemen uzuyor canım hormonlar orda tavan yapmış :)cok takılma canım bak sureklıde gıdıon agda yapınca hmn jılet gıbı uzamıo sonucta rahat ol o senı baya bır ıdare eder
Öyle mi canım. Hayırlısı olsun ya. Bakalım ne olacakBenim çok azdı ondan belki herhangi birşey yapmadılar ama çok kötü durumda olanları traş ediyorlarmış galiba canım.
saol canım hemen bakıyorum.. peki isim yazıyorlar mı o sitede..Canım netten sipariş verebilirsin herkeseye göre birsürü seçenek var. Ben Süslü bebekten almıştım. Bir bak istersen netten
Valla canım mecburiyetten öyle bir kesiyorsun ki. Bebişin sağlığı için kendin için. Ayın 10un da gitmiştim doktora bugunle 5 gün oldu tuz yemiyorum. Ekmeği bile tuzsuz yaptiriyorum canım. Doktor altını çize çize uyardı beni. Seni korkutmak için söylemiyorum sağlığın için önlem alıyorum dedi. .
Sanirim benim son gidisim olucak sonra sezeryan için gün verecek herhalde. Doğuma gidecem artık. Haftaya cuma gelse artık :) ağrım yok şimdilik gece doguracam diye korktum açıkçası. Birazdan agdaya gideceğim. Hazır olmakta fayda var. Çünkü doktor yanıma gelene kadar da doğum olabilir hazırlıklı ol demişti. Ev ise bir türlü tam oturmuyor canım. Sanki hep dağınık sen daha iyi bilirsin sen de tasindin çünkü :)
Bende özel bölge hemen uzuyor canım hormonlar orda tavan yapmış :)
Öyle mi canım. Hayırlısı olsun ya. Bakalım ne olacak
38 DEN SONRA ALLAH HAYIRLISINI VERSIN AMA DOGUM ICIN HAZIR BEBEKLER BİRDE HERKES KIZLAR İÇİN ERKENCİ DİYOR BAKALIM BIZIMKILER NASIL OLCAK BNMKI ZTN ERKENCIDE YAVRUM ERKENDEN YOLA CIKMIS...:)SIZIN KIZLARI BILMIYORUM38 mi dediniz ay bende hazirlikli degilm ama benim kizin gelmeye niyeti yok gibi
Ben havuzlu hanın içindeydi yerine gidip aldım isminide yaZdırdım ama netten yazdırabiliyormusun hiç bilmiyorum canım, bir incele siteyi istersensaol canım hemen bakıyorum.. peki isim yazıyorlar mı o sitede..
Bir yanlışlık olmasın eğer dün 32+1 isen takvimin de yanlış o zamankızlar 33. haftanın ilk günündeyiz kontrolümüz vardı bugün 2.760 kg olmus benim tosuncuk:) Dolayısı ile birazcık erken gelicekmiş 16 mayıs olarak belirledik bi sıkıntımız olmazsa heyecanlandımmmm
nerden anlıyorsunuz geç döllendigini
canım benım anladıgım kadarıyla aslında can acıtmayan bısey ama kendını kasıp gerince acıyor.muayne olanlardan sana acıyor dıyen de olacaktır acımıyor dıyende.aradakı fark bu.Merhaba arkadaşlar! Haftaya ilk kez çatı muayenesi olacağım. Canımız cok yanıyor mu merak ettim. Bir de doğumum İzmir' de olacak. Önerebileceğiniz bir doğum fotoğrafçısı var mı? Normal dogumda nasıl oluyor fotoğraf çekimi? Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler...
erken sayılmaz canım 4 gun :)kızlar 33. haftanın ilk günündeyiz kontrolümüz vardı bugün 2.760 kg olmus benim tosuncuk:) Dolayısı ile birazcık erken gelicekmiş 16 mayıs olarak belirledik bi sıkıntımız olmazsa heyecanlandımmmm
canım bende oksuruk olmustu doktor hamıellere zararlı olmayan bı hap verdı bi gunde kestı.her oksurugun nıtelığı aynı olmuyor ama istersen adını söyleyebilirm.benımki peş peşe içten gelen kuru bi oksuruktu az mitarda balgam oluyordu.Kizlar cok oksuruyorum bebege bisey olaacak diye cok korkuyorm dr da yok arayabilecegm devlete gidiyormdoguma az kaldi ama ben 4gundur bogaz agrisi ve okssurukle ugrasiyorm cok halsiz ve mutsuzum bebegim simdi gelmek istese doguma gidecek halim yok ne yapcam ben
H hukukcu_ bizim de yok hala kapı süsümüzCanım netten sipariş verebilirsin herkeseye göre birsürü seçenek var. Ben Süslü bebekten almıştım. Bir bak istersen netten
benim özellikle geceleri yataktan kalkerken oluyo canım.Arkadaşlar felaket cati agrisi çekiyorum özellikle tuvalete oturup kalkarken sanki kemiklerim kiriliyor yarın doktormun tüm randevulari doluymuş nasipse perşembe gidecez insaallah bi sıkıntı yoktur sizin de bu kadar ağrılı oluyor mu sanki bebek geliyor gibidaha çok erken insaallah biraz daha dayanir yavrularmiz
Canım daha önce de seninle konuşmuştuk. Benim oğlum da Uras olacak :) bence yusuf uras olsun :)Kizlar sizden fikirlerinizi istiyorum, esim cumaya kadar zaman verdi oglusun ismine karar vermem icin:) sizde fikrinizi soylerseniz sevinirim..'Yusuf Uras' ya da 'Yusuf Eren' istiyoruz, Yusuf esimin ismi hep oglum olursa babasinin adini tasisin istemistim, ama yaninada bu iki isim arasindayiz ve tek isim gibi birlikte soylensin istiyoruz tabi tasidigi anlamda onemli, goz onunde bulundurarak sizde bir seyler soylerseniz cok mutlu olurum:)
aynen canım azıcık bu güzelmiş dediklerim 120-150 lira.. 70-80 lira olanlara bunu ben de yaparım diyip beğenmiyorum.. ayy çok kararsız kaldım.. ne yapcam bilmiyorum.. bu gidişle kapı süssüz kalacak oğlum.. bişey bulursan bana da haber ver.. ben de haber veririm..&
H hukukcu_ bizim de yok hala kapı süsümüzbende bugün netten bakıp sipariş vermeye çalışcam çünkü bazı sitelerde 15 gün sonra falan geliyormuş. Emirgul sen ne kadara aldın ve nasıl birşey aldın? Diğer arkadaşlarda fikir vermek için yazarsa çok sevinirim. Ben keçeden istihorum. Dün baktım biraz 100 liradan aşağı güzel birşey bulamadım. Hatta tam içime sinenler 125-150 tl arası.
Kizlar sizden fikirlerinizi istiyorum, esim cumaya kadar zaman verdi oglusun ismine karar vermem icin:) sizde fikrinizi soylerseniz sevinirim..'Yusuf Uras' ya da 'Yusuf Eren' istiyoruz, Yusuf esimin ismi hep oglum olursa babasinin adini tasisin istemistim, ama yaninada bu iki isim arasindayiz ve tek isim gibi birlikte soylensin istiyoruz tabi tasidigi anlamda onemli, goz onunde bulundurarak sizde bir seyler soylerseniz cok mutlu olurum:)
yusuf eren dıyorum ben canım :)Kizlar sizden fikirlerinizi istiyorum, esim cumaya kadar zaman verdi oglusun ismine karar vermem icin:) sizde fikrinizi soylerseniz sevinirim..'Yusuf Uras' ya da 'Yusuf Eren' istiyoruz, Yusuf esimin ismi hep oglum olursa babasinin adini tasisin istemistim, ama yaninada bu iki isim arasindayiz ve tek isim gibi birlikte soylensin istiyoruz tabi tasidigi anlamda onemli, goz onunde bulundurarak sizde bir seyler soylerseniz cok mutlu olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?