2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@tuubaa60 canim cati agrisi ve hatta kalca bacak agrisi bende de geceleri bas gosteriyor, gun icinde iyiyim ama gece uyandigimda ve sabah ilk kalktigimda zor yuruyorum maalesef..

Cahil ile sohbeti kes derim ben, şaka bir yana çok kaba hatta kelimenin tam anlamıyla patavatsızmış. Aldırma diycem ama zaten çok üzülmüşsün ki bence fazla hassasiyetle hiç alakası yok. Bu laflar kime söylense üzülürdü, hangi kadın kaldırır ki çirkinleştin denmesini. Az kaldı hamileliğin tadını çıkarmaya bak bence.

Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım.100 lirayı da geçsin istemiyorumama iyi birşey istiyorsam 100-150 lirayı gözden çıkarcam sanırım. Bugün halletmem lazım bu işi. Haberleşelim. Güzel birşey bulursam yazarım sanada

Kızlar Mytwin arkadaşımızın doğuma gireceğini yazmış safakmeley . Az önce geçmişe bakarken gördüm. Tüm geçmişi de okuyamadım. Bir gelişme varmı? Haberi olan varmı? Dualarım seninle Mytwin . Yiğit ve yağızı sağlıkla kucağına alırsın, kolay bir doğum olur inşallah...

ragy evet canim hatirliyorum bir Uras da sizdeydi, ne zormus karar vermek, benim ailem Yusuf Eren e cok alistirdi kendini, esim de oyle ama yinede bana biraktilar bakalim artik:)
Buarada Ben kece malzemeleri aldim kendim yapmaya caliscam kapi susu ve bir kac tane yastik, ay dede olacak bizim kapi susumuz stickerlari da oyle tasarladik, yastiklari da gunes ay, yildiz ve bulut seklinde yapmak istiyorum sablonda cikarttim bakalim umarim becerebilirim:)

dun dogdu pasalar cnm bırınde solunumla ılgılı ufak bır sıkıntı varmıs kuveze koymuslar dıgerı annecıgıyleydı dun oyle yazılmıstı ınsallah daha da ıyı olcaklar

Dogum yapmis canim, bebislerden biri minik oldugu icin kuvezdeymis, digeri yaninda ama o da emmek istemiyormus ama cok sukur hepsi iyiymis

tşkler cnm dün bi sipariş verdim bugunde iş yerindeki arkadaşlar çok beğendiler onlara vericez inşallah izne çıkmadan gelir dicem ama uzun sürecek gibi

canım bende normalde hiç tuz yemem kan dolaşımını yavaşlatıyor diye benim için pek zor olmadı ama dediğin gibi tuza çok dikkat edilmeli

özgecim ben dibine vurdum diyebilirim dün 80 tllik çok cici şeyler aldım bugünde iş yerindeki arkadaşlarla bakıyorum eğer alışveriş yaparsan dikkat et ben tam ödemeyi yapacakken bazı parçalarda kargo ücreti çıktı iptal ettim bende hemen çünkü aldığım üründen çok kargo parası vardı :)

Bence Yusuf Eren :) daha uyumlu gibi geldi bana.

canım napıyosun, ne var ne yok?.. kızın nasıl?.. doğum şekli ne düşünüyorsun.. haberim yok bayadır senden merak ettim..

Canım valla ara ara görebiliyorum fırsat bulamıyorum ama çok da seviyorum burayı. . Sorduğun icin tesekkur ederim kızım iyi teyzesi bir sıkıntı yok şükür en son 35 haftaliktik 2750 gr 48 cm di. Her hafta nst ve kontrol varmış artık. .. ben normal düşünüyorum canım Allahım izin verirse.. 38 den sonra gelmesini bekleyecez artık galiba buradan okuduklarıma göre. Hem belim ağrıyor ve hem bebiş nefes aldırmıyor göğüse baskı çok... biz de haberler böyle... çok şükür ikimizde bu hamileliğimiz de bugünlere kadar da gelebildik.. ben de seni merak ediyordum iyi olduğunu okuyordum..

sen nasılsın oğlun nasıl isme karar verdiniz mi... galiba normal düşünüyosun sen de benim gibi ??

Canım ben ilk hamileliğimde çok gergin bir hamilelik geçirmiştim. 15. haftada ikizlerden birinde spina bifida (açık omur sendromu) tespit edildi o sonlandırıldı. 18 Haftada riske atmamak adına diğerine amniyosentez yapıldı. 20 gün onun sonucunu bekledim. Ayrı bir stres. 23. Haftada kızım kanala girdi her an doğabilir dendi beni yatırdılar. 26. Haftada kızımın kilo alışı 4 hafta geriledi. Kan sulandırıcı.... kullandım 34. Haftada kilo alışı 2 hafta geriye kadar düştü ama 36. haftada gene 4 hafta gerileyince 36. haftada sezaryenle doğum yaptım. Kızım 2 kilo doğdu. Ama küveze bile girmedi. Oldukça stresli ve sorunlu bir hamilelikti. Doktora her gittiğimde olumsuz bir durumla karşılaştım. Kızım ise oldukça sakin mutlu bir bebekti. Halende öyle. Arkadaşlarım sen bebek büyütmedin bile diyorlar. Hurafelere inanma bence. Esasında stresli hamilelik yaşayanların bebekleri gelişimlerini daha hızlı tamamlıyormuş. Daha güçlü bebekler oluyormuş. Kızım şimdi 4 yaşında bünyesi oldukça sağlam.

Kızlar siz bilirsiniz, doktorlara güvenmeyin, kanun yönetmelik bilmeyebilirler, o zaman bütün hamileler çalışabilir raporu alsın sonra gidip sinizütten 1 hafta rapor alsın, 1 hafta ishalden alsın, 1 hafta migrenden alsın :):) olur mu öyle, hele ki siz özeldesiniz, sonradan üzülmeyin diye söylüyorum ben :)

Oh ohhhh ya güzelim nasıl seviniyorum senin adına, nasıl rahatsın dimi :):) Oğluşunla bol bol vakit geçir artık, darısı bana :)

Gunaydin guzel anneler ve ask kokulu minikleri:)
safakmeley canim masallah kizina, koca kiz oldu valla, biyolojik hayirli dogumlar, masaallah oglusun doguma hazir zaten:) kontrole gidenler guzel haberlerle gelin ins..
Saol teyzesiii :)

Yusuf Eren bence

junes saol güzelim ya, walla afferim akıllı kızıma, biz 28. haftanın hayalini kurarken kızım 36. haftanın içinde :):) Şükür rabbime :)

kredi kartıyla aldn dimi cnm hadi bakalım sennkiler gelsnde bnde bi cesaretlenp alym

BEN ARASTIRCAM CANIM ZTN IS YERINDEKI IK DA TAM BILMIOKI NERDEN OGRENCEZ TAM OLARAK ONU BILMIYORUM

Maşallah Rabbim esirgesin.. İnşallah benim oğlumda anlattığınız gibi olur. Bizde her ayımızı stresli geçirdik ha doğdu ha doğacak diye hala da öyle devam ediyor.. Doğduktan sonra her şey güzel olacak inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…