Cahil ile sohbeti kes derim ben, şaka bir yana çok kaba hatta kelimenin tam anlamıyla patavatsızmış. Aldırma diycem ama zaten çok üzülmüşsün ki bence fazla hassasiyetle hiç alakası yok. Bu laflar kime söylense üzülürdü, hangi kadın kaldırır ki çirkinleştin denmesini. Az kaldı hamileliğin tadını çıkarmaya bak bence.Kızlar burayada yazmazsam çatlayacağım ne eşime ne anneme anlatabildim. Çok katlı büyük bir işyerinde çalışıyorum, mutfağa su içmeye gittim o sırada diğer katın çay servisini yapan bayan vardı bizimki ile muhabbet ediyorlardı.. Ben içeri girer girmez senin hamileliğin aynı bana benziyor dedi, bende nasılmış dedim sizinki.. Çok çirkinleşmiştim cildim mahvolmuştu maymuna dönmüştüm dedi tabi ben cok kötü oldum koşa koşa lavaboya gidip ağladım..normalde asla takmam ama hamilelliğin etkisi ile biraz fazla içerledim ve bütün gün başım ağrıdı bebekde az hareket etti.şimdi aklımdan cıkarmaya çalışıyorum ama çok zor. Sanırım fazla hassasım
Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım.100 lirayı da geçsin istemiyorumama iyi birşey istiyorsam 100-150 lirayı gözden çıkarcam sanırım. Bugün halletmem lazım bu işi. Haberleşelim. Güzel birşey bulursam yazarım sanadaaynen canım azıcık bu güzelmiş dediklerim 120-150 lira.. 70-80 lira olanlara bunu ben de yaparım diyip beğenmiyorum.. ayy çok kararsız kaldım.. ne yapcam bilmiyorum.. bu gidişle kapı süssüz kalacak oğlum.. bişey bulursan bana da haber ver.. ben de haber veririm..
dun dogdu pasalar cnm bırınde solunumla ılgılı ufak bır sıkıntı varmıs kuveze koymuslar dıgerı annecıgıyleydı dun oyle yazılmıstı ınsallah daha da ıyı olcaklarKızlarMytwin arkadaşımızın doğuma gireceğini yazmış safakmeley . Az önce geçmişe bakarken gördüm. Tüm geçmişi de okuyamadım. Bir gelişme varmı? Haberi olan varmı? Dualarım seninle Mytwin . Yiğit ve yağızı sağlıkla kucağına alırsın, kolay bir doğum olur inşallah...
Dogum yapmis canim, bebislerden biri minik oldugu icin kuvezdeymis, digeri yaninda ama o da emmek istemiyormus ama cok sukur hepsi iyiymisKızlarMytwin arkadaşımızın doğuma gireceğini yazmış safakmeley . Az önce geçmişe bakarken gördüm. Tüm geçmişi de okuyamadım. Bir gelişme varmı? Haberi olan varmı? Dualarım seninle Mytwin . Yiğit ve yağızı sağlıkla kucağına alırsın, kolay bir doğum olur inşallah...
tşkler cnm dün bi sipariş verdim bugunde iş yerindeki arkadaşlar çok beğendiler onlara vericez inşallah izne çıkmadan gelir dicem ama uzun sürecek gibiHiçbir sıkıntı cıkmadı ödemeyi dolar üstünden alıyolar google chrome dan açarsan sayfaları türkçeye çevirebiliyosun daha rahat oluyo alışveriş yapacağın satıcıların puanları 90 üstü olsun denemelik bi alışveriş yap bence kolay gelsin
canım bende normalde hiç tuz yemem kan dolaşımını yavaşlatıyor diye benim için pek zor olmadı ama dediğin gibi tuza çok dikkat edilmeliValla canım mecburiyetten öyle bir kesiyorsun ki. Bebişin sağlığı için kendin için. Ayın 10un da gitmiştim doktora bugunle 5 gün oldu tuz yemiyorum. Ekmeği bile tuzsuz yaptiriyorum canım. Doktor altını çize çize uyardı beni. Seni korkutmak için söylemiyorum sağlığın için önlem alıyorum dedi. .
Sanirim benim son gidisim olucak sonra sezeryan için gün verecek herhalde. Doğuma gidecem artık. Haftaya cuma gelse artık :) ağrım yok şimdilik gece doguracam diye korktum açıkçası. Birazdan agdaya gideceğim. Hazır olmakta fayda var. Çünkü doktor yanıma gelene kadar da doğum olabilir hazırlıklı ol demişti. Ev ise bir türlü tam oturmuyor canım. Sanki hep dağınık sen daha iyi bilirsin sen de tasindin çünkü :)
Bende özel bölge hemen uzuyor canım hormonlar orda tavan yapmış :)
Öyle mi canım. Hayırlısı olsun ya. Bakalım ne olacak
özgecim ben dibine vurdum diyebilirim dün 80 tllik çok cici şeyler aldım bugünde iş yerindeki arkadaşlarla bakıyorum eğer alışveriş yaparsan dikkat et ben tam ödemeyi yapacakken bazı parçalarda kargo ücreti çıktı iptal ettim bende hemen çünkü aldığım üründen çok kargo parası vardı :)Allah yardımcısı olsun insallah biran önce gelir annesinin yanına , benm kuzenimin bebeğide 15 gün emmek istemmeişti cok ugrastı ama emdi sonunda simdi 7 aylık hala bir tek annesini emiyor inşallah bu bebiste biran önce baslar emmeye .
BNDE bebek ayakkabılarından almak istiyorum yaaa instagramda 45 tl satıyorlar onlar orda 5-6 dolar flann
bizde 33+2 yiz cnm takvimindemi bi yanlışlık war senin bnde sezeryan olursa 15 mayıs istiyorum :)
yeni geldim cnm gece giremiyormm :)
oh oh ne güzell kızceyede masallah :)
ay cok az kalmıs cok heycanlııı masallah tosunaa :)
terbiyesizin onde gideniymiş takma dicem cnm ama takmamak mumkun değil içi kötüymüş sürt... bnde duyuyorm bazen cok kilo almşsn flan filan gbi sacma laflar hepsinide fesat fitneci insanlar soyluyor kulak asma.
bizdede duurum aynı bütün gece göbek deliğimin etrafını kaşıdım delirdim resmen((
Bence Yusuf Eren :) daha uyumlu gibi geldi bana.Kizlar sizden fikirlerinizi istiyorum, esim cumaya kadar zaman verdi oglusun ismine karar vermem icin:) sizde fikrinizi soylerseniz sevinirim..'Yusuf Uras' ya da 'Yusuf Eren' istiyoruz, Yusuf esimin ismi hep oglum olursa babasinin adini tasisin istemistim, ama yaninada bu iki isim arasindayiz ve tek isim gibi birlikte soylensin istiyoruz tabi tasidigi anlamda onemli, goz onunde bulundurarak sizde bir seyler soylerseniz cok mutlu olurum:)
canım napıyosun, ne var ne yok?.. kızın nasıl?.. doğum şekli ne düşünüyorsun.. haberim yok bayadır senden merak ettim..Evet canim iyi olmuştur inşallah. . Hepimiz için iyi olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. ...
Kızlar yazamadm ne zamandr ben oglumu cuma gunu çkarttım hastanedn balım yanımda artıkneyse aglıo görüşqüz
canım napıyosun, ne var ne yok?.. kızın nasıl?.. doğum şekli ne düşünüyorsun.. haberim yok bayadır senden merak ettim..
Canım ben ilk hamileliğimde çok gergin bir hamilelik geçirmiştim. 15. haftada ikizlerden birinde spina bifida (açık omur sendromu) tespit edildi o sonlandırıldı. 18 Haftada riske atmamak adına diğerine amniyosentez yapıldı. 20 gün onun sonucunu bekledim. Ayrı bir stres. 23. Haftada kızım kanala girdi her an doğabilir dendi beni yatırdılar. 26. Haftada kızımın kilo alışı 4 hafta geriledi. Kan sulandırıcı.... kullandım 34. Haftada kilo alışı 2 hafta geriye kadar düştü ama 36. haftada gene 4 hafta gerileyince 36. haftada sezaryenle doğum yaptım. Kızım 2 kilo doğdu. Ama küveze bile girmedi. Oldukça stresli ve sorunlu bir hamilelikti. Doktora her gittiğimde olumsuz bir durumla karşılaştım. Kızım ise oldukça sakin mutlu bir bebekti. Halende öyle. Arkadaşlarım sen bebek büyütmedin bile diyorlar. Hurafelere inanma bence. Esasında stresli hamilelik yaşayanların bebekleri gelişimlerini daha hızlı tamamlıyormuş. Daha güçlü bebekler oluyormuş. Kızım şimdi 4 yaşında bünyesi oldukça sağlam.Herkese gunaydin anneler ve minik brbisleri. Hepimiz sona yaklasiyoruz, 36 haftaligiz ama gelin son uç ayimi bana sorun, hatirlarsaniz 23. Haftadan beri şiddetli basur çekiyorum, dayanmaya calisiyorum.Sizlere sorum var hamilelik nasil geçerse bebekte doğunca öyle olur diyorlar, ben son 3 aydir gergin agliyorum bi fasil, simdi benim brbegim.mutsuz ve mizmiz bir bebek mi olacak
cnm bana aıle hekımının dedıgı bu ama dusununce aıle hekımının dedıgı mantıklı gelıyor cunku mesela ben grıp oldum rapor alıp yatamıcammı ılla normal dogum ıznımden mı duscek ama yıne sorarım bakarım bı
ben özel sektördeyim, ve bende böyle duymuştum işte
ama burada yeni doğum yapanlar ik dan edindikleri bilgilere göre aile hekiminden alınanların etkilemediğini söylediler hep bilemiyorum ki, ben zaten sona yaklaştık çok rapor almama gerek yok
Oh ohhhh ya güzelim nasıl seviniyorum senin adına, nasıl rahatsın dimi :):) Oğluşunla bol bol vakit geçir artık, darısı bana :)günaydınnnnnn herkeseee. bugün en güzel günlerden biri. işteki son günüm. raporlu göründüğüm için çalışmıyorum masamda oturup keyif yapıyorum. ohhh mis valla. eşyalarımızı topladık oğluşumla :))) babamızı beklicez öğleden sonra gelip bizi alıp evimize dinlenmeye götürcek. bugün çok güzelll yahu
Saol teyzesiii :)Gunaydin guzel anneler ve ask kokulu minikleri:)
safakmeley canim masallah kizina, koca kiz oldu valla, biyolojik hayirli dogumlar, masaallah oglusun doguma hazir zaten:) kontrole gidenler guzel haberlerle gelin ins..
Yusuf Eren benceKizlar sizden fikirlerinizi istiyorum, esim cumaya kadar zaman verdi oglusun ismine karar vermem icin:) sizde fikrinizi soylerseniz sevinirim..'Yusuf Uras' ya da 'Yusuf Eren' istiyoruz, Yusuf esimin ismi hep oglum olursa babasinin adini tasisin istemistim, ama yaninada bu iki isim arasindayiz ve tek isim gibi birlikte soylensin istiyoruz tabi tasidigi anlamda onemli, goz onunde bulundurarak sizde bir seyler soylerseniz cok mutlu olurum:)
kredi kartıyla aldn dimi cnm hadi bakalım sennkiler gelsnde bnde bi cesaretlenp alymözgecim ben dibine vurdum diyebilirim dün 80 tllik çok cici şeyler aldım bugünde iş yerindeki arkadaşlarla bakıyorum eğer alışveriş yaparsan dikkat et ben tam ödemeyi yapacakken bazı parçalarda kargo ücreti çıktı iptal ettim bende hemen çünkü aldığım üründen çok kargo parası vardı :)
BEN ARASTIRCAM CANIM ZTN IS YERINDEKI IK DA TAM BILMIOKI NERDEN OGRENCEZ TAM OLARAK ONU BILMIYORUMKızlar siz bilirsiniz, doktorlara güvenmeyin, kanun yönetmelik bilmeyebilirler, o zaman bütün hamileler çalışabilir raporu alsın sonra gidip sinizütten 1 hafta rapor alsın, 1 hafta ishalden alsın, 1 hafta migrenden alsın :):) olur mu öyle, hele ki siz özeldesiniz, sonradan üzülmeyin diye söylüyorum ben :)
Oh ohhhh ya güzelim nasıl seviniyorum senin adına, nasıl rahatsın dimi :):) Oğluşunla bol bol vakit geçir artık, darısı bana :)
Saol teyzesiii :)
Yusuf Eren bence
junes saol güzelim ya, walla afferim akıllı kızıma, biz 28. haftanın hayalini kurarken kızım 36. haftanın içinde :):) Şükür rabbime :)
Canım ben ilk hamileliğimde çok gergin bir hamilelik geçirmiştim. 15. haftada ikizlerden birinde spina bifida (açık omur sendromu) tespit edildi o sonlandırıldı. 18 Haftada riske atmamak adına diğerine amniyosentez yapıldı. 20 gün onun sonucunu bekledim. Ayrı bir stres. 23. Haftada kızım kanala girdi her an doğabilir dendi beni yatırdılar. 26. Haftada kızımın kilo alışı 4 hafta geriledi. Kan sulandırıcı.... kullandım 34. Haftada kilo alışı 2 hafta geriye kadar düştü ama 36. haftada gene 4 hafta gerileyince 36. haftada sezaryenle doğum yaptım. Kızım 2 kilo doğdu. Ama küveze bile girmedi. Oldukça stresli ve sorunlu bir hamilelikti. Doktora her gittiğimde olumsuz bir durumla karşılaştım. Kızım ise oldukça sakin mutlu bir bebekti. Halende öyle. Arkadaşlarım sen bebek büyütmedin bile diyorlar. Hurafelere inanma bence. Esasında stresli hamilelik yaşayanların bebekleri gelişimlerini daha hızlı tamamlıyormuş. Daha güçlü bebekler oluyormuş. Kızım şimdi 4 yaşında bünyesi oldukça sağlam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?