MasaAllah bir tosun daha geliyorSlm millet
Kontrolumuz vardi nst de girdik hic bi sorun yok sanirim günümüzü gorecekmisiz en çokta oglanin bir haftada 450 gr almsi oldu 3 kilo 40 gr olmuş
Sizinkilerede bin maşallah gayet iyi ilerliyor mayis bebekleri .
Yalniz ben simdi kafaya bisey taktim 1 haftada 450gr alan bi bebek 2 hafta kalirsa bide son zamanda daha çok alacak ya ben simdi 4 kilo bebeği nazil dpgururum abovvvvvv
:) masallah canim haberler cok iyi..Allah kolayligini verur ins doguryrsun endiselenmeSlm millet
Kontrolumuz vardi nst de girdik hic bi sorun yok sanirim günümüzü gorecekmisiz en çokta oglanin bir haftada 450 gr almsi oldu 3 kilo 40 gr olmuş
Yalniz ben simdi kafaya bisey taktim 1 haftada 450gr alan bi bebek 2 hafta kalirsa bide son zamanda daha çok alacak ya ben simdi 4 kilo bebeği nazil dpgururum abovvvvvv
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebişinHanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Bizim kız da babasına tepki veriyor canım, eşim hadi kızım bi tekme at diyor konuşuyor hanımefendi de kimildaniyor, şimdiden babacıeşin konusması olayı doğrumu ki ya daha önce duymuştum.siz anlatınca gözlerim doldu.babanın sesini tanıyıp ona yönelmeleri ne güzel,şayet o sebepten döndüyse..
o konuda bilgim yok canım yanlış yönlendirmiyim.ben çatlak oluşmasın diye kullanıyorum.
Bizim kız da babasına tepki veriyor canım, eşim hadi kızım bi tekme at diyor konuşuyor hanımefendi de kimildaniyor, şimdiden babacıeşin konusması olayı doğrumu ki ya daha önce duymuştum.siz anlatınca gözlerim doldu.babanın sesini tanıyıp ona yönelmeleri ne güzel,şayet o sebepten döndüyse..
o konuda bilgim yok canım yanlış yönlendirmiyim.ben çatlak oluşmasın diye kullanıyorum.
Hayirli olsun canim Rabbim safii olan ismiyle acil sufalar versin minik yavruna insaAllah bi an once iyilesirde evinize donersinjz canimKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Rabbim şifa versin tez elden, bikaç gün kalır çıkar canım. Erken doğan bebişler düzene girene kadar kalıyor. Sonra Sağlıcakla kavuşacaksın bebeğine inşallah canım.Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Sagolasin canim. Dedigim gibi burda sezeryan opsiyonu cok zor, ben de ogrenebildigim kadar ogrenmeye calisiyorum. Tabii bu herseyin iyi gideceginin garantisi degil. Allah'im hepimize guzel saglikli dogumlar nasip etsin insallah.Aminnnn :) Allah hakkımızda hayırlısını versin canım, sağlıkla rahatca doğuralım inşallah :)
:):) Sağlıklı olsunlar da kilosu 3 de olsa olur güzelim :)
Yerim Zeynebin totsunu :):)
Loafer emeğine sağlık bir de çeviri yapmışsın, çok faydalı oldu :):) Sağlıklı doğumlarrr
Maşallah tosun paşaya :)Slm millet
Hayırlı uğurlu olsun canım ömrü bereketli olsun, rabbim acil şifalar versinnnKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Sen hazırla da kendini gerisi kolay :):) Allah gönlümüze göre versin squat da iyi bak onu da araştır istersenSagolasin canim. Dedigim gibi burda sezeryan opsiyonu cok zor, ben de ogrenebildigim kadar ogrenmeye calisiyorum. Tabii bu herseyin iyi gideceginin garantisi degil. Allah'im hepimize guzel saglikli dogumlar nasip etsin insallah.
Canim masallah. Hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun insallah:))Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Canım benim Allah sağlık sıhhat versin ikinize de, gözün aydın güle güle büyüt oğluşunuKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Canim gecmis olsun, Allah'im tez zamanda sifasini versin insallah. Kalbini ferah tut, o kucucuk cigeri oksijene alismaya calisiyor. Merak etme, hemen iyilesecek annesi:))Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Gozunaydin canım insalt en kısa zamanda kucağında donersiniz evinize allah sağlık sıhhat afiyet versin ikinize de, yavrun huzur mutluluk bolluk bereket şans getirsin yuvanizaKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
bu konuyşa ilgili bir arkadaş yazmış başka bir konudada,özel hastanede mor reçeteye yazdırıp daha düşük bi fiyata,yada devlet hastanesinr yatış işlemi yapıp ücretsiz olabiliyormuşuz bilgin olsun canımBende henüz yaptırmadım. Her ay test yaptırıyorum. Negatif çıktığı için şimdilik gerek kalmadı. Doğumdan sonra 72 saat içinde bakılacak duruma. Ama ücretli mi olur bilemiyorum. Bakacağız.
200 tl civarı bişey canım,bazı kişiler ücret ödememiş hastanesine göremi değişiyor anlamadımevet ikinci hamilelikte önem kazanıyor bu iğne, ama önemi hamile kalmadan önce diye biliyorum, allah korusun düşük vsv gibi sonuçlar oluşabiliyor, bunları önlemek adına ilk bebekten 72 saat sonra dediğin gibi iğneyi yapıyorlar. cnm ben özelde doğum yaptım, ve bu iğne için herhangi bir para almadılar, kan grubumu da netleştirmek için kaç kere kan alındı mesela onlardan da para alınmadı. pahalımıymış ki bilmiyordum.
Canim Allah buyuk sabir versin. Ne olur kalbini ferah tut, ve biraz vucudunu dinlendir istersen. Insallah heysey gonlune gore olur.selam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı
Gozun aydin cnm insaallah ikinizde sag salim evinize cikarsnz en yakin zamanda dualarimizdasinKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?