2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
MasaAllah bir tosun daha geliyor

:) masallah canim haberler cok iyi..Allah kolayligini verur ins doguryrsun endiselenme

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin

Bizim kız da babasına tepki veriyor canım, eşim hadi kızım bi tekme at diyor konuşuyor hanımefendi de kimildaniyor, şimdiden babacı

Bizim kız da babasına tepki veriyor canım, eşim hadi kızım bi tekme at diyor konuşuyor hanımefendi de kimildaniyor, şimdiden babacı

kızlar ben temizliğe başladım çok zorlanıyorum ama sağolsun eşim yardım ediyo

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın hayırlı olsun... Allah, bebişlerinize de sizlere de sağlık sıhhat afiyet versin.

Benim doktor hala doğurabilecen mi deyip duruyo doğurcam iştee doğurcammm benim değil mi istediğim gibi doğururum Allah Allah

şaka bir yana da aslında çok gerginim bebiş doğunca kordondaki varis kanama yapar mı? doğumdan sonra bizi ne gibi bir süreç bekliyor? düşünüp duruyorum...

Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Hayirli olsun canim Rabbim safii olan ismiyle acil sufalar versin minik yavruna insaAllah bi an once iyilesirde evinize donersinjz canim

Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Rabbim şifa versin tez elden, bikaç gün kalır çıkar canım. Erken doğan bebişler düzene girene kadar kalıyor. Sonra Sağlıcakla kavuşacaksın bebeğine inşallah canım.

Sagolasin canim. Dedigim gibi burda sezeryan opsiyonu cok zor, ben de ogrenebildigim kadar ogrenmeye calisiyorum. Tabii bu herseyin iyi gideceginin garantisi degil. Allah'im hepimize guzel saglikli dogumlar nasip etsin insallah.

Maşallah tosun paşaya :)

Hayırlı uğurlu olsun canım ömrü bereketli olsun, rabbim acil şifalar versinnn

Sagolasin canim. Dedigim gibi burda sezeryan opsiyonu cok zor, ben de ogrenebildigim kadar ogrenmeye calisiyorum. Tabii bu herseyin iyi gideceginin garantisi degil. Allah'im hepimize guzel saglikli dogumlar nasip etsin insallah.
Sen hazırla da kendini gerisi kolay :):) Allah gönlümüze göre versin squat da iyi bak onu da araştır istersen

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Canim masallah. Hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun insallah:))

Canım benim Allah sağlık sıhhat versin ikinize de, gözün aydın güle güle büyüt oğluşunu

Canim gecmis olsun, Allah'im tez zamanda sifasini versin insallah. Kalbini ferah tut, o kucucuk cigeri oksijene alismaya calisiyor. Merak etme, hemen iyilesecek annesi:))

Gozunaydin canım insalt en kısa zamanda kucağında donersiniz evinize allah sağlık sıhhat afiyet versin ikinize de, yavrun huzur mutluluk bolluk bereket şans getirsin yuvaniza

Bende henüz yaptırmadım. Her ay test yaptırıyorum. Negatif çıktığı için şimdilik gerek kalmadı. Doğumdan sonra 72 saat içinde bakılacak duruma. Ama ücretli mi olur bilemiyorum. Bakacağız.
bu konuyşa ilgili bir arkadaş yazmış başka bir konudada,özel hastanede mor reçeteye yazdırıp daha düşük bi fiyata,yada devlet hastanesinr yatış işlemi yapıp ücretsiz olabiliyormuşuz bilgin olsun canım

200 tl civarı bişey canım,bazı kişiler ücret ödememiş hastanesine göremi değişiyor anlamadım
,olmazsa devlet hastanesinde yaptıracağız artık

Canim Allah buyuk sabir versin. Ne olur kalbini ferah tut, ve biraz vucudunu dinlendir istersen. Insallah heysey gonlune gore olur.

Gozun aydin cnm insaallah ikinizde sag salim evinize cikarsnz en yakin zamanda dualarimizdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…