amin canım ınsallah hepımızın gonlune gore versın rabbım kanama lekeye donustu daha dusmedı arada sancılarım oluyo beklıyorum oyleCanim Allah buyuk sabir versin. Ne olur kalbini ferah tut, ve biraz vucudunu dinlendir istersen. Insallah heysey gonlune gore olur.
Sağol canım. Daha iyisi sizin olsun :) rica ettim 1 hafta sonra kargoya vereceklerGuzelmos canim gule gule kullan.. Peki kac gunde teslim edeceklermis?..
Canim gozun aydin fazla kalmaz kuvezde Allahin izniyle cabuk toparlanir.sanada vok gecmis olsun canim bebisin ii oldumu sende olursun iyi zatenKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
36+4 günlük doğdu canımcnm geçmiş olsunn bebeğin sağlıklı olmasına sevindim... merak ediyorum hangi haftadaydı bebek bizimde erken doğma ihtimali var umut olur bana.
Senin bebişine de maşallah Rabbim esirgesin vakti saatinde gelsin inşallah
Evet canim haklisin, o da vardi bi yerlerde, atlamisim galiba:)Sen hazırla da kendini gerisi kolay :):) Allah gönlümüze göre versin squat da iyi bak onu da araştır istersen
Amin tatlim inş:) aramizda bir hafta vardi ama minik cadı erkenci cikti:))Aaa maşallah canım hayırlı olsun tabi dua edelim sende benm gibi görümcen ile peş peşe oldun demek allah bizede nasip etsin kavuşmak
Hayirli olsun canim insallah hemen cikar kuvozden gecmis olsun simdidenKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Canım güle güle büyüt bebeğini. Çok şükür sen kurtuldun. Hayırlısı ile bizdesağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah... Dualarımız seninle ve oğlunla. Allah ın izniyle biran evvel çıkarda küvezden kucağına alırsın inşallahKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Gözün aydin cnm,biran önce kucagina alirsin oglunu insallahKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Allah sağlikla kucağina aldirsin inş canim:) hic uzulme kilosuna dogunca hemen toparlaniyorlar sağlikli olsun gerisi boşKızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün şükür 15 günü de geçirdik darısı bir 15 güne daha inşallah. Bebek hala doğum kanalında bıraktığımız gibi sıpacık33+4 haftamız: 2400 kg 49 cm olmuş 3 kiloyu görsem rahatlıcam yoksa minik kıyafetler almak zorundayım galiba elimdekiler olmaz sanırım... Muhtemelen mayısın 1-7 si arası gelebilir dedi. Ayrıca açıklığın falan olursa normale yönlendiririm seni boşuna sezeryan yapmayalım dedi şok oldum daha önce hiççç düşünmemiştim bu ihtimaliiii bir heyecan bastıııı.
Hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa Rabbim hepimize onu yaşatsınnnnn inşallahhhh
amin canım ınsallah hepımızın gonlune gore versın rabbım kanama lekeye donustu daha dusmedı arada sancılarım oluyo beklıyorum oyle
Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden[/QUOTE
canım benim bunda da vardır bir hayır. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin. Oğullarına uzun ömür versin inşallah...selam kızlar ıyı haber vermek ısterdım ama yıne olmadı Allah acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın demıstım ama bebegım gelişmemiş düşük yapmaya basladım buda nasıp olmadı
Hayırlı olsun canım bebeğin inşallah sağlıkla koklayin bebişiniziKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Çok sağol canım, ya hiç sorma hareket etseler dert etmeseler dert
Aa çok beğendim özellikle fener yöntemini, maşallah canım sana da eşine de :) kızımız da babasının sesine koşmuş aferin ona :)
Oo maşallah canım 3 kg ı geçmiş çok şükür, daha iyi olsun yavrun inşallah :)
Iniallah güzel haberlerle gel tatlım, ben 32 den beri giriyorum canım genelde 34 36 da giriliyor ama sanırım. Ben herşeyi erken yaşadım çatıyı da 36 bitince olmuştum :)))
MasaAllah canim
gozun aydın canım masallah kuzuna:)
Hay maşallahhh sağlıkla gelsinn :)
Canım milimetrik şeyler ölçüyorlar yanlış ölçme ihtimalleri baya yüksek, sen sıkma canını bak yolunda herşey
Maşallah, sağlıkla doğsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, Allah yavrunun ömrünü bereketli kılsın, umarım çok iyisinizdir. Öpüyorum yavrunu
Maşallah görümcenin bebeğine de senin yavruna da, ya sen doğumda görcen heralde yavrunun yüzünü :):)
Çok kokoşsunuz, çok güzel :):) Güzel günlerde kullansın yavrucağız
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallahKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Canım çok sevindim hayırlı olsun güzelce yavruna kavuştun darısı hepimize sıra ile olsunHanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?