2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim Allah buyuk sabir versin. Ne olur kalbini ferah tut, ve biraz vucudunu dinlendir istersen. Insallah heysey gonlune gore olur.
amin canım ınsallah hepımızın gonlune gore versın rabbım kanama lekeye donustu daha dusmedı arada sancılarım oluyo beklıyorum oyle

Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Canim gozun aydin fazla kalmaz kuvezde Allahin izniyle cabuk toparlanir.sanada vok gecmis olsun canim bebisin ii oldumu sende olursun iyi zaten

36+4 günlük doğdu canım

Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Canım güle güle büyüt bebeğini. Çok şükür sen kurtuldun. Hayırlısı ile bizdesağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah... Dualarımız seninle ve oğlunla. Allah ın izniyle biran evvel çıkarda küvezden kucağına alırsın inşallah

Allah sağlikla kucağina aldirsin inş canim:) hic uzulme kilosuna dogunca hemen toparlaniyorlar sağlikli olsun gerisi boş

amin canım ınsallah hepımızın gonlune gore versın rabbım kanama lekeye donustu daha dusmedı arada sancılarım oluyo beklıyorum oyle

Rabbim hakkinda en hayirlisini versin insaAllah. Vardir bir sebebi. her sey Allahtan. Zamani gelecek acini hafifletecek bir melek verecek insaAllah rabbim.

Canim inşallah hemen çikar kuvözden sende hemen toparlanirsin ağrisiz sizisiz inş, dualarımız seninle:) Güle güle büyüt bebeğini inş
Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden[/QUOTE

Ca
canım benim bunda da vardır bir hayır. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin. Oğullarına uzun ömür versin inşallah...

Kızlar internetim yok çok merak ediyorum olan biteni ne çok alismisim buraya geçmiş çok ilerlemiş okuyamadim çok bebisi olanlar hayırlı olsun darısı başımıza rahatsız olanlar da geçmiş olsun son zamanlarimiz korku heyecan bir arada ben sanki 36. haftada dogurcakmisim gibi geliyor korkuyorum 28 nisan kontrol var bakalım dualarimiz eksik olmasın iyi geceler öpüyorum bebisleri ve sizleri :)

gozun aydın canım masallah kuzuna:)

Çok sağolun kızlar hepimizinkine maşallah, bu ara genelde iyi haberlerle geliyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin inşallah. ..

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
Canım çok sevindim hayırlı olsun güzelce yavruna kavuştun darısı hepimize sıra ile olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…