Canım yormuşsun kendini ondandır, ben de dün yoruldum gece boyunca belim ağrıdı, sabah zor kalktım oturup kalkarken zorlaniyorum hala.Hiç ilk gebeligimde böyle ağrilar yasamamistim çok rahat geçmisti ozamanlar. Dün aşiri yoruldum bütün gün ayaktaydim ve çok uykusuzdum ondan artti galiba bugün adım atamıyorum resmengidebilirsem yarin yoksa sali gunu doktoruma gidicem canim, ona kalsa hersey normal ama ben dayanamiyorum artik bakalim bu sefer ne diyecek. Ödüm kopuyor 38.haftamdan once dogurucam diye bukadar cok agri hic normal gelmiyor bana. Gorumcem erkenden dogurdu tamam cok sağlikli bebegi maşallah ama memeyi tutamiyor sutude ilk gunler cok az geldigi için mama veriyorlar ayni seyleri yasamak istemiyorum. İnşallah vaktinde aliriz kuzularimizi kucagimiza
Hayırlı haberlerle gel canım :)Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler hepinize. .doğum yapan arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum..:) bugün de benim randevum var bakalım..inşallah güzel haberler ile dönerim..
Evet tatlım çnkü benim doktorum da hep az söylüyor. Boyunu 7 yle çarpınca 51 cm çıkıyorsan 51 dir ama doktorun temkinli olmak istiyordur. Hani fazla söyleyip beklentiye girmemen için.Kızlar dün doktor kontrolüm vardı. Hafta 37+0 3116 gr 49 cm dedi doktor ama bir önceki ultrasonla ne zaman karşılaştırsam ya BPD ya AC bir öncekinden düşük görünüyo. bu durumda bebeğin kilosu da yanlış. sizin bu değerler hep artıyor mu dikkatinizi çekti mi?
Burda bir arkadaş yazmıştı (FL*7)/10 = BEBEĞİN BOYU Diye. bu durumda benim bebeğimin boyu yaklaşık 51 cm oluyor.
Devlet hastanesine de gitmek istiyorum fikir almak için, acaba dosya falan sorar mı ya da sıkıntı çıkarır mı neden son haftalarda geldin diye? fikir verirseniz sevinirim.
Herkese gunaydin.. biz de adim adim hazirliklari bitiriyoruz. Zaten genel temizlik bitmisti esyalar canta da hazirdi. Bgn son bir silip suprduk evi. Oglusun carsaflarini serdik. Ben hep hava iyi olur diye dusunmustum ama yorgan da gecirfim nevresime biraz daha serin gitcek galiba havalar. Artik haziriz.. dogum carsamba..Simdiden cok heyecanliyim..
umarim sorun olmadan saglikla kavusuruz.
biyolojik gecmis olsun cnm. En kisa surede saglikla oglusu da kucagini alirsin umarim, hatta belki kavusmussunuzdur bile..
Maşallah yavruna tatlım , çok güzel değerleri. Tam bir ayın var doğuma ya çok heyecanlıKizlar simdi ciktik doktorsan. Nst iyi cikti. Kilomuz 2650 boyumuz 47 cm. 20 mayis sezaryan tarihi verdi doktor. Her sey yolundaymis cok sukur :)
Canim kimse demez öyle neden son haftalarda geldin diye gitmek istiyosan git ama ne önemi varki bebeğin boyunun yada kilosunun bazilari çok takıyor belli bir türlü anlam veremiyorum lafım sana değil yanlış anlama. Ama kilosu da boyu da iyiymis zaten seninkinin ha 200 gram eksik fazla ha bir iki cm kısa uzun ne farkeder. Sağlıklica zamaninda gelsinlerde önemli olan o. Doktor geçen hafta bana 49 cm dedi boyu için, kağıttaki flyi çarpinca 51 çıkıyordu senin dediğin gibi ama farketmez.Kızlar dün doktor kontrolüm vardı. Hafta 37+0 3116 gr 49 cm dedi doktor ama bir önceki ultrasonla ne zaman karşılaştırsam ya BPD ya AC bir öncekinden düşük görünüyo. bu durumda bebeğin kilosu da yanlış. sizin bu değerler hep artıyor mu dikkatinizi çekti mi?
Burda bir arkadaş yazmıştı (FL*7)/10 = BEBEĞİN BOYU Diye. bu durumda benim bebeğimin boyu yaklaşık 51 cm oluyor.
Devlet hastanesine de gitmek istiyorum fikir almak için, acaba dosya falan sorar mı ya da sıkıntı çıkarır mı neden son haftalarda geldin diye? fikir verirseniz sevinirim.
Sagol canim normal dogum yaptim ben de cok korkuyodum ama korkunun ecele faydasi yok Allah neyi nasip ederse o oluyo nihayetinde bol dua edin
Hadi gözünaydin canm çok sevindim. Dönmeyenler de umutszluga kapilmasin son anda bile dönenler oluyomus.sağolun kızlar sizlerin sayesinde içim rahatladıen son onuda deneyecektik
doğumun hayırlı olsun bebeğine biran önce kavusursun inşallah...
inşallah canım seninkide döner.kafan rahat olsun.doktorlar insanı boş yere korkutuyor.doğum esnasında bebeklerin sadece %5 i ters duruyomus.
Bu 1 hafta icinde doguracagina delalet korkutmak gibi olmasin ama bende oyle oldu :)Kızlar ölüyorum çatı ağrısından zorla yürüyorum ne yapsam bilemedim aranızda vajina bölgesinde böyle çok fazla ağri yaşayan var mı?
Şimdi nasılsınız canım, zor mu annelik. Nasıl bir duygu. Bir gün önce karnındayken birgün sonra kucağında. Sanki mucize :)Sagol canim normal dogum yaptim ben de cok korkuyodum ama korkunun ecele faydasi yok Allah neyi nasip ederse o oluyo nihayetinde bol dua edin
masaAllah tosun dogmus :)bir arkadaşımın
36. haftada 3200 demişler, 37. haftada doğum yaptı bebeği 4400 doğdu. sanırım bebeğin kemik yapısına göre de değşiiyor kilosu
canım onun için gitmicem eksik yazmışım. bebeğim hala dönmedi acaba sancılarımı beklemelimiyim diye danışcam.Canim kimse demez öyle neden son haftalarda geldin diye gitmek istiyosan git ama ne önemi varki bebeğin boyunun yada kilosunun bazilari çok takıyor belli bir türlü anlam veremiyorum lafım sana değil yanlış anlama. Ama kilosu da boyu da iyiymis zaten seninkinin ha 200 gram eksik fazla ha bir iki cm kısa uzun ne farkeder. Sağlıklica zamaninda gelsinlerde önemli olan o. Doktor geçen hafta bana 49 cm dedi boyu için, kağıttaki flyi çarpinca 51 çıkıyordu senin dediğin gibi ama farketmez.
çok teşekkürler canım :)Hayırlı haberlerle gel canım :)
Evet tatlım çnkü benim doktorum da hep az söylüyor. Boyunu 7 yle çarpınca 51 cm çıkıyorsan 51 dir ama doktorun temkinli olmak istiyordur. Hani fazla söyleyip beklentiye girmemen için.
Bu arada hayır hiç sorun olmaz tabiki. Farklı bir uzman görüşü almak istedim, kararsızım özelde doğurma konusunda dersin.
Beneğinin değerleri de öok güzel, maşallah yavruna :)
Ay çok az kalmış))) böyle tarih bilince daha heyecanlı bence bizimki sanki hiç olmayacakmış gibi. Hayırlısıyla sağlıklı şekilde al kucağına canım, habersiz Bırakma bizi sakın :)
Maşallah yavruna tatlım , çok güzel değerleri. Tam bir ayın var doğuma ya çok heyecanlıama şimdi bu ay sana Geçmek bilmez :))
evet tontiş tontiş :)masaAllah tosun dogmus :)
Hayırlı olsun bebeğin Oğluna da sana da Allahtan acil şifalar diliyorum tez zamanda ayaklanın havslar da güzelleşiyor gezmelere gidin inşallahKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
amin canım ınsallah ben duscek dıye beklerken bugun lekelenmem azaldı hıc kusmamıstım bugun kustum olmazsa acıle bı gıdıp baktırcam ınsallah doktor bebegın tutunmus sana derCa
canım benim bunda da vardır bir hayır. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin. Oğullarına uzun ömür versin inşallah...
Canım ben arada devlete gidiyorum dr lar anlıyo zaten özele gittiğimizi, sizin de fikrinizi almak istedim dersin, bisey demeye de hakkı yok zaten, dönme mevzunu ben geçen tekrar sordum dr a kesin hiçbişey diyemeyiz dedi, son anda bile dönebiliyormuş. Normal istiyorsan bence bekle son ana kadarcanım onun için gitmicem eksik yazmışım. bebeğim hala dönmedi acaba sancılarımı beklemelimiyim diye danışcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?