2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar dün doktor kontrolüm vardı. Hafta 37+0 3116 gr 49 cm dedi doktor ama bir önceki ultrasonla ne zaman karşılaştırsam ya BPD ya AC bir öncekinden düşük görünüyo. bu durumda bebeğin kilosu da yanlış. sizin bu değerler hep artıyor mu dikkatinizi çekti mi?
Burda bir arkadaş yazmıştı (FL*7)/10 = BEBEĞİN BOYU Diye. bu durumda benim bebeğimin boyu yaklaşık 51 cm oluyor.

Devlet hastanesine de gitmek istiyorum fikir almak için, acaba dosya falan sorar mı ya da sıkıntı çıkarır mı neden son haftalarda geldin diye? fikir verirseniz sevinirim.

Herkese gunaydin.. biz de adim adim hazirliklari bitiriyoruz. Zaten genel temizlik bitmisti esyalar canta da hazirdi. Bgn son bir silip suprduk evi. Oglusun carsaflarini serdik. Ben hep hava iyi olur diye dusunmustum ama yorgan da gecirfim nevresime biraz daha serin gitcek galiba havalar. Artik haziriz.. dogum carsamba..Simdiden cok heyecanliyim..
umarim sorun olmadan saglikla kavusuruz.
biyolojik gecmis olsun cnm. En kisa surede saglikla oglusu da kucagini alirsin umarim, hatta belki kavusmussunuzdur bile..

Canım yormuşsun kendini ondandır, ben de dün yoruldum gece boyunca belim ağrıdı, sabah zor kalktım oturup kalkarken zorlaniyorum hala.

Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler hepinize. .doğum yapan arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum..:) bugün de benim randevum var bakalım..inşallah güzel haberler ile dönerim..
Hayırlı haberlerle gel canım :)

Evet tatlım çnkü benim doktorum da hep az söylüyor. Boyunu 7 yle çarpınca 51 cm çıkıyorsan 51 dir ama doktorun temkinli olmak istiyordur. Hani fazla söyleyip beklentiye girmemen için.
Bu arada hayır hiç sorun olmaz tabiki. Farklı bir uzman görüşü almak istedim, kararsızım özelde doğurma konusunda dersin.
Beneğinin değerleri de öok güzel, maşallah yavruna :)

Ay çok az kalmış ))) böyle tarih bilince daha heyecanlı bence bizimki sanki hiç olmayacakmış gibi. Hayırlısıyla sağlıklı şekilde al kucağına canım, habersiz Bırakma bizi sakın :)

Kizlar simdi ciktik doktorsan. Nst iyi cikti. Kilomuz 2650 boyumuz 47 cm. 20 mayis sezaryan tarihi verdi doktor. Her sey yolundaymis cok sukur :)
Maşallah yavruna tatlım , çok güzel değerleri. Tam bir ayın var doğuma ya çok heyecanlı ama şimdi bu ay sana Geçmek bilmez :))

Canim kimse demez öyle neden son haftalarda geldin diye gitmek istiyosan git ama ne önemi varki bebeğin boyunun yada kilosunun bazilari çok takıyor belli bir türlü anlam veremiyorum lafım sana değil yanlış anlama. Ama kilosu da boyu da iyiymis zaten seninkinin ha 200 gram eksik fazla ha bir iki cm kısa uzun ne farkeder. Sağlıklica zamaninda gelsinlerde önemli olan o. Doktor geçen hafta bana 49 cm dedi boyu için, kağıttaki flyi çarpinca 51 çıkıyordu senin dediğin gibi ama farketmez.

Sagol canim normal dogum yaptim ben de cok korkuyodum ama korkunun ecele faydasi yok Allah neyi nasip ederse o oluyo nihayetinde bol dua edin

Hadi gözünaydin canm çok sevindim. Dönmeyenler de umutszluga kapilmasin son anda bile dönenler oluyomus.

Sagol canim normal dogum yaptim ben de cok korkuyodum ama korkunun ecele faydasi yok Allah neyi nasip ederse o oluyo nihayetinde bol dua edin
Şimdi nasılsınız canım, zor mu annelik. Nasıl bir duygu. Bir gün önce karnındayken birgün sonra kucağında. Sanki mucize :)

Gunaydin kzlar hepiniz iyisinizdirnumarim.dun kipadan emzirme atleti aldim cokkk gyuzel tavsiye edrim cok rahat

Artık izne ayrıldığım icin nete çok fazla giremiyorum, alinti yapamadim ama doğum yapan anneleri tebrik ediyorum darısı bizlerin başına... kuvezde olanların bir an önce cikmasini dilerim.

canım onun için gitmicem eksik yazmışım. bebeğim hala dönmedi acaba sancılarımı beklemelimiyim diye danışcam.

çok teşekkürler canım :)

Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Hayırlı olsun bebeğin Oğluna da sana da Allahtan acil şifalar diliyorum tez zamanda ayaklanın havslar da güzelleşiyor gezmelere gidin inşallah

Ca

canım benim bunda da vardır bir hayır. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin. Oğullarına uzun ömür versin inşallah...
amin canım ınsallah ben duscek dıye beklerken bugun lekelenmem azaldı hıc kusmamıstım bugun kustum olmazsa acıle bı gıdıp baktırcam ınsallah doktor bebegın tutunmus sana der

canım onun için gitmicem eksik yazmışım. bebeğim hala dönmedi acaba sancılarımı beklemelimiyim diye danışcam.
Canım ben arada devlete gidiyorum dr lar anlıyo zaten özele gittiğimizi, sizin de fikrinizi almak istedim dersin, bisey demeye de hakkı yok zaten, dönme mevzunu ben geçen tekrar sordum dr a kesin hiçbişey diyemeyiz dedi, son anda bile dönebiliyormuş. Normal istiyorsan bence bekle son ana kadar

Kızlar bu Markadan alan varmi. En uygun u bu . Ama siparis edeceğim için bilmiorum. Hafif mi nasıl kullanimi

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-18-14-32-48.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…