2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Saol canım hepimiz insallah :)

Kızlar ölüyorum çatı ağrısından zorla yürüyorum ne yapsam bilemedim aranızda vajina bölgesinde böyle çok fazla ağri yaşayan var mı?

G
Gözün aydın cnm sıkıntı yokmuş ne gzl bende ayni şeyi diom bi 15 gün daha dayansa harika olur bakalım bizimde salı günü kontrol bize ne dicek Dr snnle ayni sikintidayiz .....

Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Gözün aydın ve geçmiş olsun canım inşallah pasanda bir an önce çıkar dualarimiz seninle ...

AnLadim canim boyun diyince yukarida kalacak sandim.dondugu net hissediliyor oylemi kendimiz anlariz yani
anlarsın canım karnın yırtılıyomus gibi oluyor zaten bebek döndükçe tarifi zor ama tekmelerini nasıl hissediyosun döndüğünüde net şekilde anlıyosun.

çok sevindim canım. inşalah benim de dönerr :)

Kızlar ölüyorum çatı ağrısından zorla yürüyorum ne yapsam bilemedim aranızda vajina bölgesinde böyle çok fazla ağri yaşayan var mı?
Benim cok agriyo canım öyle ölecek kadar değil ama zor oturup kalkiyorum yerimden bu neden olur ki. Senin ilk doğumda olmuş muydu?

sağolun kızlar sizlerin sayesinde içim rahatladı en son onuda deneyecektik

Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden

doğumun hayırlı olsun bebeğine biran önce kavusursun inşallah...

çok sevindim canım. inşalah benim de dönerr :)

inşallah canım seninkide döner.kafan rahat olsun.doktorlar insanı boş yere korkutuyor.doğum esnasında bebeklerin sadece %5 i ters duruyomus.

Benim cok agriyo canım öyle ölecek kadar değil ama zor oturup kalkiyorum yerimden bu neden olur ki. Senin ilk doğumda olmuş muydu?
Hiç ilk gebeligimde böyle ağrilar yasamamistim çok rahat geçmisti ozamanlar. Dün aşiri yoruldum bütün gün ayaktaydim ve çok uykusuzdum ondan artti galiba bugün adım atamıyorum resmen gidebilirsem yarin yoksa sali gunu doktoruma gidicem canim, ona kalsa hersey normal ama ben dayanamiyorum artik bakalim bu sefer ne diyecek. Ödüm kopuyor 38.haftamdan once dogurucam diye bukadar cok agri hic normal gelmiyor bana. Gorumcem erkenden dogurdu tamam cok sağlikli bebegi maşallah ama memeyi tutamiyor sutude ilk gunler cok az geldigi için mama veriyorlar ayni seyleri yasamak istemiyorum. İnşallah vaktinde aliriz kuzularimizi kucagimiza

Haklısın canım erken doğunca da bazı problemler oluyo ins zamanında sagliklica gelsinler. Önemli bsy degildr ins yine de git doktora ama bence de normal artık bebek büyüdükçe baskı yapiyodur bi de cok ayakta kalmışsin ondandr

@günaydın kızlar nasılsınz bu aralar bel ve çatı birisi hepimizde var @emirgül benim doktor da gayet normal daha da artacak dedi :) :) biyolojik çok sevindim canım muhtemelen şu anda bebeğinin yanındasn rabbim hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin insaallah :) :) bu arada E elf21 bizde çok şükür bugün 36+0 olduk çok mutlu yuz insaallah yavrular mız biraz daha bekler :) :)

Arkadaşlar bugün carrefourda unibaby islak havlularda bi alana bi bedava almamışolanlar için çok uygun :) :)

Canım benim gözünaydın. Inşallah en yakın zamanda bebeğini alır evinize donersiniz rabbım acil şifalar versin inşallah. Doktor ne kadar kalacağı hakkında bişey diyor mu
Son 1 gün bugün ağdamı. Yaptınmı tamamdır allahım iziylesabunlarınızda hazırEki Görüntüle 1499284
Doğum yakın mı canım.

Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler hepinize. .doğum yapan arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum..:) bugün de benim randevum var bakalım..inşallah güzel haberler ile dönerim..
Güzel haberlerle gel canım. Randevun kacta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…