- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
Saol canım hepimiz insallah :)Hay maşallahhh sağlıkla gelsinn :)
Canım milimetrik şeyler ölçüyorlar yanlış ölçme ihtimalleri baya yüksek, sen sıkma canını bak yolunda herşey
Maşallah, sağlıkla doğsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, Allah yavrunun ömrünü bereketli kılsın, umarım çok iyisinizdir. Öpüyorum yavrunu
Maşallah görümcenin bebeğine de senin yavruna da, ya sen doğumda görcen heralde yavrunun yüzünü :):)
Çok kokoşsunuz, çok güzel :):) Güzel günlerde kullansın yavrucağız
yapanın eline sağlık sizinde kesenize bereketCanım ben yapmadım yaptırdım bnm zamanım yokki bende beceremem..
Gözün aydın cnm sıkıntı yokmuş ne gzl bende ayni şeyi diom bi 15 gün daha dayansa harika olur bakalım bizimde salı günü kontrol bize ne dicek Dr snnle ayni sikintidayiz .....Kızlar bizimde kontrolümüz vardı bugün şükür 15 günü de geçirdik darısı bir 15 güne daha inşallah. Bebek hala doğum kanalında bıraktığımız gibi sıpacık33+4 haftamız: 2400 kg 49 cm olmuş 3 kiloyu görsem rahatlıcam yoksa minik kıyafetler almak zorundayım galiba elimdekiler olmaz sanırım... Muhtemelen mayısın 1-7 si arası gelebilir dedi. Ayrıca açıklığın falan olursa normale yönlendiririm seni boşuna sezeryan yapmayalım dedi şok oldum daha önce hiççç düşünmemiştim bu ihtimaliiii bir heyecan bastıııı.
Hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa Rabbim hepimize onu yaşatsınnnnn inşallahhhh
Gözün aydın ve geçmiş olsun canım inşallah pasanda bir an önce çıkar dualarimiz seninle ...Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
anlarsın canım karnın yırtılıyomus gibi oluyor zaten bebek döndükçe tarifi zor ama tekmelerini nasıl hissediyosun döndüğünüde net şekilde anlıyosun.AnLadim canim boyun diyince yukarida kalacak sandim.dondugu net hissediliyor oylemi kendimiz anlariz yani
çok sevindim canım. inşalah benim de dönerr :)slm kızlar ,
meleğim attığı burgulu saltolar sayesinde dün itibariyle dönmüş bulunuyordemek ki her doktora güvenmemek gerekiyomus muayeneye giden arkadasların bebeklerine maşallah baya kilo almıslar ,bizde heyecanla haftayı bekliyoruz .
Çok tesekkur ederim canim inşallah:)yapanın eline sağlık sizinde kesenize bereketçok güzel olmuslar güle güle kullanın :)
Benim cok agriyo canım öyle ölecek kadar değil ama zor oturup kalkiyorum yerimden bu neden olur ki. Senin ilk doğumda olmuş muydu?Kızlar ölüyorum çatı ağrısından zorla yürüyorum ne yapsam bilemedim aranızda vajina bölgesinde böyle çok fazla ağri yaşayan var mı?
Geç döllenme güzelim o kendini tamamlayınca doğmak istiycek zaten, maşallah yavruna, yerim hareketlerini
Oh maşşallahhhhhh yavruna yine ben demiştim dediğim bir sahne, umudu kaybetmeyin demiştim :* elinle tutup çevirseydin haha :)
Kizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
çok sevindim canım. inşalah benim de dönerr :)
Hiç ilk gebeligimde böyle ağrilar yasamamistim çok rahat geçmisti ozamanlar. Dün aşiri yoruldum bütün gün ayaktaydim ve çok uykusuzdum ondan artti galiba bugün adım atamıyorum resmenBenim cok agriyo canım öyle ölecek kadar değil ama zor oturup kalkiyorum yerimden bu neden olur ki. Senin ilk doğumda olmuş muydu?
Haklısın canım erken doğunca da bazı problemler oluyo ins zamanında sagliklica gelsinler. Önemli bsy degildr ins yine de git doktora ama bence de normal artık bebek büyüdükçe baskı yapiyodur bi de cok ayakta kalmışsin ondandrHiç ilk gebeligimde böyle ağrilar yasamamistim çok rahat geçmisti ozamanlar. Dün aşiri yoruldum bütün gün ayaktaydim ve çok uykusuzdum ondan artti galiba bugün adım atamıyorum resmengidebilirsem yarin yoksa sali gunu doktoruma gidicem canim, ona kalsa hersey normal ama ben dayanamiyorum artik bakalim bu sefer ne diyecek. Ödüm kopuyor 38.haftamdan once dogurucam diye bukadar cok agri hic normal gelmiyor bana. Gorumcem erkenden dogurdu tamam cok sağlikli bebegi maşallah ama memeyi tutamiyor sutude ilk gunler cok az geldigi için mama veriyorlar ayni seyleri yasamak istemiyorum. İnşallah vaktinde aliriz kuzularimizi kucagimiza
Canım benim gözünaydın. Inşallah en yakın zamanda bebeğini alır evinize donersiniz rabbım acil şifalar versin inşallah. Doktor ne kadar kalacağı hakkında bişey diyor muKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Doğum yakın mı canım.Son 1 gün bugün ağdamı. Yaptınmı tamamdır allahım iziylesabunlarınızda hazırEki Görüntüle 1499284
Güzel haberlerle gel canım. Randevun kactaKızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler hepinize. .doğum yapan arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum..:) bugün de benim randevum var bakalım..inşallah güzel haberler ile dönerim..
netten satış yokmuş cnm maalesefnaptın canım ulaşabildin mi aziz bebeğe?
senin için netten baktım ben iletişim bilgilerine bir görüş bence hangi mağaza stoklarda var ya da netten satışı var mı vs.
İletişim
Tel: 0212 678 14 77
Fax: 0212 678 13 99
azizbebe@azizbebe.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?