Rken değil mi canim sezer yan icin? Basurdan dolayı mi aliyor bebisi
Iyiyim canım ben aynı yani, oglum da iyi çok şükür. Cuma günü gideceğiz randevumuz var o zaman çatı muayenesi de yapılacak normal doğum uygun mu değil mi diye. En son bir hafta önce gitmiştim o zaman da hersey yolundaydi şükür. Sen nasılsın bebisin nasıl? Son gunler gecmek bilmiyo dimiNasilsin kiz senin minnos ne alemde
maşallah bebişine :) üzülme canım zaten 37. haftadan sonra doğan her bebek yenidoğan bebek gibi oluyor Allah sağlık versin. benimki hep düşük riski erken doğum tehlikesi bu haftaları görmeyiz derken beyfendinin gelmeye hiç niyeti yokmuş doktor öyle diyor :) oysaki ben 26. haftadan beri çatı ağrısı çekiyorum ama oğluşum yerinden memnun :) Hakkınızda hayrlısı haberdar et bzi de Rabbim sağlıkla hayrla kolaylıkla evladına kavuştursun :)Kızlar merhabalr kontrolden geldim..bebisim 2 900 olmuş maşallah. .allahım. nazardan korusun onu..47 cm de boyu. .haftaya tekrar çağırdı bundan sonra her hafta geleceksin dedi..ve haftaya çatı muayenesi de yapacağım dedi. .Halbuki ben 2 hafta sonra olur diye düşünüyordum :)) ve bebek asagida baya dedi 40. Haftayı beklemez dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ...bakalım hayırlısı olur inşallah
En korktuğum şey canımBu 1 hafta icinde doguracagina delalet korkutmak gibi olmasin ama bende oyle oldu :)
Bende baya bir zamandir cekiyorum ama son zamanlarda bazen dayanilmaz oluyor yürüyemiyorum resmenemirgul cati agrisi bende epeydir var bazen inanilmaz siddetli adim atamiyorum bazen hafifliyor normalmis canim kendini doguma hazirliyor.ama illa hemen olcak diye busey yok ben 1 aydir cekiyorum
Canim cok detayli arastirmadim ama 20-22 derece olmaliymis. Bir oda termometresi alip bir iki hafta onceden sicakligi takip edebilirsin.Doğum yaklaşınca beni de bi telaş sardı havalar çok dengesiz ne giydirmeli ne örtmeli oda sıcaklığı ne kadar olmalı? Biz kombi açmıyoruz bir haftadır ama açmak mı lazım çocuk gelince? Ay çok telaşlıyım korkuyorum kızlaaaar imdaaat
Amin :)En korktuğum şey canım((( oğlumda hasta grip oldu hiç oturup dinlenmeyede vakit bulamiyorum. İnşallah hiçbirimiz 38.haftamizi en azindan doldurmadan dogurmayiz. Ciğerle ilgili sıkıntıları, emzirmeyle ilgili sıkıntıları yaşamayalım hiçbirimiz
1 guncuk mu:)) ay cok heyecanli..hayirlisiyla al bebegini kucagina bizi de haberdar et canim..Ay kızlar biZim son 1 günümüz kaldı 9 ay geçti bitti allahım sağ salim kucaklaşmsmızı nasip etsin
Endiselenme canim ben bazen diyorum herhalde dogurucam Adim atamiyorum ama sukur bikac gube hafifliyor ins kontrolde hersey yolunda giderBende baya bir zamandir cekiyorum ama son zamanlarda bazen dayanilmaz oluyor yürüyemiyorum resmenbakalim bu hafta muaynemde ne diycek doktor, hayirlisi olsun hakkimizda inş
Hayirlisiyla al kucagina insaAllahAy kızlar biZim son 1 günümüz kaldı 9 ay geçti bitti allahım sağ salim kucaklaşmsmızı nasip etsin
evet canım ilk doğumum. önümüzdeki hafta gitcem bkalım devlet hast. deAnladim canım senin de ilk doğumun olacak heralde bence bekle sancıni. Belki son anda döner. Dönmezse bile sezeryan yaparlar ama kendi sancin geldiginde doğmuş olur bebeğin daha iyi olur.
sağol canım :)bebisinede masaAllah canim
mm cinsinden canım. 51 çıkıyo hesaplayıncaMm cinsinden yazmislarsa formul o cm cinsinden yazmissa sadece 7 ile carp
ben de gitmeye karar verdim canım. kızımın dönmeye niyeti pek yok başını dayadı hep aynı duruyo ama yine de beklemek istiyorum.Canım ben arada devlete gidiyorum dr lar anlıyo zaten özele gittiğimizi, sizin de fikrinizi almak istedim dersin, bisey demeye de hakkı yok zaten, dönme mevzunu ben geçen tekrar sordum dr a kesin hiçbişey diyemeyiz dedi, son anda bile dönebiliyormuş. Normal istiyorsan bence bekle son ana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?