Kizlar benim bugun ucuncu gundur bebegin hareketlerinde bu durgunluk var yasadigini hissediyorum ama onceki gibivdegil karnimvsekilden sekile giriyordu ezip buzuyordu simdi oyle degil fikri olan varmi
Canim basurum çok ilerledi acil gittim , biraz evet basurdan dokayi alacak çünkü artik dayanilacak gibi değil, bebek 37+4 günlük olacak inşallah o zaman, eside okgunlasmis alabiliriz dedi
33. Haftada cciğer geliştirici yapilmisti zaten
emirgul
cati agrisi bende epeydir var bazen inanilmaz siddetli adim atamiyorum bazen hafifliyor normalmis canim kendini doguma hazirliyor.ama illa hemen olcak diye busey yok ben 1 aydir cekiyorum
Iyiyim canım ben aynı yani, oglum da iyi çok şükür. Cuma günü gideceğiz randevumuz var o zaman çatı muayenesi de yapılacak normal doğum uygun mu değil mi diye. En son bir hafta önce gitmiştim o zaman da hersey yolundaydi şükür. Sen nasılsın bebisin nasıl? Son gunler gecmek bilmiyo dimi
Kızlar merhabalr kontrolden geldim..bebisim 2 900 olmuş maşallah. .allahım. nazardan korusun onu..47 cm de boyu. .haftaya tekrar çağırdı bundan sonra her hafta geleceksin dedi..ve haftaya çatı muayenesi de yapacağım dedi. .Halbuki ben 2 hafta sonra olur diye düşünüyordum :)) ve bebek asagida baya dedi 40. Haftayı beklemez dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ...bakalım hayırlısı olur inşallah
Kızlar merhabalr kontrolden geldim..bebisim 2 900 olmuş maşallah. .allahım. nazardan korusun onu..47 cm de boyu. .haftaya tekrar çağırdı bundan sonra her hafta geleceksin dedi..ve haftaya çatı muayenesi de yapacağım dedi. .Halbuki ben 2 hafta sonra olur diye düşünüyordum :)) ve bebek asagida baya dedi 40. Haftayı beklemez dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ...bakalım hayırlısı olur inşallah
maşallah bebişine :) üzülme canım zaten 37. haftadan sonra doğan her bebek yenidoğan bebek gibi oluyor Allah sağlık versin. benimki hep düşük riski erken doğum tehlikesi bu haftaları görmeyiz derken beyfendinin gelmeye hiç niyeti yokmuş doktor öyle diyor :) oysaki ben 26. haftadan beri çatı ağrısı çekiyorum ama oğluşum yerinden memnun :) Hakkınızda hayrlısı haberdar et bzi de Rabbim sağlıkla hayrla kolaylıkla evladına kavuştursun :)
En korktuğum şey canım((( oğlumda hasta grip oldu hiç oturup dinlenmeyede vakit bulamiyorum. İnşallah hiçbirimiz 38.haftamizi en azindan doldurmadan dogurmayiz. Ciğerle ilgili sıkıntıları, emzirmeyle ilgili sıkıntıları yaşamayalım hiçbirimiz
emirgul
cati agrisi bende epeydir var bazen inanilmaz siddetli adim atamiyorum bazen hafifliyor normalmis canim kendini doguma hazirliyor.ama illa hemen olcak diye busey yok ben 1 aydir cekiyorum
Bende baya bir zamandir cekiyorum ama son zamanlarda bazen dayanilmaz oluyor yürüyemiyorum resmen bakalim bu hafta muaynemde ne diycek doktor, hayirlisi olsun hakkimizda inş
Doğum yaklaşınca beni de bi telaş sardı havalar çok dengesiz ne giydirmeli ne örtmeli oda sıcaklığı ne kadar olmalı? Biz kombi açmıyoruz bir haftadır ama açmak mı lazım çocuk gelince? Ay çok telaşlıyım korkuyorum kızlaaaar imdaaat
En korktuğum şey canım((( oğlumda hasta grip oldu hiç oturup dinlenmeyede vakit bulamiyorum. İnşallah hiçbirimiz 38.haftamizi en azindan doldurmadan dogurmayiz. Ciğerle ilgili sıkıntıları, emzirmeyle ilgili sıkıntıları yaşamayalım hiçbirimiz
biyolojikMmerve8866
kizlar hayirli olsun bebisleriniz, randevularindan guzel haberlerle donen annisler sizlerinde gozuaydin..ins hepimiz saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza, bizde bu hafta nst icin gittigimizde biraz sohbet ettik doktorumla, henuz cati muayenesi olmadim ama doktorum sana normal yapacagiz dimi, senden umitliyim yaparsin sen dedi:) cok mutlu oldum gaza geldim valla:) Allah hepimize gonllumuze gore ve hayirli dogumlar nasip etsin ins arkadaslar..
Bende baya bir zamandir cekiyorum ama son zamanlarda bazen dayanilmaz oluyor yürüyemiyorum resmen bakalim bu hafta muaynemde ne diycek doktor, hayirlisi olsun hakkimizda inş
Anladim canım senin de ilk doğumun olacak heralde bence bekle sancıni. Belki son anda döner. Dönmezse bile sezeryan yaparlar ama kendi sancin geldiginde doğmuş olur bebeğin daha iyi olur.
Canım ben arada devlete gidiyorum dr lar anlıyo zaten özele gittiğimizi, sizin de fikrinizi almak istedim dersin, bisey demeye de hakkı yok zaten, dönme mevzunu ben geçen tekrar sordum dr a kesin hiçbişey diyemeyiz dedi, son anda bile dönebiliyormuş. Normal istiyorsan bence bekle son ana kadar