InsaAllah@günaydın kızlar nasılsınz bu aralar bel ve çatı birisi hepimizde var @emirgül benim doktor da gayet normal daha da artacak dedi :) :) @biyolojik çok sevindim canım muhtemelen şu anda bebeğinin yanındasn rabbim hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin insaallah :) :) bu arada E elf21 bizde çok şükür bugün 36+0 olduk çok mutlu yuz insaallah yavrular mız biraz daha bekler :) :)
Aynen canim gecmiyor gercekten. Sikicaz disimizi iyi olsunda :)Hayırlı haberlerle gel canım :)
Evet tatlım çnkü benim doktorum da hep az söylüyor. Boyunu 7 yle çarpınca 51 cm çıkıyorsan 51 dir ama doktorun temkinli olmak istiyordur. Hani fazla söyleyip beklentiye girmemen için.
Bu arada hayır hiç sorun olmaz tabiki. Farklı bir uzman görüşü almak istedim, kararsızım özelde doğurma konusunda dersin.
Beneğinin değerleri de öok güzel, maşallah yavruna :)
Ay çok az kalmış))) böyle tarih bilince daha heyecanlı bence bizimki sanki hiç olmayacakmış gibi. Hayırlısıyla sağlıklı şekilde al kucağına canım, habersiz Bırakma bizi sakın :)
Maşallah yavruna tatlım , çok güzel değerleri. Tam bir ayın var doğuma ya çok heyecanlıama şimdi bu ay sana Geçmek bilmez :))
Mm cinsinden yazmislarsa formul o cm cinsinden yazmissa sadece 7 ile carpKızlar dün doktor kontrolüm vardı. Hafta 37+0 3116 gr 49 cm dedi doktor ama bir önceki ultrasonla ne zaman karşılaştırsam ya BPD ya AC bir öncekinden düşük görünüyo. bu durumda bebeğin kilosu da yanlış. sizin bu değerler hep artıyor mu dikkatinizi çekti mi?
Burda bir arkadaş yazmıştı (FL*7)/10 = BEBEĞİN BOYU Diye. bu durumda benim bebeğimin boyu yaklaşık 51 cm oluyor.
Devlet hastanesine de gitmek istiyorum fikir almak için, acaba dosya falan sorar mı ya da sıkıntı çıkarır mı neden son haftalarda geldin diye? fikir verirseniz sevinirim.
Bn iyiyim cnm agrilarim hafifledi dune gore onda bebegimi gorcem cikis yapvm
Sagol canim normal dogum yaptim ben de cok korkuyodum ama korkunun ecele faydasi yok Allah neyi nasip ederse o oluyo nihayetinde bol dua edin
bebisinede masaAllah canimKızlar dün doktor kontrolüm vardı. Hafta 37+0 3116 gr 49 cm dedi doktor ama bir önceki ultrasonla ne zaman karşılaştırsam ya BPD ya AC bir öncekinden düşük görünüyo. bu durumda bebeğin kilosu da yanlış. sizin bu değerler hep artıyor mu dikkatinizi çekti mi?
Burda bir arkadaş yazmıştı (FL*7)/10 = BEBEĞİN BOYU Diye. bu durumda benim bebeğimin boyu yaklaşık 51 cm oluyor.
Devlet hastanesine de gitmek istiyorum fikir almak için, acaba dosya falan sorar mı ya da sıkıntı çıkarır mı neden son haftalarda geldin diye? fikir verirseniz sevinirim.
masaAllah canimKizlar simdi ciktik doktorsan. Nst iyi cikti. Kilomuz 2650 boyumuz 47 cm. 20 mayis sezaryan tarihi verdi doktor. Her sey yolundaymis cok sukur :)
MasaAllah canimBiz de geldik kontrolden. Şükür herşeyimiz iyi çıktı :) 2650 gr ve 47 cm olmuş. Nst sancı da çıkmadı, haftaya c.tesi tekrar kontrol
Benm son tarih 25 mayıs canm sana neye göre sezeryan verdi ay lütfen yanlış anlama o sezeryana kızanlsrdsn değilim merak sadeceKizlar simdi ciktik doktorsan. Nst iyi cikti. Kilomuz 2650 boyumuz 47 cm. 20 mayis sezaryan tarihi verdi doktor. Her sey yolundaymis cok sukur :)
Belki seninki supriz yaparda o gun gelir")Benm son tarih 25 mayıs canm sana neye göre sezeryan verdi ay lütfen yanlış anlama o sezeryana kızanlsrdsn değilim merak sadece
Ayyy tarih bilmek insanı kıpır kıpır eder
Ben bugün 11 aylık evliyim 18 mayısta 1 sene olacak bebiş o gün gelebilir ama kendine özel tarih seçsin isterim
Anladim canım senin de ilk doğumun olacak heralde bence bekle sancıni. Belki son anda döner. Dönmezse bile sezeryan yaparlar ama kendi sancin geldiginde doğmuş olur bebeğin daha iyi olur.canım onun için gitmicem eksik yazmışım. bebeğim hala dönmedi acaba sancılarımı beklemelimiyim diye danışcam.
Ya babanın doğım günü olan 14 mayıs yada 18 içimden bunlar geçiyor ama bebişe diyorum özel tarh seç annem kendin içinBelki seninki supriz yaparda o gun gelir")
Nasilsin kiz senin minnos ne alemdeAnladim canım senin de ilk doğumun olacak heralde bence bekle sancıni. Belki son anda döner. Dönmezse bile sezeryan yaparlar ama kendi sancin geldiginde doğmuş olur bebeğin daha iyi olur.
Doğum yaklaşınca beni de bi telaş sardı havalar çok dengesiz ne giydirmeli ne örtmeli oda sıcaklığı ne kadar olmalı? Biz kombi açmıyoruz bir haftadır ama açmak mı lazım çocuk gelince? Ay çok telaşlıyım korkuyorum kızlaaaar imdaaatKızla chicco nun anne yanı beşiğini aldım 60cm e 90 cm ama bu ölçüde çarşaf yok ne önerirsiniz?
Bide üzerine ne tarz örtüceksiniz üşümesin diye
Hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllahKizlar biz geldik, sali günü sezeryanla ogluma kavusacaggim inşallah , basurum çok ilerledi, bebegin eside olgunlasmis sali alalim dedi, kilomuzda iyiymis
Ben örgü battaniye düşünüyorum. Pamuk yorgan yaptirayim dedim ama agir gelir.Kızla chicco nun anne yanı beşiğini aldım 60cm e 90 cm ama bu ölçüde çarşaf yok ne önerirsiniz?
Bide üzerine ne tarz örtüceksiniz üşümesin diye
Rken değil mi canim sezer yan icin? Basurdan dolayı mi aliyor bebisiKizlar biz geldik, sali günü sezeryanla ogluma kavusacaggim inşallah , basurum çok ilerledi, bebegin eside olgunlasmis sali alalim dedi, kilomuzda iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?