2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
InsaAllah

Aynen canim gecmiyor gercekten. Sikicaz disimizi iyi olsunda :)

Mm cinsinden yazmislarsa formul o cm cinsinden yazmissa sadece 7 ile carp

Devlet hastanesindeki hiç bir doktor neden geldin demez canım onlar direk ilgileniyor.

bebisinede masaAllah canim

Kizlar simdi ciktik doktorsan. Nst iyi cikti. Kilomuz 2650 boyumuz 47 cm. 20 mayis sezaryan tarihi verdi doktor. Her sey yolundaymis cok sukur :)
Benm son tarih 25 mayıs canm sana neye göre sezeryan verdi ay lütfen yanlış anlama o sezeryana kızanlsrdsn değilim merak sadece

Ayyy tarih bilmek insanı kıpır kıpır eder

Ben bugün 11 aylık evliyim 18 mayısta 1 sene olacak bebiş o gün gelebilir ama kendine özel tarih seçsin isterim

Belki seninki supriz yaparda o gun gelir")

canım onun için gitmicem eksik yazmışım. bebeğim hala dönmedi acaba sancılarımı beklemelimiyim diye danışcam.
Anladim canım senin de ilk doğumun olacak heralde bence bekle sancıni. Belki son anda döner. Dönmezse bile sezeryan yaparlar ama kendi sancin geldiginde doğmuş olur bebeğin daha iyi olur.

Kızla chicco nun anne yanı beşiğini aldım 60cm e 90 cm ama bu ölçüde çarşaf yok ne önerirsiniz?
Bide üzerine ne tarz örtüceksiniz üşümesin diye

Kızla chicco nun anne yanı beşiğini aldım 60cm e 90 cm ama bu ölçüde çarşaf yok ne önerirsiniz?
Bide üzerine ne tarz örtüceksiniz üşümesin diye
Doğum yaklaşınca beni de bi telaş sardı havalar çok dengesiz ne giydirmeli ne örtmeli oda sıcaklığı ne kadar olmalı? Biz kombi açmıyoruz bir haftadır ama açmak mı lazım çocuk gelince? Ay çok telaşlıyım korkuyorum kızlaaaar imdaaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…