2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay kızlar biZim son 1 günümüz kaldı 9 ay geçti bitti allahım sağ salim kucaklaşmsmızı nasip etsin
Canim ne mutlu sana ben bile boyle okuyunca heyecanlaniyorum seni düşünemiyorum:) Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin canim

Kizlar bgun cocuk odasi yatak odam hol boya oldu ama bittim tukendim temizlik annem katdesim yapti ama herseylerine karistim begenmedim aldim kendim yaptim ki annem cok titizdir bana kirildi sanirim kaynanamda boya olduktan snr yemek yedi totosunu yaydi we gitti temizligr kalmadi bile cok sinirlendim

Canim
kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
canim nisanin nasl geldi bende hergun kendimi dinliyrm ama yok bi belirti

Yooo göbeğim gören 4 5 ay diyor ağırlaşmadım öylee olsaydı böle sızlamazdı m herhal de anca spor ve yürüyüş rahatlatıryo beni
CAnim dis karnin buyuk olmayabilir ama bebek gittikce agirlasiyor buda sirt ve bel kaslarini yoruyor olabilir.kontrolun nezaman yinede dr una sor

"shine-15, post: 40563107, member: 649524"]canım Allah şifa versin, Allah analı babalı büyütsün[/QUOTE]
İnşallah her şey yolundadır

Kızlar kızımın hareketleri bugün canımı çok yakıyor. Var mı öyle olan
Buyudu masallah sigmiyolar veletler
insallah kavusun bi an once cnim . Allah anali babali buyutsun

Canim simdi gordum. Benim istege bagli sezaryan olacagim icin, 39 hafta bittigi gibi alacagiz bebegi. Cok bir aritmetik yapmadik. Mantikli gelen bir tarihi sectik. Ama ben basak burcu oldugum icin planli olmasi bana gore cok iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…