Kizlar bgun cocuk odasi yatak odam hol boya oldu ama bittim tukendim temizlik annem katdesim yapti ama herseylerine karistim begenmedim aldim kendim yaptim ki annem cok titizdir bana kirildi sanirim kaynanamda boya olduktan snr yemek yedi totosunu yaydi we gitti temizligr kalmadi bile cok sinirlendim
kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
benim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
inşallah oğluşum çıkınca doğum detaylarımızı yazarım
dua ile kalın
benim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
inşallah oğluşum çıkınca doğum detaylarımızı yazarım
dua ile kalın
Canim simdi gordum. Benim istege bagli sezaryan olacagim icin, 39 hafta bittigi gibi alacagiz bebegi. Cok bir aritmetik yapmadik. Mantikli gelen bir tarihi sectik. Ama ben basak burcu oldugum icin planli olmasi bana gore cok iyi :)