sağol canım cevabın için, önümüzdeki hafta gitcemDevlet hastanesindeki hiç bir doktor neden geldin demez canım onlar direk ilgileniyor.
Canim ne mutlu sana ben bile boyle okuyunca heyecanlaniyorum seni düşünemiyorum:) Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin canimAy kızlar biZim son 1 günümüz kaldı 9 ay geçti bitti allahım sağ salim kucaklaşmsmızı nasip etsin
bazı yerlerde de 24 derece yazıyo canım. ben de termometre alıcm dahaCanim cok detayli arastirmadim ama 20-22 derece olmaliymis. Bir oda termometresi alip bir iki hafta onceden sicakligi takip edebilirsin.
Amin canım inş, hergören bugün yarın doğurursun dedikçe iyice stres oluyorumEndiselenme canim ben bazen diyorum herhalde dogurucam Adim atamiyorum ama sukur bikac gube hafifliyor ins kontrolde hersey yolunda gider
Cok heycanlisindir simdi,ne güzel:)allah hepimize o heyacani yasatsin,kucagimiza sag saglim almayi nasip etsin.Ay kızlar biZim son 1 günümüz kaldı 9 ay geçti bitti allahım sağ salim kucaklaşmsmızı nasip etsin
Sen bakma millete ins gunune yakin gelir yavrucakAmin canım inş, hergören bugün yarın doğurursun dedikçe iyice stres oluyorum
Agirlasmaya baglimi acabaKızlar çok kötü bel ağrısı çekiyorum sırt ve bel dayanılmaz birşey
canim nisanin nasl geldi bende hergun kendimi dinliyrm ama yok bi belirtikızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
Ben varim canim artk canimi acitiyor bugun hep hareketliydiKızlar kızımın hareketleri bugün canımı çok yakıyor. Var mı öyle olan
Evet bende oyleyim fadisim gayet hareketliKızlar kızımın hareketleri bugün canımı çok yakıyor. Var mı öyle olan
Yooo göbeğim gören 4 5 ay diyor ağırlaşmadım öylee olsaydı böle sızlamazdı m herhal de anca spor ve yürüyüş rahatlatıryo beniAgirlasmaya baglimi acaba
Sagol canim cok sukur tansiyonum dusuk cikiyor. Hayirlisiyla saglkli bir sekilde dogurabilsekAllah acil sifalar versin canim imsaAllah hicbir sorun olmadan dogurursun
CAnim dis karnin buyuk olmayabilir ama bebek gittikce agirlasiyor buda sirt ve bel kaslarini yoruyor olabilir.kontrolun nezaman yinede dr una sorYooo göbeğim gören 4 5 ay diyor ağırlaşmadım öylee olsaydı böle sızlamazdı m herhal de anca spor ve yürüyüş rahatlatıryo beni
Buyudu masallah sigmiyolar veletlerKızlar kızımın hareketleri bugün canımı çok yakıyor. Var mı öyle olan
insallah kavusun bi an once cnim . Allah anali babali buyutsunbenim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
inşallah oğluşum çıkınca doğum detaylarımızı yazarım
dua ile kalın
Canim simdi gordum. Benim istege bagli sezaryan olacagim icin, 39 hafta bittigi gibi alacagiz bebegi. Cok bir aritmetik yapmadik. Mantikli gelen bir tarihi sectik. Ama ben basak burcu oldugum icin planli olmasi bana gore cok iyi :)Benm son tarih 25 mayıs canm sana neye göre sezeryan verdi ay lütfen yanlış anlama o sezeryana kızanlsrdsn değilim merak sadece
Ayyy tarih bilmek insanı kıpır kıpır eder
Ben bugün 11 aylık evliyim 18 mayısta 1 sene olacak bebiş o gün gelebilir ama kendine özel tarih seçsin isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?