- 9 Ekim 2010
- 133
- 121
- 123
Canım monurol şase verdi kullandım ama aynı hiçbir değişiklik yok zaten hamilrliğimin başından beri akıntı problemi yaşıyordum kaç tane vajinal tablet denedik fayda etmedi sonunda patlak verdi işte son idrar tahlilimde enfeksiyon görüldü zaten aslında çok da su içiyorum ama geçmiyor sanada geçmiş olsun bakalımne diycek bana ptesimthkkmost: 40573695 .!.:ben bu hafta bu şekilde sancıdan kaç kez nst ye girdim hep sancı çıkıyor meğerse idrar yolları enfeksiyonundanmış zaten erken doğum sebebi olabiliyormuş bu enfeksiyon ilaç kullanıyorum iki gündür muhtemelen sana da verirler canım bol su iç mutlaka
inşallah hayırlı haberlerle gel günümüz de aynıymış artık doğsalar da şükür endişelenecek bir durum yok ama insan yine de enfeksiyon yüzünden olmasını istemiyor tabi. Allah acil şifalar versin inşallahCanım monurol şase verdi kullandım ama aynı hiçbir değişiklik yok zaten hamilrliğimin başından beri akıntı problemi yaşıyordum kaç tane vajinal tablet denedik fayda etmedi sonunda patlak verdi işte son idrar tahlilimde enfeksiyon görüldü zaten aslında çok da su içiyorum ama geçmiyor sanada geçmiş olsun bakalımne diycek bana ptesi
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar mucıze oldu acıle gıttım 3 gun once gıttıgımde bebegı 5 haftalık kalbı atmıyo gelısmemıs duscek demıslerdı bu gece bebek 6+4 gunluk cıktı arayı kapatmıs ve kalp atışı baslamıs doktor dınlettı daha kucuk oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum cok sukur düşük rıskım yuksek oldugu ıcın progestan ve alttan jel verdı
amin canım inşallah rabbım cumlemızın bebeklerını bagıslaasın bıze cok sevındım sukurler olsunGözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aaaaa hadi inşallah 12 ye kadar yat dinlen derler ya 2 çocukla dinlenme imkanın varmı bilmiyorum ama yorma canım kendinikızlar mucıze oldu acıle gıttım 3 gun once gıttıgımde bebegı 5 haftalık kalbı atmıyo gelısmemıs duscek demıslerdı bu gece bebek 6+4 gunluk cıktı arayı kapatmıs ve kalp atışı baslamıs doktor dınlettı daha kucuk oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum cok sukur düşük rıskım yuksek oldugu ıcın progestan ve alttan jel verdı
var canım ablam yanımda saolsun o ılgılencek ben yatıyorumAaaaa hadi inşallah 12 ye kadar yat dinlen derler ya 2 çocukla dinlenme imkanın varmı bilmiyorum ama yorma canım kendini
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağınakızlar mucıze oldu acıle gıttım 3 gun once gıttıgımde bebegı 5 haftalık kalbı atmıyo gelısmemıs duscek demıslerdı bu gece bebek 6+4 gunluk cıktı arayı kapatmıs ve kalp atışı baslamıs doktor dınlettı daha kucuk oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum cok sukur düşük rıskım yuksek oldugu ıcın progestan ve alttan jel verdı
amin canım ınsallah cumlemız sag saglım kavusalım bebeklerımıze doktorun yanından cıkarken oyle bı aglama geldıkı tam umıdım bıtmısken pıtpıtlarını duydumÇok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına
Kızlar günaydınnn :):) Biz dün temizlik yaptık çok mutluyum, çok yoruldum ama :):) Bugüne sadece mutfak dolapları ve ütü kaldı yavaş yavaş yapıcam onu da üst rafları eşim yapıcak :):) 4 İş günü de çalışmam kaldı kızım önemüzdeki Pazartesiden sonra gelebilir hazırız hihi :):):
Sağol canım düşündüğün için dün 2 arkadaşım geldi yardıma, bugün de eşimle yapıcaz :):) Yalnız değilim yaniMasaallahhh ellerine saglik canim. Cok yorma kendini
Ben varim canim artk canimi acitiyor bugun hep hareketliydi
Aynen kızlar çok acıtıyor sanki bıçak sapliyor iceridenEvet bende oyleyim fadisim gayet hareketli
Gözünaydın canım öncelikle. Rabbim en kisa zamanda yavruna kavusup eve donmenizi nasip etsinbenim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
inşallah oğluşum çıkınca doğum detaylarımızı yazarım
dua ile kalın
Aynen canımBuyudu masallah sigmiyolar veletler
insallah kavusun bi an once cnim . Allah anali babali buyutsun
Benim bebiş yukarıda canım. Midemi kaburgalarimi çok acıtıyor.Evet Canım çok yanıyor bende hep böyle karnım hep aşağıda idi şimdi daha aşağıda ve göbek deliğimin altı ve sağı acıyor
O güzel bebeğin dünyaya geleceği varmış demekki ne güzel ne mutlu sana annesi, zaten hepsi birer mucize, Allah sağlikla mucizeni kucağina almayi nasip etsin inşkızlar mucıze oldu acıle gıttım 3 gun once gıttıgımde bebegı 5 haftalık kalbı atmıyo gelısmemıs duscek demıslerdı bu gece bebek 6+4 gunluk cıktı arayı kapatmıs ve kalp atışı baslamıs doktor dınlettı daha kucuk oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum cok sukur düşük rıskım yuksek oldugu ıcın progestan ve alttan jel verdı
Günaydın:) Aman yorma kendini insana bir enerji geliyor hadi bütün işlerim bitecek sonunda diyip o gazla girisiyoruz işe güce acısı sonradan çikiyorKızlar günaydınnn :):) Biz dün temizlik yaptık çok mutluyum, çok yoruldum ama :):) Bugüne sadece mutfak dolapları ve ütü kaldı yavaş yavaş yapıcam onu da üst rafları eşim yapıcak :):) 4 İş günü de çalışmam kaldı kızım önemüzdeki Pazartesiden sonra gelebilir hazırız hihi :):):
amiiiiiiiinnn ınsallah canımmO güzel bebeğin dünyaya geleceği varmış demekki ne güzel ne mutlu sana annesi, zaten hepsi birer mucize, Allah sağlikla mucizeni kucağina almayi nasip etsin inş
:):) Yok canım yavaş yavaş yapıyporum, yardım edenim de var :):) Çok sağol düşündüğün için :):) Kafamda plan yaptım ya uymam lazım sanki kızım o plana uyacak ya :):):)Günaydın:) Aman yorma kendini insana bir enerji geliyor hadi bütün işlerim bitecek sonunda diyip o gazla girisiyoruz işe güce acısı sonradan çikiyorDikkat et kendine dinlenerek yavaş yavaş yap canım
amin canım ınsallah cumlemızınkı cok acayıp duygulardayımelifeva gozun aydin canim. Saglikla gelsinn insaAllahh bebegin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?