2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım monurol şase verdi kullandım ama aynı hiçbir değişiklik yok zaten hamilrliğimin başından beri akıntı problemi yaşıyordum kaç tane vajinal tablet denedik fayda etmedi sonunda patlak verdi işte son idrar tahlilimde enfeksiyon görüldü zaten aslında çok da su içiyorum ama geçmiyor sanada geçmiş olsun bakalımne diycek bana ptesi

inşallah hayırlı haberlerle gel günümüz de aynıymış artık doğsalar da şükür endişelenecek bir durum yok ama insan yine de enfeksiyon yüzünden olmasını istemiyor tabi. Allah acil şifalar versin inşallah

kızlar mucıze oldu acıle gıttım 3 gun once gıttıgımde bebegı 5 haftalık kalbı atmıyo gelısmemıs duscek demıslerdı bu gece bebek 6+4 gunluk cıktı arayı kapatmıs ve kalp atışı baslamıs doktor dınlettı daha kucuk oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum cok sukur düşük rıskım yuksek oldugu ıcın progestan ve alttan jel verdı

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aaaaa hadi inşallah 12 ye kadar yat dinlen derler ya 2 çocukla dinlenme imkanın varmı bilmiyorum ama yorma canım kendini

Çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına

Kızlar günaydınnn :):) Biz dün temizlik yaptık çok mutluyum, çok yoruldum ama :):) Bugüne sadece mutfak dolapları ve ütü kaldı yavaş yavaş yapıcam onu da üst rafları eşim yapıcak :):) 4 İş günü de çalışmam kaldı kızım önemüzdeki Pazartesiden sonra gelebilir hazırız hihi :):):

Masaallahhh ellerine saglik canim. Cok yorma kendini

Ben varim canim artk canimi acitiyor bugun hep hareketliydi

Evet bende oyleyim fadisim gayet hareketli
Aynen kızlar çok acıtıyor sanki bıçak sapliyor iceriden
Gözünaydın canım öncelikle. Rabbim en kisa zamanda yavruna kavusup eve donmenizi nasip etsin
Buyudu masallah sigmiyolar veletler
insallah kavusun bi an once cnim . Allah anali babali buyutsun
Aynen canım
Evet Canım çok yanıyor bende hep böyle karnım hep aşağıda idi şimdi daha aşağıda ve göbek deliğimin altı ve sağı acıyor
Benim bebiş yukarıda canım. Midemi kaburgalarimi çok acıtıyor.

O güzel bebeğin dünyaya geleceği varmış demekki ne güzel ne mutlu sana annesi, zaten hepsi birer mucize, Allah sağlikla mucizeni kucağina almayi nasip etsin inş

Günaydın:) Aman yorma kendini insana bir enerji geliyor hadi bütün işlerim bitecek sonunda diyip o gazla girisiyoruz işe güce acısı sonradan çikiyor Dikkat et kendine dinlenerek yavaş yavaş yap canım

Günaydın:) Aman yorma kendini insana bir enerji geliyor hadi bütün işlerim bitecek sonunda diyip o gazla girisiyoruz işe güce acısı sonradan çikiyor Dikkat et kendine dinlenerek yavaş yavaş yap canım
:):) Yok canım yavaş yavaş yapıyporum, yardım edenim de var :):) Çok sağol düşündüğün için :):) Kafamda plan yaptım ya uymam lazım sanki kızım o plana uyacak ya :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…