2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim simdi gordum. Benim istege bagli sezaryan olacagim icin, 39 hafta bittigi gibi alacagiz bebegi. Cok bir aritmetik yapmadik. Mantikli gelen bir tarihi sectik. Ama ben basak burcu oldugum icin planli olmasi bana gore cok iyi :)
Bende br başak olarak belirsizlik tahammül edemediiğim tek şey

ve boğa burcu ile çok iyi anlaşıyorum eşim boğa uyumluyuz bebiş te boğa olsa tadından yenmez

Canim benim gozunuz aydin. Ogrenir bir haftaya nerak etme sen. Hic kirkma :)

CAnim dis karnin buyuk olmayabilir ama bebek gittikce agirlasiyor buda sirt ve bel kaslarini yoruyor olabilir.kontrolun nezaman yinede dr una sor
Yaaaa a evet iç karnım geniş ve dediğin doğru sırtıma belimë baskı olması bebek ağırlaşması

Aslında 30 martta gittim ama 14 nisan gibi de ağrım vsr die 1 dakka baktı oda sadece rahim ağzıma baktı 30 martta 3 hafta sonra gelin demişti acaba 21 de mi gitsem yoksa haftasonu mu beklesem

Sende mi dogurdun ayy Rabbim safii olan ismiyle acil şifalar versin hayırlı olsun canım

Bu ara butun bebişler erken geliyor ve hepsi kuvözde Allah'im hepsine acil şifalar versin biran önce annelerinin kucagina almalarini nasip etsin inş, sütleri bol olsun

Hayırlı uğurlu olsun, ömrü bereketli olsun, dualarımız seninleee ve oğlunla, sana da geçmiş olsun arkadaşım :)

Canim takip et farkli bir sikayet eslik edecekmi veya agri artacakmi ona gore hareket edersin telas yapip kendini strese sokma buyuk olasilikla normal gebelik seyridir

Hayirli olsun canim ins biran once toparlayip cikar bebegin Allah kolayliklar versin

Hayırlı olsun öncelikle, inşallah en kısa sürede küvözden çıkar bebeğin ve kavuşursunuz.

Canim takip et farkli bir sikayet eslik edecekmi veya agri artacakmi ona gore hareket edersin telas yapip kendini strese sokma buyuk olasilikla normal gebelik seyridir
Haklısın canım ya valla çok zor sen benden daha öncesin kimbilir nasıl zorlayacak son m haftalar

Amin canım inş, hergören bugün yarın doğurursun dedikçe iyice stres oluyorum
Ne kadar patavatsız insanlar var yaa hiç takma kafaya doktor sıkıntı yok dediği sürece keyfini çıkar canım :) :)
Rabbim yardımcınız olsun sağ salim dunyaya geldi ya hayırlısyla toparlar insaallah dualarimiz seninle ve meleginle canım

Gozun aydinn. InssaAllah bir an once cikar yavrun. Allaha emanetsiniz.

Canım gözün aydın güle güle büyüt oğluşunu, haftası küçük değil günden güne toparlar kendini annesi, sen de dikkat et kendine inşallah...
mayıs annelerinin çoğu nisana kaydı, kimler beklenen tarihte doğum yapacak merak ediyorum

Gözünaydın canım ya , Rabbim şifa versin biran önce kavuş yavruna inşallah. Müsait olunca yaz bize, suyun azdı, inşallah iyileşir hemen evinize geçersiniz :)

sadem_karamel öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişin allah analı babalı büyütsün acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun merak etme gönlünü ferah tut herşey güzel olacak inşallah

Kızlar size bir soru benim gibi sağa ve sola yatınca böbrek bölgesinde acı hisseden var mı ben bir haftafır çok fenayım ptesi üroloji görecek bakalım bu hqmilelik mahfetti beni ya 2-3 gündür de ishal gibiyim sanırım artık gelicem ben diyor oğluşum akıntımda hafif bir pembe çizGi var drum önemli değil normal yat dinlen diyor başka bişey demiyor üfff

ben bu hafta bu şekilde sancıdan kaç kez nst ye girdim hep sancı çıkıyor meğerse idrar yolları enfeksiyonundanmış zaten erken doğum sebebi olabiliyormuş bu enfeksiyon ilaç kullanıyorum iki gündür muhtemelen sana da verirler canım bol su iç mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…