- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Evet Canım çok yanıyor bende hep böyle karnım hep aşağıda idi şimdi daha aşağıda ve göbek deliğimin altı ve sağı acıyorKızlar kızımın hareketleri bugün canımı çok yakıyor. Var mı öyle olan
Bende br başak olarak belirsizlik tahammül edemediiğim tek şeyCanim simdi gordum. Benim istege bagli sezaryan olacagim icin, 39 hafta bittigi gibi alacagiz bebegi. Cok bir aritmetik yapmadik. Mantikli gelen bir tarihi sectik. Ama ben basak burcu oldugum icin planli olmasi bana gore cok iyi :)
Canim benim gozunuz aydin. Ogrenir bir haftaya nerak etme sen. Hic kirkma :)benim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
inşallah oğluşum çıkınca doğum detaylarımızı yazarım
dua ile kalın
Yaaaa a evet iç karnım geniş ve dediğin doğru sırtıma belimë baskı olması bebek ağırlaşmasıCAnim dis karnin buyuk olmayabilir ama bebek gittikce agirlasiyor buda sirt ve bel kaslarini yoruyor olabilir.kontrolun nezaman yinede dr una sor
Sende mi dogurdun ayy Rabbim safii olan ismiyle acil şifalar versin hayırlı olsun canımbenim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
dua ile kalın
Bu ara butun bebişler erken geliyor ve hepsi kuvözdebenim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
dua ile kalın
Hayırlı uğurlu olsun, ömrü bereketli olsun, dualarımız seninleee ve oğlunla, sana da geçmiş olsun arkadaşım :)benim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
dua ile kalın
Canim takip et farkli bir sikayet eslik edecekmi veya agri artacakmi ona gore hareket edersin telas yapip kendini strese sokma buyuk olasilikla normal gebelik seyridirYaaaa a evet iç karnım geniş ve dediğin doğru sırtıma belimë baskı olması bebek ağırlaşması
Aslıngebelik0 martta gittim ama 14 nisan gibi de ağrım vsr die 1 dakka baktı oda sadece rahim ağzıma baktı 30 martta 3 hafta sonra gelin demişti acaba 21 de mi gitsem yoksa haftasonu mu beklesem
Hayirli olsun canim ins biran once toparlayip cikar bebegin Allah kolayliklar versinbenim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
dua ile kalın
Hayırlı olsun öncelikle, inşallah en kısa sürede küvözden çıkar bebeğin ve kavuşursunuz.benim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
dua ile kalın
Haklısın canım ya valla çok zor sen benden daha öncesin kimbilir nasıl zorlayacak son m haftalarCanim takip et farkli bir sikayet eslik edecekmi veya agri artacakmi ona gore hareket edersin telas yapip kendini strese sokma buyuk olasilikla normal gebelik seyridir
Benimmm. Her tekmesinde kasiklarim aciyoooKızlar kızımın hareketleri bugün canımı çok yakıyor. Var mı öyle olan
Ne kadar patavatsız insanlar var yaaAmin canım inş, hergören bugün yarın doğurursun dedikçe iyice stres oluyorum
Rabbim yardımcınız olsun sağ salim dunyaya geldi ya hayırlısyla toparlar insaallah dualarimiz seninle ve meleginle canımbenim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
dua ile kalın
Gozun aydinn. InssaAllah bir an once cikar yavrun. Allaha emanetsiniz.benim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
dua ile kalın
Canım gözün aydın güle güle büyüt oğluşunu, haftası küçük değil günden güne toparlar kendini annesi, sen de dikkat et kendine inşallah...benim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
dua ile kalın
Gözünaydın canım ya , Rabbim şifa versin biran önce kavuş yavruna inşallah. Müsait olunca yaz bize, suyun azdı, inşallah iyileşir hemen evinize geçersiniz :)benim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
dua ile kalın
ben bu hafta bu şekilde sancıdan kaç kez nst ye girdim hep sancı çıkıyor meğerse idrar yolları enfeksiyonundanmış zaten erken doğum sebebi olabiliyormuş bu enfeksiyon ilaç kullanıyorum iki gündür muhtemelen sana da verirler canım bol su iç mutlakaKızlar size bir soru benim gibi sağa ve sola yatınca böbrek bölgesinde acı hisseden var mı ben bir haftafır çok fenayım ptesi üroloji görecek bakalım bu hqmilelik mahfetti beni ya 2-3 gündür de ishal gibiyim sanırım artık gelicem ben diyor oğluşum akıntımda hafif bir pembe çizGi var drum önemli değil normal yat dinlen diyor başka bişey demiyor üfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?