2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dun bendede boya temizlik isi wardi ama felaket yoruldum belim agridan koptu ayaklarim hic bu kadar sismemisti annem yapyi temisligi ama bende dayanamayip biraz biraz yaptim gardolabin yeri dgisti onun ici bosalt yerlestir cok bittik mutfak dolaplarim kaldi benimde ama daha sonraya kalsin onlarda yapacak durumda degilim

Çok güzel canım çok sevindim sağlıkla kavusursun inşallah bebeğine, yardımcı olabilecek biri var mi sana en azından çocuklarla ilgilenir sen dinlenirsin, çok iyi bak kendine Allah a emanet ol

Çok güzel canım çok sevindim sağlıkla kavusursun inşallah bebeğine, yardımcı olabilecek biri var mi sana en azından çocuklarla ilgilenir sen dinlenirsin, çok iyi bak kendine Allah a emanet ol
amin canım ınsallah cumlemız sag saglım alalım ablam var canım o ılgılenıyo saolsun ben tuvalet ve yemek harıcı yatcam bakalım Allahım ınsallah sag saglım kucagıma alıp buyutmeyı nasıp eder

Çok sevindim, yazdıklarını okurken çok dua ettim. İnşallah sağlıklıdır bebeği ve bi mucize olur diye. Eminim biçok kişi de aynı şeyi düşünmüştür. Allahım inşallah sorunsuz bi hamilelik dönemi geçirmeni nasip eder ve sağlıkla alırsın kucağına bebeğini :)
Günaydınn, ohhh ellerine sağlık. Annem yarın geliyor. Bu hafta içi ben de aynı şeyi yapacam inşallah :)

Allah hepınızden razı olsun canım bende rabbımın sızın dualarınızla benı ödullendırdıgını dusunuyorum bu bebekte hep hepınızden Allah razı olsun Allahım saglıklı hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah hepınzıe

Hamileliğimin son gününden herkese kucak dolusu sevgiler bu benim 2 .mucizem allahımın bana armağan ettiği en değerli hazinem Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin o cennet kokusunu dualarınızı eksik etmeyin sabah 8 de gircem doğuma herkese hayırlı sağlıklı doğumlar

Doğum yapan annelerimizin listesi :) Başka var mıydı kızlar, benim kaçırdığım. Allahım hepsine sağlık versin inşallah.
AnnemizDoğum TarihiBDTBebeğimiz
lovesoon20.03.201506.05.2015Tevfik Huzeyfe
emelll530.03.201501.05.2015Efe
merve888611.04.201504.05.2015-
Mytwin11.04.201510.05.2015Yiğit&Yağız
2Bilinmeyen14.04.201531.05.2015-
biyolojik17.04.201512.05.2015-
sadem_karamel18.04.2015--

Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Haberlerni en kısa zamanda bekliyoruz :)

canım ne guzel haber.Allahım çok buyuk şukurler olsun .

canım sorunsuz problemsız dogurgel.saglıkla alkucagına ınsallahhh .

ay cok sevindim ya insallah bu sefer olacak,dun msj i okuyunca cok uzuldum canim cvp bile yazamadim

ne guzel olmus tablo

Kizlar ya bana hep bebegim iki hafta once gelecekmis gibi geliyor.kizlar erken geliyormus ondan bikincaltima yerlesti heralde:) kiz olup zamanini bekleyen cok olmuyor degilmi

Gunumuz ayniymis seninle sezeryan olsam benim de bu tarihte olacaktı demek cok heyecanlandim simdi :) Allah senin de bebeginin de yardimcisi olsun sağlıkla gelsin bebik inşallah.

her girdigimde guzel haberler okuyorum@sadem_karamel bebisin hayirli olsun insallah yakinda cikar kuvezden,haftasi iyi ,toparlar hemen.Kizlar biriniz bana gelse de b tokat atsa ben de kalksam yerimden hazirliklara baslasam,2-3 body disinda bi sey almadim ,ismi de yok odasi da bos.Cok tembelim galiba

Kizlar ya bana hep bebegim iki hafta once gelecekmis gibi geliyor.kizlar erken geliyormus ondan bikincaltima yerlesti heralde:) kiz olup zamanini bekleyen cok olmuyor degilmi

Canim benim bi arkadas kiz bekliyordu.normal dogun yapacaktı ama 40 hafta dolmasina ragmen gelmedi ve sezeyan oldu. Hic belli olmuyor yani

Gözün Aydın canım inş bi an önce kavuşursun oğluna düzelir bol bol emer annesi sen merak etme dularımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…