2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim
canim nisanin nasl geldi bende hergun kendimi dinliyrm ama yok bi belirti
Canım sancım vardı o gün zaten bi de aşağı doğru bi baskı sonra lavaboya gittim hafif kanlı bir akıntı gelmişti garip bişı. Bir müddet devam etti. Sonra durdu.

Erken dogum riskin mi var canim

Evet cnm bebek doğum kanalında serviks 20 haftadan beri kısa bakalım nereye kadar sabredecek miniğim....

Hayırlı uğurlu olsun cnm tebrik ederim. Rabbim sanada bebişine de sağlık sıhhat versin biz dua ederiz oğluna tabiki iyi olacak bir an önce evinize dönün inşallahhh

Ayyy seni takip ediyordum çok sevindimmmm Allahtan ümit kesilmezmiş 5 haftalık bebekte kalp atışı aramak çok saçma zaten boşuna üzmüşler seni. CAn veren rabbim kucağına Aldıgın günleride göstersin inşallah çok sevindim tebrik ederim

Çok güzel olmuş ya, süper fikir :)) ellerine sağlık canım

Gunaydinlar herkese hayirli pazarlar.Dogum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Bebeği kuvozde olan arkadaslarimda en kisa zamanda bebeklerini saglikli bir şekilde kucaklarina alirlar inşaallah.
elifeva senin adina da çok sevindim canim.Rabbim guzel bir hamilelik ve doğum nasip eder inşaallah.
Benim gibi doğumunu bekleyen arkadaslarim da zamanin da hayirli doğumlar gerçekleştirir inşaallah.

Cok sevindim canim,olmadi deyince gercekten üzulmustum,gözlerim doldu.mucizen insallah tutunur annesine dusuk riskini de atlatir.

inşallah biran önce bebeğini kucağına alırsın canım

Kizlar ya bana hep bebegim iki hafta once gelecekmis gibi geliyor.kizlar erken geliyormus ondan bikincaltima yerlesti heralde:) kiz olup zamanini bekleyen cok olmuyor degilmi
belli olmuyo bence canım 39 haftasını doldurup doğanlar da var. benim de kız :) senin kız döndü mü buarada, benimkinin kafası hala yukarıda

Dikkat et kendine canım çok yorulma :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahcanım bizi de habersiz birakma olur mu

belli olmuyo bence canım 39 haftasını doldurup doğanlar da var. benim de kız :) senin kız döndü mü buarada, benimkinin kafası hala yukarıda
dogrudur cnm.yok ya donmedi yan benimki kafasini hala sag tarafimda hissediyorum dayiyor bazen

Kızımı kucağıma almama son 9 gün kaldı. Ay çok heyecanlıyım. 9 ay bile bu 9 günden daha çabuk geçti sanırım. Sanki zaman duracak gibi geliyor :)
ay boyle gun bellioluncada ayrı bı heyecan. bdende 28 ınde gıdıcem belkı tarıh verır artıkkk

Gözün aydın canım :) Allah tamamına erdirsin inşallah, hayırlısıyla kucağına da alırsın

:):) Yok canım yavaş yavaş yapıyporum, yardım edenim de var :):) Çok sağol düşündüğün için :):) Kafamda plan yaptım ya uymam lazım sanki kızım o plana uyacak ya :):):)
Aynen öyle oluyor, içine doğanda gerçek oluyor sanki:) bende bu hafta herseyimi tamamladim odasi hastane cantam hazirdi zaten hastane suslerimi vs hepsini kutuladim birde vucut temizligimi halledip bekliycem artik. İçimiz rahat olsun, vaktinde gelsin kuzucuklar sağlikla inşallah

Canım sağlikla al mucizeni kucağina inş:) darisi başimiza:)

Ya başkası yapsa da sen illaki müdahalede bulunuyorsun ve yoruluyorsun, gün gün yavaş yavaş yap canım :) Ellerinize sağlık bu arada :)

Ohhhh yavaş yavaş yap canım, insan anlamıyor o an sonra çıkıyor acısı :):)

Kızlar günaydıııın, 38+0 dan hepinize merhabaaaa
Zeynebi yirimmmm :*

Sağlıkla girin çıkın inşallah, Allah kolaylık versin :)

Dikkat et kendine canım çok yorulma :)

Sağlıkla kucağına alırsın inşallahcanım bizi de habersiz birakma olur mu
Ediyorum kuzum sağol :*

Aynen canım :):) Haftaya da kuaför işim kaldı, senle aynıymışız, sonra da bekleriz yavruları :):):)

Kizlar ya bana hep bebegim iki hafta once gelecekmis gibi geliyor.kizlar erken geliyormus ondan bikincaltima yerlesti heralde:) kiz olup zamanini bekleyen cok olmuyor degilmi
Benim kızım da erken gelecekmiş gibi geliyor, bende de sabırsızlık var hem hemen olsun istiyorum hem de biraz daha büyüsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…