Canım sancım vardı o gün zaten bi de aşağı doğru bi baskı sonra lavaboya gittim hafif kanlı bir akıntı gelmişti garip bişı. Bir müddet devam etti. Sonra durdu.Canim
canim nisanin nasl geldi bende hergun kendimi dinliyrm ama yok bi belirti
Erken dogum riskin mi var canim
benim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
inşallah oğluşum çıkınca doğum detaylarımızı yazarım
dua ile kalın
kızlar mucıze oldu acıle gıttım 3 gun once gıttıgımde bebegı 5 haftalık kalbı atmıyo gelısmemıs duscek demıslerdı bu gece bebek 6+4 gunluk cıktı arayı kapatmıs ve kalp atışı baslamıs doktor dınlettı daha kucuk oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum cok sukur düşük rıskım yuksek oldugu ıcın progestan ve alttan jel verdı
Çok güzel olmuş ya, süper fikir :)) ellerine sağlık canımDoğum yapan annelerimizin listesi :) Başka var mıydı kızlar, benim kaçırdığım. Allahım hepsine sağlık versin inşallah.
Annemiz Doğum Tarihi BDT Bebeğimiz lovesoon 20.03.2015 06.05.2015 Tevfik Huzeyfe emelll5 30.03.2015 01.05.2015 Efe merve8886 11.04.2015 04.05.2015 - Mytwin 11.04.2015 10.05.2015 Yiğit&Yağız 2Bilinmeyen 14.04.2015 31.05.2015 - biyolojik 17.04.2015 12.05.2015 - sadem_karamel 18.04.2015 - -
Cok sevindim canim,olmadi deyince gercekten üzulmustum,gözlerim doldu.mucizen insallah tutunur annesine dusuk riskini de atlatir.kızlar mucıze oldu acıle gıttım 3 gun once gıttıgımde bebegı 5 haftalık kalbı atmıyo gelısmemıs duscek demıslerdı bu gece bebek 6+4 gunluk cıktı arayı kapatmıs ve kalp atışı baslamıs doktor dınlettı daha kucuk oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum cok sukur düşük rıskım yuksek oldugu ıcın progestan ve alttan jel verdı
inşallah biran önce bebeğini kucağına alırsın canımbenim oğluşum doğdu ama 35 haftalık doğduğu için biraz solunum sıkıntısı var ve yutmayı bilmiyor bu nedenle kuvözde dua edermisiniz teyzeleri bize
inşallah oğluşum çıkınca doğum detaylarımızı yazarım
dua ile kalın
belli olmuyo bence canım 39 haftasını doldurup doğanlar da var. benim de kız :) senin kız döndü mü buarada, benimkinin kafası hala yukarıdaKizlar ya bana hep bebegim iki hafta once gelecekmis gibi geliyor.kizlar erken geliyormus ondan bikincaltima yerlesti heralde:) kiz olup zamanini bekleyen cok olmuyor degilmi
Dikkat et kendine canım çok yorulma :)Kızlar günaydınnn :):) Biz dün temizlik yaptık çok mutluyum, çok yoruldum ama :):) Bugüne sadece mutfak dolapları ve ütü kaldı yavaş yavaş yapıcam onu da üst rafları eşim yapıcak :):) 4 İş günü de çalışmam kaldı kızım önemüzdeki Pazartesiden sonra gelebilir hazırız hihi :):):
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahcanım bizi de habersiz birakma olur muHamileliğimin son gününden herkese kucak dolusu sevgiler bu benim 2 .mucizem allahımın bana armağan ettiği en değerli hazinem Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin o cennet kokusunu dualarınızı eksik etmeyin sabah 8 de gircem doğuma herkese hayırlı sağlıklı doğumlar
dogrudur cnm.yok ya donmedi yan benimki kafasini hala sag tarafimda hissediyorum dayiyor bazenbelli olmuyo bence canım 39 haftasını doldurup doğanlar da var. benim de kız :) senin kız döndü mü buarada, benimkinin kafası hala yukarıda
ay boyle gun bellioluncada ayrı bı heyecan. bdende 28 ınde gıdıcem belkı tarıh verır artıkkkKızımı kucağıma almama son 9 gün kaldı. Ay çok heyecanlıyım. 9 ay bile bu 9 günden daha çabuk geçti sanırım. Sanki zaman duracak gibi geliyor :)
Gözün aydın canım :) Allah tamamına erdirsin inşallah, hayırlısıyla kucağına da alırsınkızlar mucıze oldu acıle gıttım 3 gun once gıttıgımde bebegı 5 haftalık kalbı atmıyo gelısmemıs duscek demıslerdı bu gece bebek 6+4 gunluk cıktı arayı kapatmıs ve kalp atışı baslamıs doktor dınlettı daha kucuk oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum cok sukur düşük rıskım yuksek oldugu ıcın progestan ve alttan jel verdı
Aynen öyle oluyor, içine doğanda gerçek oluyor sanki:) bende bu hafta herseyimi tamamladim odasi hastane cantam hazirdi zaten hastane suslerimi vs hepsini kutuladim birde vucut temizligimi halledip bekliycem artik. İçimiz rahat olsun, vaktinde gelsin kuzucuklar sağlikla inşallah:):) Yok canım yavaş yavaş yapıyporum, yardım edenim de var :):) Çok sağol düşündüğün için :):) Kafamda plan yaptım ya uymam lazım sanki kızım o plana uyacak ya :):):)
Canım sağlikla al mucizeni kucağina inş:) darisi başimiza:)Hamileliğimin son gününden herkese kucak dolusu sevgiler bu benim 2 .mucizem allahımın bana armağan ettiği en değerli hazinem Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin o cennet kokusunu dualarınızı eksik etmeyin sabah 8 de gircem doğuma herkese hayırlı sağlıklı doğumlar
Ya başkası yapsa da sen illaki müdahalede bulunuyorsun ve yoruluyorsun, gün gün yavaş yavaş yap canım :) Ellerinize sağlık bu arada :)Dun bendede boya temizlik isi wardi ama felaket yoruldum belim agridan koptu ayaklarim hic bu kadar sismemisti annem yapyi temisligi ama bende dayanamayip biraz biraz yaptim gardolabin yeri dgisti onun ici bosalt yerlestir cok bittik mutfak dolaplarim kaldi benimde ama daha sonraya kalsin onlarda yapacak durumda degilim
Ohhhh yavaş yavaş yap canım, insan anlamıyor o an sonra çıkıyor acısı :):)Çok sevindim, yazdıklarını okurken çok dua ettim. İnşallah sağlıklıdır bebeği ve bi mucize olur diye. Eminim biçok kişi de aynı şeyi düşünmüştür. Allahım inşallah sorunsuz bi hamilelik dönemi geçirmeni nasip eder ve sağlıkla alırsın kucağına bebeğini :)
Günaydınn, ohhh ellerine sağlık. Annem yarın geliyor. Bu hafta içi ben de aynı şeyi yapacam inşallah :)
Zeynebi yirimmmm :*Kızlar günaydıııın, 38+0 dan hepinize merhabaaaa
Sağlıkla girin çıkın inşallah, Allah kolaylık versin :)Hamileliğimin son gününden herkese kucak dolusu sevgiler bu benim 2 .mucizem allahımın bana armağan ettiği en değerli hazinem Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin o cennet kokusunu dualarınızı eksik etmeyin sabah 8 de gircem doğuma herkese hayırlı sağlıklı doğumlar
Ediyorum kuzum sağol :*Dikkat et kendine canım çok yorulma :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahcanım bizi de habersiz birakma olur mu
Aynen canım :):) Haftaya da kuaför işim kaldı, senle aynıymışız, sonra da bekleriz yavruları :):):)Aynen öyle oluyor, içine doğanda gerçek oluyor sanki:) bende bu hafta herseyimi tamamladim odasi hastane cantam hazirdi zaten hastane suslerimi vs hepsini kutuladim birde vucut temizligimi halledip bekliycem artik. İçimiz rahat olsun, vaktinde gelsin kuzucuklar sağlikla inşallah
Benim kızım da erken gelecekmiş gibi geliyor, bende de sabırsızlık var hem hemen olsun istiyorum hem de biraz daha büyüsün istiyorumKizlar ya bana hep bebegim iki hafta once gelecekmis gibi geliyor.kizlar erken geliyormus ondan bikincaltima yerlesti heralde:) kiz olup zamanini bekleyen cok olmuyor degilmi
benim de aynı tarafta duruyo karnım yamuk duruyo hatta :)dogrudur cnm.yok ya donmedi yan benimki kafasini hala sag tarafimda hissediyorum dayiyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?