Evet cnm bebek doğum kanalında serviks 20 haftadan beri kısa bakalım nereye kadar sabredecek miniğim....
Hayırlı uğurlu olsun cnm tebrik ederim. Rabbim sanada bebişine de sağlık sıhhat versin biz dua ederiz oğluna tabiki iyi olacak bir an önce evinize dönün inşallahhh
Ayyy seni takip ediyordum çok sevindimmmm Allahtan ümit kesilmezmiş 5 haftalık bebekte kalp atışı aramak çok saçma zaten boşuna üzmüşler seni. CAn veren rabbim kucağına Aldıgın günleride göstersin inşallah çok sevindim tebrik ederim
amin canım cok teşekkür ederım Allah hayırlısıyla sag saglım kucagıma almayı nasıp ederse gıtcem o kadının yanına bebegımı alıp bak bunu alcaktın benden dıye emeklı olsun artık 70 yasında var
Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
verir canım çünkü az kalmıs oluyor. Genelde beklenen doğum tarihinden 10 12 gün önce sezeryan tarihi veriyorlar. Benımki biraz erken oldu tansiyonum yüzünden canım yoksa 3 4 mayıs olacaktı. Sana da 5 6 7 8 mayıs gibi bir tarih verir herhalde :)
merhaba kızlar,
eskisi gibi sık giremiyorum ve girdiğimde sayfalar çok ilerlemiş oluyor okuyamıyorum. mytwin ve bebekleri merak ediyorum nasıllar acaba bilgisi olan varmı? yada doğum yapan?
bizimde dün randevumuz vardı. 37. haftayı doldurduğumuz için adalat ve magnezyumu kesti doktor. dün akşamdan beri kasılmalar ve hafif ağrılar yada sancı bilemiyorum geri geldi. bebeğim kanalda 1 haftadır. artık bizim için herşey olabilir gibi. doktor bebeğin doğum için bir teşebbüsde bulunsada başaramamış dedi güldük birde. 51 cm ve 3250 gr. olmuş. o yüzden doğsada hiçbir sıkıntı olmayacak. ama hala 3 hafta var gününü doldurmasına. inşallah gününü tamamlar. gerçi o zamanda 4 kiloyu aşacak gibi geliyor bana ama doğum içinde hayırlısı bakalım. bizde gelişmeler bu şekilde.
merhaba kızlar,
eskisi gibi sık giremiyorum ve girdiğimde sayfalar çok ilerlemiş oluyor okuyamıyorum. mytwin ve bebekleri merak ediyorum nasıllar acaba bilgisi olan varmı? yada doğum yapan?
bizimde dün randevumuz vardı. 37. haftayı doldurduğumuz için adalat ve magnezyumu kesti doktor. dün akşamdan beri kasılmalar ve hafif ağrılar yada sancı bilemiyorum geri geldi. bebeğim kanalda 1 haftadır. artık bizim için herşey olabilir gibi. doktor bebeğin doğum için bir teşebbüsde bulunsada başaramamış dedi güldük birde. 51 cm ve 3250 gr. olmuş. o yüzden doğsada hiçbir sıkıntı olmayacak. ama hala 3 hafta var gününü doldurmasına. inşallah gününü tamamlar. gerçi o zamanda 4 kiloyu aşacak gibi geliyor bana ama doğum içinde hayırlısı bakalım. bizde gelişmeler bu şekilde.
Ewet kuzum aynen oyke oluyo sizede kolayy gelsin esimin yengesi sinirlerimi bozdu az once amcasinin esi karsi dairemde oturuyo 10kilo aldim toplam ben halasi gelmis oturuyolar bizde gectik herkez kilo almamisin gobus kucuk masallah diyo o gelmis aldi aldi bize aldi gibi geliyo kilolu dedi bi canim skildi bide cok kilo almis olsam neler digcek Allah bilir insanlari anlamak cok zor hem alsamda kimene sinir bozcular
verir canım çünkü az kalmıs oluyor. Genelde beklenen doğum tarihinden 10 12 gün önce sezeryan tarihi veriyorlar. Benımki biraz erken oldu tansiyonum yüzünden canım yoksa 3 4 mayıs olacaktı. Sana da 5 6 7 8 mayıs gibi bir tarih verir herhalde :)
valla canım ben kendim yaptım keçeden ve bu işi paraya dökmek istiyorum. bende bu fiyatlarda satarım diye düşünüyorum ama bu işin maliyeti 10 lira bile değil sadece el emeği var. sen bilirsin onuda. görünüşü çok güzel çok da sevimli. elinden geliyorsa kendin yap. vaktin yoksa al. alırsanda güle güle kullanın inşallah :)
Sana ne zaman diyor doktor? Benim de önümüzdeki pzt hayırlısıyla geliyor tostosum acele etmeyip bizi beklerse. Her şeyimiz hazır çok şükür sağlıkla gelsin bi de benim ameliyatım iyi geçsin her gün dua ediyorum tabii sizlere ve tüm hamilelere de.