2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kızım da erken gelecekmiş gibi geliyor, bende de sabırsızlık var hem hemen olsun istiyorum hem de biraz daha büyüsün istiyorum
aynen erken gelmesinide istiyo gibiyim sonra korkuyorm sknti olur diye.en iyisi erken gelsin ama sanciyla gelsin o zaman gelmeye hazir demektir:))

benim de aynı tarafta duruyo karnım yamuk duruyo hatta :)
:)hadi ya.benim yamuk degil.yan olunca iner diye dusunuyorum pek stres yapmiyorm ama zamanda daraliyor git gide hayirlisiyla bi doneydi:)

amin canım cok teşekkür ederım Allah hayırlısıyla sag saglım kucagıma almayı nasıp ederse gıtcem o kadının yanına bebegımı alıp bak bunu alcaktın benden dıye emeklı olsun artık 70 yasında var

Hanimlar ben 11 nisan gece 5 de kizimi kucagima aldim firsatim olmadi yazamadim size sukur bebegim saglikli gece sancim basladi. hastaneye gittigimde dogumum baslamisti darisi hayirlisiyla sizlerin kurtulmaniza ins
gözün aydın canım. allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza inşallah :)

ay boyle gun bellioluncada ayrı bı heyecan. bdende 28 ınde gıdıcem belkı tarıh verır artıkkk
verir canım çünkü az kalmıs oluyor. Genelde beklenen doğum tarihinden 10 12 gün önce sezeryan tarihi veriyorlar. Benımki biraz erken oldu tansiyonum yüzünden canım yoksa 3 4 mayıs olacaktı. Sana da 5 6 7 8 mayıs gibi bir tarih verir herhalde :)

merhaba kızlar,
eskisi gibi sık giremiyorum ve girdiğimde sayfalar çok ilerlemiş oluyor okuyamıyorum. mytwin ve bebekleri merak ediyorum nasıllar acaba bilgisi olan varmı? yada doğum yapan?
bizimde dün randevumuz vardı. 37. haftayı doldurduğumuz için adalat ve magnezyumu kesti doktor. dün akşamdan beri kasılmalar ve hafif ağrılar yada sancı bilemiyorum geri geldi. bebeğim kanalda 1 haftadır. artık bizim için herşey olabilir gibi. doktor bebeğin doğum için bir teşebbüsde bulunsada başaramamış dedi güldük birde. 51 cm ve 3250 gr. olmuş. o yüzden doğsada hiçbir sıkıntı olmayacak. ama hala 3 hafta var gününü doldurmasına. inşallah gününü tamamlar. gerçi o zamanda 4 kiloyu aşacak gibi geliyor bana ama doğum içinde hayırlısı bakalım. bizde gelişmeler bu şekilde.

masaAllah bebisine canim hayirlisi ne zamansa o zaman gelir insaAllah

Ewet kuzum aynen oyke oluyo sizede kolayy gelsin esimin yengesi sinirlerimi bozdu az once amcasinin esi karsi dairemde oturuyo 10kilo aldim toplam ben halasi gelmis oturuyolar bizde gectik herkez kilo almamisin gobus kucuk masallah diyo o gelmis aldi aldi bize aldi gibi geliyo kilolu dedi bi canim skildi bide cok kilo almis olsam neler digcek Allah bilir insanlari anlamak cok zor hem alsamda kimene sinir bozcular

Canım doğum tarihin belli oldu mu

Kızlar bebde bir rahatlık var anlatamam artık yavaştan herşeyi hazır etsem iyi olacak gibi

Bugün çikolata siparişi verdim hacı şerif ten en azından oda aradan çıktı

Doğum yapan kaç kişi olduk acaba? Annemler burda bi de hastayım ne xamandır giremiyorum pek aklım sizde hep herkes iyi di mi? Bebişler özellikle?

Doğum yapan kaç kişi olduk acaba? Annemler burda bi de hastayım ne xamandır giremiyorum pek aklım sizde hep herkes iyi di mi? Bebişler özellikle?
Canm nisana kaydı çoğu arkadaş ne olacak bilmiyorum ben kendi adıma heyecan yaptım

Hastajane çantası felan filan bunlar ne olacak acaba

Kizlarrr su kapi susu hakkinda fikirlerinizi istiyorum.. Nasil guzel mi? 120tl eder mi?.. Ayy cok kararsiz kaldim.. Alayim mi sizce?.Eki Görüntüle 1500388 Eki Görüntüle 1500388
valla canım ben kendim yaptım keçeden ve bu işi paraya dökmek istiyorum. bende bu fiyatlarda satarım diye düşünüyorum ama bu işin maliyeti 10 lira bile değil sadece el emeği var. sen bilirsin onuda. görünüşü çok güzel çok da sevimli. elinden geliyorsa kendin yap. vaktin yoksa al. alırsanda güle güle kullanın inşallah :)

Canm nisana kaydı çoğu arkadaş ne olacak bilmiyorum ben kendi adıma heyecan yaptım

Hastajane çantası felan filan bunlar ne olacak acaba
Sana ne zaman diyor doktor? Benim de önümüzdeki pzt hayırlısıyla geliyor tostosum acele etmeyip bizi beklerse. Her şeyimiz hazır çok şükür sağlıkla gelsin bi de benim ameliyatım iyi geçsin her gün dua ediyorum tabii sizlere ve tüm hamilelere de.

Kızlar bebde bir rahatlık var anlatamam artık yavaştan herşeyi hazır etsem iyi olacak gibi

Bugün çikolata siparişi verdim hacı şerif ten en azından oda aradan çıktı
Ayy aynı rahatlik bende ne süs hazır ne çanta ne evim bi genişlik var anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…