2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
medipolde doğum yapacak var mı aranızda? Ben sorucam sorucam her gittiğimde telaştan unutuyorum odalar nasıl, içinde tuvaleti var mı kafamda deli sorular ama hep bi panik oluyor sormadan geri dönüyorum. Var mı bilgisi olan?

senin daha 35. hafta görünüyo canım dönme ihtimali yüksek. benim 38. hafta oldu

Kizlar camasirimda cok minik pembemsi leke var acaba yavas yavas bizimki gelecek mi
Olabilir canım :):) Gününüz yaklaşıyor, takipte kal :):)

Manyak ya bu millet 10 kilo ne ki canım beni görse fil der :):) Ben de sus çok konuşursan seni de yerim derim :):) Haha bana çok kilo almışsın artık yeme kıs biraz diyenlere, fazla konuşma seni de keser yerim diyorum kalıyorlar öyle hehehe :):)
Milletin eli boş şekerim herşeyimize takıyorlar, sen rahat ol canım takma böyle şeyleri :):) Bi çay koy iç :):)

kızlar nasılsınız birşey soracağım magnezyumu hala devam ediyor musunuz bende var hala magnezyum doktora sormayı unuttum devam etsem mi yoksa bırakayim mi

Mytwin 14 nisanda dogm yapti canm

Tansiyon un nasıl canım bugün benim 13.5 7.5 oldu fenalık geldi. Bayılacak gibi oldum . Şimdi 11.5 7.5 olmuş . Korktum ya

Canim ben medipol megaya gidiyorum odalar tek kişilik,banyo tuvalet mevcut,resimlerden gösterdiler bize.erken saatte gittiğimiz için odalar bosalmamisti henüz o yüzden gezdiremediler.gebe danisma odasi var orada rada bilgi veriyorlar ayrıca hastaneye getirilecek listesi de veriyorlar eline.ama ben o listeyi aştim çünkü kantinleri pahali bos yere onlara para kazandırmak istemiyorum.ayrıca doğumhanedeki vbekleme odamizda tek kisilikmis yanimiza da bir bayan refakatçi bekliyormuş psikolojik destek amacli

Dogum yapanlar gözünüz aydin kızlar darısı bize olsun. Bebeği kuvezde olanlara acil sifalar versin Allah hayrlsyla taburcu olup evine gelmeyi nasip etsin. Çok geçmiş olsun.

Çok güzel olmuş ya, süper fikir :)) ellerine sağlık canım
Evet canım boş oturmaktan aklıma geldi :) Artık gün geçtikçe güncellenecek, hayırlısıyla gelsin tüm bebişler :)
kızlar nasılsınız birşey soracağım magnezyumu hala devam ediyor musunuz bende var hala magnezyum doktora sormayı unuttum devam etsem mi yoksa bırakayim mi
Canım ben bıraktım geçen hafta. Doktora da söyledim içmiyorum diye. Tamam dedi.
Mytwin 14 nisanda dogm yapti canm
Tamam düzelteyim onu :)

sen neden kendini böyle densiz insanlar için sinir ediyorsun . On kilo aldım istersen hiç almayip hatta zayiflasaydim deyip kapat ağzını . Bırak canım boşver . Kilo alsan ne olcak hamile insana denir mi ya. Çok acayip bu insanalr

Devami gelmedi canim acaba temizlik yaptim ondan mi
Canım bu arayıp sorsaydin doktora ya. Ne olur ne olmaz

Ben iki gün önce kontrole de sordum devam dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…