Devami gelmedi canim acaba temizlik yaptim ondan miYorgunluktan falan değil demi canım olabilir nişan mi acaba
Çok heyecanlı ya, ilişki olmadıysa ya da yorulmadıysan nişan olabilir canımKizlar camasirimda cok minik pembemsi leke var acaba yavas yavas bizimki gelecek mi
Canim temizlik yaptim ama hic yorulmadim iliskide olmadi suanlik devami gelmedi bakalim nolacak bende heyecanlanmadim degilÇok heyecanlı ya, ilişki olmadıysa ya da yorulmadıysan nişan olabilir canım)
Evet canım 28 nisan Allah kısmet ederseCanım doğum tarihin belli oldu mu
Canım takip et. Sancın falan var mı ya da bel ağrın. Ağır is yaptın miKizlar camasirimda cok minik pembemsi leke var acaba yavas yavas bizimki gelecek mi
senin daha 35. hafta görünüyo canım dönme ihtimali yüksek. benim 38. hafta olduaynen erken gelmesinide istiyo gibiyim sonra korkuyorm sknti olur diye.en iyisi erken gelsin ama sanciyla gelsin o zaman gelmeye hazir demektir:))
:)hadi ya.benim yamuk degil.yan olunca iner diye dusunuyorum pek stres yapmiyorm ama zamanda daraliyor git gide hayirlisiyla bi doneydi:)
Agrim pek yok canim kasilmalarim var ama duzensiz lekenin devamida gelmedi suanlik eger gelirse hastaneye gidecemCanım takip et. Sancın falan var mı ya da bel ağrın. Ağır is yaptın mi
Tamam canım dikkat etAgrim pek yok canim kasilmalarim var ama duzensiz lekenin devamida gelmedi suanlik eger gelirse hastaneye gidecem
Olabilir canım :):) Gününüz yaklaşıyor, takipte kal :):)Kizlar camasirimda cok minik pembemsi leke var acaba yavas yavas bizimki gelecek mi
Ewet kuzum aynen oyke oluyo sizede kolayy gelsin esimin yengesi sinirlerimi bozdu az once amcasinin esi karsi dairemde oturuyo 10kilo aldim toplam ben halasi gelmis oturuyolar bizde gectik herkez kilo almamisin gobus kucuk masallah diyo o gelmis aldi aldi bize aldi gibi geliyo kilolu dedi bi canim skildi bide cok kilo almis olsam neler digcek Allah bilir insanlari anlamak cok zor hem alsamda kimene sinir bozcular
Ben 34. Haftada bıraktım. Hic farkeden bisey olmadı.kızlar nasılsınız birşey soracağım magnezyumu hala devam ediyor musunuz bende var hala magnezyum doktora sormayı unuttum devam etsem mi yoksa bırakayim mi
Aşırı bi temizlik yapmadiysan yorulmadysan nişan olabilir. Nişan geldikten sonra iki üç gün içinde doğum oluyor diye biliyorum yani doğumun habercisi. ihmal etme bi doktora git derimDevami gelmedi canim acaba temizlik yaptim ondan mi
Mytwin 14 nisanda dogm yapti canmDoğum yapan annelerimizin listesi :) Başka var mıydı kızlar, benim kaçırdığım. Allahım hepsine sağlık versin inşallah.
Annemiz Doğum Tarihi BDT Bebeğimiz lovesoon 20.03.2015 06.05.2015 Tevfik Huzeyfe emelll5 30.03.2015 01.05.2015 Efe merve8886 11.04.2015 04.05.2015 - Mytwin 11.04.2015 10.05.2015 Yiğit&Yağız 2Bilinmeyen 14.04.2015 31.05.2015 - biyolojik 17.04.2015 12.05.2015 - sadem_karamel 18.04.2015 - -
Kız erkek o pek belli olmuyo canım. Cani ne zaman gelmek isterseKizlar ya bana hep bebegim iki hafta once gelecekmis gibi geliyor.kizlar erken geliyormus ondan bikincaltima yerlesti heralde:) kiz olup zamanini bekleyen cok olmuyor degilmi
Tansiyon un nasıl canım bugün benim 13.5 7.5 oldu fenalık geldi. Bayılacak gibi oldum . Şimdi 11.5 7.5 olmuş . Korktum yaverir canım çünkü az kalmıs oluyor. Genelde beklenen doğum tarihinden 10 12 gün önce sezeryan tarihi veriyorlar. Benımki biraz erken oldu tansiyonum yüzünden canım yoksa 3 4 mayıs olacaktı. Sana da 5 6 7 8 mayıs gibi bir tarih verir herhalde :)
medipolde doğum yapacak var mı aranızda? Ben sorucam sorucam her gittiğimde telaştan unutuyorum odalar nasıl, içinde tuvaleti var mı kafamda deli sorular ama hep bi panik oluyor sormadan geri dönüyorum. Var mı bilgisi olan?
Evet canım boş oturmaktan aklıma geldi :) Artık gün geçtikçe güncellenecek, hayırlısıyla gelsin tüm bebişler :)Çok güzel olmuş ya, süper fikir :)) ellerine sağlık canım
Canım ben bıraktım geçen hafta. Doktora da söyledim içmiyorum diye. Tamam dedi.kızlar nasılsınız birşey soracağım magnezyumu hala devam ediyor musunuz bende var hala magnezyum doktora sormayı unuttum devam etsem mi yoksa bırakayim mi
Tamam düzelteyim onu :)Mytwin 14 nisanda dogm yapti canm
sen neden kendini böyle densiz insanlar için sinir ediyorsun . On kilo aldım istersen hiç almayip hatta zayiflasaydim deyip kapat ağzını . Bırak canım boşver . Kilo alsan ne olcak hamile insana denir mi ya. Çok acayip bu insanalrEwet kuzum aynen oyke oluyo sizede kolayy gelsin esimin yengesi sinirlerimi bozdu az once amcasinin esi karsi dairemde oturuyo 10kilo aldim toplam ben halasi gelmis oturuyolar bizde gectik herkez kilo almamisin gobus kucuk masallah diyo o gelmis aldi aldi bize aldi gibi geliyo kilolu dedi bi canim skildi bide cok kilo almis olsam neler digcek Allah bilir insanlari anlamak cok zor hem alsamda kimene sinir bozcular
Canım bu arayıp sorsaydin doktora ya. Ne olur ne olmazDevami gelmedi canim acaba temizlik yaptim ondan mi
Ben iki gün önce kontrole de sordum devam dedi canımkızlar nasılsınız birşey soracağım magnezyumu hala devam ediyor musunuz bende var hala magnezyum doktora sormayı unuttum devam etsem mi yoksa bırakayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?