2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
AnnemizDoğum TarihiBDTBebeğimiz
lovesoon20.03.201506.05.2015Tevfik Huzeyfe
emelll530.03.201501.05.2015Efe
merve888611.04.201504.05.2015-
Mytwin14.04.201510.05.2015Yiğit&Yağız
2Bilinmeyen14.04.201531.05.2015-
biyolojik17.04.201512.05.2015-
sadem_karamel18.04.2015--

Aşırı bi temizlik yapmadiysan yorulmadysan nişan olabilir. Nişan geldikten sonra iki üç gün içinde doğum oluyor diye biliyorum yani doğumun habercisi. ihmal etme bi doktora git derim

kizlar doktorum yarin sabah kontrole cagirdi

Kizlar benim doğum ile ilgili korkularım başladı. Acaba sezeyan mi olsam diyorum. Doğum hikayelerini okuyunca sezeryana yatiyor kafam. Sizin cesaretiniz var mi? Günden güne cesaretin kiriliyor.

Kizlar benim doğum ile ilgili korkularım başladı. Acaba sezeyan mi olsam diyorum. Doğum hikayelerini okuyunca sezeryana yatiyor kafam. Sizin cesaretiniz var mi? Günden güne cesaretin kiriliyor.
ya canım korkma hayrlısı olsun ama bana böyle bi bel sancısı girdiğinde bile ödüm kopuyor inş yapabiliriz kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep. ve dua ediyorum bol bol :) bakalım ne olacak

Bos konusmalar zatrn hayatim ama ister istemez can skiti

Bende anlamiyoum zatrn tatlim hamileyim ben tabikide alicam esime soyledim kizdigimi 20kilo bile alsan kime ne olabilir sen hamilesin dedi ama bos konusmalar garezine yapiliyo sanki

iyi akşamlar kızlar kaç gündür giremedim çok sayfa birikmiş okuyamadım herkes iyidir umarım en son kimler doğum yaptı bizim açıköğretim sınavımız vardı geçen hafta içi ders çalıştım hafta sonu da sınavla vardı sınav iyi geçti bakalım finallere nasıl gideceğim sınav 23-24 mayıs benim tahmini doğum 19 mayıs erken olsa bile 6 mayıs gibi falan 17 günlük doğum yapmış oluyorum hayırlısı bakalım arabayla gidip geldiğim halde çok zorlandım benim bebiş iyice niyeti bozdu sanırım yürürken çatı kemiğim o kadar ağrıyor ki sanki oraya iğne mi yok yok bıçak batar gibi oluyor sınavda otururken popom çok ağrıdı bebiş gerilip karnımın bir tarafında toplanıyor o zaman sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum lavaboya koşuyorum ishal gibiyim bir de dünden beri mide bulantısı oluyor acaba dönüyor mu bilmiyorum salı günü kontrolümüz var bakalım dr neler söyleyecek herkes gibi bende de doğum korkusu başladı artık kaçınılmaz sondayız Allahım hepimizin yardımcısı olsun kolay hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah.

ya canım korkma hayrlısı olsun ama bana böyle bi bel sancısı girdiğinde bile ödüm kopuyor inş yapabiliriz kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep. ve dua ediyorum bol bol :) bakalım ne olacak
Günümüz ayniymis canim. Artik az kaldi. Sürekli nişan geldi mi acaba diye tedirginim. Nasil geçecek bakalim bu haftalar.

Canım olumsuz hikayeleri okuma insanın canı çok sıkılıyo, hatta ben hiçbirini okumamaya karar verdim o an dr um nasıl yonlendirirse ona uyacağım araştırdıkça kafam karışıyor, bi de herkes farklı ve farklı şeyler yaşıyor, benim yengem iki çocuğunu da 2 saat de hemencik doğurdu ertesi gün markete alışverişe gitti düşün yani. Şimdiye kadar annelerimiz nasıl doğurduysa biz de doğururuz inş kadın vücudu buna uygun yaratılmış

Ayy aynı rahatlik bende ne süs hazır ne çanta ne evim bi genişlik var anlamadım
Şimdi steril ediyorum Biberonları yarın ds odasını içini halledeyim dursun

Az çok çanta bitiyor şuan hallettim bazı şeyleri ama hala kafa rahat

25 mayıs son tarih canım ne olacak bilmiyormm merak ediyorum bende bebişi
oyy dua edelim de bebişin sağlıcakla sana gelsin sende de herşey yolunda olsun canım

Iyi Akşamlar kızlar bişi sorcam bugün çok kötüyüm ya Yürümekte zorlanıyorum bugün bebğim çok hareket ediyo ve hareket ettikçe aşağısı zongluyo korkudan ayağa kalkmıyorum zorla yürüyorum bu arada 34 haftalık bebiş sizdede böyle oldumu yarına kadar doğurmassamGidicem dra

Kizlar benim doğum ile ilgili korkularım başladı. Acaba sezaryen mi olsam diyorum. Doğum hikayelerini okuyunca sezaryen e yatiyor kafam. Sizin cesaretiniz var mi? Günden güne cesaretin kiriliyor.

Ben de aksine sezaryenden çok korkuyorum, gerçi ben,m sağlık problemim var sezaryen olmamam gerekiyor vücudumdaki dokular çok geç yenileniyor ve iyileşemiyor, olmasaydı bile ben yine normal istiyordum en doğal olan o, 2 ameliyat geçirmiş biri olarak, sezaryen kolay görünüyor ama normal doğumdan da korkma derim, doktoruna bırak, akışına bırak :)

bende olmuyor canım bilemedim, takipte kal

Günümüz ayniymis canim. Artik az kaldi. Sürekli nişan geldi mi acaba diye tedirginim. Nasil geçecek bakalim bu haftalar.
evet canım aynen ben de kendimi izliyorum hep :) ama yoruldum artık hele şu son bir saattir oyle hareketli ki ayaga kalkamıyorum Allah hepimizin yardmcısı olsun inş hep iyidirler de çektiğimize değer :)

Haklısın canım ya valla çok zor sen benden daha öncesin kimbilir nasıl zorlayacak son m haftalar
Evet canim suan daha zor inan ve karniin icinde o agirligi hissediyosun gercekten donerken guc oluyor.gece surekli agri midem hic duzelmedi gittikce artiyor yanma uyuyamiyorumama hepsi normal seyir Allah saglikli nasip etsinde evlatlarimizi sabredicez mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…