Olabilir canım :):) Gününüz yaklaşıyor, takipte kal :):)
Manyak ya bu millet 10 kilo ne ki canım beni görse fil der :):) Ben de sus çok konuşursan seni de yerim derim :):) Haha bana çok kilo almışsın artık yeme kıs biraz diyenlere, fazla konuşma seni de keser yerim diyorum kalıyorlar öyle hehehe :):)
Milletin eli boş şekerim herşeyimize takıyorlar, sen rahat ol canım takma böyle şeyleri :):) Bi çay koy iç :):)
Aşırı bi temizlik yapmadiysan yorulmadysan nişan olabilir. Nişan geldikten sonra iki üç gün içinde doğum oluyor diye biliyorum yani doğumun habercisi. ihmal etme bi doktora git derim
kizlar doktorum yarin sabah kontrole cagirdisen neden kendini böyle densiz insanlar için sinir ediyorsun . On kilo aldım istersen hiç almayip hatta zayiflasaydim deyip kapat ağzını . Bırak canım boşver . Kilo alsan ne olcak hamile insana denir mi ya. Çok acayip bu insanalr
Canım bu arayıp sorsaydin doktora ya. Ne olur ne olmaz
Ben iki gün önce kontrole de sordum devam dedi canım
En son 14.0 canım. 14.8e kadar çıktığı oluyorTansiyon un nasıl canım bugün benim 13.5 7.5 oldu fenalık geldi. Bayılacak gibi oldum . Şimdi 11.5 7.5 olmuş . Korktum ya
hadi hayırlısı canimkizlar doktorum yarin sabah kontrole cagirdi
Bende doktoru 14 olsa aricaktim. Tehlikeli bi durum dimi. Benim hep düşüktü yeni başladı bu aralar . Neden yükseliyo hiç bilmiorumEn son 14.0 canım. 14.8e kadar çıktığı oluyor
ya canım korkma hayrlısı olsun ama bana böyle bi bel sancısı girdiğinde bile ödüm kopuyor inş yapabiliriz kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep. ve dua ediyorum bol bol :) bakalım ne olacakKizlar benim doğum ile ilgili korkularım başladı. Acaba sezeyan mi olsam diyorum. Doğum hikayelerini okuyunca sezeryana yatiyor kafam. Sizin cesaretiniz var mi? Günden güne cesaretin kiriliyor.
Evet canım doktoru aramak gerekiyo. Aynen ben de bilmiyorum tuzu da kestim. .hadi hayırlısı canim
Bende doktoru 14 olsa aricaktim. Tehlikeli bi durum dimi. Benim hep düşüktü yeni başladı bu aralar . Neden yükseliyo hiç bilmiorum
Bos konusmalar zatrn hayatim ama ister istemez can skitiOlabilir canım :):) Gününüz yaklaşıyor, takipte kal :):)
Manyak ya bu millet 10 kilo ne ki canım beni görse fil der :):) Ben de sus çok konuşursan seni de yerim derim :):) Haha bana çok kilo almışsın artık yeme kıs biraz diyenlere, fazla konuşma seni de keser yerim diyorum kalıyorlar öyle hehehe :):)
Milletin eli boş şekerim herşeyimize takıyorlar, sen rahat ol canım takma böyle şeyleri :):) Bi çay koy iç :):)
Bende anlamiyoum zatrn tatlim hamileyim ben tabikide alicam esime soyledim kizdigimi 20kilo bile alsan kime ne olabilir sen hamilesin dedi ama bos konusmalar garezine yapiliyo sankisen neden kendini böyle densiz insanlar için sinir ediyorsun . On kilo aldım istersen hiç almayip hatta zayiflasaydim deyip kapat ağzını . Bırak canım boşver . Kilo alsan ne olcak hamile insana denir mi ya. Çok acayip bu insanalr
Canım bu arayıp sorsaydin doktora ya. Ne olur ne olmaz
Ben iki gün önce kontrole de sordum devam dedi canım
Günümüz ayniymis canim. Artik az kaldi. Sürekli nişan geldi mi acaba diye tedirginim. Nasil geçecek bakalim bu haftalar.ya canım korkma hayrlısı olsun ama bana böyle bi bel sancısı girdiğinde bile ödüm kopuyor inş yapabiliriz kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep. ve dua ediyorum bol bol :) bakalım ne olacak
Canım olumsuz hikayeleri okuma insanın canı çok sıkılıyo, hatta ben hiçbirini okumamaya karar verdimKizlar benim doğum ile ilgili korkularım başladı. Acaba sezeyan mi olsam diyorum. Doğum hikayelerini okuyunca sezeryana yatiyor kafam. Sizin cesaretiniz var mi? Günden güne cesaretin kiriliyor.
Canım ben daha yeni başladım 3 gündür kullaniyorum.. Haftaya gittiğimde tekrar soracağım amakızlar nasılsınız birşey soracağım magnezyumu hala devam ediyor musunuz bende var hala magnezyum doktora sormayı unuttum devam etsem mi yoksa bırakayim mi
Şimdi steril ediyorum Biberonları yarın ds odasını içini halledeyim dursunAyy aynı rahatlik bende ne süs hazır ne çanta ne evim bi genişlik var anlamadım
25 mayıs son tarih canım ne olacak bilmiyormm merak ediyorum bende bebişiSana ne zaman diyor doktor? Benim de önümüzdeki pzt hayırlısıyla geliyor tostosum acele etmeyip bizi beklerse. Her şeyimiz hazır çok şükür sağlıkla gelsin bi de benim ameliyatım iyi geçsin her gün dua ediyorum tabii sizlere ve tüm hamilelere de.
Kizlar benim doğum ile ilgili korkularım başladı. Acaba sezaryen mi olsam diyorum. Doğum hikayelerini okuyunca sezaryen e yatiyor kafam. Sizin cesaretiniz var mi? Günden güne cesaretin kiriliyor.
bende olmuyor canım bilemedim, takipte kalIyi Akşamlar kızlar bişi sorcam bugün çok kötüyüm ya Yürümekte zorlanıyorum bugün bebğim çok hareket ediyo ve hareket ettikçe aşağısı zongluyo korkudan ayağa kalkmıyorum zorla yürüyorum bu arada 34 haftalık bebiş sizdede böyle oldumu yarına kadar doğurmassamGidicem dra
evet canım aynen ben de kendimi izliyorum hep :) ama yoruldum artık hele şu son bir saattir oyle hareketli ki ayaga kalkamıyorum Allah hepimizin yardmcısı olsun inş hep iyidirler de çektiğimize değer :)Günümüz ayniymis canim. Artik az kaldi. Sürekli nişan geldi mi acaba diye tedirginim. Nasil geçecek bakalim bu haftalar.
Evet canim suan daha zor inan ve karniin icinde o agirligi hissediyosun gercekten donerken guc oluyor.gece surekli agri midem hic duzelmedi gittikce artiyor yanma uyuyamiyorumHaklısın canım ya valla çok zor sen benden daha öncesin kimbilir nasıl zorlayacak son m haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?