Ben hiç ilaç kullanmıyorum. Önceden demir hapı kullanıyordum karaciğer değerlerim yüksek çıkınca onu da bıraktırdı doktorum.Kizlar ilac ne kuklaniyorsunuz. Biz decavit malthofen coraspin ve magnorm sizlerde devam ediyormusun7z
Ben sadec e ferramat kullanıyorum.Kizlar ilac ne kuklaniyorsunuz. Biz decavit malthofen coraspin ve magnorm sizlerde devam ediyormusun7z
Riskli bi durum yoksa 10 gün öncesine verebilir belki. Sen erken bi tarih mi istiyorsunkızlar bende 35+2 oldum normal dogm tarıhı 23 mayıs ama sezeryan olucam sızce kacına verır doktr tarıh ?
Canım miden yanında süt iç benimde de yanıyor öyle geçiyor bide nasıl yanıyor ağzımdan ateş çıkacak :)Evet canim suan daha zor inan ve karniin icinde o agirligi hissediyosun gercekten donerken guc oluyor.gece surekli agri midem hic duzelmedi gittikce artiyor yanma uyuyamiyorumama hepsi normal seyir Allah saglikli nasip etsinde evlatlarimizi sabredicez mecburen
Ben 4 haftalıktan beri decavit kullanıyorum . Ve ferro sanol . Doktor decaviti doğumdan sonra da kullanabilirsin dedi emzirme döneminde faydalı olurmuşKizlar ilac ne kuklaniyorsunuz. Biz decavit malthofen coraspin ve magnorm sizlerde devam ediyormusun7z
Iciyorum canim ama eskisi kadar rahatlatmiyor ayni benimdecagzimsan ates fiskiriyor sankiCanım miden yanında süt iç benimde de yanıyor öyle geçiyor bide nasıl yanıyor ağzımdan ateş çıkacak :)
Vitamin ve kan ilacı kullanıyordum, 1 ay önce bıraktım değerlerim iyi olduğu için. Ellerimdeki uyuşmadan dolayı magnezyum diasporal kullanıyorum canimKizlar ilac ne kuklaniyorsunuz. Biz decavit malthofen coraspin ve magnorm sizlerde devam ediyormusun7z
38. haftam doldugunda ıstyrm bn ama blmyrm doktor ıstege gore alıyormu sezeryana devletteRiskli bi durum yoksa 10 gün öncesine verebilir belki. Sen erken bi tarih mi istiyorsun
Devlette isteğe bağlı sezeryan yapmıyolar diye biliyorum,ama eğer mecburi sezeryansa ve bi sorun yoksa normal doğum tarihindeb 10 gün öncesine kadar anlaştığınız bi vakitte alabilirler sanırım,benim doktorum sezeryan tarihi için siz ne zaman isterseniz demişti ama suyun azaldığını görünce süreyi uzun tutmamaya karar verdi38. haftam doldugunda ıstyrm bn ama blmyrm doktor ıstege gore alıyormu sezeryana devlette
Ben varımMagnorm kullanan yokmu
Ara vererek magnorm ve calcimax kullanıyorum kan ilacını hergün 1 kere düzenli olarak kullanıyorumKizlar ilac ne kuklaniyorsunuz. Biz decavit malthofen coraspin ve magnorm sizlerde devam ediyormusun7z
gecenlerde denk gelık kadınn brı geldı nstdeydım bende 8 cm alcılması oldugu halde sezeryan ıstedı doktr bıraz dıl doktu aclman var yarm saat bekle dıye ama kadın nuh dedı pygmber demedı vala 8 cm acıklıkla szryan oldu bnm ılk dogumum bazı ozel nednlerm vr tbıkı kendımce ama korkuyormda bebekte ırı haftasna gore 2 hafta ılerde ama ne olrsa sezryn ıstyrm aclmam olmaz norml dogm ıcın beklerm sunı sancı erıp snra sezryanada alablrler bu rısklere grmk ıstemıyorm adet sancısında bıle bayılan bırıyım ben dayanamam yanıDevlette isteğe bağlı sezeryan yapmıyolar diye biliyorum,ama eğer mecburi sezeryansa ve bi sorun yoksa normal doğum tarihindeb 10 gün öncesine kadar anlaştığınız bi vakitte alabilirler sanırım,benim doktorum sezeryan tarihi için siz ne zaman isterseniz demişti ama suyun azaldığını görünce süreyi uzun tutmamaya karar verdi
Annemiz Doğum Tarihi BDT Bebeğimiz lovesoon 20.03.2015 06.05.2015 Tevfik Huzeyfe
[tr][td]emelll5[/td] [td]30.03.2015[/td] [td]01.05.2015[/td] [td]Efe[/td][/tr]
[tr][td]merve8886[/td] [td]11.04.2015[/td] [td]04.05.2015[/td] [td]- [/td][/tr]
[tr][td]Mytwin[/td] [td]14.04.2015[/td] [td]10.05.2015[/td] [td]Yiğit&Yağız[/td][/tr]
[tr][td]2Bilinmeyen[/td] [td]14.04.2015[/td] [td]31.05.2015[/td] [td]-[/td][/tr]
[tr][td]sadem_karamel[/td] [td]16.04.2015[/td] [td]20.05.2015[/td] [td]Şahin[/td][/tr]
[tr][td]biyolojik[/td] [td]17.04.2015[/td] [td]12.05.2015[/td] [td]- [/td][/tr]
Aminn canım, vakti geldiğinde bu listede bizimde ismimiz olacak inşallah :)Aaaaa ne güzel bir liste bayıldım çok çok güzel yaaaa darısı bizlerin de başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?