Evet canim suan daha zor inan ve karniin icinde o agirligi hissediyosun gercekten donerken guc oluyor.gece surekli agri midem hic duzelmedi gittikce artiyor yanma uyuyamiyorumama hepsi normal seyir Allah saglikli nasip etsinde evlatlarimizi sabredicez mecburen
Ben 4 haftalıktan beri decavit kullanıyorum . Ve ferro sanol . Doktor decaviti doğumdan sonra da kullanabilirsin dedi emzirme döneminde faydalı olurmuş
Devlette isteğe bağlı sezeryan yapmıyolar diye biliyorum,ama eğer mecburi sezeryansa ve bi sorun yoksa normal doğum tarihindeb 10 gün öncesine kadar anlaştığınız bi vakitte alabilirler sanırım,benim doktorum sezeryan tarihi için siz ne zaman isterseniz demişti ama suyun azaldığını görünce süreyi uzun tutmamaya karar verdi
Kızlar normal doğum ihtimali olanlar yanında zemzem suyu bulundursun sancı çekerken dudaklar çok kuruyo idrar torbasının sık değişmemesi için yudum yudum zemzem içmek çok iyi oluyo
Devlette isteğe bağlı sezeryan yapmıyolar diye biliyorum,ama eğer mecburi sezeryansa ve bi sorun yoksa normal doğum tarihindeb 10 gün öncesine kadar anlaştığınız bi vakitte alabilirler sanırım,benim doktorum sezeryan tarihi için siz ne zaman isterseniz demişti ama suyun azaldığını görünce süreyi uzun tutmamaya karar verdi
gecenlerde denk gelık kadınn brı geldı nstdeydım bende 8 cm alcılması oldugu halde sezeryan ıstedı doktr bıraz dıl doktu aclman var yarm saat bekle dıye ama kadın nuh dedı pygmber demedı vala 8 cm acıklıkla szryan oldu bnm ılk dogumum bazı ozel nednlerm vr tbıkı kendımce ama korkuyormda bebekte ırı haftasna gore 2 hafta ılerde ama ne olrsa sezryn ıstyrm aclmam olmaz norml dogm ıcın beklerm sunı sancı erıp snra sezryanada alablrler bu rısklere grmk ıstemıyorm adet sancısında bıle bayılan bırıyım ben dayanamam yanı
Kızlar bu gece Recep ayının ilk gecesi. Günahların affolduğu, dualarım kabul olduğu ayların ilk gecesi. 3 aylara girdik artık. Bu mübarek aylar hürmetine kolay ağrısız hayırlı sağlıklı şekilde Doğumlar yapalım inşallah. Doğum yapan arkadaşlarımızın da bebeklerine şifa versin Rabbim.
Aklım hep biyolojik
, 2bilinmeyen
, sadem_karamel
ve diğer arkadaşlarda. Nasıllar şimdi acaba. Bebekleri daha iyidir umarım. Bir de AACEM NUR
arkadaşımızın nişanı gelmişti o ne yaptı ki.
Eelf21
yarın güzel haberlerle gel canım kaçta randevun, acaba nişanın mı geldi?
Benim de 10.40 randevum var, kızlar bu güzel gece hürmetine dua edin hayırlısıyla Kızımın kordonu çıkmış olsun Boğaz'ından. Hayırlısıyla normal doğum yapabileyim.
Bu ara bence sezeryan da çok zor normal doğum da çok zor. Bu ara Sancı ve adet ağrısı çekiyorum o ilk an aklım gidiyor acıdan. Ikisi de kolay değil yani. Ama şöyle de bişey var bazısı sezeryandan çok memnun bazısı normalden. Artık Allaha tevekkül etmek lazım. Ben benden hayırlısını bilir diye Allaha bıraktım. Hangisi hayırlısıysa yavrum ve benim için, inşallah onu Yaşarım.