2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doktorla konuşmanın zamanı gelmiş o zaman,riskli bi durum varsa sezeryan için gün verecektir tahminen,tarih konusundada belli bi aralıkta anlaşırsınız diye düşünüyorum,hayırlısı olsun inşaallah

Ne güzel dua etmişsin canım. Ben de senin gibi düşünüyorum. Herkes istediği doğum şekliyle alsın inşallah kucağına yavrusunu, yeter ki sağlıklı olsunlar. İnşallah yarın gittiğinde kızın kordonu atmıştır kenara :) Ben de normal doğumu çok istiyorum ama herşey kısmet. Bebeğimin sağlığı riske girecekse bi an bile düşünmem sezaryen için. Allahım bu mübarek geceler yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

[

Amiin canım sen de ne güzel demişsin, bebeğimin sağlığını riske atacaksa ben de bi am bile düşünmem. Inşallah arkadaşım ya çıksın da yine hayırlısıysa ben sezeryana razıyım :)

simdi aklimdan gectiniz hepiniz bir yasin okuyup hepimizi katicam Rabbim hepimize hayirli guzel kolay dogumlar ve sagsalim evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin doguran arkadaslarin evlatlarinada şafii olan ismiyle acil sifalar versin insaAllah birbirimize dua edelim insaAllah..bu arada canim saat 11 de kontrol

Allah razı olsun canım, sen de güzel haberlerle dön inşallah. Doğumun başlamışsa da demekki hayırlısı öyle dicez, zaten bebişin sağlıklı çok şükür. Dua ederken loğusalığı da unuttum somra ekledim. Allah Sabırlı kolay huzurlu bol Sütlü loğusalık nasip etsin

tatlım hiç sıkma canını inşallah çıkarmıştır kordonu prenses Rabbim herşeyin en iyisini bilir dediğin gibi bizim için ne hayırlı ise o olsun normal sezaryen kucağımıza sağ salim alalim da başka hiçbirşey istemiyorum İnşallah hepsi vatana millete anaya babaya hayırlı birer evlat olsun bu günler hurmetine dua edelim birbirimize sona yaklaştıkca heyecan artıyor şafak sayıyoruz artık

Günaydın kizlarr, bugun coook guzel bi gun olsun. Kontrole gidecekler hayirli haberlerle gelsin. Doguma gidecek arkadaslar saglikla alsin kucagina yavrularini. Ben bugun cok mutluyum. Annem yurtdışından geliyor. Kardesim de askerligini bitirip askerden geliyor. Insallah herkes icin hersey cok cok iyi olur :)

CANIM SIMDIDEN GECMIS OLSUN VE GOZUN AYDIN DIYEYIM VE INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER IKINIZDE SAGLIKLI BIR SEKILDE YUVANIZA DONERSINIZ :)

Kizlar ya bana hep bebegim iki hafta once gelecekmis gibi geliyor.kizlar erken geliyormus ondan bikincaltima yerlesti heralde:) kiz olup zamanini bekleyen cok olmuyor degilmi
O hic belli olmaz canim, benim kizim 41 haftalik dogdu, daha da dogmuyodu da, mudahele ettiler, hastaneye Elimi kolumu sallaya sallaya gittim, ne sanci ne baska.sey

Dogum yapan arkadaslar, Allah anali babali buyutsun, insaallah kuvezdeki bebeklerimiz de bir an once saglikla annelerinin kollarina kavusur.
Benim daba ne cantam hazir, ne ev hazir, yapamiyorum ya, 24 saat uyusam uyurum yani o derece. Bu hafta hallEtmem lazim artk ☺
Bu ara en.cok dusundugum gogus ucu yaralari. kizimda cok cektim. bu sefer doguma giderken sogan.surmeyi duaunuyorum. Cunku ilk emzirme.dogumhanede oluyor burda, o an zaten ay dur.bi sogan.sureyim demek aklima gelmz.

Gunydin kizlar...Allah bebegini kucagina almis olanlara eve donmeyi alacak olanlarada bir avazda kurtulmayi nasip etsin insallah....Duaya en cok ihtiyacimiz olan zamandayiz...Benimde bugun kontrolum var bakalim ne olacak sezeryanmi normalmi sorusundan bunaldim bu ara bende:/...insallah hayirli haberlerle doneriz...

gunaydın cnm hayırlı haberlerle gel ınsallah :)

Günaydın kızlar :) kontrole gdecek arkadaşlardan hayrlı güzel haberler bekliyoruz :) doğum yapacak olanlara da Allah kolaylık versin :) inş bu güzel günün hürmetine korktuğumuz ne kadar şey varsa emin oluruz. umduğumuz her güzel şeye de nail oluruz :) bize de az kaldı cuma günü kontrol var ve ben yürüyemeyeck kadar çatı ağrısı çekiyorum. çok şükür ki geceleri uyuyorum son bir haftadır

Canım maşallah hepimizi aklında tutmuşsun teşekkür ederim. Biz evde yatıyoruz şu anlık bir sıkıntı yok nişanı gelip 3_4 hafta sonra doğum yapanlar varmış hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında. Kordon bizde de var ama 3 kez dolanana kadar normal doğumu etkilemez dedi doktorum.

Inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Bize haber vermeyi unutma
Rabbim yardımcın olsun canım sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Bebeğine kavusuyorsun artık beklenen gün geldi.bizim yerimize de i cennet kokusunu içine çek :) güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın canım. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Güzel haberlerle gel kontrolden canım :)

Amiin canım haklısın hayırlı evlat olsunlar inşallah, ay evet ya az kaldı bu seer de ya kendi gelmezse korkusu başlayacak

Sıkıntın olmamasına çok sevindim canım, tabiki nişan çok belirleyici değil maalesef. Senin de daha bekleyecektir yavrun inşallah :) evet benim doktorum da öyle diyor canım ama dua ediyorum işte hayırlısı olmayacaksa normal de olmasın. Çok problem değil normal doğum sevdamdan vazgeçebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…