Icme dedilerde baba dogumu geciktirir diye tereddut ettim canim saolBen varım
doktorla konuşmanın zamanı gelmiş o zaman,riskli bi durum varsa sezeryan için gün verecektir tahminen,tarih konusundada belli bi aralıkta anlaşırsınız diye düşünüyorum,hayırlısı olsun inşaallahgecenlerde denk gelık kadınn brı geldı nstdeydım bende 8 cm alcılması oldugu halde sezeryan ıstedı doktr bıraz dıl doktu aclman var yarm saat bekle dıye ama kadın nuh dedı pygmber demedı vala 8 cm acıklıkla szryan oldu bnm ılk dogumum bazı ozel nednlerm vr tbıkı kendımce ama korkuyormda bebekte ırı haftasna gore 2 hafta ılerde ama ne olrsa sezryn ıstyrm aclmam olmaz norml dogm ıcın beklerm sunı sancı erıp snra sezryanada alablrler bu rısklere grmk ıstemıyorm adet sancısında bıle bayılan bırıyım ben dayanamam yanı
Ne güzel dua etmişsin canım. Ben de senin gibi düşünüyorum. Herkes istediği doğum şekliyle alsın inşallah kucağına yavrusunu, yeter ki sağlıklı olsunlar. İnşallah yarın gittiğinde kızın kordonu atmıştır kenara :) Ben de normal doğumu çok istiyorum ama herşey kısmet. Bebeğimin sağlığı riske girecekse bi an bile düşünmem sezaryen için. Allahım bu mübarek geceler yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.Kızlar bu gece Recep ayının ilk gecesi. Günahların affolduğu, dualarım kabul olduğu ayların ilk gecesi. 3 aylara girdik artık. Bu mübarek aylar hürmetine kolay ağrısız hayırlı sağlıklı şekilde Doğumlar yapalım inşallah. Doğum yapan arkadaşlarımızın da bebeklerine şifa versin Rabbim.
Aklım hep @biyolojik , @2bilinmeyen, @sadem_karamel ve diğer arkadaşlarda. Nasıllar şimdi acaba. Bebekleri daha iyidir umarım. Bir de A ACEM NUR arkadaşımızın nişanı gelmişti o ne yaptı ki.
E elf21 yarın güzel haberlerle gel canım kaçta randevun, acaba nişanın mı geldi?
Benim de 10.40 randevum var, kızlar bu güzel gece hürmetine dua edin hayırlısıyla Kızımın kordonu çıkmış olsun Boğaz'ından. Hayırlısıyla normal doğum yapabileyim.
Bu ara bence sezeryan da çok zor normal doğum da çok zor. Bu ara Sancı ve adet ağrısı çekiyorum o ilk an aklım gidiyor acıdan. Ikisi de kolay değil yani. Ama şöyle de bişey var bazısı sezeryandan çok memnun bazısı normalden. Artık Allaha tevekkül etmek lazım. Ben benden hayırlısını bilir diye Allaha bıraktım. Hangisi hayırlısıysa yavrum ve benim için, inşallah onu Yaşarım.
Amiin canım sen de ne güzel demişsin, bebeğimin sağlığını riske atacaksa ben de bi am bile düşünmem. Inşallah arkadaşım ya çıksın da yine hayırlısıysa ben sezeryana razıyım :)Ne güzel dua etmişsin canım. Ben de senin gibi düşünüyorum. Herkes istediği doğum şekliyle alsın inşallah kucağına yavrusunu, yeter ki sağlıklı olsunlar. İnşallah yarın gittiğinde kızın kordonu atmıştır kenara :) Ben de normal doğumu çok istiyorum ama herşey kısmet. Bebeğimin sağlığı riske girecekse bi an bile düşünmem sezaryen için. Allahım bu mübarek geceler yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
simdi aklimdan gectiniz hepiniz bir yasin okuyup hepimizi katicam Rabbim hepimize hayirli guzel kolay dogumlar ve sagsalim evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin doguran arkadaslarin evlatlarinada şafii olan ismiyle acil sifalar versin insaAllah birbirimize dua edelim insaAllah..bu arada canim saat 11 de kontrolKızlar bu gece Recep ayının ilk gecesi. Günahların affolduğu, dualarım kabul olduğu ayların ilk gecesi. 3 aylara girdik artık. Bu mübarek aylar hürmetine kolay ağrısız hayırlı sağlıklı şekilde Doğumlar yapalım inşallah. Doğum yapan arkadaşlarımızın da bebeklerine şifa versin Rabbim.
Aklım hep @biyolojik , @2bilinmeyen, @sadem_karamel ve diğer arkadaşlarda. Nasıllar şimdi acaba. Bebekleri daha iyidir umarım. Bir de A ACEM NUR arkadaşımızın nişanı gelmişti o ne yaptı ki.
E elf21 yarın güzel haberlerle gel canım kaçta randevun, acaba nişanın mı geldi?
Benim de 10.40 randevum var, kızlar bu güzel gece hürmetine dua edin hayırlısıyla Kızımın kordonu çıkmış olsun Boğaz'ından. Hayırlısıyla normal doğum yapabileyim.
Bu ara bence sezeryan da çok zor normal doğum da çok zor. Bu ara Sancı ve adet ağrısı çekiyorum o ilk an aklım gidiyor acıdan. Ikisi de kolay değil yani. Ama şöyle de bişey var bazısı sezeryandan çok memnun bazısı normalden. Artık Allaha tevekkül etmek lazım. Ben benden hayırlısını bilir diye Allaha bıraktım. Hangisi hayırlısıysa yavrum ve benim için, inşallah onu Yaşarım.
Allah razı olsun canım, sen de güzel haberlerle dön inşallah. Doğumun başlamışsa da demekki hayırlısı öyle dicez, zaten bebişin sağlıklı çok şükür. Dua ederken loğusalığı da unuttum somra ekledim. Allah Sabırlı kolay huzurlu bol Sütlü loğusalık nasip etsinsimdi aklimdan gectiniz hepiniz bir yasin okuyup hepimizi katicam Rabbim hepimize hayirli guzel kolay dogumlar ve sagsalim evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin doguran arkadaslarin evlatlarinada şafii olan ismiyle acil sifalar versin insaAllah birbirimize dua edelim insaAllah..bu arada canim saat 11 de kontrol
tatlım hiç sıkma canını inşallah çıkarmıştır kordonu prenses Rabbim herşeyin en iyisini bilir dediğin gibi bizim için ne hayırlı ise o olsun normal sezaryen kucağımıza sağ salim alalim da başka hiçbirşey istemiyorum İnşallah hepsi vatana millete anaya babaya hayırlı birer evlat olsun bu günler hurmetine dua edelim birbirimize sona yaklaştıkca heyecan artıyor şafak sayıyoruz artıkKızlar bu gece Recep ayının ilk gecesi. Günahların affolduğu, dualarım kabul olduğu ayların ilk gecesi. 3 aylara girdik artık. Bu mübarek aylar hürmetine kolay ağrısız hayırlı sağlıklı şekilde Doğumlar yapalım inşallah. Doğum yapan arkadaşlarımızın da bebeklerine şifa versin Rabbim.
CANIM SIMDIDEN GECMIS OLSUN VE GOZUN AYDIN DIYEYIM VE INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER IKINIZDE SAGLIKLI BIR SEKILDE YUVANIZA DONERSINIZ :)Oğlumu kucağıma almama saatler kaldı uyku tutmuyor çok heyecanlıyım ya allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı doğumlar nasip et hiç anlamadan bitivwrsin sütlerimiz dolsun taşsın
O hic belli olmaz canim, benim kizim 41 haftalik dogdu, daha da dogmuyodu da, mudahele ettiler, hastaneye Elimi kolumu sallaya sallaya gittim, ne sanci ne baska.seyKizlar ya bana hep bebegim iki hafta once gelecekmis gibi geliyor.kizlar erken geliyormus ondan bikincaltima yerlesti heralde:) kiz olup zamanini bekleyen cok olmuyor degilmi
gunaydın cnm hayırlı haberlerle gel ınsallah :)Gunydin kizlar...Allah bebegini kucagina almis olanlara eve donmeyi alacak olanlarada bir avazda kurtulmayi nasip etsin insallah....Duaya en cok ihtiyacimiz olan zamandayiz...Benimde bugun kontrolum var bakalim ne olacak sezeryanmi normalmi sorusundan bunaldim bu ara bende:/...insallah hayirli haberlerle doneriz...
Canım maşallah hepimizi aklında tutmuşsun teşekkür ederim. Biz evde yatıyoruz şu anlık bir sıkıntı yok nişanı gelip 3_4 hafta sonra doğum yapanlar varmış hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında. Kordon bizde de var ama 3 kez dolanana kadar normal doğumu etkilemez dedi doktorum.Kızlar bu gece Recep ayının ilk gecesi. Günahların affolduğu, dualarım kabul olduğu ayların ilk gecesi. 3 aylara girdik artık. Bu mübarek aylar hürmetine kolay ağrısız hayırlı sağlıklı şekilde Doğumlar yapalım inşallah. Doğum yapan arkadaşlarımızın da bebeklerine şifa versin Rabbim.
Inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Bize haber vermeyi unutmasimdi aklimdan gectiniz hepiniz bir yasin okuyup hepimizi katicam Rabbim hepimize hayirli guzel kolay dogumlar ve sagsalim evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin doguran arkadaslarin evlatlarinada şafii olan ismiyle acil sifalar versin insaAllah birbirimize dua edelim insaAllah..bu arada canim saat 11 de kontrol
Rabbim yardımcın olsun canım sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Bebeğine kavusuyorsun artık beklenen gün geldi.bizim yerimize de i cennet kokusunu içine çek :) güzel haberlerini bekliyoruzOğlumu kucağıma almama saatler kaldı uyku tutmuyor çok heyecanlıyım ya allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı doğumlar nasip et hiç anlamadan bitivwrsin sütlerimiz dolsun taşsın
Günaydın canım. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Güzel haberlerle gel kontrolden canım :)Gunydin kizlar...Allah bebegini kucagina almis olanlara eve donmeyi alacak olanlarada bir avazda kurtulmayi nasip etsin insallah....Duaya en cok ihtiyacimiz olan zamandayiz...Benimde bugun kontrolum var bakalim ne olacak sezeryanmi normalmi sorusundan bunaldim bu ara bende:/...insallah hayirli haberlerle doneriz...
Amiin canım haklısın hayırlı evlat olsunlar inşallah, ay evet ya az kaldı bu seer de ya kendi gelmezse korkusu başlayacaktatlım hiç sıkma canını inşallah çıkarmıştır kordonu prenses Rabbim herşeyin en iyisini bilir dediğin gibi bizim için ne hayırlı ise o olsun normal sezaryen kucağımıza sağ salim alalim da başka hiçbirşey istemiyorum İnşallah hepsi vatana millete anaya babaya hayırlı birer evlat olsun bu günler hurmetine dua edelim birbirimize sona yaklaştıkca heyecan artıyor şafak sayıyoruz artık
Sıkıntın olmamasına çok sevindim canım, tabiki nişan çok belirleyici değil maalesef. Senin de daha bekleyecektir yavrun inşallah :) evet benim doktorum da öyle diyor canım ama dua ediyorum işte hayırlısı olmayacaksa normal de olmasın. Çok problem değil normal doğum sevdamdan vazgeçebilirimCanım maşallah hepimizi aklında tutmuşsun teşekkür ederim. Biz evde yatıyoruz şu anlık bir sıkıntı yok nişanı gelip 3_4 hafta sonra doğum yapanlar varmış hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında. Kordon bizde de var ama 3 kez dolanana kadar normal doğumu etkilemez dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?