yok canım çözumu.sol orta orta parmagım baslıo once ugusmaya sonra butun elım ama gecelerı daha beter.acıyo cok.ama dedıgıngıbı canım onlar ıyı olsunlarda çekerız bunları:)Ay benim gibi biri daha varmış sevinsem mi üzülsem mı bilemedim, aynen geceleri uykudan uyanıyorum ve benim uyuşmam gün içinde de gece de hiç geçmiyo canım, pek çözüm bulamadim, son ay böyle geçecek demekki napalim kuzucuklar için katlanacağız
evet cnm sezeryan istiyorum ama devlet hastanesinde yapıcağım için dogumu mecbur kalmadıkca yapmıyorlarmış son ana kadar bekliyorlarmış nisanı bi atlatıymda olmadı özelde yapıcam herlde :) hayırlısı bakalımHayırlısı canım ama sen sezeryan istiyordun zaten değil mi, kilosunun fazla olmasının da bir sakıncası yok o açıdan bakarsak :)) ye tosunum ye diyebiliriz Paşa'ya :))
Çok normal canım annemiz işte herşeyi iyi olsun istiyoruz. Gittiğinde kaç haftalıktı ve kaç kilo dedi doktor yazarsan belki aynı olan arkadaşlar vardır. Kızının önde gitmesi son 2 hafta değişti mi bir de onu merak ettim. Son haftalarda gününü buluyor derler çünkü :)
canım ben cok oldum o muayeneyı.kıstlerım vardı.acıkcası gıtmedıgım doktor kalmadı :) amaaa gırıyodum muayeneye hemen o olay gerceklesıyodu.. :)Kıyamam yok canım ya Gözüyle bakmıyor. Örtüyle kapalı orası sadece iki parmağını sokuyor. Ben hep diyorum yani ilişkiye girebilen bebiş yapabilen her kadın bu muayeneyi olurinan hiç zor bişey değil.
daniel biraz ayrıntılı olacak ama çatı koltuğuna oturuyorsun canım. Doktor iki parmağını kullanıyor eldiven takarak. Kayganlaştırıcı sürüyor. Durum Değerlendirmesi yapıyor. Yani bebeğin kafasının çıkacağı anda kafasına takılacak kemik var mi ve vajina içinde ki o kemikler dar mı diye parmaklarını döndürüyor. Toplamda 5 Sn sürüyor ve acısız bir işlem.
Olabilir canım, her nekadar doktorların çoğu bunu kabul etmesede ben bizzat şahit oldum ne zaman yememi içmemi kısıtlasam o aralıkta daha az kilo aldı bebeğim. İnşallah yavrun iyileşmiştirde sende artık bol bol dinlenir, güzelce beslenirsin mutlaka aradaki o farkı kapatacaktır bebişte hem 3300 güzel bir kilo inşallah sağlıkla kucağına alırsınkızlar merhaba topiği pek takip edemesemde bende mayıs ta doğum yapacağım inşallah. Geçen hafta yani 35+4 te kontrole gittik bebeğimin kilosu bir hafta geri de çıktı hatta BPD ve HC değerleri de 33 haftalık görünüyor. Doktorum normal dedi yani bebek ort 3,300 kg doğar dedi ama diğer değerlerin iki hafta geride olması beni düşündürdü açıkcası. ŞU ana kadar herşeyi tam haftasında gidiyordu.
Bu ay kızımın bacağı yandığı için devamlı hastanelerdeydik ve ben hiç dinlemedim geceleri uyku uyuyamadım beslenmeme de pek önem veremedim. Acaba bundan dolayı gelişim gerilemiş olabilir mi? :'(
Geçmiş olsun doktor normal demiş stres yapıp üzme kendini daha fazla, artık doğum yaklaştı doğduktan sonra hızla büyüyecek zaten.kızlar merhaba topiği pek takip edemesemde bende mayıs ta doğum yapacağım inşallah. Geçen hafta yani 35+4 te kontrole gittik bebeğimin kilosu bir hafta geri de çıktı hatta BPD ve HC değerleri de 33 haftalık görünüyor. Doktorum normal dedi yani bebek ort 3,300 kg doğar dedi ama diğer değerlerin iki hafta geride olması beni düşündürdü açıkcası. ŞU ana kadar herşeyi tam haftasında gidiyordu.
Bu ay kızımın bacağı yandığı için devamlı hastanelerdeydik ve ben hiç dinlemedim geceleri uyku uyuyamadım beslenmeme de pek önem veremedim. Acaba bundan dolayı gelişim gerilemiş olabilir mi? :'(
Olabilir canım, her nekadar doktorların çoğu bunu kabul etmesede ben bizzat şahit oldum ne zaman yememi içmemi kısıtlasam o aralıkta daha az kilo aldı bebeğim. İnşallah yavrun iyileşmiştirde sende artık bol bol dinlenir, güzelce beslenirsin mutlaka aradaki o farkı kapatacaktır bebişte hem 3300 güzel bir kilo inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Geçmiş olsun doktor normal demiş stres yapıp üzme kendini daha fazla, artık doğum yaklaştı doğduktan sonra hızla büyüyecek zaten.
Mrb canım. Iyiyim şükür de fazla giremiyorum nete artik telden girdiğim için zor oluyo. Takip edemiyorum fazla.gunaydın canım.sen cok sessızsın buaralar ıyımısın?
ya ha dogurdu ha dogurcak olan kadına edılcek lafmı ya . bosver tatlımagzı olan konusuyo
canımgecen bı yazıda vardı.don ayda kılo kaybedebılırısnız dıye.
ben battanıyelerını yıkmadım.ınca battanıyesını yıkadım sadece
hayırlısı canım gozun aydın. maşallah bebıkınee tütütütü
Hayırlısı canım daha zamanın var zaten :)evet cnm sezeryan istiyorum ama devlet hastanesinde yapıcağım için dogumu mecbur kalmadıkca yapmıyorlarmış son ana kadar bekliyorlarmış nisanı bi atlatıymda olmadı özelde yapıcam herlde :) hayırlısı bakalım
Evet işte ister istemez yapıyoruz gerçekten. Belki 300 ge oynayacak en fazla bunun için de üzülmeyin lütfen 2.5 kg Doğanlar bile sağlıklı, doğduğunda anne sütüyle zaten beslenecek besler annesi onu :)Gittiğimde 35+4 haftalıktı kilosu 2546 gr. (34hafta+5)'e denk geliyor BPD ve hc 33+0 civarı
Hemen kızımn usglerine baktım kızım 37. haftada 3,320 gr.mış doğum tarihi bir hafta önden gidiyor. ama 38.haftada hiç kg almamış. zaten 39+3te doğum yapmıştım 3,700 doğmuştu. Bilemiyorum ikisini kıyaslamak yanlış belki ama kendimce değerlendirme ypmaya çalışıyorum
anladım canım.baslarda daha cok gırıyordunda merak ettım.Mrb canım. Iyiyim şükür de fazla giremiyorum nete artik telden girdiğim için zor oluyo. Takip edemiyorum fazla.
Hıım o açıdan evet biraz çekinebiliyor insan :)canım ben cok oldum o muayeneyı.kıstlerım vardı.acıkcası gıtmedıgım doktor kalmadı :) amaaa gırıyodum muayeneye hemen o olay gerceklesıyodu.. :)
amAAA bu doktor suana kadar hıcbakmadı muhabet sohbett aramızda.sımdı gıdınce acıp gostermek cok zor oluyo.saankı bı tanıdıkla yasanılan bı olay gıbı olacak
Rica ederim canım :)çok teşekkür ederim cevapladığın için.
Evet sağlıklı olsun zaten tek temennim o. İnşallah memişlerimiz bol bol sütle dolar da yavrularımızı besler kocaman yaparız :)Evet işte ister istemez yapıyoruz gerçekten. Belki 300 ge oynayacak en fazla bunun için de üzülmeyin lütfen 2.5 kg Doğanlar bile sağlıklı, doğduğunda anne sütüyle zaten beslenecek besler annesi onu :)
Bu cumartesi gidicem biraz gerginim tabii sizlerede hemen yaZarımSenin kontrolün ne zaman canim?
Her gün bir muz ye eğer bağırsak sorunu yaşamıyorsan, sabahları pekmez tüket, protein ağırlıklı beslen bir süre sonra arayı kapatıp atağa geçecektir, görümcemin öyle olmuştu. Ben pekmez yiyemiyorum midem almıyor ama hergün bir muz tüketiyorum, bazen ceviz bazı günlerde badem ve fındık tüketiyorum.İnşallah kızlar doktorum fındık fıstık badem çok tüket dedi bakalım bu ara onlara yüklendim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Çok sevindim canım, hadi gözünaydın demekki annesi dinlensin istemiş senin prenses. Maşallah kilosu da çok güzel. Dinlenmeye devam :)Kızlar slm, biz geldik Dr dan şükür kanaldan çıkmış kızım 2 haftada hareketlerimi kismam sayesinde bebeğim toparlamış 2468 gr olmuş bizden bu kdr
Ne güzel bir haber:) Demekki bol bol dinlenmen gerekiyor artık annesi:)Kızlar slm, biz geldik Dr dan şükür kanaldan çıkmış kızım 2 haftada hareketlerimi kismam sayesinde bebeğim toparlamış 2468 gr olmuş bizden bu kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?