2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yok canım çözumu.sol orta orta parmagım baslıo once ugusmaya sonra butun elım ama gecelerı daha beter.acıyo cok.ama dedıgıngıbı canım onlar ıyı olsunlarda çekerız bunları:)

Hayırlısı canım ama sen sezeryan istiyordun zaten değil mi, kilosunun fazla olmasının da bir sakıncası yok o açıdan bakarsak :)) ye tosunum ye diyebiliriz Paşa'ya :))
evet cnm sezeryan istiyorum ama devlet hastanesinde yapıcağım için dogumu mecbur kalmadıkca yapmıyorlarmış son ana kadar bekliyorlarmış nisanı bi atlatıymda olmadı özelde yapıcam herlde :) hayırlısı bakalım

Gittiğimde 35+4 haftalıktı kilosu 2546 gr. (34hafta+5)'e denk geliyor BPD ve hc 33+0 civarı
Hemen kızımn usglerine baktım kızım 37. haftada 3,320 gr.mış doğum tarihi bir hafta önden gidiyor. ama 38.haftada hiç kg almamış. zaten 39+3te doğum yapmıştım 3,700 doğmuştu. Bilemiyorum ikisini kıyaslamak yanlış belki ama kendimce değerlendirme ypmaya çalışıyorum

canım ben cok oldum o muayeneyı.kıstlerım vardı.acıkcası gıtmedıgım doktor kalmadı :) amaaa gırıyodum muayeneye hemen o olay gerceklesıyodu.. :)
amAAA bu doktor suana kadar hıcbakmadı muhabet sohbett aramızda.sımdı gıdınce acıp gostermek cok zor oluyo.saankı bı tanıdıkla yasanılan bı olay gıbı olacak

çok teşekkür ederim cevapladığın için.

Olabilir canım, her nekadar doktorların çoğu bunu kabul etmesede ben bizzat şahit oldum ne zaman yememi içmemi kısıtlasam o aralıkta daha az kilo aldı bebeğim. İnşallah yavrun iyileşmiştirde sende artık bol bol dinlenir, güzelce beslenirsin mutlaka aradaki o farkı kapatacaktır bebişte hem 3300 güzel bir kilo inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Geçmiş olsun doktor normal demiş stres yapıp üzme kendini daha fazla, artık doğum yaklaştı doğduktan sonra hızla büyüyecek zaten.

Geçmiş olsun doktor normal demiş stres yapıp üzme kendini daha fazla, artık doğum yaklaştı doğduktan sonra hızla büyüyecek zaten.

İnşallah kızlar doktorum fındık fıstık badem çok tüket dedi bakalım bu ara onlara yüklendim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Mrb canım. Iyiyim şükür de fazla giremiyorum nete artik telden girdiğim için zor oluyo. Takip edemiyorum fazla.

Hayırlısı canım daha zamanın var zaten :)

Evet işte ister istemez yapıyoruz gerçekten. Belki 300 ge oynayacak en fazla bunun için de üzülmeyin lütfen 2.5 kg Doğanlar bile sağlıklı, doğduğunda anne sütüyle zaten beslenecek besler annesi onu :)

Hıım o açıdan evet biraz çekinebiliyor insan :)

çok teşekkür ederim cevapladığın için.
Rica ederim canım :)

Evet işte ister istemez yapıyoruz gerçekten. Belki 300 ge oynayacak en fazla bunun için de üzülmeyin lütfen 2.5 kg Doğanlar bile sağlıklı, doğduğunda anne sütüyle zaten beslenecek besler annesi onu :)
Evet sağlıklı olsun zaten tek temennim o. İnşallah memişlerimiz bol bol sütle dolar da yavrularımızı besler kocaman yaparız :)

İnşallah kızlar doktorum fındık fıstık badem çok tüket dedi bakalım bu ara onlara yüklendim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Her gün bir muz ye eğer bağırsak sorunu yaşamıyorsan, sabahları pekmez tüket, protein ağırlıklı beslen bir süre sonra arayı kapatıp atağa geçecektir, görümcemin öyle olmuştu. Ben pekmez yiyemiyorum midem almıyor ama hergün bir muz tüketiyorum, bazen ceviz bazı günlerde badem ve fındık tüketiyorum.

Kızlar slm, biz geldik Dr dan şükür kanaldan çıkmış kızım 2 haftada hareketlerimi kismam sayesinde bebeğim toparlamış 2468 gr olmuş bizden bu kdr
Çok sevindim canım, hadi gözünaydın demekki annesi dinlensin istemiş senin prenses. Maşallah kilosu da çok güzel. Dinlenmeye devam :)

Kızlar benimde canım çok sıkkın Ne yapacağımada tam karar vermiş değilim. Doktorum ilk doğumumuda gerçekleştiren dolaylıda olsa tanıdığımız biri ve senelerdir çok sevmesemde (çok soğuk mizaçlı bir hanım ve ne sorsanız normal olduğunu söyleyip abartıyormuşsunuz gibi davranıyor) çok deneyimli bir doktor. İkinci gebeliğim görümcemle denk geldi ve biz birlikte yine benim doktorumda kontrollerimize devam ettik. 8 ay boyunca muaynehanesine gittik. Bu arada doğum yapacağımız hastaneyi belirleyip kararımızı doktorumuzlada paylaştık. Orada doğum yaptırmadığını fakat yeni ve temiz bir hadtane olduğunu bildiğini yeni doğan yoğun bakım üniteside olması açısından doğru bir seçim olduğunu kendiside en kısa sürede gidip bakacağını söylemişti. En son muaynemde 34.haftamda 38.haftamda sezeryanla doğum yapmak istediğimi söyledim, o da 36.haftamda muayne edip ona göre gün belirleriz ve hastaneden randevu alırız demişti. Görümcem benden bir hafta önde ve o normal doğum istediği için son haftasına kadar bekleyeceğini çatı muaynesinide yapıp ona göre bir yol izleyeceklerini söyledi. Geçen hafta perşembe gece saat 3.30 civarı 36.haftasında görümcemin suyu geldi ve acil hastaneye götürdüler (doğum yapmak istediğimiz hadtaneye) o saatten sabaha kadar biz doktoruma ulaşmaya çalıştık ve telefonu sürekli kapalıydı Sabah suyu bittiği ve bebeğin nabzı çok yükseldiği için görümcemi sezeryana aldılar ve öğlene kadar doktorumuzdan ses çıkmadı. Ben çok sinirlendim, görümcem hiç tanıyıp bilmediği bir doktorla doğum yapmak zorunda kaldığı için doğuma çok ağlayarak girmiş. Fakat hastaneden de doktordan da çok memnun kaldılar. Bende yarın içinaynı doktordan randevu aldım, eğer kanım ısınırsa ona doğum yaptırmayı düşünüyorum. Kendi doktoruma olan bütün güvenim inancım sıfırlanmış durumda. Bu olay çok canımı sıktı. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…