2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar sancim cikmadi doktor istiyorsan gidebilirsin dedi 2 den sonra godebilirmisim
Oh hadi gözünaydın Elif'cim :)

Oyuy maşallah özge bu tam bir tosuncuk diyim ben sana Allah nazardan korusun canım gözünaydın :)

Bayıldım tabirine normalmoşur yaparsam kendimi kazanmış bir savaş Kahraman'ı gibi hissedicem. Evet evet tam da böyle annemin anlattıklarını yaşamak, onun hissettiklerini hissetmek istiyorum. Öyle güzel anlatıyor ki. Tabiki hayırlısı. Rabbim iki türlüsünün de zorundan korusun.

kızlar merhaba topiği pek takip edemesemde bende mayıs ta doğum yapacağım inşallah. Geçen hafta yani 35+4 te kontrole gittik bebeğimin kilosu bir hafta geri de çıktı hatta BPD ve HC değerleri de 33 haftalık görünüyor. Doktorum normal dedi yani bebek ort 3,300 kg doğar dedi ama diğer değerlerin iki hafta geride olması beni düşündürdü açıkcası. ŞU ana kadar herşeyi tam haftasında gidiyordu.
Bu ay kızımın bacağı yandığı için devamlı hastanelerdeydik ve ben hiç dinlemedim geceleri uyku uyuyamadım beslenmeme de pek önem veremedim. Acaba bundan dolayı gelişim gerilemiş olabilir mi? :'(

canım benimki tuvalete gitsemde geçmiyor. oturuyorum bir süre sonra azalıyo ama sanki regl olcakmış gibi karnımda garip bir ağrı var özellikle 2 gündür. doğum sancısı mı acaba

Hazırlık ağrılarıdr canım bunlar hep var merak etme. Ama doktoruna aydır tabi yine de. Wc se ağrın artıyor mu enfeksiyon olabilir ya da üşütmüş olabilirsin.

maşallah canım tosuncuk olmuş sahiden bizim de 3,5 ta randevu bakalım ne kadar en son 34+5 de 2900 dü bugün 36+0 bakalım neler diyecek çok heyecanlıyım.

Sen de iyi haberlerle gel inşallah canım :)

güldürdün beni.senin çatı daha sağlam galiba:)
Haha baya sağlam açılmıcak bu gidişle sanırım hayır çatı Kontrolü de yapıldı gayet müsait dendi ama bir girişim yok sanırım bebişten :)))

Haha baya sağlam açılmıcak bu gidişle sanırım hayır çatı Kontrolü de yapıldı gayet müsait dendi ama bir girişim yok sanırım bebişten :)))[/QUOTE]
evet bebeğin bekliyor.ya ayıp sorması çatı muanesi nasıl yapılıyo.yani neyle ölçülüyo.benim de haftaya yapılacak.

Hayır canım korkma benim de öyle 3 mayıs doğum tarihi yakın zamanlarda 30 nisan veriyordu ultrason son gittiğimde 8 mayıs verdi tarihini. Kafa Çevresi genetik bir durum o da geriye atıyor tarihi. Kilosunu da dert etme bazen bir anda çok alıyorlar bazen bir süre duruyor. Doktorlar bu konuda çok hassas bir sorun görseydi eminim söylerdi.

sağol canm :)

sorma canm hemde ne tosun simdiden zorluyor beni bakalım sonmz ne olacak
Hayırlısı canım ama sen sezeryan istiyordun zaten değil mi, kilosunun fazla olmasının da bir sakıncası yok o açıdan bakarsak :)) ye tosunum ye diyebiliriz Paşa'ya :))

canını sıkma benim de öyle oldu, bir iki hafta evde hasta yatmıştım kontrole gittiğimde bebek bir hafta geriden geliyor demişti doktor ama önemli olan farkın açılmaması, hala bir hafta geriden ama gelişmesi devam ettiği için sıkıntı yok dedi doktor,

daniel biraz ayrıntılı olacak ama çatı koltuğuna oturuyorsun canım. Doktor iki parmağını kullanıyor eldiven takarak. Kayganlaştırıcı sürüyor. Durum Değerlendirmesi yapıyor. Yani bebeğin kafasının çıkacağı anda kafasına takılacak kemik var mi ve vajina içinde ki o kemikler dar mı diye parmaklarını döndürüyor. Toplamda 5 Sn sürüyor ve acısız bir işlem.

inşallah canım açıkcası çok üzüldüm. Hatta kızımın ultrasonlarına baktım devamlı bir hafta önde gidiyormuş. sanırım
oğluşum ufak bi bebiş olacak. Dediğin gibi doktor gayet sağlıklı dedi. Umarım öyledir. Son haftalar insan iyice strese giriyor :)

Ay benim gibi biri daha varmış sevinsem mi üzülsem mı bilemedim, aynen geceleri uykudan uyanıyorum ve benim uyuşmam gün içinde de gece de hiç geçmiyo canım, pek çözüm bulamadim, son ay böyle geçecek demekki napalim kuzucuklar için katlanacağız

Ne farki var canim.

inşallah bir sorun çıkmaz canım son haftalar çok gerginim kızımda rahatsızdı onada çok üzüldüm. Gerçi doktorum gayet sağlıklı dedi ama işte düşünmeden edemiyor insan

Arkadaşlar aslında düşündüm de biz gecelik ve pijamalarımızı doğumdan sonra gıyeceğiz.Needen hamilelik lohusa tarzından alıyoruz ki onlar hem pahallı hemde modelleri çok kısıtlı. Bedenimizden büyük alsak olmaz mı?. Daha önce doğum yapanlar bunu bilirler. Ben L giyerdim hamilelikten önce şimdi XL alsam olmaz mı , Lohusa olması şart mı ?

of ya offffffffffffffff ısıgıda acıyomu alttan offfyaaaa

Yok canım, yanlış bilgi olmasın. Sezeyanda da tüm bu testler yapılıyor ve mutlaka yapılmalı. Safra kesesi ameliyatı cerrahi olarak, sezaryandan daha kapsamlı ve riskli.
Yanlış bilgi olmasın tabiki ikisi Türkiye'nin en kapsamlı üniversite hastanesi olmak üzere 4 kere ameliyat masasına yattım, ve bunların hepside 2004 ve sonrasıdır. Sezeryan doktoru test yapmıyor o sadece soru sorar ve bir form doldurur. Test yapılacaksa zaten derlerki şu testleri tamamla getir. Bir de sezeryan doktoruyla tanışılması amaçlı. Ha belki sorularaverilen cevaplar doğrultusunda bir test gerekebilir mi bilemem ama bunu telefonla da öğrenebilir arkadaş, oralara kadar gidipte 5 dakkisını bile ayırmayacak bir sezeryan doktoruna gitmeden telefonla sorsun istedim sadece.

Ben de lohusa takımı almadım çok pahalıydı 2 adet önden yarıya kadar düğmeli pijama takımı aldım emin ol yetiyor. Gayette uygun fiyatı. İlk hamileliğimde de öyle yapmıştım.

Çok normal canım annemiz işte herşeyi iyi olsun istiyoruz. Gittiğinde kaç haftalıktı ve kaç kilo dedi doktor yazarsan belki aynı olan arkadaşlar vardır. Kızının önde gitmesi son 2 hafta değişti mi bir de onu merak ettim. Son haftalarda gününü buluyor derler çünkü :)

canım ben aslında devlet diye çok tedirgin olmuştum ama arkadaşlar var benimde hastaneye ne zaman gitsem o sancı odasında doğum sonrasında hemşireler drlar hastalara o kadar güzel davranıyorlar ki bende inanamadım. hani hep korkuturlar ya hemşireler vurumuş yok dr çok bağırırmış diye ben daha hiç şahit olmadım benim tanıdığım var diye tamm bana daha iyiler ama ordaki hiç bir hasta içinde görmedim. Hatta en son gittiğimde bi bayan sancı çekiyordu hadi az kaldı birz daha dayan dediklerini bile duydum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim iyilerle karşılaştırsın

ben dah akilosunu hiç öğrenemedim canım geçen gün hiç durmadı dr hiç bakamadı ki 22 de öğrenicem inşallah. benim çocuk iri deyince hemen aklıma aldığımız kıyafetler geliyor inşallah canım giyebilir yoksa sana yine çarşı yolu göründü

evet yaa son keyifler bende işten çıktıktan sonra evde bide koşturuyorum artık kilo alımım durdu inşallah bebişimin kilosu iyidir. Şimdi ayaklarını uzat elinde kumanta keyfine bak şekerim bir ay sonra bize sabahlar olmasın

evet yaa herkes tetikte annemi aradım azönce telefonu sancınmı başladı diye açıyor bide farklı şehirlerde olduğumuz için stres yapıyor heralde nasıl yetişcem diye..:) hayırlısıyla temiz temiz bi kurtulsak..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…