2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim en dogrusunu yaparsin yoyosa nasil guveneceksin ani ni durumda ulasamadigin bi dr a

Tamam

maşallah tatlımm şimdiden annesini dinlemeye başlamış kızın :)

inşallah tatlım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimiz güzel bi doğum yaşarız.
Saol cnm bence annesini yola getirdi bu kız şimdiden çok gezion anne az kir dizini oturda ben varım dedi :)))

Cnm senin yerinde olsam bende ayni şeyi yapardım yani gorumcenin Dr suna bi bakardim çünkü bu Dr larin nie telleri kapalı ki bnm ne zmn dogurcagim bellimi bence bi dene bu Dr yu aklinda bulunsun

Yatağın yapısından da oluyor ağrılar canım bence.benim yatak odasındaki yatağım iyi bi yatak paraya kıymıstık iki yıl önce bedenini sarıyor uzanınca ondan kalkarken bi sıkıntı olmuyor.oturma odasındaki çekyata u 10 dk uzanıp kalkınca belım ağrıyor biraz yuruyunce geçiyor benimde.

sorma canım napıcam o küçücük şortları olmicak hiçbiri

maşallah bebişine canım :) benim oğlum da seninki gibi 35+4 te 3500 gr dedi yarın tekrar gidicez bakalım ne kadar oldu :) ve 30 nisan da sezeryan tarihimiz...mini mini cicilerini giyemiycek sanırım oğlum

cnm nasıl 2 hafta gerı dedı kı bn 35+4 te gıttım 2545 gramdı olcusu ve doktor ıyı gıdıyo dedı bnce hıc moralını bozma bebişlerımız 3 kg gecsın yeter Allah ın ıznıyle :)

bilemiyorum canım kilosu 1 hafta geridededi verdiği kağıtta da öyle yazıyordu bdp ve hc değerleri 2 hafta geriden geliyor. Ama doktorumuza göre sağlıklı gidiyormuş. Zaten tek temennim sağlıklı olması beni üzen kilosunun az olması değil gelişimde gerilik olur mu diye endişeleniyorum. Ama stres oluyor isteristemez.

Haklısın canım sağlıklı olsun mühim olan o zaten. Aslında yatıp dinlenmem lazım ama olmuyor küçük kızım var ailem yakınımda değil. Doğum öncesi evi son kez elden geçirip öyle gitmek istiyorum e haliyle dinlenmek pek mümkün de olmuyor. Olumsuz düşüncelerden sıyrılıp dinlenmem lazım aslında :)

Yataktan olduğunu sanmıyorum canım ya,çünkü şu son vakitlere kadar hiç sıkıntı yaşamadım,güzelde yatağımızın kalitesi aynen bende salonda hiç uzanamıyorum sadece yatağımda uyuyabiliyorum birazda ordan biliyorum,artık normal bu ağrılar diye düşünüyorum kemikler açılıyor bebek iyice aşağıya iniyor,zaten bu gece ağrı olayını da bebek döndüğünden beri yaşıyorum sanırım baskı yapıyor kalça ve çatı kemiğime..bu kadarıda olsun ama dimi :) anneliği tattıracaklar bize az kaldı katlanırız hepsine,yeter ki sağlıkla gelsinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…