2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

tmm canım tşk ederim bide ona bakayım

GÜNAYDIN herkese :9
arkadaşlar süt pompası arastırıyorum. Lansinoh ikili alacak gıbıyım siz neler aldınız :)

bende lansinoh tekli aldım cnm 164 tlydi ebebekte... fiyatı diğerlerine göre uygun diye tercih ettim

Kizlar gogus kalkani aldiniz mi

aldım canım avent kampanyadaydı 32 tl 2li hatta şuan üzerimdee lansinohun gögüs ucu kremini sürüyorum 2 gündür takıyorum sonra çamaşırıma geçmesin diye umarım iyi gelir

canım bende bizim burdaki (Adana) azize gittim casual ile anlaşmamız bitti gelmicek dedi ama ona çok benzeyen sunnybaby hummer modeli var aynı özellikler çift yönlü, port bebe oluyor alüminyum gövde vs... aynısı yani 800 den 640 a düşmüştü aldık artık casual cadillac son indirimlerden sonra bir çok yerde kalmamış çünkü

arkadaşlar bu mustela ürününün bi sürü çeşidinde bebek şampuanı var. hangisini alacağız acaba varmı bilginiz ?

Kizlar sancim cikmadi doktor istiyorsan gidebilirsin dedi 2 den sonra godebilirmisim
Tüm gece öyle mi olsa böyle mi diye düşündün, uyudun uyumadın yine istemediğin birşey olmadi çok şükür, inşallah zamanı geldiğinde hayırlarla istediğin gibi normal doğurursun canım...

Günaydın kızlar ben 2 gün icinde 2.5 kilo vermisim cok saskınım sebebi ne olabilir acaba huzursuz oldum

son ayda kilo alimi durabilir hatta kilo bile verilebilir canim. Korkacak bisey yok. Ben de bu ay bebek kilo aldigi halde kilo verdim.

ben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?

Herseyi yikamak gerek bence. Battaniyeler de gormuyoruz ama yerlerde surunuyo atolyelerde magazalarda falan.

ayni benim ilk doktorum.. normal dogumu ne kadar istedigimi soyleyince turlu turlu ayaklar yapti.. 28. Haftadaykeyken bebegimin ters diye bu bebek donmez dedi.. dondu bu sefer de benim oglum doguma kadar dogum pozisyonundaydi, son anda ters dondu sezaryen oldu deyip moralimi bozdu.. normal dogum yapamam mi deyince "bilemem, son anda bile sorun cikabilir" dedi surekli.. bir doktor cati muayenesi yapmadan catin dardir kesin der mi? Bebegimin boynunda kordon var diye kac tane doopler istedi, yok bebek inemezmis, beslenemezmis, ikinamazmisim vs... normal istedigimi bile bile surekli sezaryen bahaneleri uretti..ama insanin ici rahat etmiyorsa, soru isareti varsa o doktorla devam etmemeli.. en azindan baska bir doktora daha gitmek lazim..

Ben yemek ev temizliği de yapıyorum Nerede ilk zamanlar da zorlanan ben Nerede şimdiki ben valla kendi kendime evde yetmeye çalışıyorum bebek doğmadan son keyifler galiba

Sende izne çıkıcaksın biraz evde keyif sür

Ben de şu an kendimi öyle motive ediyor pozitif sezeryan hikayelerini okuyorum canım. :) sonra diyorum ki aman zaten uyusmuş olucam bişey hissetmicem niye korkuyorsam :)
O zaman dualarımız sana canım pazartesi de @mylittlesunshine arkadaşımız sezeryan olacak ay inşallah sağlıcakla geşir bebeler iniz darısı bizlere
Sağol canım benim. Inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız. Bol bol sutumuz olur emziririz bebislerimizi

Yahu sakın korkma bak annem 2 sezeryan yaptı maşallah var 27 sene önce bu şsrtlsr yokken bide düşün ama hiçte öle sorun yaşamamış sen pozitif ol hayat sana pozitif döner

Canım peki epidral mi olcan benm bilgim yok bu konuda

gunaydın canım.sen cok sessızsın buaralar ıyımısın?

ya ha dogurdu ha dogurcak olan kadına edılcek lafmı ya . bosver tatlımagzı olan konusuyo

Günaydın kızlar ben 2 gün icinde 2.5 kilo vermisim cok saskınım sebebi ne olabilir acaba huzursuz oldum

canımgecen bı yazıda vardı.don ayda kılo kaybedebılırısnız dıye.

ben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?

ben battanıyelerını yıkmadım.ınca battanıyesını yıkadım sadece

hayırlısı canım gozun aydın. maşallah bebıkınee tütütütü

Ooo baya zor olmuş Allah beterinden korusun tabiki. Bu seferki kolaylaşır inşallah canım, tabi ki her bünye farklı aynı bünyede her bebek bile farklı. Anne olmak kolay değil zahmette rahmet vardır dicez katlanıcaz olursa da :)))

Canım biraz araştırdım. Epidural ile spinal arasındaki farkı. Spinale karar verdim gerçi daha doktorumla konusmadım. Ama ben öyle istiyorum şimdilik. Genele zaten hiç sıcak bakmıyorum çünkü bebeğim doğdugunda onu görmek koklamak öpmek istiyorum uyanık olmak istiyorum. Tabi şartlar ne gerektirir onu da bilmiyorum. .pazartesi doğum öncesi kontrol ve tahliller yapılacak o zaman konusacam

gunaydın kızlarrrrr opüşldünüzzzz
bu parmak ugusmam ıyıce kudurdu. gece sol elım komple uyusmus uyanıyorum. cok agrıyo esıme ovdurdum gece .acayıp bısey. bazende hıcbısey yok mesela suan. anlamadım gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…