Canım bende gece oluyor sanırım uzun süre aynı tarafa yatmanın etkisiyle kalçam ve çatım,o yüzden sık sık yön değiştiriyorum eskiden genelde sola yatıyordum ama artık çok mümkün olmuyor,gece lavaboya kalkınca zorlanıyorum ağrıyı hissediyorum ama sabah kalkıp hareket edince geçiyor :) yani çok şükür bende de öyle şiddetli ağrı sızı yok,bende biara burda pek çok arkadaş çatı ağrım var yazmıştı önceki dönemlerde o zaman araştırmıştım bende neden yok acaba diye,öyle okuyup sevinmiştim inş öyledir sahiden :)valla geçen hafta doktorum da baya gaz verdi bana normal doğum konusunda,sana normal yapacağız değil mi ümitliyim ben senden yaparsın sen falan diye,iyice heveslendim güç geldi sanki inş hangisi hayırlı olacaksa o olsun da hakkımızda ama normal doğum yaparsam kendimi galip gelmiş bir savaşçı gibi hissedeceğim sanki o yüzden çok arzu ediyorum,inş hepimizin gönlüne göre olsun..ama sana da maşaallah oku kendini son haftalardasın sen,nazar değmesin canım böylede rahat tamamlansın inş :)
Canım büyükler için olanıda bitkisel katkılı ama tamamen doğal değil tabi belki bebek için olanlar farklıdır bir içeriğine baksan..ama eğer tamamen doğal ürünler düşünüyorsan ben organicare aldım tüm bakım ürünlerimi,bir de töpfer var yine tamamen doğal benim bildiğim,yine doğal olmayıp bitkisel özlü olan ama çok kullanılan bübchen güzel mesela bebekler için bunlarada bir göz at karar vermeden istersen..
Canım benim ablamında ilki zor oldu ama ikincisinde doğuma girmesiyle çıkması bir oldu gayette gülerek çıktı ben doğurdum bile diye :)inş seninde öyle olur..
Canım sabah kalktığımda ve gece bende de bacak kalça ağrısı oluyor,sanırım gece hareketsiz kaldığımızda tek yöne uzanıp uzun süre durduğumuzdan çünkü ben uyanıp hareketlendikten sonra kalmıyor hiç,bir de idrara sıkışmışsan o da sancı ve baskı yapıyor..öyle bir durum mu seninki de?
doğru haturladım şimdi bahsetmiştin.inşallah bu kolay olur canım..ilki zordu canım inşallah bu kolay olur zira annem öyle diyor ilkinde yol açılıyor ikinci kolay olur diye
Bebisin keyfi yerinde demek ki annesiKizlar sancim cikmadi doktor istiyorsan gidebilirsin dedi2 den sonra godebilirmisim
GÜNAYDIN herkese :9
arkadaşlar süt pompası arastırıyorum. Lansinoh ikili alacak gıbıyım siz neler aldınız :)
Kizlar gogus kalkani aldiniz mi
Gunaydın kızlar nasılsınız :) kızlar Ankara da olanlar yardımcı olabılırler mı azız bebenın nerde magazası var operatoru arayıp sordum kocaa Ankara da magazamız yok dedı bana sonra da tam bılmıyorum bırazdan gerı donus yapacam dedıcasual almak ıstıyorum bılenler yardımcı olursa cok sevınırım
sorma canım koca bi totosu oldu smdiden bi dayıyor göbek deliğime onumaşallah canım tosuncuk olmuş sahiden bizim de 3,5 ta randevu bakalım ne kadar en son 34+5 de 2900 dü bugün 36+0 bakalım neler diyecek çok heyecanlıyım.
Az kaldiii bittiii :-*Günaydınnnnnn :):) Biz yine işe geldik, son 3 bugünle birlikte
Günaydın ne çatıymış herkesin ağrıyor :) bir ben de yok bu ağrı, geçmiş olsun ama merak ettim ilk doğumunda da varmıydı bu ağrı :)
Tüm gece öyle mi olsa böyle mi diye düşündün, uyudun uyumadın yine istemediğin birşey olmadi çok şükür, inşallah zamanı geldiğinde hayırlarla istediğin gibi normal doğurursun canım...Kizlar sancim cikmadi doktor istiyorsan gidebilirsin dedi2 den sonra godebilirmisim
Günaydın kızlar ben 2 gün icinde 2.5 kilo vermisim cok saskınım sebebi ne olabilir acaba huzursuz oldum
ben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?
Daha soylemedi sezaryen yapalim diye canim ama ben oyle tahmin ediyorum.. Ben normal istiyorum dedikten sonra davranislari degisti, simdiye kadar cok iyi cok iyi diyen doktor iri bebek falan demeye basladi nst sonuclarini begenmedi falan.. Persembe bi daha kontrol var o zaman soyleyecek bence.. Ben de ona gore baska doktora gidicem..
ben çok şükür hala kıçımı kaldırıp işe gelebiliyorum :) ama iki gün evde kalıyım ağrılarım artıyor bir an önce gelsin artık valla şu ağrılarım gitsin kilom gitsin bebişimi içime alıp koklayım
gözün aydın canım evde olmak daha iyi oluyor
bende zekai tahire gidiyorum valla bağırta bağırta normal yaptırıyolarmış :) sezeryana pek yanaşmıyorlar
aynen valla artık kurumda arkamdan dombili diye bağırıyolarburda doğuracaksın diyenler var artık bu lafları duymak istemiyorum tebbessüm edip geçiyorum ama artık çekilmiyor zaten penguen gibi yürüyorum binanın diğer ucundan benim geldiğimi anlarsın yanivalla bi doğursaydık hayırlısıyla
Ben de şu an kendimi öyle motive ediyor pozitif sezeryan hikayelerini okuyorum canım. :) sonra diyorum ki aman zaten uyusmuş olucam bişey hissetmicem niye korkuyorsam :)Bana da diyorlar hiç ama hiç etkilenmiyorum neden etkileneyim ki oğlıma kavuşacam beb başıma ne gelecekse allahtan diyorum belki böle güçlü olmam uyuz ediyor insanları bence hiç amaa hiç kimseye kulak asma
Tek istediğim her iki doğum şeklinde olsa da oğluma sağlıkla kavuşmak ve ona yeterli olmak gerisi boş
Sağol canım benim. Inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız. Bol bol sutumuz olur emziririz bebislerimiziO zaman dualarımız sana canım pazartesi de @mylittlesunshine arkadaşımız sezeryan olacak ay inşallah sağlıcakla geşir bebeler iniz darısı bizlere
Yahu sakın korkma bak annem 2 sezeryan yaptı maşallah var 27 sene önce bu şsrtlsr yokken bide düşün ama hiçte öle sorun yaşamamış sen pozitif ol hayat sana pozitif dönerBen de şu an kendimi öyle motive ediyor pozitif sezeryan hikayelerini okuyorum canım. :) sonra diyorum ki aman zaten uyusmuş olucam bişey hissetmicem niye korkuyorsam :)
Sağol canım benim. Inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız. Bol bol sutumuz olur emziririz bebislerimizi
Günaydın
ya ha dogurdu ha dogurcak olan kadına edılcek lafmı ya . bosver tatlımagzı olan konusuyo@safakmeley içimden seni öpmek geldi
Günaydın kızlar. Doğuma az kaldikca beni bir korku sarıyor. Dün de eşimin arkadaşı sezeryan ı bir kotuledi bana şoka girdim. Samimi değiliz de tersleyemedim. Eşime anlattım çok sinirlendi. Salak bu çocuk dinleme dedi. Ama ben çok etkileniyorum hiç öyle değildim . Sadece kızıma kavusmaya odaklanmistim şimdi çok şey düşünüyorum. Allahım bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz oluyor ki. .
Günaydın kızlar ben 2 gün icinde 2.5 kilo vermisim cok saskınım sebebi ne olabilir acaba huzursuz oldum
ben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?
hayırlısı canım gozun aydın. maşallah bebıkınee tütütütübiz geldik kızlar nst de sancımız cıkmadı sükür , ultrasonda da hersey yolunda gözüküyor pek konusmadı doktorumuz ,hala 3 hafta öndeyiz 34+2 yiz ama 37 haftayla uyumluyuz kilomuz 3400 olmuş 20 günde 1 kilo almışız 800 gramı oğlmun bna 200 gram kalıyor cok mutlu oldum30 nisanda yine çalışamaz raporu almak için gidicez.
Bizde durumlar boyle darısı kontrole gidecek olanlara:))
Ooo baya zor olmuş Allah beterinden korusun tabiki. Bu seferki kolaylaşır inşallah canım, tabi ki her bünye farklı aynı bünyede her bebek bile farklı. Anne olmak kolay değil zahmette rahmet vardır dicez katlanıcaz olursa da :)))evet haklısın sanırım ama bence şu an bu acıyı yaşamıyor olman daha iyi zaten ağırlaştık bir de bu ağrı olunca yürümek çok zor oluyor çatı ağrısıyla belki şöyle orantılıdır bebek aşağı indiği için artık ondan olabilir diyorum. canım benim doğumum çok zor olmuştu biz o zaman kıbrıstaydık devlet hastanesinde doğum yaptım benim doğumun başladığı gün orada dr lar grevdeydi ve hiç bir dr beni kontrol etmedi ebeler doğum yaptırdı perşembe akşamı 9 gibi sancılarım başladı cuma günü akşam 5 gibi kızım doğdu çok zor bir doğumdu yalnızlık da cabası ben herkese diyorum ben doğurmadım beni zorla doğurttular diye ebeler karnıma bastırarak zorla çıkardılar bebeği çünkü sancılarım o kadar fazlaydı ki artık dayanacak halim kalmamıştı doğumdan sonra kaburgamdaki ağrılar yüzünden kendim yatıp kalkamıyordum elimden tutup kaldırıyordu eşim üstüne dikişlerim iltihaplandı düşmedi ilaç kullanmak zorunda kaldım neyse şimdi benim böyle oldu diye herkesin öyle olacak değil sonuçta herkesin bünyesi farklı içinde bulunduğu şartlar farklı kimseyi olumsuzluğa sürüklemek istemem öyle düşünsem en başta kendim 2. bebeği düşünmezdim aksine çok olumlu düşünüyorum inşallah bunda herşey güzel olacak diye
Yahu sakın korkma bak annem 2 sezeryan yaptı maşallah var 27 sene önce bu şsrtlsr yokken bide düşün ama hiçte öle sorun yaşamamış sen pozitif ol hayat sana pozitif döner
Canım peki epidral mi olcan benm bilgim yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?