2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
canım gozun aydın Allah analı babalı buyutsun ınsallah. vakıt bulunca yaz nasıl oldu ne oldu ne bıttı :)

Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Gözün aydın canım darısı bizlere olsun. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sezaryan olacağım ben de gerginim korkuyorum iyi hikayeler ben ve benim gibi arkadaşlara iyi gelecektir, bekliyoruz yazmanı. Paşayı mıncır bizim yerimize de

yok cnm enfeksyon ağrısından farklı her an regl olcakmışım gibi. artarsa arıcam doktorumu
Bu ağrılar olurmus normal yani canım. Benim de oluyo ama çok kısa süreli. Sık sık oluyosa ve de siddetliyse dogumun yaklasmstir canım Günümüz az kaldı ne de olsa. Her an beklemeli yani

Hadi gözünaydin saglikla büyüt bebegini. Darısı bize hayrlsyla

teşekkürlercanım. epidural daha mantıklı gibi. ama neden spinal istiyorlar anlamadım.
Genelde sezaryende spinal normal doğumda epidural kullanıyorlar. Bir de spinal daha kolay epiduralde belde katater olduğu için oturmana kalkmana çok dikkat etmen gerekiyor ki felç vb durum yaşanmasın. Kısacası spinal kolay epidural zor ama normal doğum yapacaksan uzın süreli anestezi alacağın için epidural yapmak zorundalar. Bana anestezi doktoru böyle anlatmıştı canım

Kizlar size bisey soracam afedersiniz ama buyuk tuwaletinizi yaparken sizinkide siyah mi beninki 1haftadir 10gundur falan oyle kan hapindan mi acaba

Ben olsam ben de değiştirirdim doktoru hem de hiç düşünmeden. Görümcen memnun kaldıysa sen de o doktora devam edebilirsin canım. Yaptığı doktorım kabul edilecek bir şey değil hem mesleki hem ahlaki olarak çok çirkin bir davranış

merhabahayatt hayırlı olsun bebişin bir an önce ayağa kalk inşallah

Biz dr dan geldik oğlum bir haftada 200 gr vermiş ve 2 cm kısalmış artık bu aletlere hiç güvenim kalmadı nst sonuçlarına göre gün belirliycez artık elim ve ayağım geceden beri uyuşuyo dr biraz korkuttu beni pıhtı atması sinir sıkışması felç falan dedi devam ederse kontrole gitcem artık sol elim ve sol ayağımın iki küçük parmağı uyuşuyo var mı böyle uyuşmaları olan

inşallah canım ne güzel söylemişsin hepimizin kolayca sağlıkla sıhhatle vaktinde olsun.

Aslında spinalin epiduraldan olumlu bir farkı yok neden spinali tercih ettiniz ki ?

teşekkürlercanım. epidural daha mantıklı gibi. ama neden spinal istiyorlar anlamadım.
kızlar şöyle acikliiym daha doktorla komusmadim bunlar internetten edindiğim bilgiler ne kadar doğru bilmiyorum. Ama epiduralde bazen tam uyuşma saglanamiyormus bir kaç defa narkoz verebiliyorlarmis ya da uyuşukluk kısa surebiliyormus. O yüzden spinali tercih ettim ben. Ama epiduralin baş ağrısı olmaması ayaklarını hissedebilmen vs çok iyi korkum ya uyusamazsam ya ameliyat ortasında uyuşukluk geçerse. Tabi belki bu bilgiler de doğru değildir. Doktoruma sorup yine bilgilendiririm sizi :)

merhaba kızlar kontrolden geldik bebiş iyi çok şükür suyu falan her şey iyi 36+0 olduk kilomuz 3200 boy 50 cm nst ye girdik sancı falan yokmuş çatı ağrısını sordum normal dedi bebek aşağı indikçe olur ona yapılabilecek bir şey yok dedi çok fazla ise ayaklarını yukarı kaldır istirahat et dedi büyük tuvaletim geliyor gibi oluyor dedim bebeğin hareketleri dönüşleri bağırsak hareketlerini tetikliyor dedi sonuç olarak sonlara yaklaştık ve hepimizde olan bu şikayetlerin hepsi normalmiş kızlar benim bebiş en son çaprazdı kafası yukarıdaydı şimdi aşağıdaymış doğum için yine hiçbirşey demedi benim ilk normal olduğu için sanırım bekliyor hafta hafta takip edip karar verecek inşallah hepimiz için hangi doğum şekli hayırlısıysa öyle olur bizden haberler böyle kızlar hepinizi öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…