canım gozun aydın Allah analı babalı buyutsun ınsallah. vakıt bulunca yaz nasıl oldu ne oldu ne bıttı :)Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
gözün aydın canım hayırlı olsun :)))Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Gözün aydın canım darısı bizlere olsun. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sezaryan olacağım ben de gerginim korkuyorum iyi hikayeler ben ve benim gibi arkadaşlara iyi gelecektir, bekliyoruz yazmanı. Paşayı mıncır bizim yerimize deKizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Hayirli olsun canim.Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Bu ağrılar olurmus normal yani canım. Benim de oluyo ama çok kısa süreli. Sık sık oluyosa ve de siddetliyse dogumun yaklasmstir canım Günümüz az kaldı ne de olsa. Her an beklemeli yaniyok cnm enfeksyon ağrısından farklı her an regl olcakmışım gibi. artarsa arıcam doktorumu
Hadi gözünaydin saglikla büyüt bebegini. Darısı bize hayrlsylaKizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Genelde sezaryende spinal normal doğumda epidural kullanıyorlar. Bir de spinal daha kolay epiduralde belde katater olduğu için oturmana kalkmana çok dikkat etmen gerekiyor ki felç vb durum yaşanmasın. Kısacası spinal kolay epidural zor ama normal doğum yapacaksan uzın süreli anestezi alacağın için epidural yapmak zorundalar. Bana anestezi doktoru böyle anlatmıştı canımteşekkürlercanım. epidural daha mantıklı gibi. ama neden spinal istiyorlar anlamadım.
Ben olsam ben de değiştirirdim doktoru hem de hiç düşünmeden. Görümcen memnun kaldıysa sen de o doktora devam edebilirsin canım. Yaptığı doktorım kabul edilecek bir şey değil hem mesleki hem ahlaki olarak çok çirkin bir davranışKızlar benimde canım çok sıkkınNe yapacağımada tam karar vermiş değilim. Doktorum ilk doğumumuda gerçekleştiren dolaylıda olsa tanıdığımız biri ve senelerdir çok sevmesemde (çok soğuk mizaçlı bir hanım ve ne sorsanız normal olduğunu söyleyip abartıyormuşsunuz gibi davranıyor) çok deneyimli bir doktor. İkinci gebeliğim görümcemle denk geldi ve biz birlikte yine benim doktorumda kontrollerimize devam ettik. 8 ay boyunca muaynehanesine gittik. Bu arada doğum yapacağımız hastaneyi belirleyip kararımızı doktorumuzlada paylaştık. Orada doğum yaptırmadığını fakat yeni ve temiz bir hadtane olduğunu bildiğini yeni doğan yoğun bakım üniteside olması açısından doğru bir seçim olduğunu kendiside en kısa sürede gidip bakacağını söylemişti. En son muaynemde 34.haftamda 38.haftamda sezeryanla doğum yapmak istediğimi söyledim, o da 36.haftamda muayne edip ona göre gün belirleriz ve hastaneden randevu alırız demişti. Görümcem benden bir hafta önde ve o normal doğum istediği için son haftasına kadar bekleyeceğini çatı muaynesinide yapıp ona göre bir yol izleyeceklerini söyledi. Geçen hafta perşembe gece saat 3.30 civarı 36.haftasında görümcemin suyu geldi ve acil hastaneye götürdüler (doğum yapmak istediğimiz hadtaneye) o saatten sabaha kadar biz doktoruma ulaşmaya çalıştık ve telefonu sürekli kapalıydı Sabah suyu bittiği ve bebeğin nabzı çok yükseldiği için görümcemi sezeryana aldılar ve öğlene kadar doktorumuzdan ses çıkmadı. Ben çok sinirlendim, görümcem hiç tanıyıp bilmediği bir doktorla doğum yapmak zorunda kaldığı için doğuma çok ağlayarak girmiş. Fakat hastaneden de doktordan da çok memnun kaldılar. Bende yarın içinaynı doktordan randevu aldım, eğer kanım ısınırsa ona doğum yaptırmayı düşünüyorum. Kendi doktoruma olan bütün güvenim inancım sıfırlanmış durumda. Bu olay çok canımı sıktı. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Ayyy hayirli olsun canim benim darisi bizlerin basinaKizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
evet canım inşallah hepimizin kolay olur.doğru haturladım şimdi bahsetmiştin.inşallah bu kolay olur canım..
maşallah kuzucuk yasorma canım koca bi totosu oldu smdiden bi dayıyor göbek deliğime onu
iyi haberlerle gelirsin insallah sende :))
inşallah canım ne güzel söylemişsin hepimizin kolayca sağlıkla sıhhatle vaktinde olsun.Ooo baya zor olmuş Allah beterinden korusun tabiki. Bu seferki kolaylaşır inşallah canım, tabi ki her bünye farklı aynı bünyede her bebek bile farklı. Anne olmak kolay değil zahmette rahmet vardır dicez katlanıcaz olursa da :)))
Kizlar size bisey soracam afedersiniz ama buyuk tuwaletinizi yaparken sizinkide siyah mi beninki 1haftadir 10gundur falan oyle kan hapindan mi acaba
Aslında spinalin epiduraldan olumlu bir farkı yok neden spinali tercih ettiniz ki ?
kızlar şöyle acikliiym daha doktorla komusmadim bunlar internetten edindiğim bilgiler ne kadar doğru bilmiyorum. Ama epiduralde bazen tam uyuşma saglanamiyormus bir kaç defa narkoz verebiliyorlarmis ya da uyuşukluk kısa surebiliyormus. O yüzden spinali tercih ettim ben. Ama epiduralin baş ağrısı olmaması ayaklarını hissedebilmen vs çok iyi korkum ya uyusamazsam ya ameliyat ortasında uyuşukluk geçerse. Tabi belki bu bilgiler de doğru değildir. Doktoruma sorup yine bilgilendiririm sizi :)teşekkürlercanım. epidural daha mantıklı gibi. ama neden spinal istiyorlar anlamadım.
Haklisin canim sabirsizlaniyo insan gun grctikce sen dogum yapsanda olurmus aslinda heran gelsin bebis saglikla diyelimOf benden sonrakiler doğurdu ben doğuramadim daha yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?