- 26 Eylül 2014
- 109
- 92
- 53
ben öyle yaptım,Arkadaşlar aslında düşündüm de biz gecelik ve pijamalarımızı doğumdan sonra gıyeceğiz.Needen hamilelik lohusa tarzından alıyoruz ki onlar hem pahallı hemde modelleri çok kısıtlı. Bedenimizden büyük alsak olmaz mı?. Daha önce doğum yapanlar bunu bilirler. Ben L giyerdim hamilelikten önce şimdi XL alsam olmaz mı , Lohusa olması şart mı ?
ben de oluyor,Kızlar merhaba, sabhları ellerimde kuvvet kalmıyor,yorganımı bile Üstüme çekemiyorum çok ağrıyor. Sizde de böyle Sıkıntılar oluyor mu?
Sağol canım son anda hic tanimadigim bir doktora gidip sezeryan günü istiycem diye içim çok huzursuz bir yanda da kendi doktorumun yüzünü gormek istemiyorum çok mahçup etti beni görümceme karşida benim doktorum diye guvenip geliyordu oda birde arada tanidiklar var çok kizginim o kadinabnm fıkrım kesınlıkle dogru karar verdıgın yonunde cnm hıcte canını sıkma cunku ınan gorumcene bunu yapan sana da cok gec donus yapabılır bnmde dusuk yaptıgımda oyle soguk bı doktorum vardı sabah aradık ta kı aksam 5 de gerı dondu proftu ne fayda eder bn arayıpta gerı donmedıkten sonrabaska doktorlar muayene ettı bnce sımdı bunu gormus olman daha ıyı en azından acıl bı anda kı tavrını gormus oldun
Allah yardimcin olsun canim inş içine sinen doktor yaptirir doğumunu, sağlikla alirsin kuzunu kucağinaCanım ben de farklı farklı doktorlara görünüyorum bu bebişte.buradaki doktorum iyi ama burda bana bakıcak kimse yok doğumda evde çocuklara da tabii.o yüzden ve hastane yeni olduğu ve akrabalar çalıştığı için eşimin memleketinde doğum yapıcam.orda bir doktora gitmiştim o yaptıracaktı doğumumu ama başhekim yardımcısı olmuş çok yoğun malesef.ama çok da ilgili davranmıyordu zaten.bu gidişimde başka bir doktora göründüm.çooook ilgili ve sorduğum sorulara içtenlikle cevap verdi.genç,dinamik bir doktor ve yardoç. Daha ne olsun değil mi? Ama diyelim ki bebek sezeryan tarihinden önce geldi.o zaman da hastanede nöbetçi doktor kimse o uaptıracak doğumu.yani hiçbişeyin garantisi yok.ben Allaha tevekkül ediyorum ve hayırlısı neyse o şekilde olsun diyorum.bence git doktora.bak kafana yatarsa yaparsın onda.
Evet sezeryan diyorum diye gece aniden sancilanmayacağimin bir garantisi yok, sen iki son ayinda hastasi olan (ki mutlaka başka hastalarida vardir) bir kadin doğum doktorusun nasil telefonun kapali olur aklim almiyor. Guvenmeyeceksem neden hastane haricinde birde birsuru para vereceğim sana di mi? Son zamanda başima böyle birşey gelmesi beni çok üzdü. İnşallah diğer doktor ilgili davranir ve doğumumu gerçekleştirirCanim en dogrusunu yaparsin yoyosa nasil guveneceksin ani ni durumda ulasamadigin bi dr a
oh maşallah kendimize arkadaş buldukmaşallah bebişine canım :) benim oğlum da seninki gibi 35+4 te 3500 gr dedi yarın tekrar gidicez bakalım ne kadar oldu :) ve 30 nisan da sezeryan tarihimiz...mini mini cicilerini giyemiycek sanırım oğlum
babası gibi de acıcık koca kafalı olcakay yerim ben onun totosunuuuuuu kocaman olacak maşallahh :) sağlıklı olsunda yenileri alınır artık napacaksın
Kiz bu doktorlar manyak seni gondermiyecektim ama neyse hadi git diyor sinirle deli doktorOh hadi gözünaydın Elif'cim :)
Oyuy maşallah özge bu tam bir tosuncuk diyim ben sanaAllah nazardan korusun canım gözünaydın :)
Bayıldım tabirinenormalmoşur yaparsam kendimi kazanmış bir savaş Kahraman'ı gibi hissedicem. Evet evet tam da böyle annemin anlattıklarını yaşamak, onun hissettiklerini hissetmek istiyorum. Öyle güzel anlatıyor ki. Tabiki hayırlısı. Rabbim iki türlüsünün de zorundan korusun.
Evet canim suanda tam olarak bunlari yasiyorum ben de.. Aslinda doktoruma cok guveniyordum cok iyi bir doktor.. Ama son tutumlari rahatsiz etti beni.. Duruma gore baska bu doktora gidicem ama bi saatten sonra nasil bulcam bilmiyorum..ayni benim ilk doktorum.. normal dogumu ne kadar istedigimi soyleyince turlu turlu ayaklar yapti.. 28. Haftadaykeyken bebegimin ters diye bu bebek donmez dedi.. dondu bu sefer de benim oglum doguma kadar dogum pozisyonundaydi, son anda ters dondu sezaryen oldu deyip moralimi bozdu.. normal dogum yapamam mi deyince "bilemem, son anda bile sorun cikabilir" dedi surekli.. bir doktor cati muayenesi yapmadan catin dardir kesin der mi? Bebegimin boynunda kordon var diye kac tane doopler istedi, yok bebek inemezmis, beslenemezmis, ikinamazmisim vs... normal istedigimi bile bile surekli sezaryen bahaneleri uretti..ama insanin ici rahat etmiyorsa, soru isareti varsa o doktorla devam etmemeli.. en azindan baska bir doktora daha gitmek lazim..
Amin canım inşallah hepimiz çok içimize sinen doğumlar yaşarız.Allahım o yolda kimseye kötü tecrübeler yaşatmasın.Allah yardimcin olsun canim inş içine sinen doktor yaptirir doğumunu, sağlikla alirsin kuzunu kucağina
ay hadi gözünüz aydın canm ya çok sevindim her şey yolundadır inş :) kendine dikkat et bebişini de doya doya öp :) inan artık ben dayanamıyorum öyle özluyrum ki doğmamış yavrumu doğsa artık diye stres yapıyorum. Evladınızı gülerek sağlıkla büyütün :)Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Canım hayırlı uğurlu olsun senden haber bekliyordum sabah gireceğini yazmıştın dün çok şükür iyisinizKizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin canım. Güzel günlerde anneli ve babalı büyüsün.bizler için dua et olur mu?bizler de sorunsuzca kavuşalım yavrularımıza.Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Kizlar ben beşik almayacaktim amacsimdi düşündük esimle besiksiz olmaz odayi değiştirdik beşiğe yer actik . simdi acilen bildiğiniz park yatak kampanyalar ini bana soler misiniz ? Bide nerden aksam hangi siteler daha uygun . karsta pek olanak yok bedigide netden alicaz . cvp larinizi bekliyorum
Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Canım çok ağrin sancin var mi? Allah anali babali buyutsun gözünüz aydin. Hemen toparlanirsin inşKizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
merhaba ebebekte şu anda kampanya var 23 nian dolayısıyla her 250 tlye 100 tl hediye çeki oraya bakabilirsiniz çok güvenilir bir sitedirKizlar ben beşik almayacaktim amacsimdi düşündük esimle besiksiz olmaz odayi değiştirdik beşiğe yer actik . simdi acilen bildiğiniz park yatak kampanyalar ini bana soler misiniz ? Bide nerden aksam hangi siteler daha uygun . karsta pek olanak yok bedigide netden alicaz . cvp larinizi bekliyorum
yok cnm enfeksyon ağrısından farklı her an regl olcakmışım gibi. artarsa arıcam doktorumuHazırlık ağrılarıdr canım bunlar hep var merak etme. Ama doktoruna aydır tabi yine de. Wc se ağrın artıyor mu enfeksiyon olabilir ya da üşütmüş olabilirsin.
Sen de iyi haberlerle gel inşallah canım :)
Haha baya sağlam açılmıcak bu gidişle sanırımhayır çatı Kontrolü de yapıldı gayet müsait dendi ama bir girişim yok sanırım bebişten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?