2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben öyle yaptım,
Kızlar merhaba, sabhları ellerimde kuvvet kalmıyor,yorganımı bile Üstüme çekemiyorum çok ağrıyor. Sizde de böyle Sıkıntılar oluyor mu?
ben de oluyor,

Sağol canım son anda hic tanimadigim bir doktora gidip sezeryan günü istiycem diye içim çok huzursuz bir yanda da kendi doktorumun yüzünü gormek istemiyorum çok mahçup etti beni görümceme karşida benim doktorum diye guvenip geliyordu oda birde arada tanidiklar var çok kizginim o kadina

Allah yardimcin olsun canim inş içine sinen doktor yaptirir doğumunu, sağlikla alirsin kuzunu kucağina

Canim en dogrusunu yaparsin yoyosa nasil guveneceksin ani ni durumda ulasamadigin bi dr a
Evet sezeryan diyorum diye gece aniden sancilanmayacağimin bir garantisi yok, sen iki son ayinda hastasi olan (ki mutlaka başka hastalarida vardir) bir kadin doğum doktorusun nasil telefonun kapali olur aklim almiyor. Guvenmeyeceksem neden hastane haricinde birde birsuru para vereceğim sana di mi? Son zamanda başima böyle birşey gelmesi beni çok üzdü. İnşallah diğer doktor ilgili davranir ve doğumumu gerçekleştirir

maşallah bebişine canım :) benim oğlum da seninki gibi 35+4 te 3500 gr dedi yarın tekrar gidicez bakalım ne kadar oldu :) ve 30 nisan da sezeryan tarihimiz...mini mini cicilerini giyemiycek sanırım oğlum
oh maşallah kendimize arkadaş bulduk
30 nisanda tam nekdarlık oluyorsunuz canım bnde 15 mayıs gibi düşünüyorum

ay yerim ben onun totosunuuuuuu kocaman olacak maşallahh :) sağlıklı olsunda yenileri alınır artık napacaksın
babası gibi de acıcık koca kafalı olcak
nst odasıyla yenidoğanların hazırlandıgı oda iç içeydi tam içeri girdim bi kızçeyi hazırlıyolardı cok fena ağlıyodu az kalsın bende ağlicaktım fena oldum walla bide tombiş tatlıydıki
ama hiç hazır olmadıgımı hissettim bian

iyi akşam üzerleri kızlar..
bu gün kontrol vardı dr gittim nts çekilirken bayılacak gibi oldum..
sağa sola döndüm yarıda kalktım..dr çıkan nts sonucu iyi dedi ama yarın tekrar gir dedi..
üfff neyapacam ben ya yarın yine gidecem..aç değilim ama birden gözlerim kararıyo..
niye böyle oluyo anlamadım..
haftaya perşemde tekrar kontrol var.amelyat için tahlil falan yapılacak..12 mayısta da amelyat günümüz..

Kiz bu doktorlar manyak seni gondermiyecektim ama neyse hadi git diyor sinirle deli doktor

Evet canim suanda tam olarak bunlari yasiyorum ben de.. Aslinda doktoruma cok guveniyordum cok iyi bir doktor.. Ama son tutumlari rahatsiz etti beni.. Duruma gore baska bu doktora gidicem ama bi saatten sonra nasil bulcam bilmiyorum..

Kizlar ben beşik almayacaktim amacsimdi düşündük esimle besiksiz olmaz odayi değiştirdik beşiğe yer actik . simdi acilen bildiğiniz park yatak kampanyalar ini bana soler misiniz ? Bide nerden aksam hangi siteler daha uygun . karsta pek olanak yok bedigide netden alicaz . cvp larinizi bekliyorum

Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
ay hadi gözünüz aydın canm ya çok sevindim her şey yolundadır inş :) kendine dikkat et bebişini de doya doya öp :) inan artık ben dayanamıyorum öyle özluyrum ki doğmamış yavrumu doğsa artık diye stres yapıyorum. Evladınızı gülerek sağlıkla büyütün :)

Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Canım hayırlı uğurlu olsun senden haber bekliyordum sabah gireceğini yazmıştın dün çok şükür iyisiniz

Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin canım. Güzel günlerde anneli ve babalı büyüsün.bizler için dua et olur mu?bizler de sorunsuzca kavuşalım yavrularımıza.

canım e bebekte kampanya var 250 lye 100 tl hediye veriyor bakabilirsin
http://www.e-bebek.com/nisan-hediye-ceki-firsati?from=slider&instock=1&OM.OSB=Nisan_hediye_ceki

Tebrikler cnm Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Acil şifalar

Canım çok ağrin sancin var mi? Allah anali babali buyutsun gözünüz aydin. Hemen toparlanirsin inş

merhaba ebebekte şu anda kampanya var 23 nian dolayısıyla her 250 tlye 100 tl hediye çeki oraya bakabilirsiniz çok güvenilir bir sitedir

yok cnm enfeksyon ağrısından farklı her an regl olcakmışım gibi. artarsa arıcam doktorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…