Kilosu cok iyi masallah supanallah canim ya neler yiyosunmerhaba kızlar kontrolden geldik bebiş iyi çok şükür suyu falan her şey iyi 36+0 olduk kilomuz 3200 boy 50 cm nst ye girdik sancı falan yokmuş çatı ağrısını sordum normal dedi bebek aşağı indikçe olur ona yapılabilecek bir şey yok dedi çok fazla ise ayaklarını yukarı kaldır istirahat et dedi büyük tuvaletim geliyor gibi oluyor dedim bebeğin hareketleri dönüşleri bağırsak hareketlerini tetikliyor dedi sonuç olarak sonlara yaklaştık ve hepimizde olan bu şikayetlerin hepsi normalmiş kızlar benim bebiş en son çaprazdı kafası yukarıdaydı şimdi aşağıdaymış doğum için yine hiçbirşey demedi benim ilk normal olduğu için sanırım bekliyor hafta hafta takip edip karar verecek inşallah hepimiz için hangi doğum şekli hayırlısıysa öyle olur bizden haberler böyle kızlar hepinizi öptüm.
Cok saol bitanemEvet canım demir dışkıyı siyaha boyuyo korkulacak bişey yok rahat ol
ben kan hapına basladıgımdan berı hemsıyah hem ıshalimsi. merak etme canımKizlar size bisey soracam afedersiniz ama buyuk tuwaletinizi yaparken sizinkide siyah mi beninki 1haftadir 10gundur falan oyle kan hapindan mi acaba
ben cok oluyooo sol elımın parmakları ugusuyodu sımdı elım komple ugusuyo.doktora sordum normal dedımerhabahayatt hayırlı olsun bebişin bir an önce ayağa kalk inşallah
Biz dr dan geldik oğlum bir haftada 200 gr vermiş ve 2 cm kısalmış artık bu aletlere hiç güvenim kalmadı nst sonuçlarına göre gün belirliycez artık elim ve ayağım geceden beri uyuşuyo dr biraz korkuttu beni pıhtı atması sinir sıkışması felç falan dedi devam ederse kontrole gitcem artık sol elim ve sol ayağımın iki küçük parmağı uyuşuyo var mı böyle uyuşmaları olan
sağol canım ben aslında çok dikkat etmiyordum burada kızlar bebeğin kilo alması için muz zeytin helva tahin önermişlerdi onları arttırdım çok süt içmiyorum mesela akşamları 1 bardak ancak yoğurtta öyle çok yemedim ama hergün yumurta helva zeytin muz bir de ceviz ve badem içi bunları hiç aksatmadım canım. bu arada benim de tuvaletim siyah gibi kan hapından dedi dr.Kilosu cok iyi masallah supanallah canim ya neler yiyosun
Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Ohh maşallah tosuncuğunamerhaba kızlar kontrolden geldik bebiş iyi çok şükür suyu falan her şey iyi 36+0 olduk kilomuz 3200 boy 50 cm nst ye girdik sancı falan yokmuş çatı ağrısını sordum normal dedi bebek aşağı indikçe olur ona yapılabilecek bir şey yok dedi çok fazla ise ayaklarını yukarı kaldır istirahat et dedi büyük tuvaletim geliyor gibi oluyor dedim bebeğin hareketleri dönüşleri bağırsak hareketlerini tetikliyor dedi sonuç olarak sonlara yaklaştık ve hepimizde olan bu şikayetlerin hepsi normalmiş kızlar benim bebiş en son çaprazdı kafası yukarıdaydı şimdi aşağıdaymış doğum için yine hiçbirşey demedi benim ilk normal olduğu için sanırım bekliyor hafta hafta takip edip karar verecek inşallah hepimiz için hangi doğum şekli hayırlısıysa öyle olur bizden haberler böyle kızlar hepinizi öptüm.
Bunlar seni zorla doğurtacaklar Elif demedi demeKiz bu doktorlar manyak seni gondermiyecektim ama neyse hadi git diyor sinirle deli doktor
Ara danış canım hiç geçmiyorsa önemli olabilir. Çok geçmiş olsunyok cnm enfeksyon ağrısından farklı her an regl olcakmışım gibi. artarsa arıcam doktorumu
Canim senin kontrol ne zamandiBunlar seni zorla doğurtacaklar Elif demedi deme
Ara danış canım hiç geçmiyorsa önemli olabilir. Çok geçmiş olsun
Bende biraz daha dikkat edeyim canim yumurta petmez muz peynir sut bunlara dikkat ediyorum ceviz veya findik yiyorum aksattigimda oluyo tabi ama bidaha aksatmicam kilosu benimkinin az gbi geliyosağol canım ben aslında çok dikkat etmiyordum burada kızlar bebeğin kilo alması için muz zeytin helva tahin önermişlerdi onları arttırdım çok süt içmiyorum mesela akşamları 1 bardak ancak yoğurtta öyle çok yemedim ama hergün yumurta helva zeytin muz bir de ceviz ve badem içi bunları hiç aksatmadım canım. bu arada benim de tuvaletim siyah gibi kan hapından dedi dr.
Yarın yine gidicem canım ya , kordon ve sudan dolayı riskli. Bakalım ne diyecek her gittiğimde sezeryan diyecek diye korkuyorum.Canim senin kontrol ne zamandi
saglıklakucagına alcanım ınsallahhh agrısı sızısızolsunınsallahArkadaşlar yarın sabah 8'de sezeryan ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Heyecanlıyım minik kızımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah.. Rabbim hepimizi kurtarsın..
Hayırlısıyla kavuş yavruna inşallah, bi güzel öp kokla darısı başımıza. Amin inşallah. Demek ki ben de sezeryan olsa kavuşacaktım şu sıralarArkadaşlar yarın sabah 8'de sezeryan ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Heyecanlıyım minik kızımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah.. Rabbim hepimizi kurtarsın..
Maşallah bebişine canım çok sevindim bu çatı ağrilarina normal deyişine, öyle dayanilmaz ağriyorki doğummu başladi açilma falan mi var diye tedirgin oluyordum. Makatta basınç bendede var canım neyseki hepsi normalmiş içim rahat etti. Yarında benim yeni doktorla randevum var inş bende güzel haberlerle dönerimmerhaba kızlar kontrolden geldik bebiş iyi çok şükür suyu falan her şey iyi 36+0 olduk kilomuz 3200 boy 50 cm nst ye girdik sancı falan yokmuş çatı ağrısını sordum normal dedi bebek aşağı indikçe olur ona yapılabilecek bir şey yok dedi çok fazla ise ayaklarını yukarı kaldır istirahat et dedi büyük tuvaletim geliyor gibi oluyor dedim bebeğin hareketleri dönüşleri bağırsak hareketlerini tetikliyor dedi sonuç olarak sonlara yaklaştık ve hepimizde olan bu şikayetlerin hepsi normalmiş kızlar benim bebiş en son çaprazdı kafası yukarıdaydı şimdi aşağıdaymış doğum için yine hiçbirşey demedi benim ilk normal olduğu için sanırım bekliyor hafta hafta takip edip karar verecek inşallah hepimiz için hangi doğum şekli hayırlısıysa öyle olur bizden haberler böyle kızlar hepinizi öptüm.
Küçük prensese sağlıcakla kavuş inş annesi, Allah kolay, saglikli bir doğum nasip etsin inş. Bizleride habersiz birakma canım. Ne güzel hergün yeni bir doğum haberi aliyoruz, darisi hepimizin başina inş:)Arkadaşlar yarın sabah 8'de sezeryan ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Heyecanlıyım minik kızımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah.. Rabbim hepimizi kurtarsın..
Allah sağlıkla kavuştırsun inşallah canım.bizim için de dua ey doğuma girince olur mu?Arkadaşlar yarın sabah 8'de sezeryan ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Heyecanlıyım minik kızımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah.. Rabbim hepimizi kurtarsın..
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun Guzel.haberlerle gel insaAllahYarın yine gidicem canım ya , kordon ve sudan dolayı riskli. Bakalım ne diyecek her gittiğimde sezeryan diyecek diye korkuyorum.
Âmin çok sağol inşallah..saglıklakucagına alcanım ınsallahhh agrısı sızısızolsunınsallah
Hepimiz kavuşuruz inşallah.. sezeryan olsaydın çoktan kucağındaydı bebişin:)Hayırlısıyla kavuş yavruna inşallah, bi güzel öp kokla darısı başımıza. Amin inşallah. Demek ki ben de sezeryan olsa kavuşacaktım şu sıralar
Narkozdan ayılmam çok zaman alıyor ve acı eşiğim inanılmaz düşük olduğu için geç haber verebilirim bana dua edin lütfen..Küçük prensese sağlıcakla kavuş inş annesi, Allah kolay, saglikli bir doğum nasip etsin inş. Bizleride habersiz birakma canım. Ne güzel hergün yeni bir doğum haberi aliyoruz, darisi hepimizin başina inş:)
Saol canım :)Hadi gozun aydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?