Gozun aydin hayatim prenses saglikla gelsin insallah darisi basimiza cok guzel cok heycan wericiÂmin çok sağol inşallah..
Hepimiz kavuşuruz inşallah.. sezeryan olsaydın çoktan kucağındaydı bebişin:)
Narkozdan ayılmam çok zaman alıyor ve acı eşiğim inanılmaz düşük olduğu için geç haber verebilirim bana dua edin lütfen..
Gözün aydın canım, çok geçmiş olsun...Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Allah kavustursun canım şimdiden hayırlı doğumlar ...:)))Arkadaşlar yarın sabah 8'de sezeryan ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Heyecanlıyım minik kızımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah.. Rabbim hepimizi kurtarsın..
Dualarimiz seninle canım Rabbim bu guzel gün ve gecelerin yüzü suyu hürmetine ağrisiz sancisiz bir dogum nasip etsin inşÂmin çok sağol inşallah..
Narkozdan ayılmam çok zaman alıyor ve acı eşiğim inanılmaz düşük olduğu için geç haber verebilirim bana dua edin lütfen..
Ben kan hapini kullanmaya basladigimdan beri oyle.Kizlar size bisey soracam afedersiniz ama buyuk tuwaletinizi yaparken sizinkide siyah mi beninki 1haftadir 10gundur falan oyle kan hapindan mi acaba
Sag salim kucagina alirsin insallah canim:)Arkadaşlar yarın sabah 8'de sezeryan ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Heyecanlıyım minik kızımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah.. Rabbim hepimizi kurtarsın..
Maşallah kızına :) dinlenmeye devam o zaman :) Cadı anneyi dinlendirdi baksana :)Kızlar slm, biz geldik Dr dan şükür kanaldan çıkmış kızım 2 haftada hareketlerimi kismam sayesinde bebeğim toparlamış 2468 gr olmuş bizden bu kdr
En doğru kararı ancak sen verirsin, avantajlı dezavantajlı taraflarını düşün tart, Allah kolaylık versin, ben olsam ama güvenmediğim bir doktora ne daha fazla para yedirirdim ne de bir daha görüşürdüm..Kızlar benimde canım çok sıkkınNe yapacağımada tam karar vermiş değilim. Doktorum ilk doğumumuda gerçekleştiren dolaylıda olsa tanıdığımız biri ve senelerdir çok sevmesemde (çok soğuk mizaçlı bir hanım ve ne sorsanız normal olduğunu söyleyip abartıyormuşsunuz gibi davranıyor) çok deneyimli bir doktor. İkinci gebeliğim görümcemle denk geldi ve biz birlikte yine benim doktorumda kontrollerimize devam ettik. 8 ay boyunca muaynehanesine gittik. Bu arada doğum yapacağımız hastaneyi belirleyip kararımızı doktorumuzlada paylaştık. Orada doğum yaptırmadığını fakat yeni ve temiz bir hadtane olduğunu bildiğini yeni doğan yoğun bakım üniteside olması açısından doğru bir seçim olduğunu kendiside en kısa sürede gidip bakacağını söylemişti. En son muaynemde 34.haftamda 38.haftamda sezeryanla doğum yapmak istediğimi söyledim, o da 36.haftamda muayne edip ona göre gün belirleriz ve hastaneden randevu alırız demişti. Görümcem benden bir hafta önde ve o normal doğum istediği için son haftasına kadar bekleyeceğini çatı muaynesinide yapıp ona göre bir yol izleyeceklerini söyledi. Geçen hafta perşembe gece saat 3.30 civarı 36.haftasında görümcemin suyu geldi ve acil hastaneye götürdüler (doğum yapmak istediğimiz hadtaneye) o saatten sabaha kadar biz doktoruma ulaşmaya çalıştık ve telefonu sürekli kapalıydı Sabah suyu bittiği ve bebeğin nabzı çok yükseldiği için görümcemi sezeryana aldılar ve öğlene kadar doktorumuzdan ses çıkmadı. Ben çok sinirlendim, görümcem hiç tanıyıp bilmediği bir doktorla doğum yapmak zorunda kaldığı için doğuma çok ağlayarak girmiş. Fakat hastaneden de doktordan da çok memnun kaldılar. Bende yarın içinaynı doktordan randevu aldım, eğer kanım ısınırsa ona doğum yaptırmayı düşünüyorum. Kendi doktoruma olan bütün güvenim inancım sıfırlanmış durumda. Bu olay çok canımı sıktı. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Allah ömrünü bereketli kılsın, sağlıkla büyüsün inşallah :)Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Canım cihazlar yanılabiliyor onu takma sen kafana, şu uyuşukluk olayını takip et bence, ihmal etme..@merhabahayatt hayırlı olsun bebişin bir an önce ayağa kalk inşallah
Biz dr dan geldik oğlum bir haftada 200 gr vermiş ve 2 cm kısalmış artık bu aletlere hiç güvenim kalmadı nst sonuçlarına göre gün belirliycez artık elim ve ayağım geceden beri uyuşuyo dr biraz korkuttu beni pıhtı atması sinir sıkışması felç falan dedi devam ederse kontrole gitcem artık sol elim ve sol ayağımın iki küçük parmağı uyuşuyo var mı böyle uyuşmaları olan
Sağlıklıca doğur inşallah, rabbim yardımcınız olsun :)Arkadaşlar yarın sabah 8'de sezeryan ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Heyecanlıyım minik kızımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah.. Rabbim hepimizi kurtarsın..
Kizlar ben beşik almayacaktim amacsimdi düşündük esimle besiksiz olmaz odayi değiştirdik beşiğe yer actik . simdi acilen bildiğiniz park yatak kampanyalar ini bana soler misiniz ? Bide nerden aksam hangi siteler daha uygun . karsta pek olanak yok bedigide netden alicaz . cvp larinizi bekliyorum
Hayirlisiyla kucagina sagsalim bir sekilde alirsin insaAllah ayyy benimde gidip dogurasim varÂmin çok sağol inşallah..
Ben kullanmiyodum canim kan degerlerim dusunce kullanmaya basladim yeniBen kan hapini kullanmaya basladigimdan beri oyle.
canım gecelık daha kullanıslı dıyolar ben ıkı gecelıok bı takım aldım gecelıgın bırı yarım kollu bırı uzun kollu amagenelde ınceler ve ustlerıne sabahlık aldımmerhaba kızlar 05.05.15 spinal sezeryan olucam korku ve heyecan birarada garip duygular yaşıyorum :) sezeryan doğumuyla ilgili tecrübelerinizi yazarmısınız ? hastane çantasında olmazsa olmazlarınız nelerdi ? pijama mı gecelik mi daha kullanışlı olur ? karışmıs durumdayım yardımmm lütfen (bu arada kızım olucak insallah :):)
Ins canim icini ferah tutEvet sezeryan diyorum diye gece aniden sancilanmayacağimin bir garantisi yok, sen iki son ayinda hastasi olan (ki mutlaka başka hastalarida vardir) bir kadin doğum doktorusun nasil telefonun kapali olur aklim almiyor. Guvenmeyeceksem neden hastane haricinde birde birsuru para vereceğim sana di mi? Son zamanda başima böyle birşey gelmesi beni çok üzdü. İnşallah diğer doktor ilgili davranir ve doğumumu gerçekleştirir
Saol canım,aynen annesinimi dusunuo kendini mi bilemedim :))))Maşallah kızına :) dinlenmeye devam o zaman :) Cadı anneyi dinlendirdi baksana :)
En doğru kararı ancak sen verirsin, avantajlı dezavantajlı taraflarını düşün tart, Allah kolaylık versin, ben olsam ama güvenmediğim bir doktora ne daha fazla para yedirirdim ne de bir daha görüşürdüm..
Allah ömrünü bereketli kılsın, sağlıkla büyüsün inşallah :)
Canım cihazlar yanılabiliyor onu takma sen kafana, şu uyuşukluk olayını takip et bence, ihmal etme..
Sağlıklıca doğur inşallah, rabbim yardımcınız olsun :)
Bidahaki kontrolunde telefon numarasini iste tatlim wermesi gerekiyo telefon numarasini hep araci sayesindemi iketisime geciceksin acil bsey olsa sekrwter sana ne aorabilir ki dr a ne soylesin sen iste telefon numarasiniya kızlar benım doktorumun bende telı yok.bısey olunca hastaneyı arıyorum onlar bı dkdıyolar doktora soruyolar neyse sıkıntımıste ona gore bekletıyolar benı. sonra tekrar bana donup cevap verıolar.bu boyle nasılolacak bısey olursa doktor yoksa vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?