2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dogum haberleri cogaldikca heyecan artti bende biran once benimde vaktim gelsin istiyorum oyy

Gozun aydin hayatim prenses saglikla gelsin insallah darisi basimiza cok guzel cok heycan werici

Hanimlarr kastamonuda dogum yapacak yada yapan var mi aranizzda??? Cok heyecanliyim ne sancim olyyo ne baska bisi yalanci sanci bile gelmiyo banaa

Dualarimiz seninle canım Rabbim bu guzel gün ve gecelerin yüzü suyu hürmetine ağrisiz sancisiz bir dogum nasip etsin inş

Kızlar slm, biz geldik Dr dan şükür kanaldan çıkmış kızım 2 haftada hareketlerimi kismam sayesinde bebeğim toparlamış 2468 gr olmuş bizden bu kdr
Maşallah kızına :) dinlenmeye devam o zaman :) Cadı anneyi dinlendirdi baksana :)

En doğru kararı ancak sen verirsin, avantajlı dezavantajlı taraflarını düşün tart, Allah kolaylık versin, ben olsam ama güvenmediğim bir doktora ne daha fazla para yedirirdim ne de bir daha görüşürdüm..

Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Allah ömrünü bereketli kılsın, sağlıkla büyüsün inşallah :)

Canım cihazlar yanılabiliyor onu takma sen kafana, şu uyuşukluk olayını takip et bence, ihmal etme..

Arkadaşlar yarın sabah 8'de sezeryan ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Heyecanlıyım minik kızımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah.. Rabbim hepimizi kurtarsın..
Sağlıklıca doğur inşallah, rabbim yardımcınız olsun :)

Selam canim biz baby2'gonun park yatagini 170 e bebekgiller.com dan aldik cok hizli ve sorunsuz geldi
Piyasaya gore uygun fiyatli bilgine

merhaba kızlar 05.05.15 spinal sezeryan olucam korku ve heyecan birarada garip duygular yaşıyorum :) sezeryan doğumuyla ilgili tecrübelerinizi yazarmısınız ? hastane çantasında olmazsa olmazlarınız nelerdi ? pijama mı gecelik mi daha kullanışlı olur ? karışmıs durumdayım yardımmm lütfen (bu arada kızım olucak insallah :):)

Hayirlisiyla kucagina sagsalim bir sekilde alirsin insaAllah ayyy benimde gidip dogurasim var

canım gecelık daha kullanıslı dıyolar ben ıkı gecelıok bı takım aldım gecelıgın bırı yarım kollu bırı uzun kollu amagenelde ınceler ve ustlerıne sabahlık aldım

Ins canim icini ferah tut

ya kızlar benım doktorumun bende telı yok.bısey olunca hastaneyı arıyorum onlar bı dkdıyolar doktora soruyolar neyse sıkıntımıste ona gore bekletıyolar benı. sonra tekrar bana donup cevap verıolar.bu boyle nasılolacak bısey olursa doktor yoksa vs.

Saol canım,aynen annesinimi dusunuo kendini mi bilemedim :))))

Bidahaki kontrolunde telefon numarasini iste tatlim wermesi gerekiyo telefon numarasini hep araci sayesindemi iketisime geciceksin acil bsey olsa sekrwter sana ne aorabilir ki dr a ne soylesin sen iste telefon numarasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…