2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bidahaki kontrolunde telefon numarasini iste tatlim wermesi gerekiyo telefon numarasini hep araci sayesindemi iketisime geciceksin acil bsey olsa sekrwter sana ne aorabilir ki dr a ne soylesin sen iste telefon numarasini
Evet canim istiyim vercek gibi durmuo ama

Ya kizzzlaaaarrr iki sorum vaar 1. Elimde HZ FATIMA ANA ELI DIYE BI OT VAR. bi tanidik teyze verdi . ama int baktim suyunu kaynat ic yazio bide dogum sancisi basladiginda suya koy diyo. O cicek aciliyomus zamanla ve bu da rahmin acilmasina fayda sagliyomus dua niyetine geciyomus ynai. Suyunu icmek pek mantikkli gelmiyo acikcasi bilen duyan kullanacak olan var mi???? Bide hurma yemek de faydaliymis zaten hurmayi cok severim yiyorum onu yine. Su ot konusunda bi aydinlatalim birbirirmizi yaa :))) kafam karisti walla.

kntsz bu aksam su uyusma olayini ben yasadim. Hatta onu arastirip duruyordum nette. Gectigimiz gunlerde de olmustu ama bu aksam cok korktum. Sol elimin ilk uc parmagi aniden hissizlesti. Bir iki dk. gecti tam duzeldi derken yuzumun sol tarafi agzim ve burnum hissizlesti ama cok kısa sürdü. Ben normalde soguk kanliyimdir ama bir de sen boyle felc falan deyince tirstim simdi

Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Hadi gözün aydın canım, güle güle büyüt paşani Allah ikinize de sağlık sıhhat versin

Hanimlarr kastamonuda dogum yapacak yada yapan var mi aranizzda??? Cok heyecanliyim ne sancim olyyo ne baska bisi yalanci sanci bile gelmiyo banaa
Canım ben kastamonudayım ama burda doğurmuycam.anadolu hasyaneleri var burda özel zaten.devlette de bildiğim bir doktor yok açıkçası.ben semih beye gidiyordum ama doğumu karabükte yapıcam ben.hoş burda doğum yapan çok arkadaşım var.ne sorucaktın.bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.

Herkezin çatı kemikleri ağrır. Benim kaburga larım ağrı. Aynı çatı ağrısı gibi ama yukardaki kemiklerimde benim çocuk yukarı Doğru tırmanıyo herhalde. Çok agrio

Benim Dr umda telefon numarasını vermiyor bir şey olsa hastaneye zaten geliceksiniz diyor telde ne yapabilirim diyo ama ben bi tanıdık bulup numarasını ondan aldım var böyle Dr lar

Herkezin çatı kemikleri ağrır. Benim kaburga larım ağrı. Aynı çatı ağrısı gibi ama yukardaki kemiklerimde benim çocuk yukarı Doğru tırmanıyo herhalde. Çok agrio
Canım bizim şikayetler birbirine çok benziyo Benim de kaburgalarim ağrıyor, kızım sayesinde dik duruyorum sürekli.

ben cok oluyooo sol elımın parmakları ugusuyodu sımdı elım komple ugusuyo.doktora sordum normal dedı
teşekkürler canım kilo artışından oluyo galiba malum iyice şiştik

takmıyorum zaten canım yaa ilk oğlumda da 4 üstü demişlerdi 3,5 doğdu :) herkesin genelde ilk 3 parmağı uyuşuyo normali buymuş benim son iki ve ayağım da dahil inşallah geçer

hiç korkma canım hafif bi iğne acısı dışında bişey hissetmezsin anın tadını çıkar gecelik dikişlere değmediği için daha rahat oluyo kalkmana ilk izin verdikleri andan itibaren bol bol yürü mp3 le falan eğlenceli oluyo hasta bezi tavsiye ederim külot gibi giyilenler çok rahat 2 günlük yatış için 10 luk paket yetiyo yanlardan yırtılıp açılıyo eğilip külotla falan uğraşma ben hiç külot kullanmadım ilk gün pıhtılı yoğun kanama oluyo pedler emene kadar rahatsız olursun ben de 5.5.2015 de olcam spinal sezaryen şimdiden hayırlı doğumlar tatlım

canım seni korkutmak istemem ama ihmal etmeden nöroloğa görün bugün dr uma el ve ayak uyuşmamı anlattığımda elin normal ama aynı parmaklarda ayaklarda olması düşündürücü dedi büyük bir sinir sıkışıklığı ise geçmezse felce bile yol açar devam ederse görün dedi geçen ay bi hastası aramış ve makyaj yaparken bi gözüne kalem çekemediğini tam kapatamadığını söylemiş hemen nöroloğa yönlendirmiş yüz felci başlangıcı varmış son aylarda sık görülürmüş 38. haftasını doldurunca hemen bebeği almışlar tedavisiz iyileşmiş çünkü hamilelik ödem bu riskleri artırıyomuş sen de sanırım 37 haftalıksın stres yapmadan hemen görünmelisin dr a

Hemşerim yaa :) :) çok mutlu oldum memleketimden biri olduğunu öğrenince ne zamandır soracam ama forum genel olduğundan sormak istemedim 74 78i :) :)

Cqnim ben epidural oldum, ilk kalmis zor oldu, onun dişinda basurum sorum cikarmasa agrim çok yok gibi , ama hala alttan gazimi cikaramadim, bide ben 3 buçuk aydir basur agrisi çektiğim için en ufak agri CIKbbüyük geliyor bana , yok ilk kalkisdisinsa, sorun çok yok, tek yapmaniz gereken her kalkmadan önce biraz oturup öyle kalkmak

Canim ben pijama aldim , zaten narkoz geçene kadar bez bagliyorlar, bence pijama daha rahat, tabi tercih meselesi

Suan bel agrısından uyuyamiyorum adet sancisi gibi sancim var hep tuvalete gitme istegi duyuyorum ama hic bisey yok. Bu gce tasinip durdum tuvalete kalın battaniyeyi sardım belime oyle yatyrm artik normal bu sancilar ama hala bebek gelmeyince sinir ediyor

Gunaydin kizlar cok kotu bi gece gecirdim ayaklarim bacaklarim kaburgalarim hryanim ayri bi agridi,don saga don sola cok kotuydu, suanda sirtim belime dogru agrio kasiklarim da biraz ve cok tuvaletim var gibi , degisik belirtiler yasiyorum bgun hadi hayirlisi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…