Evet canim istiyim vercek gibi durmuo amaBidahaki kontrolunde telefon numarasini iste tatlim wermesi gerekiyo telefon numarasini hep araci sayesindemi iketisime geciceksin acil bsey olsa sekrwter sana ne aorabilir ki dr a ne soylesin sen iste telefon numarasini
Hadi gözün aydın canım, güle güle büyüt paşani Allah ikinize de sağlık sıhhat versinKizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Canım ben kastamonudayım ama burda doğurmuycam.anadolu hasyaneleri var burda özel zaten.devlette de bildiğim bir doktor yok açıkçası.ben semih beye gidiyordum ama doğumu karabükte yapıcam ben.hoş burda doğum yapan çok arkadaşım var.ne sorucaktın.bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.Hanimlarr kastamonuda dogum yapacak yada yapan var mi aranizzda??? Cok heyecanliyim ne sancim olyyo ne baska bisi yalanci sanci bile gelmiyo banaa
Canım bizim şikayetler birbirine çok benziyoHerkezin çatı kemikleri ağrır. Benim kaburga larım ağrı. Aynı çatı ağrısı gibi ama yukardaki kemiklerimde benim çocuk yukarı Doğru tırmanıyo herhalde. Çok agrio
teşekkürler canım kilo artışından oluyo galiba malum iyice şiştikben cok oluyooo sol elımın parmakları ugusuyodu sımdı elım komple ugusuyo.doktora sordum normal dedı
Maşallah kızına :) dinlenmeye devam o zaman :) Cadı anneyi dinlendirdi baksana :)
En doğru kararı ancak sen verirsin, avantajlı dezavantajlı taraflarını düşün tart, Allah kolaylık versin, ben olsam ama güvenmediğim bir doktora ne daha fazla para yedirirdim ne de bir daha görüşürdüm..
Allah ömrünü bereketli kılsın, sağlıkla büyüsün inşallah :)
Canım cihazlar yanılabiliyor onu takma sen kafana, şu uyuşukluk olayını takip et bence, ihmal etme..
Sağlıklıca doğur inşallah, rabbim yardımcınız olsun :)
merhaba kızlar 05.05.15 spinal sezeryan olucam korku ve heyecan birarada garip duygular yaşıyorum :) sezeryan doğumuyla ilgili tecrübelerinizi yazarmısınız ? hastane çantasında olmazsa olmazlarınız nelerdi ? pijama mı gecelik mi daha kullanışlı olur ? karışmıs durumdayım yardımmm lütfen (bu arada kızım olucak insallah :):)
canım seni korkutmak istemem ama ihmal etmeden nöroloğa görün bugün dr uma el ve ayak uyuşmamı anlattığımda elin normal ama aynı parmaklarda ayaklarda olması düşündürücü dedi büyük bir sinir sıkışıklığı ise geçmezse felce bile yol açar devam ederse görün dedi geçen ay bi hastası aramış ve makyaj yaparken bi gözüne kalem çekemediğini tam kapatamadığını söylemiş hemen nöroloğa yönlendirmiş yüz felci başlangıcı varmış son aylarda sık görülürmüş 38. haftasını doldurunca hemen bebeği almışlar tedavisiz iyileşmiş çünkü hamilelik ödem bu riskleri artırıyomuş sen de sanırım 37 haftalıksın stres yapmadan hemen görünmelisin dr akntsz bu aksam su uyusma olayini ben yasadim. Hatta onu arastirip duruyordum nette. Gectigimiz gunlerde de olmustu ama bu aksam cok korktum. Sol elimin ilk uc parmagi aniden hissizlesti. Bir iki dk. gecti tam duzeldi derken yuzumun sol tarafi agzim ve burnum hissizlesti ama cok kısa sürdü. Ben normalde soguk kanliyimdir ama bir de sen boyle felc falan deyince tirstim simdi
Hemşerim yaa :) :) çok mutlu oldum memleketimden biri olduğunu öğrenince ne zamandır soracam ama forum genel olduğundan sormak istemedim 74 78i :) :)Canım ben kastamonudayım ama burda doğurmuycam.anadolu hasyaneleri var burda özel zaten.devlette de bildiğim bir doktor yok açıkçası.ben semih beye gidiyordum ama doğumu karabükte yapıcam ben.hoş burda doğum yapan çok arkadaşım var.ne sorucaktın.bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.
Gözün aydın canım darısı bizlere olsun. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sezaryan olacağım ben de gerginim korkuyorum iyi hikayeler ben ve benim gibi arkadaşlara iyi gelecektir, bekliyoruz yazmanı. Paşayı mıncır bizim yerimize de
merhaba kızlar 05.05.15 spinal sezeryan olucam korku ve heyecan birarada garip duygular yaşıyorum :) sezeryan doğumuyla ilgili tecrübelerinizi yazarmısınız ? hastane çantasında olmazsa olmazlarınız nelerdi ? pijama mı gecelik mi daha kullanışlı olur ? karışmıs durumdayım yardımmm lütfen (bu arada kızım olucak insallah :):)
Cok agriyo canim ne yapsamda gecmio,Canım bizim şikayetler birbirine çok benziyoBenim de kaburgalarim ağrıyor, kızım sayesinde dik duruyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?