Günaydın Allah izin verirse bende 5/5'de sipinal sezeryan olucam seninle sat tarihlerimizde ayniymis:) öncelikle Allah sağlikla kavuştursun inş. Geçen hafta görümcem sipinal anesteziyle doğum yapti ilk gün ve gece baş ağrisi, sirt ağrisi, dikişlerinde ağri olmuş ara ara gelip iğne yapmışlar ertesi gün çok daha iyiydi yavaş yavaş yürüyordu, 2.gun taburcu oldu şimdi evde bebeğiyle ilgileniyor herhangi bir sıkıntısı yok. İlk gün ve geceyi atlattiktan sonra sıkıntı olmayacaktır bizler içinde inşallah. Özellikle sezeryanda sonda takildigi icin gecelik mutlaka olmaki yoksa pijama altini giymeden yatmak zorunda kalabilirsin. Büyük boy çamaşir ve ped yada hasta kilodu tercih edebilirsin. Terleme fazla oldugundan mutlaka yedek geceliğin olsun, atletleri kullanişli bulmuyorum dikişliyken onu giyip çikarmak zor en guzeli emzirme sütyeni 2 adet yeterli olur gogus pedi kullanacagin icin. Mutlaka çantanda gogus kreminde olsun bircok hastanede sut sagma makinesi var yaninda goturmeyebilirsin.merhaba kızlar 05.05.15 spinal sezeryan olucam korku ve heyecan birarada garip duygular yaşıyorum :) sezeryan doğumuyla ilgili tecrübelerinizi yazarmısınız ? hastane çantasında olmazsa olmazlarınız nelerdi ? pijama mı gecelik mi daha kullanışlı olur ? karışmıs durumdayım yardımmm lütfen (bu arada kızım olucak insallah :):)
Mutlaka doktorunla gorus telefonunu al canim bizim düştüğümüz duruma düşme sonra, gece aniden sancilanip doğurmayacağinin garantisi yok neyazikkiya kızlar benım doktorumun bende telı yok.bısey olunca hastaneyı arıyorum onlar bı dkdıyolar doktora soruyolar neyse sıkıntımıste ona gore bekletıyolar benı. sonra tekrar bana donup cevap verıolar.bu boyle nasılolacak bısey olursa doktor yoksa vs.
sağol canım şükür ki hepsi normal senin de 2. hamileliğindi sanıyorum gerçekten her hamilelik birbirinden farklı oluyor inşallah çoook güzel haberlerle gelirsinMaşallah bebişine canım çok sevindim bu çatı ağrilarina normal deyişine, öyle dayanilmaz ağriyorki doğummu başladi açilma falan mi var diye tedirgin oluyordum. Makatta basınç bendede var canım neyseki hepsi normalmiş içim rahat etti. Yarında benim yeni doktorla randevum var inş bende güzel haberlerle dönerim
uyuşma sıkıntısı bende de var sağ elimde bileğime kadar yaklaşık 1 aydır var dra sordum ödemden sinir sıkışması olabilir doğumdan sonra geçer geçmezse nörolojiye gidersin dedi ilk hamileliğimde böyle bir şey yaşamamıştım bunda daha çok kilo aldım ve çok şiştim sanırım ondan inşallah doğumdan sonra geçer.teşekkürler canım kilo artışından oluyo galiba malum iyice şiştik
takmıyorum zaten canım yaa ilk oğlumda da 4 üstü demişlerdi 3,5 doğdu :) herkesin genelde ilk 3 parmağı uyuşuyo normali buymuş benim son iki ve ayağım da dahil inşallah geçer
hiç korkma canım hafif bi iğne acısı dışında bişey hissetmezsin anın tadını çıkar gecelik dikişlere değmediği için daha rahat oluyo kalkmana ilk izin verdikleri andan itibaren bol bol yürü mp3 le falan eğlenceli oluyo hasta bezi tavsiye ederim külot gibi giyilenler çok rahat 2 günlük yatış için 10 luk paket yetiyo yanlardan yırtılıp açılıyo eğilip külotla falan uğraşma ben hiç külot kullanmadım ilk gün pıhtılı yoğun kanama oluyo pedler emene kadar rahatsız olursun ben de 5.5.2015 de olcam spinal sezaryen şimdiden hayırlı doğumlar tatlım
canım seni korkutmak istemem ama ihmal etmeden nöroloğa görün bugün dr uma el ve ayak uyuşmamı anlattığımda elin normal ama aynı parmaklarda ayaklarda olması düşündürücü dedi büyük bir sinir sıkışıklığı ise geçmezse felce bile yol açar devam ederse görün dedi geçen ay bi hastası aramış ve makyaj yaparken bi gözüne kalem çekemediğini tam kapatamadığını söylemiş hemen nöroloğa yönlendirmiş yüz felci başlangıcı varmış son aylarda sık görülürmüş 38. haftasını doldurunca hemen bebeği almışlar tedavisiz iyileşmiş çünkü hamilelik ödem bu riskleri artırıyomuş sen de sanırım 37 haftalıksın stres yapmadan hemen görünmelisin dr a
sağol canım inşallah sen de çoookk güzel haberler alırsın bugün.Maşallah maşallah canım Allah ayırmasın, gözünaydın darısı bizlerin başına :)
Kokusu neye benziyor ben bunu merak ediyorum
Ohh maşallah tosuncuğunaRabbim daha iyi etsin canım çok güzel haberler almışsın, gözün aydın :)
gözün aydın canımm darısı bize inşallah hayırlısıyla.Canim tarif edilemez, cennet kokuyr
Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Arkadaşlar yarın sabah 8'de sezeryan ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Heyecanlıyım minik kızımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah.. Rabbim hepimizi kurtarsın..
ya kızlar benım doktorumun bende telı yok.bısey olunca hastaneyı arıyorum onlar bı dkdıyolar doktora soruyolar neyse sıkıntımıste ona gore bekletıyolar benı. sonra tekrar bana donup cevap verıolar.bu boyle nasılolacak bısey olursa doktor yoksa vs.
turgut özal universitesi hastahanesinde Ebru Yüce'yi tavsiye edebilirim. Muayenesi 100 lira, doğum da 1250 ila 1650 arasında değişiyor yapılan anesteziye göre falan....kızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa
Bartın karabük tatlım.burda eşim polis o yüzden burda yaşıyoruz.Hemşerim yaa :) :) çok mutlu oldum memleketimden biri olduğunu öğrenince ne zamandır soracam ama forum genel olduğundan sormak istemedim 74 78i :) :)
sağol canım bugün daha iyiyim ara ara ağrıyor.Bunlar seni zorla doğurtacaklar Elif demedi deme
Ara danış canım hiç geçmiyorsa önemli olabilir. Çok geçmiş olsun
dün başlayınca yarım saat sürdü hem akşam hem sabah olmuştu. bugün daha iyiyim. evet çok az kaldı, doğum tarihimiz seninle aynı zaten :)Bu ağrılar olurmus normal yani canım. Benim de oluyo ama çok kısa süreli. Sık sık oluyosa ve de siddetliyse dogumun yaklasmstir canım Günümüz az kaldı ne de olsa. Her an beklemeli yani
Allah analı babalı büyütsün canım :)Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
benim de canım, aynı durum başka arkadaşlarda da varmış. normal sanırımGünaydın kızlar. Adet sancısı gibi ağrılarım oluyor normal mi ki...
Kizlar size bisey soracam afedersiniz ama buyuk tuwaletinizi yaparken sizinkide siyah mi beninki 1haftadir 10gundur falan oyle kan hapindan mi acaba[/Q
aynen demir/kan haplarının etkisi o,
Canım benim ikinci doğumumda bu durumu yaşadım ama benim sonunda kanamam başladı.Doğum oldu.bence dayanılmıycak ağrılarsa doktoruna görün.Suan bel agrısından uyuyamiyorum adet sancisi gibi sancim var hep tuvalete gitme istegi duyuyorum ama hic bisey yok. Bu gce tasinip durdum tuvalete kalın battaniyeyi sardım belime oyle yatyrm artik normal bu sancilar ama hala bebek gelmeyince sinir ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?