2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın Allah izin verirse bende 5/5'de sipinal sezeryan olucam seninle sat tarihlerimizde ayniymis:) öncelikle Allah sağlikla kavuştursun inş. Geçen hafta görümcem sipinal anesteziyle doğum yapti ilk gün ve gece baş ağrisi, sirt ağrisi, dikişlerinde ağri olmuş ara ara gelip iğne yapmışlar ertesi gün çok daha iyiydi yavaş yavaş yürüyordu, 2.gun taburcu oldu şimdi evde bebeğiyle ilgileniyor herhangi bir sıkıntısı yok. İlk gün ve geceyi atlattiktan sonra sıkıntı olmayacaktır bizler içinde inşallah. Özellikle sezeryanda sonda takildigi icin gecelik mutlaka olmaki yoksa pijama altini giymeden yatmak zorunda kalabilirsin. Büyük boy çamaşir ve ped yada hasta kilodu tercih edebilirsin. Terleme fazla oldugundan mutlaka yedek geceliğin olsun, atletleri kullanişli bulmuyorum dikişliyken onu giyip çikarmak zor en guzeli emzirme sütyeni 2 adet yeterli olur gogus pedi kullanacagin icin. Mutlaka çantanda gogus kreminde olsun bircok hastanede sut sagma makinesi var yaninda goturmeyebilirsin.

Mutlaka doktorunla gorus telefonunu al canim bizim düştüğümüz duruma düşme sonra, gece aniden sancilanip doğurmayacağinin garantisi yok neyazikki

sağol canım şükür ki hepsi normal senin de 2. hamileliğindi sanıyorum gerçekten her hamilelik birbirinden farklı oluyor inşallah çoook güzel haberlerle gelirsin

kızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa

uyuşma sıkıntısı bende de var sağ elimde bileğime kadar yaklaşık 1 aydır var dra sordum ödemden sinir sıkışması olabilir doğumdan sonra geçer geçmezse nörolojiye gidersin dedi ilk hamileliğimde böyle bir şey yaşamamıştım bunda daha çok kilo aldım ve çok şiştim sanırım ondan inşallah doğumdan sonra geçer.

sağol canım inşallah sen de çoookk güzel haberler alırsın bugün.

Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah :)

Arkadaşlar yarın sabah 8'de sezeryan ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Heyecanlıyım minik kızımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah.. Rabbim hepimizi kurtarsın..

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

bence ilk fırsatta tlf numarasını alın gece sancı veya başka bir sorun olsa hastane ulaşamaz. Ben ilk çocuumdan beri 5 yıldır aynı dr.a gidiyorum ve tlfnuna her zaman ulaşabiliyorum. Hatta bir kere suyumun sızdırdığını sanmıştım hemen aradım kadın düğündeydi ama tlfda olsa bile çok ilgilendi :)

kızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa
turgut özal universitesi hastahanesinde Ebru Yüce'yi tavsiye edebilirim. Muayenesi 100 lira, doğum da 1250 ila 1650 arasında değişiyor yapılan anesteziye göre falan....

Bu ağrılar olurmus normal yani canım. Benim de oluyo ama çok kısa süreli. Sık sık oluyosa ve de siddetliyse dogumun yaklasmstir canım Günümüz az kaldı ne de olsa. Her an beklemeli yani
dün başlayınca yarım saat sürdü hem akşam hem sabah olmuştu. bugün daha iyiyim. evet çok az kaldı, doğum tarihimiz seninle aynı zaten :)

Günaydın kızlar.bebişler nasıl? Doğuma giden arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Canım benim ikinci doğumumda bu durumu yaşadım ama benim sonunda kanamam başladı.Doğum oldu.bence dayanılmıycak ağrılarsa doktoruna görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…