Kızlar ayarlayabilirsem son hafta gidicem kızlarımla muayeneden sonra doğumu bekliycem kayınvalidemde.zaten erken falan da başlayabilir doğum sonuçta.bakalım umarım bir aksilik olmaz.
Yatağın yapısından da oluyor ağrılar canım bence.benim yatak odasındaki yatağım iyi bi yatak paraya kıymıstık iki yıl önce bedenini sarıyor uzanınca ondan kalkarken bi sıkıntı olmuyor.oturma odasındaki çekyata u 10 dk uzanıp kalkınca belım ağrıyor biraz yuruyunce geçiyor benimde.
Canım çok da takılma ultrason sonuçlarına.benim kızlarım da hep bir hafta küçük çıkıyorlardı ve sonuçta birde erken doğdukları için küçük doğdular.ama sonuçta büyüyorlar.şimdi 2650 gr doğan kızım 5 yaşında ve 19,5 kilo.bir akrabamızın oğluyla aralarında 1 ay var.o 4 kg doğmuştu ve şu anda kilosu benim kızımdan az.boyuda.yani sağlığı yerinde olduktan sonra büyür gider takma kafana.
Ben de bu konuda birşeyler söylemek istiyorum. Benim ilk oğlum da 2700 gr doğdu ve 2450 ye düştü ilk gün, ama hastanedeki doktorların bile en çok sevdiği bebekti küçük diye, yüzü gözü de şiş değildi gayet kendindeydi hemen memeyi aldı. Bunları kilosu az olan anneler üzülmesin diye söylüyorum. Şimdi de arkadaşın dediği gibi yaşıtlarından kilo ve boy olarak çok ilerde o bebek bu çocuk mu dersiniz. Çok şükür gelişimi de sağlığıda çok çok iyi. Ne olur artık doğum kilosunu dert etmeyin.
Kizlar ben beşik almayacaktim amacsimdi düşündük esimle besiksiz olmaz odayi değiştirdik beşiğe yer actik . simdi acilen bildiğiniz park yatak kampanyalar ini bana soler misiniz ? Bide nerden aksam hangi siteler daha uygun . karsta pek olanak yok bedigide netden alicaz . cvp larinizi bekliyorum
merhaba ben baby2Go markayı 2015 model.bir çok sitede gördüm.gittigidiyor dan sünger yatağı ile birlikte aldım.350 tl ödedim.3 günde elime ulaştı.ama BABYMALL da şimdi aynı ürün 277 tl malisef:)fiyat düşmüş ama yataksız.daha uygun fiyata ürünler de var.annelütfen sitesinde de bi dünya park yatak var.hepsi de güvenilir siteler.umarım yardımcı olmuşumdur.
mayıs anneleri, tek tek nisan annesi oluyor ya.bebeşlerimiz zamanını beklemiyor.doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, analı babalı sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah.
Slm kızlar. Bende dr dan geliyorum şimdi. Bebeğim iyiymiş ama bayağa aşağı inmiş. Çok ayakta kalırsam heran doğurabilirmişim. Bebeğim kendini normal doğuma hazırlamış... Bilmiyorki sezeryan olacak... Canım yavrum... Dr mayısın 6 sına kadar dayanırsan iyi olur dedi. Hayırlısı hakkımızda. Kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Doğum listemiz yok hala değil mi?
Kizlar ben beşik almayacaktim amacsimdi düşündük esimle besiksiz olmaz odayi değiştirdik beşiğe yer actik . simdi acilen bildiğiniz park yatak kampanyalar ini bana soler misiniz ? Bide nerden aksam hangi siteler daha uygun . karsta pek olanak yok bedigide netden alicaz . cvp larinizi bekliyorum
gittigidiyordan uygun fiyatlara bulabilirsin çeşit ve marka çok. sitede puanı yüksek satıcıların herhangibirisinden al hatta alamadan soru da sorabilirsin mesaj atarak, sistemleri çok iyi sen onay verene kadar para satıcıya aktarılmıyor. ben çok alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım.
Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
turgut özal universitesi hastahanesinde Ebru Yüce'yi tavsiye edebilirim. Muayenesi 100 lira, doğum da 1250 ila 1650 arasında değişiyor yapılan anesteziye göre falan....
iki gündür bende de durum aynı.belim kalçam kaburgalarım bacağım derken,şimdi de adet olacakmışım gibi ağrı.bu sabah yataktan o sancıyla uyandım bebekte aşağıdan çıkacakmış gibi.sürekli zıplıyor.korkuyom valla.halılar geldi serdim.evin tozunu alıp dinlenmek istiyom artık.çok yoruldum çokkkk.
Gunaydin kizlar cok kotu bi gece gecirdim ayaklarim bacaklarim kaburgalarim hryanim ayri bi agridi,don saga don sola cok kotuydu, suanda sirtim belime dogru agrio kasiklarim da biraz ve cok tuvaletim var gibi , degisik belirtiler yasiyorum bgun hadi hayirlisi,
kızlar bugün bende bir tuhafım. Ağrım herzaman oluyordu ama bugünkü bir değişik... Ariver ın dediği gibi adet sancısı şeklinde... Deryaizm in dediği gibi çok sıkışmışım sanki, tuvaletim var gibi ama yok aslında....2 hafta daha dayanabilirim inşallah...
arkadaşlar normal doğum yapmayı düşünen kişi sayısı çok az galiba.ben normal istiyorum.dr en geç 13 mayıs dedi.haftaya salı çatı muanesi yapcak.umarım dar vs demez.başka kimlerin normal doğum yazabilirler mi.gerçi son ana kadar hersey değişebilir ama merak ediyorum işte.:))))