2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet canım ben de korktum ama bugün daha iyiyim diye aramadım doktorumu.
Ben de aramadim ki doktorum aramana gerek yok sancın vs olursa direk gel dedi. Gitmek istemiyorum
canım sancın varsa dinlen yorma kendini
Inşallah canım

Herkese günaydın arkadaşlar,kontrolü olan arkadaşlar varsa güzel haberlerle gelsinler ,kuvözde olan bebişlerimizden ve taze anneciklerimizden müjdeli gelişmeler alalım inş :)
daniel bende normal istiyorum canım inş,doktorum da olumlu konuşuyor bu konuda bizimde 10 gün sonra çatı muayenemiz olacak umarım onda da,doğumda da bir aksilik çıkmazda istediğimiz gibi ,gönlümüzdeki gibi olur :)

Bende normal dogum istiyorum tabi herhangi bir durum olmazsa bebegim normal dogum pozisyonunda bekliyor ama catim dar degildir insallah :)

Canım benimde zonguldak :)

92tl muayene ücreti 1750doğum sincan koru hastanesi aşkın beyi tavsiye ederim netten de arastirabilirsin
Çocukluğum zonguldakta geçti canım.ilk evlendiğimde de 2 yıl yaşadık orda.biz geziyoruz anlayacağın ordan oraya.ama kastamonuya yerleştik artık inşallah.büyük kızım zonguldak dığumlu bu arada.ordaki doğum hastanesi çok iyidir.doktorları da yıllardır orda olan doktorlar.karabükte yeni açılan araştırma hast.de doğurucam bende inşallah.sen nerdesin peki?

bu doktoru bırbırıne öneren bır kaç arkadaş okudum burda hemen araştırıyorum. sıncan koruya metroyla gidilıyor mu acaba
sen nerden geleceksın cnm metroyla ıkı sfer yapmak gerekıyo dırek sıncan dolmuslarıyla koru ısıklarda ındırın dersen hastanenın onunde ınıyosun nerdeyse yıne alternatıflerı degerlendırrsınz
cnm bnde eşimin işi dolayısıyla ankaradayım 1 yıldır :) bnm rısklı gebelık cnm aslında annemlerde dogum yapmayı cok ısterım ama onlar rısklı oldugu ıcın goze alamıyolar hastaneye 45 dk uzaklıktayız burda hastaneme 5 dk mesafe var onun ıcın zorunlu burda yapıcaz nasıpse dogumu :)

Bende normal istiyorm ve salı benimde çatı muayenesi var hayırlısı :)

Hmm riske atma zaten canım ya.annenler gelirler zaten zonguldak ankara arası mesafe kısa zaten.Hayırlısıyla doğuralım da artık neresi olursa.

magnezyumu unutuyorum icmeyi arada acaba ondn olabilirmiki.simdi iceyim bari

Ben istiyorum nasip olursa.

ayy pek tatlı oluyor onlar bende ne zaman gitsem birisi doğurmuş oluyor en son gittiğimde bebiş daha yeni doğmuş ama maşalah gözleri dikmiş her yeri izliyordu öyle tatlıydı ki darısı bize inşallah :)

bende çok istiyorum normal doğumu ama ara sıra içime bi korku düşüyor sonra bebişimi düşünüyorum hemencik geçiyor :)

ben geçen yıl spinal anestezi ile ilk doğumumu gerçekleştirdim. benim de bildiğim spianalde baş ağrısı daha az olurmuş, ama bu kişiye göre değişiyor sanırım, hiç baş-bel ağrım olmadı, normalde sezeryan sonrası kahve iç diyor doktorlar onu bile içmeme gerek kalmadı çok şükür, inşallah yine öyle olur. sırttan bir iğne yapılıyor, hareketsiz durmak gerekiyor öne eğiliyorsunuz, iğneden sonra hızlıca ameliyata başlanıyor, anestezi doktoru koluma iğnenin ucuyla dokundu hissediyor musun diye evet dedim, yavaş yavaş aşağıya indi, hissediliyor gibi oluyor ama acı hissi olmuyor, ama kola iğne batırılında mesela acıyı hissediyorsunuz,zaten alttan sondayı takmış doktorum, bak bunu hissetmedin güzel uyuşmuşsun dedi bana. o zaman bir ohh çekmiştim:) epiduralda uyuşukluk için beklemen gerekiyormuş, ve denildiği gibi ara ara ilaç verilebiliyormuş. genel anestezi olmadım ama bence ona göre en iyi yanı emzirme v.s. anında hala uyuşuk olduğunuzdan ilk saatler kolay geçiyor,acı yok çünkü. benim altıma hasta bezi bağlamışlardı, o nedenle üste sadece pijama üstü giydirdiler, sonrasında sonda çıkarıldı, kalsa iyiydi falan demiştim:) ilk kalkış zor evet ama bir kere kalktı mı da gerisi geliyor, bir kaç gün hep sırt üstü yatılıyor, ben 3. gün gayet iyiydim, diliyorum yine öyle olurum, hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah.

Kizlar merhaba kontrolden ciktim bugun 35+6 yim nst normal herhangi bi sikinti yok bebegimin olculerine kafam takildi sadece
bpd 85.53 34h3g
ac 335.87 37h3g
fl 71.74 36h5g
kilo 3056gr
bpd 1 hafta geride boyle olanlariniz varmi.

bnde istiyorum ınsaallah bı aksılık cıkmazsa bu arada ne kadar erken catı muayenesı oluyosunz bnm doktorum 38 den once yapılmaması taraftarı lekelenme veya dogum baslayabılıyomuş

Hmm riske atma zaten canım ya.annenler gelirler zaten zonguldak ankara arası mesafe kısa zaten.Hayırlısıyla doğuralım da artık neresi olursa.
öyle yapıcaz cnm bu haftasonu annem geliyo inşaallah :) sag salım kavusalım yavrularımıza ınsaallah

Kizlar merhaba kontrolden ciktim bugun 35+6 yim nst normal herhangi bi sikinti yok bebegimin olculerine kafam takildi sadece
bpd 85.53 34h3g
ac 335.87 37h3g
fl 71.74 36h5g
kilo 3056gr
bpd 1 hafta geride boyle olanlariniz varmi.
ortalama kac cıktı cnm

Benim doğum da aynı şekilde olmuştu ve ben başağrısı çekmedim.sol kürek kemiğimde bir ağrı olmuştu o da sezeryandan kaynaklı demişlerdi.ağrı kesici vurdular biikaç saat arayla.bende bacaklarımın uyuşukluğu geçince hemen kalktım.hatta bağdaş kurup emzirdim kızdılar hemşireler karnını zorluyorsun yasak diye ama genede ancak öyle emzirebilmiştim rahat bir şekilde.2 günde de evimize çıktık.karnımda da yapıştırma dikiş vardı pansuman falan olmadım.rahattı yani.bakalım bu nasıl olucak.

ayy pek tatlı oluyor onlar bende ne zaman gitsem birisi doğurmuş oluyor en son gittiğimde bebiş daha yeni doğmuş ama maşalah gözleri dikmiş her yeri izliyordu öyle tatlıydı ki darısı bize inşallah :)
insallah ama cok ciyaklıyorlardı dünkilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…