2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben sancım gelene kadar beklicem dicem doktoruma bakalım ne diycek. ne o açık açık söyledi, ne de ben doğuma 2 hafta kaldı :)

Sizin haftalar ileri ya biraz doğumunuzun yaklaştıgını gösteriyordur belki ama bizim biraz daha beklememiz lazım 35 li haftalarda da yaşadınız mı böyle şeyler
Uzun bir zamandir yaşiyorum canım doktor hep normal olduğunu söylüyor bu ağrilarin ama artarsa kendini iyi hissetmezsen doktorunla görüş mutlaka bol bol dinlen yorucu işler yapma

Kizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Ağrıların hemen azalır merak etme. Tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle

Bir saat sonra doktora gidicem. Nette bu hanimla ilgili hep çok olumlu şeyler yaziyor tek sorun çok fazla hastasi oldugu icin yoğun olmasi. Bakalim ne diycek bir irimize isinacakmiyiz çok merak ediyorum. Bu gün çati ağrim daha az dün gecede il defa uyudum. İnşallah güzel haberlerle dönerim bende. Kısmetse bugün sezeryan günümde kesinleşecek eğer doktor hanımla anlaşirsak. Bana dua edin kızlar, çok gerginim bu gün

CNM INSALLAH HERSEY OLUMLU GECER ICINE SINIR DR GERGİN OLUNCAK BIR DURUM YOK KI SEVERSEN DEVAM EDERSIN OLMADI ONCEKI DR BIRAZ RAHAT OLURSAN DAHA IYI KARAR VERIRSIN ..

kızlar bebeğiniz siz yürürken hareket ediyormu benimki maşallah içerde sörf yapıyor sanki normalde içerdeki sıvıdan dolayı ninni gibi gelir hemen uyur derler ama benimki tam tersi

canım o ottan arkadaşıma doktoru önermiş.dini yönü kuvvetli bi doktordu.arkadaş yapmadı nasıl bişey bilmiyorum.hurma zaten faydalı olduğu bilimsel.ben de yiyorum.

hastanelerde süt sağma makınesi oldugunu bilmiyordum cnm öğrendiğim iyi oldu ben satın almadım.mecbur kalırsam ordan kullanırım.

Günaydın kızlar. Adet sancısı gibi ağrılarım oluyor normal mi ki...
epey kişide bu ağrılar var normal deniyor peki biz doğum sancısını nasıl ayırt edeceğiz anlamadım ki.benim öyle sancım olsa doğuruyorum sanıp doktora giderim :))

canım onun üzerine yatak fiyatını eklesen senınkıyle aynı olur zaten kazıklanmamişsın yani :) nasıl memnun musun bu markadan geldi mi.bende almadım daha.
bebeğin aşağı indiğini kendin anladın mı canım.bana doktorum farkedersın bı tuhaflık var sanırsın dedi.

bende normal istiyorum cnm ama bebeğim dönmedi henüz.bi sıkıntı olmazsa istiyorum inş.
shine-15 benimde cuma randevum var canım inşallah bebeklerimiz dönmüş olur bi dönme belirtisi hissetmedim ama umarım ben anlamadan dönmüştür :)

Canim bence de ertele carsambaya.. Ne acelesi var ki zaten.. İceride bir saat bile fazladan kalsa cok faydaliymis bebise.. Normalde olsa kaynananla kal derdim ama senib kaynanan zaten sikintili ilk gunden tek kalma onunla bence.. Tabi yine doktorunla, esinle konus ona gore karar verin..

benim %100 ters canım. kafası direkt belli oluyo artık büyüdü sanırım :) geçen gece baya zorladı sanırım dönmeye çalıştı ama olmadı. hakkımızda hayırlısı olsun

Canım inş dönmüştür,anlamamış olabilirsin banada herkes dönerken kesin hissedersin demişti ben hiç bir şey anlamadım hala yatay olduğunu sanıyordum ki doktorum başağı deyince şaşırdım :)umarım sende de öyle olmuştur..hakkınızda hayırlısı..

Güzel haberlerle dönün inşallah :):)

Bugun nst ye girdm sancim cikti 40lar 60larda. Dr muayene etti aciklik baslamis ama bebek daha inmemis asagi haftaya kadar dogurmazsam yine kontrole gitcem bakalim :)
Hadi bakalım süreç başlamış, hayırlı olsun şimdiden, sağlıcakla doğar inşallahhh :)

kızlar bebeğiniz siz yürürken hareket ediyormu benimki maşallah içerde sörf yapıyor sanki normalde içerdeki sıvıdan dolayı ninni gibi gelir hemen uyur derler ama benimki tam tersi
Sörf yapıyor diyor ya :):) Ben çok hissetmiyorum yürürken :)

Kizlar sizce 37+2 için karnim nasil?
Bana diğerlerine gore küçükgibi geliyor :)
Sizde durum nasil pek foto atmiyonuz artik hadi ben baslatiyim gelsin gobekler :)
Eki Görüntüle 1504690
son halımın fotosu yok ama herkezın dedıgıne gore bnm 8 aylık karnım yokmus gerce bana gorede oyle bırde bnm bebegım basından berı cok cok asagıda bnm gogus altım bombos sankı sadece gobek var gıbı dr da dedı sen asagıda tasıyan annelerdensın dıye

Aynı durum bende de var benm de öyle büyük göbeğim yok 4 5 aylık hamile ile aynı göbek gibi duruyor

Aynı durum bende de var benm de öyle büyük göbeğim yok 4 5 aylık hamile ile aynı göbek gibi duruyor
demekkı ıc karnımız genıs dıyorum ben bnm o kdr kucukte deıl ama asla 8 aylık deıl ben sevıyorum acıkcası bu durumu cok buyuk olmaması kar gıbı gelıyor bana ,bırde erkek bebek gobegı var bende mıllet hep erkek sanıyor top gıbı

vallaha kuzum yolda nefesimi kesiyor bi köşede sakinleşmesini bekliyorum yoksa yürüyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…