ben sancım gelene kadar beklicem dicem doktoruma bakalım ne diycek. ne o açık açık söyledi, ne de ben doğuma 2 hafta kaldı :)Canim benim dun ben sağlık ocağındaydim. Ebe muayene etti. Bebeğin doğumeesnasında bile donebilecegini söyledi, kafana takma. Karnım hala sertmiş. Bebeğin kkafası doğum yoluna girmiş fakat hala bebek yukarda dedi. 40 haftadan oönce doğurmazsin sen dedi.
Uzun bir zamandir yaşiyorum canım doktor hep normal olduğunu söylüyor bu ağrilarin ama artarsa kendini iyi hissetmezsen doktorunla görüş mutlaka bol bol dinlen yorucu işler yapmaSizin haftalar ileri ya biraz doğumunuzun yaklaştıgını gösteriyordur belki ama bizim biraz daha beklememiz lazım 35 li haftalarda da yaşadınız mı böyle şeyler
Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Ağrıların hemen azalır merak etme. Tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyleKizlar,biz sabah 8 buçuk itibariyle pasamiza kavuştuk, yürümek için kalktigimdan dolayi agrilarim var biraz, sorusu olanları biraz iyi olunca cevaplayabilirim, bu arada darisi hayirlisiyla sizlerin basina
CNM INSALLAH HERSEY OLUMLU GECER ICINE SINIR DR GERGİN OLUNCAK BIR DURUM YOK KI SEVERSEN DEVAM EDERSIN OLMADI ONCEKI DR BIRAZ RAHAT OLURSAN DAHA IYI KARAR VERIRSIN ..Bir saat sonra doktora gidicem. Nette bu hanimla ilgili hep çok olumlu şeyler yaziyor tek sorun çok fazla hastasi oldugu icin yoğun olmasi. Bakalim ne diycek bir irimize isinacakmiyiz çok merak ediyorum. Bu gün çati ağrim daha az dün gecede il defa uyudum. İnşallah güzel haberlerle dönerim bende. Kısmetse bugün sezeryan günümde kesinleşecek eğer doktor hanımla anlaşirsak. Bana dua edin kızlar, çok gerginim bu gün
canım o ottan arkadaşıma doktoru önermiş.dini yönü kuvvetli bi doktordu.arkadaş yapmadı nasıl bişey bilmiyorum.hurma zaten faydalı olduğu bilimsel.ben de yiyorum.Ya kizzzlaaaarrr iki sorum vaar 1. Elimde HZ FATIMA ANA ELI DIYE BI OT VAR. bi tanidik teyze verdi . ama int baktim suyunu kaynat ic yazio bide dogum sancisi basladiginda suya koy diyo. O cicek aciliyomus zamanla ve bu da rahmin acilmasina fayda sagliyomus dua niyetine geciyomus ynai. Suyunu icmek pek mantikkli gelmiyo acikcasi bilen duyan kullanacak olan var mi???? Bide hurma yemek de faydaliymis zaten hurmayi cok severim yiyorum onu yine. Su ot konusunda bi aydinlatalim birbirirmizi yaa :))) kafam karisti walla.
hastanelerde süt sağma makınesi oldugunu bilmiyordum cnm öğrendiğim iyi oldu ben satın almadım.mecbur kalırsam ordan kullanırım.Günaydın Allah izin verirse bende 5/5'de sipinal sezeryan olucam seninle sat tarihlerimizde ayniymis:) öncelikle Allah sağlikla kavuştursun inş. Geçen hafta görümcem sipinal anesteziyle doğum yapti ilk gün ve gece baş ağrisi, sirt ağrisi, dikişlerinde ağri olmuş ara ara gelip iğne yapmışlar ertesi gün çok daha iyiydi yavaş yavaş yürüyordu, 2.gun taburcu oldu şimdi evde bebeğiyle ilgileniyor herhangi bir sıkıntısı yok. İlk gün ve geceyi atlattiktan sonra sıkıntı olmayacaktır bizler içinde inşallah. Özellikle sezeryanda sonda takildigi icin gecelik mutlaka olmaki yoksa pijama altini giymeden yatmak zorunda kalabilirsin. Büyük boy çamaşir ve ped yada hasta kilodu tercih edebilirsin. Terleme fazla oldugundan mutlaka yedek geceliğin olsun, atletleri kullanişli bulmuyorum dikişliyken onu giyip çikarmak zor en guzeli emzirme sütyeni 2 adet yeterli olur gogus pedi kullanacagin icin. Mutlaka çantanda gogus kreminde olsun bircok hastanede sut sagma makinesi var yaninda goturmeyebilirsin.
epey kişide bu ağrılar var normal deniyor peki biz doğum sancısını nasıl ayırt edeceğiz anlamadım ki.benim öyle sancım olsa doğuruyorum sanıp doktora giderim :))Günaydın kızlar. Adet sancısı gibi ağrılarım oluyor normal mi ki...
merhaba ben baby2Go markayı 2015 model.bir çok sitede gördüm.gittigidiyor dan sünger yatağı ile birlikte aldım.350 tl ödedim.3 günde elime ulaştı.ama BABYMALL da şimdi aynı ürün 277 tl malisef:)fiyat düşmüş ama yataksız.daha uygun fiyata ürünler de var.annelütfen sitesinde de bi dünya park yatak var.hepsi de güvenilir siteler.umarım yardımcı olmuşumdur.
bebeğin aşağı indiğini kendin anladın mı canım.bana doktorum farkedersın bı tuhaflık var sanırsın dedi.Slm kızlar. Bende dr dan geliyorum şimdi. Bebeğim iyiymiş ama bayağa aşağı inmiş. Çok ayakta kalırsam heran doğurabilirmişim. Bebeğim kendini normal doğuma hazırlamış... Bilmiyorki sezeryan olacak... Canım yavrum... Dr mayısın 6 sına kadar dayanırsan iyi olur dedi. Hayırlısı hakkımızda. Kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Doğum listemiz yok hala değil mi?
bende normal istiyorum cnm ama bebeğim dönmedi henüz.bi sıkıntı olmazsa istiyorum inş.arkadaşlar normal doğum yapmayı düşünen kişi sayısı çok az galiba.ben normal istiyorum.dr en geç 13 mayıs dedi.haftaya salı çatı muanesi yapcak.umarım dar vs demez.başka kimlerin normal doğum yazabilirler mi.gerçi son ana kadar hersey değişebilir ama merak ediyorum işte.:))))
Canim bence de ertele carsambaya.. Ne acelesi var ki zaten.. İceride bir saat bile fazladan kalsa cok faydaliymis bebise.. Normalde olsa kaynananla kal derdim ama senib kaynanan zaten sikintili ilk gunden tek kalma onunla bence.. Tabi yine doktorunla, esinle konus ona gore karar verin..Bir o bakımdan düşünüyorum canım kaynanamla başbaşa kalicam mecburen tavrı nasıl olur sinir eder mi beni bilmiyorum. Bakalım pazartesi doktorum ne diyecek ya. Eşim de nasıl unutuyorsa ne güzel saliya odaklanmistim
Teşekkür ederim canım. Kaynanamin tavrı nasıl olur bilmiyorum canım.
benim %100 ters canım. kafası direkt belli oluyo artık büyüdü sanırım :) geçen gece baya zorladı sanırım dönmeye çalıştı ama olmadı. hakkımızda hayırlısı olsuncanım o ottan arkadaşıma doktoru önermiş.dini yönü kuvvetli bi doktordu.arkadaş yapmadı nasıl bişey bilmiyorum.hurma zaten faydalı olduğu bilimsel.ben de yiyorum.
hastanelerde süt sağma makınesi oldugunu bilmiyordum cnm öğrendiğim iyi oldu ben satın almadım.mecbur kalırsam ordan kullanırım.
epey kişide bu ağrılar var normal deniyor peki biz doğum sancısını nasıl ayırt edeceğiz anlamadım ki.benim öyle sancım olsa doğuruyorum sanıp doktora giderim :))
canım onun üzerine yatak fiyatını eklesen senınkıyle aynı olur zaten kazıklanmamişsın yani :) nasıl memnun musun bu markadan geldi mi.bende almadım daha.
bebeğin aşağı indiğini kendin anladın mı canım.bana doktorum farkedersın bı tuhaflık var sanırsın dedi.
bende normal istiyorum cnm ama bebeğim dönmedi henüz.bi sıkıntı olmazsa istiyorum inş.
shine-15 benimde cuma randevum var canım inşallah bebeklerimiz dönmüş olur bi dönme belirtisi hissetmedim ama umarım ben anlamadan dönmüştür :)
Canım inş dönmüştür,anlamamış olabilirsin banada herkes dönerken kesin hissedersin demişti ben hiç bir şey anlamadım hala yatay olduğunu sanıyordum ki doktorum başağı deyince şaşırdım :)umarım sende de öyle olmuştur..hakkınızda hayırlısı..canım o ottan arkadaşıma doktoru önermiş.dini yönü kuvvetli bi doktordu.arkadaş yapmadı nasıl bişey bilmiyorum.hurma zaten faydalı olduğu bilimsel.ben de yiyorum.
hastanelerde süt sağma makınesi oldugunu bilmiyordum cnm öğrendiğim iyi oldu ben satın almadım.mecbur kalırsam ordan kullanırım.
epey kişide bu ağrılar var normal deniyor peki biz doğum sancısını nasıl ayırt edeceğiz anlamadım ki.benim öyle sancım olsa doğuruyorum sanıp doktora giderim :))
canım onun üzerine yatak fiyatını eklesen senınkıyle aynı olur zaten kazıklanmamişsın yani :) nasıl memnun musun bu markadan geldi mi.bende almadım daha.
bebeğin aşağı indiğini kendin anladın mı canım.bana doktorum farkedersın bı tuhaflık var sanırsın dedi.
bende normal istiyorum cnm ama bebeğim dönmedi henüz.bi sıkıntı olmazsa istiyorum inş.
shine-15 benimde cuma randevum var canım inşallah bebeklerimiz dönmüş olur bi dönme belirtisi hissetmedim ama umarım ben anlamadan dönmüştür :)
Güzel haberlerle dönün inşallah :):)Bir saat sonra doktora gidicem. Nette bu hanimla ilgili hep çok olumlu şeyler yaziyor tek sorun çok fazla hastasi oldugu icin yoğun olmasi. Bakalim ne diycek bir irimize isinacakmiyiz çok merak ediyorum. Bu gün çati ağrim daha az dün gecede il defa uyudum. İnşallah güzel haberlerle dönerim bende. Kısmetse bugün sezeryan günümde kesinleşecek eğer doktor hanımla anlaşirsak. Bana dua edin kızlar, çok gerginim bu gün
Hadi bakalım süreç başlamış, hayırlı olsun şimdiden, sağlıcakla doğar inşallahhh :)Bugun nst ye girdm sancim cikti 40lar 60larda. Dr muayene etti aciklik baslamis ama bebek daha inmemis asagi haftaya kadar dogurmazsam yine kontrole gitcem bakalim :)
Sörf yapıyor diyor ya :):) Ben çok hissetmiyorum yürürken :)kızlar bebeğiniz siz yürürken hareket ediyormu benimki maşallah içerde sörf yapıyor sankinormalde içerdeki sıvıdan dolayı ninni gibi gelir hemen uyur derler ama benimki tam tersi
son halımın fotosu yok ama herkezın dedıgıne gore bnm 8 aylık karnım yokmus gerce bana gorede oyle bırde bnm bebegım basından berı cok cok asagıda bnm gogus altım bombos sankı sadece gobek var gıbı dr da dedı sen asagıda tasıyan annelerdensın dıyeKizlar sizce 37+2 için karnim nasil?
Bana diğerlerine gore küçükgibi geliyor :)
Sizde durum nasil pek foto atmiyonuz artik hadi ben baslatiyim gelsin gobekler :)
Eki Görüntüle 1504690
Harika anlami soylemesi de cok guzel adiyla yasasin insallah :)Sanırım kızıma isim bulduk Neva Nursizce nasıl kızlar?
Neva: bolluk,bereket, ses,ahenk demek
Aynı durum bende de var benm de öyle büyük göbeğim yok 4 5 aylık hamile ile aynı göbek gibi duruyorson halımın fotosu yok ama herkezın dedıgıne gore bnm 8 aylık karnım yokmus gerce bana gorede oyle bırde bnm bebegım basından berı cok cok asagıda bnm gogus altım bombos sankı sadece gobek var gıbı dr da dedı sen asagıda tasıyan annelerdensın dıye
demekkı ıc karnımız genıs dıyorum ben bnm o kdr kucukte deıl ama asla 8 aylık deıl ben sevıyorum acıkcası bu durumu cok buyuk olmaması kar gıbı gelıyor bana ,bırde erkek bebek gobegı var bende mıllet hep erkek sanıyor top gıbıAynı durum bende de var benm de öyle büyük göbeğim yok 4 5 aylık hamile ile aynı göbek gibi duruyor
vallaha kuzum yolda nefesimi kesiyor bi köşede sakinleşmesini bekliyorum yoksa yürüyemiyorumGüzel haberlerle dönün inşallah :):)
Hadi bakalım süreç başlamış, hayırlı olsun şimdiden, sağlıcakla doğar inşallahhh :)
Sörf yapıyor diyor ya :):) Ben çok hissetmiyorum yürürken :)
Yaramazzzz :):) Çok tatlı ya :)vallaha kuzum yolda nefesimi kesiyor bi köşede sakinleşmesini bekliyorum yoksa yürüyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?