2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben korkuyorum yaaa dün geceden beri iki kere ciddi adet sancım oldu şimdide hafif hafif kasıklarımda sancı var kanama akıntı yok bebek hareket ediyor ama normal miii tecrübesi olan arkadaşlar daha kalması lazımmmmmm

canm saolasın şuan daha iyiyim ama büyük tuvaletimde kurt var sanırım. karın ağrım geçti nihayet dökünce. bu ikidir başıma geliyor. 3 ay öncede böyle sancılandım erken doğum riskim de vardı baya korkmuştum ama büyük tuvaletimde yine böyle beyaz susama benzer şeyler- ki kurtmuş- dökünce rahatlamıştım. ne ilginç şeyler geliyor başıma ama valla istemedim değil dedim doğurayım artık

Birçoğumuz aynı şikayetleri yaşıyoruz canım. Fırsatın varsa bol bol yat dinlen. Olurda sancıların artarsa doktoruna gidersin

Birçoğumuz aynı şikayetleri yaşıyoruz canım. Fırsatın varsa bol bol yat dinlen. Olurda sancıların artarsa doktoruna gidersin

Sizin haftalar ileri ya biraz doğumunuzun yaklaştıgını gösteriyordur belki ama bizim biraz daha beklememiz lazım 35 li haftalarda da yaşadınız mı böyle şeyler

daniel canım benim de şuana kadar normal doğum görünüyor. bakalım cuma bi aksilik çıkmazsa normal doğum istiyorum. ama ben yatarak geçirdim hamilelelğimi. sadece bu üç gündr çatı ağrısı çekmiyorum bunun dışında daha ilginç ağrılarla baş ediyorum :) çatı muayenesi yapsın doktorum bakalım ne diyecek. hepimizin hakkında hayırlısı :)

1 gün ertelemen sorun yaratmıyorsa ertele bence canım. eşin yanında olursa moral olur
Bir o bakımdan düşünüyorum canım kaynanamla başbaşa kalicam mecburen tavrı nasıl olur sinir eder mi beni bilmiyorum. Bakalım pazartesi doktorum ne diyecek ya. Eşim de nasıl unutuyorsa ne güzel saliya odaklanmistim
Teşekkür ederim canım. Kaynanamin tavrı nasıl olur bilmiyorum canım.

Hmm o zaman ertelemen daha manrıklı canım.çünkü yürüyüş falan yapıcaksın.belki başka ihtiyaçların da olucak.o arada eşinin yanında olmasını istiyor insan.hem hep yanında olmuş olur böylece.

bunları düşünmektense ertelemen daha iyi olur bence canım. doğuma odaklanmış olursun. tabi doktorun da onaylarsa

Bence de en iyisi Öyle canım. Hem bebiş 1 gün daha kalmış olur. 1 saatin bile çok önemi varmış. Hem çarşamba günü 38+0 olmuş olurum
bunları düşünmektense ertelemen daha iyi olur bence canım. doğuma odaklanmış olursun. tabi doktorun da onaylarsa
Bence de en iyisi canım. Esimsiz bişey yapamam. Çünkü kaynanam dan cekinirim

kızlar bebeğim hala dönmedi. cuma günü dr. kontrolüm var. 38+0 oluyoruz. ne diycek çok merak ediyorumm, doğumla ilgili geçen hafta hiç birşey demedi.

Ben de normal düşünüyorum canim. Ama haftaya perşembe cari muayenesi olacak. Bakalim ne diyecek doktorum

kızlar bebeğim hala dönmedi. cuma günü dr. kontrolüm var. 38+0 oluyoruz. ne diycek çok merak ediyorumm, doğumla ilgili geçen hafta hiç birşey demedi.
Canim benim dun ben sağlık ocağındaydim. Ebe muayene etti. Bebeğin doğumeesnasında bile donebilecegini söyledi, kafana takma. Karnım hala sertmiş. Bebeğin kkafası doğum yoluna girmiş fakat hala bebek yukarda dedi. 40 haftadan oönce doğurmazsin sen dedi.

Daha önce spinal anestezi ile sezeryan doğum yapan arkadaşlara bir kaç sorum var
benim ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak ilki epey sancıdan sonra sezeryana dönmüştü planlı değildi ve genel anestezi oldu. Zaten geceden sancı çekip yorgunluğun verdiği etkiyle ameliyat sonrası devamlı uyku isteğim vardı. Ayağa kalkmam filan çok rahattı ama devamlı uyku isteği vardı. Bu nedenle spinal anestezi ile doğum yapmak istiyorum. Zaten normal doğum olamayacak bari ayık olup bebeğimi göreyim istiyorum . Dr.um da öneriyor ama ailem şiddetle karşı çıkıyor. Yok sakat kalırsın yok bel ağrısı kalır yıllarca filan diye Şimdi sizler tecrübelisiniz sormak istedim
*Bacaklarda uyuşukluk kaç saatte geçiyor?
*Hala kalıcı olan bel ağrınız var mı?
*Bir de baş ağrısını en aza indirmek için kahve dışında yatış pozisyonu ne olmalı?
*Bir yerde baş bir iki gün oynatılmamalı okumuştum devamlı sırt üstümü yatmalı yoksa oturur pozisyonda mı?
Dr.um anestezi doktoru ile görüşmeye gittiğinde kafana takılan herşeyi sor içinde şüphe kalmasın dedi ama tecrübeli arkadaşlardan fikir almak daha önemli benim için

-bacaklarda uyuşukluk ne kadar sürede geçti hatırlamıyorum doğrusu o anki atmasför nedeniyle sanırım. ama bebeği getirdiler, emzirdim gayet rahat bir şekilde, sonra yavaş yavaş açılıyor.
-bel ağrım hiç olmadı.
-baş ağrımda olmadı ama ağrısı olanlar için en iyi kahve içiriliyor.yatış pozisyonu zaten sırt üstü yatmaktan başka çare yok, yan bile yatılamıyor başlarda.
-ben böyle bir şey duymadım, baş oynatmadan nasıl durulur ki.

Ben kismetse normal düşünüyorum canım. Cuma gunu çatı kontrolum olacak. Bakalim hayırlısı.

Ayak tirnaklarini kesmek gittikce zorlasiyo kizlar gobusten :-D:-D

Aynen ya geçen gün kestim de sekilden sekle girdim resmen. Eşim ben keseyim diyor ama ayaklarimdan çok huylaniyorum.

Kızlar çok tuhaf biliyorum ama bu son zamanlarda bebek hareket ederken bazen karnimdan çıt diye ses geliyor. Ancak çok sessiz bir ortamda duyuluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Noluyor acep içerde?

cevabınız için çok teşekkür ederim
bir sitede okudum başı oynatmamak lazımmış ama mümkün değil tabi hiç mi kalkılmayacak yani

Herkezin çatı kemikleri ağrır. Benim kaburga larım ağrı. Aynı çatı ağrısı gibi ama yukardaki kemiklerimde benim çocuk yukarı Doğru tırmanıyo herhalde. Çok agrio
Benim de ağrıyor kızım sağolsun ayağını sokuyor kaburgalarıma teyzesi :):):)

günaydınlar bebişler ve annişlerine
bugün bizim için haftanın son iş günü yarın resmi tatil, Cuma'da doktordayımmm♥
Oh oh :):) Sefamız olsun :):) Cuma da benim son :):)

Ben ben :):) Tabi kader kısmet :)

Ayak tirnaklarini kesmek gittikce zorlasiyo kizlar gobusten :-D:-D
Uf ne diyosun ya :):) Geçen baya zorlandım :)

Sanırım kızıma isim bulduk Neva Nur sizce nasıl kızlar?
Neva: bolluk,bereket, ses,ahenk demek
Neva çok güzelmiş, bence tek başına daha güzel nuru herkes koyuyor artık yanına, naçizane fikrim :)

Kızlar çok tuhaf biliyorum ama bu son zamanlarda bebek hareket ederken bazen karnimdan çıt diye ses geliyor. Ancak çok sessiz bir ortamda duyuluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Noluyor acep içerde?
Çok tuhaf değil :):) Benim de kızım kaburgama ayağını sokuyor, sol kaburgamdan geliyor o çıt sesi :):) kemikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…