2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım o kadar güzel anlatmissin ki bunları duymaya çok ihtiyacım var çünkü gerçekten çok korkuyorum ve psikolojim çok kötü kaç gündür. Kızıma kavusacagim için çok mutluyum ama korkukarima engel olamıyorum asabiyim kaç gündür içim sıkkın. Herkese catiyorum en çok da anneme sanırım ona nazım geçiyor diye.sakin olmam lazım biliyorum ama olmuyor. Benim en çok merak ettiğim şey ameliyat anında kestiklerini falan hissediyor musun acı yani. . Yoksa sadece dokunma mi hissediliyor. Bir de bir yerde bebek çıkarken nefes kesiliyormus bir süre nefes almakta zorlaniyorsun demişlerdi doğru mu yaşadın mi öyle bişey. Canım hatta senden ricam bana özelden daha detaylı anlatır mısın
Ayni ağrilar bende de var canım az kaldı artık bu ağrilar normal
Normal olmasına sevindim canim

Ne güzel anlatmışsın inşallah bizimde böyle rahat, kolay olur doğumumuz:) İnsan bilmediğinden korkuyor nedense böyle olumlu şeyler okuyunca içim ferahlıyor:) Sağol canım

Kizlar merhaba kontrolden ciktim bugun 35+6 yim nst normal herhangi bi sikinti yok bebegimin olculerine kafam takildi sadece
bpd 85.53 34h3g
ac 335.87 37h3g
fl 71.74 36h5g
kilo 3056gr
bpd 1 hafta geride boyle olanlariniz varmi.
Canım doktorun ölçümündendir.zaten azcık küçük ölçse değişiyor haftası günü.takılma canım bunlara.sağlıklı dediyse doktoeun gerisine evham yapmaya gerek yok.

Kızlar biliyorsunuz sezeryan için salı günü anlaştık doktorumla saati pazartesi konusacaktik ben sabah olmasını istiyorum zzaten.esim o gün saat 4te çok önemli bir işinin olduğunu dün akşam hatırladı ve erteleyemedi. Toplantısı var. Bu toplantı için de çok uğramıştı gün ve saat alsın diye. Neyse işte saat akşam 4te giderim 7 8 gibi gelirim istersen de çarşambaya kalsın diyor. O saatte de annem bırakıp gelmek zorunda engelli kardeşim okuldan geliyor bakacak kimse yok yanımda bir tek kaynanam kalacak. Sizce salı mı olsun yoksa ertwliyelim mi çarşambaya kararsız kaldım

Kizlar merhaba kontrolden ciktim bugun 35+6 yim nst normal herhangi bi sikinti yok bebegimin olculerine kafam takildi sadece
bpd 85.53 34h3g
ac 335.87 37h3g
fl 71.74 36h5g
kilo 3056gr
masallah bebisleinize kızlar kocaman olmuşlar hakkımızda hayırlısı insallah :)))

Ne güzel anlatmışsın inşallah bizimde böyle rahat, kolay olur doğumumuz:) İnsan bilmediğinden korkuyor nedense böyle olumlu şeyler okuyunca içim ferahlıyor:) Sağol canım
Aynen canım benim de keşke herkes anlatsa önceki pozitif hikayelerini bir nebze rahatlariz

bpd 85.53 34h3g
ac 335.87 37h3g
fl 71.74 36h5g
kilo 3056gr
benim ya ileri ya geri çıkıyor. doktorun birşey demediyse önemli değil bence

Canım doktorunla ayarlıycaksın ama hastaneye gider gitmez doğuma almıyorlar zaten.1-2 şişe serum veriyorlar önce.o da biraz zaman alıyor.eşin o zamana kadar gelebbilecekse erteleme bence.ne kadar çabuk biterse o kadar çabuk iyileşmeye başlarsın.sonuçta ilk bikaç saat annen de olsa kayınvaliden de olsa bişey farketmiyor.sadece sen odaya gelene kadar bebeğin yanında kalıyor ki doktoruna benimle çıksın odaya bebek de diyebilirsin belki.zaten sonrası narkozun etkisinin geçme süresi falan derken öyle böyle geçiyor.bu arada sitrese gitmen çok normal tatlım.sonuçta hayatın değişecek ama cennet kokulunu düşün kavuşutorsunuz onu düşün sakinleştir kendini.

ertele bence eşinde olsun yanında..annen için uygun bi saate denk getirin derim
hayırlısı tabi

benim ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak ilki epey sancıdan sonra sezeryana dönmüştü planlı değildi ve genel anestezi oldu. Zaten geceden sancı çekip yorgunluğun verdiği etkiyle ameliyat sonrası devamlı uyku isteğim vardı. Ayağa kalkmam filan çok rahattı ama devamlı uyku isteği vardı. Bu nedenle spinal anestezi ile doğum yapmak istiyorum. Zaten normal doğum olamayacak bari ayık olup bebeğimi göreyim istiyorum . Dr.um da öneriyor ama ailem şiddetle karşı çıkıyor. Yok sakat kalırsın yok bel ağrısı kalır yıllarca filan diye Şimdi sizler tecrübelisiniz sormak istedim
bacaklarda uyuşukluk kaç saatte geçiyor?
Hala kalıcı olan bel ağrınız var mı?
Bir de baş ağrısını en aza indirmek için kahve dışında yatış pozisyonu ne olmalı?
Bir yerde baş bir iki gün oynatılmamalı okumuştum devamlı sırt üstümü yatmalı yoksa oturur pozisyonda mı?
Dr.um anestezi doktoru ile görüşmeye gittiğinde kafana takılan herşeyi sor içinde şüphe kalmasın dedi ama tecrübeli arkadaşlardan fikir almak daha önemli benim için

bpd 85.53 34h3g
ac 335.87 37h3g
fl 71.74 36h5g
kilo 3056gr

Canım benim bebeğimin kilosu 35+4 te bir hafta geri
Bpd ve Hc ölçümü ise 2 hafta geri çıktı.
Normalde 35. haftaya kadar herşey haftası ile uyumluydu doktoruma göre Bebek sağlıklı sadece kilosu 3,300 civarı doğar dedi. ama ben de senin gibi kafaya taktım sordum burda arkadaşlara olabilirmiş.

mesajını okuduğumda aaa dedim, benim de anestesi yapılınca sıkıntın var mı şu anda dediklerinde sağ kürek kemiğimde bir ağrı oluştu demiştim:) gerçekten sızlıyordu ilginçti ama sonrasında geçmişti. benimde dikiş senin gibiydi, sadece 10. gün kontrole gittim. bu sefer de kolay geçer inşallah.

Korku değilde heyecan oluyor tabi, bir de benimki ani olmuştu, 10 saat sunni sancı sonrası ameliyat v.s. insanın gözleri doluyor ama o an insan bebeği düşünüyor, şu an daha bilinçliyim bri kez yaşadığım için, o nedenle korkma herşey kısa bir anda olup bitiyor.

Kızlar merhaba hepimizde bi agrı sancı sona yaklasıyoruz artık sizleri de okuyunca daha bi farkına varıyorum rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin herkese.. Icimden bi ses gününü beklemiycek diyor ama sanki hic dogurmıycakmısım gibi de rahatım henüz hazırlıklar bitmedi sizlerden fikir almak istiyorum hastanede dagıtmak icin hacı seriften cikolata siparis vericem yanında da söyle güzel kalıcı bi dogum hediyesi dagıtmak istiyorum sizce ne olabilir

Canım sezeryan olursa sabah 9 10 gibi olucak yani doğumda eşim yanımda olucak aksama doğru 4 gibi bizi bırakıp gidecek. Aynen canım umarım çok kolay geçer. Korktuğum gibi olmaz
ertele bence eşinde olsun yanında..annen için uygun bi saate denk getirin derim
hayırlısı tabi
Kuzum eşim yanımda olucak doğum anında. Doğum sabah 9 10 gibi olucak eşim ve annem aksama doğru 4 gibi gidecek.eşim 7 8 gibi dönecek yanima Annem sabaha gelecek tekrar.

1 gün ertelemen sorun yaratmıyorsa ertele bence canım. eşin yanında olursa moral olur

Eger sabah olursa zaten eşin yaninda olucak canım, sen dogumdan ciktiktan saatler sonra gidip gelicekmiş yine, eger kayinvalidemle hic başbaşa kalmaya tahammülüm yok diyorsan çarşambaya al. Senin için nasıl rahat edecekse öyle yap bence, şimdiden hayirli doğumlar canım

İnşallah bi sorun olmazsa ben de normal istiyorum canım, bayagidir yürüyüş yapıyorum faydası olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…