2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hahahaa bnde huylanirim canim

Ben ineboludayim da burdako dr gitti devlette yapicam dogumu anadolu çok pahali geliyo benim icin :/ kastamonuda atinc diye bi dr a gttim bi sefer cok kalabalikti hastane doğal olarak devlet hastanesi yani... devlette durum nasil onu merak ediorum sikinti ceker miyim acaba diye bastan savma is yaparlar mi ..

Kizlar sizce 37+2 için karnim nasil?
Bana diğerlerine gore küçükgibi geliyor :)
Sizde durum nasil pek foto atmiyonuz artik hadi ben baslatiyim gelsin gobekler :)
Eki Görüntüle 1504690
Canim göbeğin büyüklüğü vucut yapisiyla ilgiliymiş benimde aşiri büyük keşke küçük olsaydi:)

Eklentiler

• image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 171
Evett bende su fatima ana elini suya atayim dogrucam zaman bakalim nolcak artik size yazarimmm:)))

bence de canım, ben salonda uyuyunca oluyodu. artık gece gündüz yatak odasında oturuyorum ağrım çok çok az :)
yatak odasında tv olsa bende öyle yapacam canım da sıkılıyorum orda :) çekyatlar sert oldugundan oluyor heralde uzanıp kalkmak eziyet resmen.

benim %100 ters canım. kafası direkt belli oluyo artık büyüdü sanırım :) geçen gece baya zorladı sanırım dönmeye çalıştı ama olmadı. hakkımızda hayırlısı olsun
benimde hala sağda gibi başı bişey dayanıyor oraya yumruk gibi sanırım o başı :)

inşallah öyle olur canım ya tek umudum o farkettirmeden dönmesi.

Insallah bakalim annemlere haber verdim baska sehirdeler pazar gunu gelecekler o zamana kadar dogurmam insallah :)

Bende dondugunu hissetmedim ama 32. Haftada basi asagidaydi coktaan donmustu. Gecen sefer gttigmdede bas gelis dedi dr . sizin bebislerde donmus olabilir benim de karnimin sag tarafinda sabah kalkinca ozellikle yumruk gibi cikinti oluyo . ben poposu oldugunu dusunuyorun kafasi asagida oldugu icn )) sizinkilerde oyledirrr insalah....

Resim yuklucem yapamiyorum yaa dosya yukle deyince o anda cekilmesini istiyo galerime gidemiyorum

Bana da her gören bebek çok belli olmuyor diyor. Karnın çok çıkmamış diyorlar ama benim kuzlara göre daha sivri bir karnım olduğunu ben biliyorum yani.ama daha ne kadar büyümesi gerekiyordu bu karnın onu bilemiyorum.amaaaan herkesten bir laf çıkıyor hangisini kafaya takıyım yani.doktor bebek iyi kilosu iyi diyor ya gerisini takamıycam.

Hiç bilmiyorum ya devlet hastanesini.aslında doğumdan önce gelip baksan araştırsan iyi olur.bende anadolular pahalı diye birazda karabükü tercih ettim.devlette odalar falan kalabalık olur gibime geliyor zaten hastane küçük.ben de bir sorarım arkadaşlara rasgelirsem senin için.inşallah sorun olmaz canım ya.

o da olabilir tabi cnm :) ama kasıklarımda baş hissetmiyorum.heralde dönmüş olsa kasık kısmında da arada bi yumru olurdu.göbek deliği cevresi göğüs altı ve sağ tarafta kareket oluyor sadece.

o da olabilir tabi cnm :) ama kasıklarımda baş hissetmiyorum.heralde dönmüş olsa kasık kısmında da arada bi yumru olurdu.göbek deliği cevresi göğüs altı ve sağ tarafta kareket oluyor sadece.
canım benim hamıleliğimden beri bebek doğum pozısyonunda. göbek deliği yukarısında sağ ve sol göbek taraflarında hep hissediyorum hareketlerini . sağda bebek el ve ayakları soldada poposu var benim. arada ne yapıosa gobek deliğimin üstlerinde oynuyo bişeyleriyle. kasık ağrımda çok yok benim sadece karnın aşağıya inmiş biraz daha diyorlar , o yuzden de zaten tuvalete çok gitmeye basladım doğru . seninde bebeğin dönse bile illa kasıklarında çok baskı hissedeceksin diye bişey yok

arkadaşlar devvitrin.com adresini duyan yada bişey alan oldumu hiç ? bakıyorum şampuanlar ço kdaha uygun burdan almayı düşünüyorum

Bence de canım haklısın. Zaten psikolojim kötü başbaşa kakirsak onunla deli edecek beni. Kızımı da alıp hastaneden kacarim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…