Hahahaa bnde huylanirim canimBen kismetse normal düşünüyorum canım. Cuma gunu çatı kontrolum olacak. Bakalim hayırlısı.
Aynen ya geçen gün kestim de sekilden sekle girdim resmen. Eşim ben keseyim diyor ama ayaklarimdan çok huylaniyorum.
Ben ineboludayim da burdako dr gitti devlette yapicam dogumu anadolu çok pahali geliyo benim icin :/ kastamonuda atinc diye bi dr a gttim bi sefer cok kalabalikti hastane doğal olarak devlet hastanesi yani... devlette durum nasil onu merak ediorum sikinti ceker miyim acaba diye bastan savma is yaparlar mi ..Canım ben kastamonudayım ama burda doğurmuycam.anadolu hasyaneleri var burda özel zaten.devlette de bildiğim bir doktor yok açıkçası.ben semih beye gidiyordum ama doğumu karabükte yapıcam ben.hoş burda doğum yapan çok arkadaşım var.ne sorucaktın.bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.
Canim göbeğin büyüklüğü vucut yapisiyla ilgiliymiş benimde aşiri büyük keşke küçük olsaydi:)Kizlar sizce 37+2 için karnim nasil?
Bana diğerlerine gore küçükgibi geliyor :)
Sizde durum nasil pek foto atmiyonuz artik hadi ben baslatiyim gelsin gobekler :)
Eki Görüntüle 1504690
yatak odasında tv olsa bende öyle yapacam canım da sıkılıyorum orda :) çekyatlar sert oldugundan oluyor heralde uzanıp kalkmak eziyet resmen.bence de canım, ben salonda uyuyunca oluyodu. artık gece gündüz yatak odasında oturuyorumağrım çok çok az :)
benimde hala sağda gibi başı bişey dayanıyor oraya yumruk gibi sanırım o başı :)benim %100 ters canım. kafası direkt belli oluyo artık büyüdü sanırım :) geçen gece baya zorladı sanırım dönmeye çalıştı ama olmadı. hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah öyle olur canım ya tek umudum o farkettirmeden dönmesi.Canım inş dönmüştür,anlamamış olabilirsin banada herkes dönerken kesin hissedersin demişti ben hiç bir şey anlamadım hala yatay olduğunu sanıyordum ki doktorum başağı deyince şaşırdım :)umarım sende de öyle olmuştur..hakkınızda hayırlısı..
Insallah bakalim annemlere haber verdim baska sehirdeler pazar gunu gelecekler o zamana kadar dogurmam insallah :)Güzel haberlerle dönün inşallah :):)
Hadi bakalım süreç başlamış, hayırlı olsun şimdiden, sağlıcakla doğar inşallahhh :)
Sörf yapıyor diyor ya :):) Ben çok hissetmiyorum yürürken :)
yatak odasında tv olsa bende öyle yapacam canım da sıkılıyorum orda :) çekyatlar sert oldugundan oluyor heralde uzanıp kalkmak eziyet resmen.
benimde hala sağda gibi başı bişey dayanıyor oraya yumruk gibi sanırım o başı :)
inşallah öyle olur canım ya tek umudum o farkettirmeden dönmesi.
benimde hep aşağıda böyle daha zor oluyor kasık ağrılarım çok oluyor birascıkk yukarda olaydı iyiydi :)Ya kızlar sizin göbüşler aşağıda benim ki daha yukarda ne zaman inecek yahuu :):) Kız alıştı benim tempoma yazık :):)
bnm basından berı asagıda bızımkıde cıkmaya meraklı heralde :))))Ya kızlar sizin göbüşler aşağıda benim ki daha yukarda ne zaman inecek yahuu :):) Kız alıştı benim tempoma yazık :):)
benmde aynı ya basından berı asagıda gobegım her an dogcak gıbı duruyorbenimde hep aşağıda böyle daha zor oluyor kasık ağrılarım çok oluyor birascıkk yukarda olaydı iyiydi :)
meltoş benim bu kız doğmaz valla yerinde çok mutluYaramazzzz :):) Çok tatlı ya :)
Hiç bilmiyorum ya devlet hastanesini.aslında doğumdan önce gelip baksan araştırsan iyi olur.bende anadolular pahalı diye birazda karabükü tercih ettim.devlette odalar falan kalabalık olur gibime geliyor zaten hastane küçük.ben de bir sorarım arkadaşlara rasgelirsem senin için.inşallah sorun olmaz canım ya.Ben ineboludayim da burdako dr gitti devlette yapicam dogumu anadolu çok pahali geliyo benim icin :/ kastamonuda atinc diye bi dr a gttim bi sefer cok kalabalikti hastane doğal olarak devlet hastanesi yani... devlette durum nasil onu merak ediorum sikinti ceker miyim acaba diye bastan savma is yaparlar mi ..
o da olabilir tabi cnm :) ama kasıklarımda baş hissetmiyorum.heralde dönmüş olsa kasık kısmında da arada bi yumru olurdu.göbek deliği cevresi göğüs altı ve sağ tarafta kareket oluyor sadece.Bende dondugunu hissetmedim ama 32. Haftada basi asagidaydi coktaan donmustu. Gecen sefer gttigmdede bas gelis dedi dr . sizin bebislerde donmus olabilir benim de karnimin sag tarafinda sabah kalkinca ozellikle yumruk gibi cikinti oluyo . ben poposu oldugunu dusunuyorun kafasi asagida oldugu icn)) sizinkilerde oyledirrr insalah....
Haftana gore normal bence cok hoş ddiruyorCanim göbeğin büyüklüğü vucut yapisiyla ilgiliymiş benimde aşiri büyük keşke küçük olsaydi:)
canım benim hamıleliğimden beri bebek doğum pozısyonunda. göbek deliği yukarısında sağ ve sol göbek taraflarında hep hissediyorum hareketlerini . sağda bebek el ve ayakları soldada poposu var benim. arada ne yapıosa gobek deliğimin üstlerinde oynuyo bişeyleriyle. kasık ağrımda çok yok benim sadece karnın aşağıya inmiş biraz daha diyorlar , o yuzden de zaten tuvalete çok gitmeye basladım doğru . seninde bebeğin dönse bile illa kasıklarında çok baskı hissedeceksin diye bişey yoko da olabilir tabi cnm :) ama kasıklarımda baş hissetmiyorum.heralde dönmüş olsa kasık kısmında da arada bi yumru olurdu.göbek deliği cevresi göğüs altı ve sağ tarafta kareket oluyor sadece.
Bence de canım haklısın. Zaten psikolojim kötü başbaşa kakirsak onunla deli edecek beni. Kızımı da alıp hastaneden kacarim valla :)Canim bence de ertele carsambaya.. Ne acelesi var ki zaten.. İceride bir saat bile fazladan kalsa cok faydaliymis bebise.. Normalde olsa kaynananla kal derdim ama senib kaynanan zaten sikintili ilk gunden tek kalma onunla bence.. Tabi yine doktorunla, esinle konus ona gore karar verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?