2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugun nst ye girdm sancim cikti 40lar 60larda. Dr muayene etti aciklik baslamis ama bebek daha inmemis asagi haftaya kadar dogurmazsam yine kontrole gitcem bakalim :)
benim 100 lerde olmasina ragmen aciklik yok bizimki gelmiycek bu gidisle

aslında kasıklarımda hissettiğim baskı ve wc ye çıkış oranım 1 haftadır arttı canım ama ben bunu kilo alımıma bağladım.göbeğim ağırlastıgı için baskı artıyor diye düşünmüştüm.umarım dediğin gibidir :) baştan beri doğum pozisyonunda olunduğunu da bilmiyordum hiç cnm çok şanslısın :))

Ya istee cok pahali yoksa anadoluya gidicem dee. Devlete gittim bi kez kimisi diyo cok rahattim kimisi diyo ebeler hor goruyo soyle boyle. Orda yeni dogum yapmiss birine falanda rast gelmedim herkes kulaktan dolma konusuyo. Ozel oda oluyomus oz3l oda da kalicam tabi ozel oda olursa ben gittigimde iste. Bakalim sen bole rast gelirsen falan soru verir sin sana zahmet yazarsin buraya bana sagolasiinn...

kızlar hacı şeriften üzerinde isim yazan madlen çikolata alan oldu mu.kalitesi lezzeti nasıl?

o da olabilir tabi cnm :) ama kasıklarımda baş hissetmiyorum.heralde dönmüş olsa kasık kısmında da arada bi yumru olurdu.göbek deliği cevresi göğüs altı ve sağ tarafta kareket oluyor sadece.
Hiii tabi canim haklisinnn dr da belli olur kafasi zaten yumusacik oluyomus bebegin . ben genelde sol taraftan yukariya dogru giden hareketler hissediyom:)) bakalimmm hayirlisi...

Insallah bakalim annemlere haber verdim baska sehirdeler pazar gunu gelecekler o zamana kadar dogurmam insallah :)
Allah gönlüne göre versin, yavrun da beklesin ananesini inşallah :):) Bi avazda kurtul :)

benimde hep aşağıda böyle daha zor oluyor kasık ağrılarım çok oluyor birascıkk yukarda olaydı iyiydi :)

bnm basından berı asagıda bızımkıde cıkmaya meraklı heralde :))))
Ya biraz da benimki insin :):) Hep sizinki hep sizinki az da ben ağrı çekiym dimi :)
meltoş benim bu kız doğmaz valla yerinde çok mutlu
Hahaha walla meltoşların kızları hep böyle sanırım :):) Yaramazlarrr, yerim onları happur huppur

eşim tv yi taşıdı :)) benim yüzümden o da akşamları yatak odasında oturuyo. son haftalar zaten :)

evet yaaa bizim kızlar pek bi yaramaz olacaklar :) ye teyzesi ye belki biraz sakinleşirler

valla ben ilk duyduğumda çevremdekiler hep sen 7 aylıkken doğurursun kesin bebek hep baş aşağı duruyorsa dedi.allaha şükür hiç bi şey olmadı. kafası ilk zamanlarda hep sağ kasığıma dayanmış şekildeydi. o yuzden ara ara agrım olurdu.şimdi başı dönmüş tam pozisyonundaymış.inş devam eder de normal doğum yaparım

bugün sürekli makatımda bir baskı var. sanki tuvaletim varmış ama tutuyormuşum gibi hissediyorum. aslında yok . böyle bir ağrı yaşayan varmı kızlar ? bi iki kere önceden de olmuştu ama bugün çok daha fazla.sürekli bir baskı makatımda . devamlı değil ara ara girip çıkıyor

benim hem poposu hem başı belli oluyo canım. solda popo sağda baş. kıpırdamıyo

Canım sezeryan olursan belki özel odayı bulursun ama normal doğumda olmaz çünkü 2 hafta önceden ayırıyorlar o odaları.birde tabi araya birilerini falan koyarsan.ama umarım ayarlarsınız.ebe tutumu birazda kişiye göre değişir canım malesef.bazısı köylü cahil falan görürse çok horlutormuş gerçekten.insan gibi insana çatarsan da çok güzel davranıyorlar.ben ilk iki doğumumda devlet hastanelerinde doğum yaptım.ilk doğumda aynı odada 2 kişi kalıyorduk.ama ebe ve hemşireler çok iyiydi.ikincide ters bebeği doğurtmaya kalkıştı ebe ki Allahtan doktorum geldi de kurtuldum.

bugün sürekli makatımda bir baskı var. sanki tuvaletim varmış ama tutuyormuşum gibi hissediyorum. aslında yok . böyle bir ağrı yaşayan varmı kızlar ? bi iki kere önceden de olmuştu ama bugün çok daha fazla.sürekli bir baskı makatımda . devamlı değil ara ara girip çıkıyor

Bugun saglik ocagindan hemsire geldi eve doğumu ve emzirmeyi anlatti. Hosuma gitti ilgililer.

Ya kızlar sizin göbüşler aşağıda benim ki daha yukarda ne zaman inecek yahuu :):) Kız alıştı benim tempoma yazık :):)
Ben en baştan beri yatıyorum evdeyim derken hep aşağı da idi hiç anlamadım yaaaa hala toplu taşıma fs yer vermiyor millet aşağıda ve monttan belli de olmuyor

Seninki birden inecek galiba oda doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…